10/10
hutizs 2007 szept. 17. - 16:27:06 10/10
(2401/9721)
Hú, ez azért átgondolandó. Találkozni szerintem sokan szeretnénk, most könnyû is lenne rávágni, hogy persze, ott leszünk. De erre a kérdésre szerintem csak átgondoltan szabad válaszolni, hiszen Pestre "felugrani" nem nagy ügy, de Szegedre, az már "utazás". (Legalább is nekem.) Szóval én részemrõl szívesen elmennék Szegedre is, de jelen pillanatban tényleg csak ennyi a biztos, hogy "szeretnék". Ezt azért még át kell gondolni, meg persze sok múlik azon is, hogy hány fórumtag van, aki vállalná az utazást. Mert pl. egy közös utazás sem semmi. Már az egy fél buli.
Mindenesetre mielõbb gyógyulj meg, most az a legfontosabb! Vigyázz magadra, fogadj szót a doktor bácsinak, és csak annyi idõre kelj fel, még belekukkantasz a fórumba.
Jobbulást kívánunk: Zsuzsi és Böbe
10/10
Nannyfan 2007 szept. 17. - 14:14:26 10/10
(2400/9721)
Ha jövõre szerveznék találkozót Szegedre eljönnétek?
Fontos lenne tudnom, hogyha találnánk egy olyan idõpontot ami mindenkinek jó, hányan jönnétek el.
Mert ha nem megoldható, akkor nem is törném a fejem ilyesmiken.
10/10
Nannyfan 2007 szept. 17. - 14:12:05 10/10
(2399/9721)
Köszi szépen, ez nagyon jól esett. :)

Jól kicentiztem a dolgot. Ma délelõtt voltam a héten utoljára suliban. Az orvos kiírt. Kaptam méregdrága gyulladáscsökkentõket. Az arcüreggyulladás minden áron érvényesülni akar. Remélem még idõben gyógyszerhez jutottam. Nem nagyon szeretném a dolgot.
Rettenetesen örülök, hogy tegnap még utazó állapotban voltam!! :)
10/10
hutizs 2007 szept. 17. - 10:10:17 10/10
(2398/9721)
Ezek szerint mindenki szerencsésen hazaért! Üdvözlöm a tegnap megjelenteket, mint SZEMÉLYES, KEDVES ISMERÕST! A többiekkel remélem, legközelebb találkozunk. Tegnap este már én sem jutottam géphez - be kellett látnom, hogy a fiam tanulása fontosabb. (A gépen vannak az egyetemi jegyzetei.) Most a munkahelyemen lopok el pár pillanatot az idõmbõl, két ügyfél között. De már egyszerûen le kell írnom, milyen jól éreztük magunkat tegnap. A lányom rendkívül boldog, hogy úgy döntött, mégis eljön velem. Nagy élmény volt találkozni Veletek, a meglepetés vendégekkel, hangulatos volt a helyszín és jó volt a hangulat.
Mégegyszer köszönet a szervezésért mindenkinek, aki részt vett benne, elsõsorban Swennek és Bagolynak!
Pár db fényképünk készült nekünk is, én nem értek hozzá, de ha a gyerekeim valamelyike ráér, küldjük minél elõbb.
Remélem, a fórum még sokáig él - élni fog továbbra is!
(Most látum, tele van a hozzászólásom felkiáltó jelekkel. Na de mit csináljak, mikor ilyen jó hangulatom van!!!)
10/10
Panni:) 2007 szept. 17. - 08:10:42 10/10
(2397/9721)
Én csak most reggel tudok írni mert csak a suliban van net. Mikor hazaértem gyorsan felhívtam mamámat hogy élménybeszámolót tartsak. Örült hogy örülök és nem bántam meg hogy elmentem. Nagyon meglepõdött mikor mondtam hogy benne leszünk az újságban és még színészek is voltak. Érdekes és jó volt veletek találkozni így élõben.
Zsul 2007 szept. 16. - 23:17:08
(2396/9721)
Igen, pont ez járt a fejemben késõ délután nekem is, amikor elõszõr ideültem.:)
10/10
SWENN 2007 szept. 16. - 22:30:01 10/10
(2395/9721)
Ez a szép nap nem jöhetett volna össze, ha Te nem nyitod meg a topicot!
A ma begyüjtött csillogó szemeket, kedves mosolyokat, az alakuló barátságokat, elsõsorban Neked köszönjük!
"Most és mindörökké"
10/10
Nannyfan 2007 szept. 16. - 22:18:42 10/10
(2394/9721)
Csatlakoznék a elõttem szólókhoz!! Remekül éreztem magam! A meglepetésektõl még mindig nem tértem magamhoz!! Remek kis nap volt. :)
A fényképekkel kapcsolatban szeretnék megkérni MINDENKIT, hogy aki készített képeket a találkozón, kérem küldje el a : canidae@freemail.hu címre.
Pár emberrel megbeszéltük, hogy én fogom begyûjteni a képeket. Akinek kérdése van a dologgal kapcsolatban írjon nekem privátot.
Nadera 2007 szept. 16. - 21:46:54
(2393/9721)
Nagyon-nagyon örülök hogy habár késve de ott voltam a találkozón. Mindenki nagyon kedves és aranyos volt, a sütik is csuda finomak voltak!:)Jó hogy most már arcokat is tudok kötni a fórumozók többségéhez. Az meglepik is szuperek voltak.
10/10
SWENN 2007 szept. 16. - 21:38:35 10/10
(2392/9721)
- Ma reggel egy pillanatban én sem tudtam, hogy mi lesz velünk,
Aztán ez lett belõle! Rendkivül jó volt a csapat, nagyon örülök, hogy mindenki jól érezte magát és külön köszönöm az egyhangú támogatást: 12 ezer Ft-ot adtunk át a színész-árvák javára Gesztesi Károlynak!
10/10
sunomka 2007 szept. 16. - 20:53:20 10/10
(2391/9721)
Kedves találkozó "Indítványozó", Swenn és Szürke Bagoly!
Nagyon szépen köszönöm ezt a kedves alkalmat, amit szereztetek nekem!
Hatalmas élmény volt találkozni Veletetek!
10/10
léna2 2007 szept. 16. - 20:42:45 10/10
(2390/9721)
Sziasztok!Én is feldobódva jöttem haza.Nagyon jól éreztem magam közöttetek.El sem tudtam volna eddig képzelni, hogy én örömmel menjek egy olyan találkozóra, ahol számomra teljesen idegen emberkék vannak.Remélem nem haragusztok meg ha azt mondom, jó fejek vagytok.
Köszi mindent mindekinek.Ugye lesz folytatás.
Szürke Bagoly hová küldjem az egy igazi és két mû indiánról készült képet?
10/10
Enci 2007 szept. 16. - 20:30:25 10/10
(2389/9721)
Köszönöm, hogy ott lehettem. Mindenkinek, fõleg Swennnek és Szürke Bagolynak. Csodálatosak voltak a meglepetések. Sajnálhatják akik nem jöttek el. Zsul: Gesztesi kb10 percig volt ott.
Zsul 2007 szept. 16. - 19:13:27
(2388/9721)
Hazajöttem, tettem, vettem, meséltem... édesanyám és bátyám hallgatták az élménybeszámolót. Anyu nagyon szívessen beszélgetett volna Sully magyarhangjával.:) Jómagam nagyon örülök a sok friss élménynek, gondolatnak, érzésnek, amelyet "felporszívóztam" a tali alatt. Gondolom ti is úgy látjátok, hogy a meghívott meglepetés-színmûvészek se érezték magukat rosszul, mert hát - ráadásúl - tovább maradtak, mint én.:)
Ápropó, Geszteti Károly végülis meddig maradt?:)

Henett: ha a memóriám nem csal veled is beszélgettem (te voltál a rendezvényszervezéssel foglalkozó csupaszív hölgy), igaz nem annyit, amennyit szerettél volna, merthogy - ha jó az arcmemóriám - te mondtad, hogy szívessen beszélgetnél velem - nekem úgy tünt - valami konkrétról.:) Ezt vagy itt is megtehetjük privát üziküldésben, vagy a legközelebbi találkozót tudom ajánlani;-)

Nannyfan: a fórumot megnyitva, s elolvasva a maradék olvasatlan üziket jutott eszembe, hogy nem is akárkivel beszélgettem, hisz Te vagy a topikalapító.:) Köszönöm, hogy felvállaltad a képek együttes feltöltését a netre. Remélem ezt sikerül összehoznod. Egyébként Szeged és Te tényleg illetek egymáshoz:P

Nadera: Örülök, hogy az utolsó pillanatban úgy alakult, hogy mégis el tudtál jönni, s így te is átélhetted ezt a nemmindennapi atmoszférát. No és persze örülök, hogy beszélgethettünk!
10/10
epercs 2007 szept. 16. - 19:09:44 10/10
(2387/9721)
Én írok elsõnek?
Örülök, hogy ott lehettem, muszáj volt eljönnöm, mert vasárnap elég rossz a közlekedés.
Nagyon jól éreztem magam és fantasztikusak voltak a meglepetések!
Kösz mégegyszer! Remélem még találkozunk!
epercs
10/10
szterke 2007 szept. 16. - 12:28:35 10/10
(2386/9721)
Ilyen nincs is!!! :((( Egyszerûen nem fértem fel a buszra!:( Egy másik városból már tele érkezett-fél óra késéssel -ez is gyanús volt-, és a buszmegállóban is álltunk egy csomóan. Már mikor odaértem, rosszul voltam mi ez a tömeg, aztán leesett,h. vasárnap lévén ugye majdnem mindenki diák, és mindenki igyekszik a nagy Bp-re... Ráadásul ez addig csak 1szer áll meg, így arra sem volt remény, h. majd elfogynak :( Én meg miután hátul álltam, nem verekedhettem át magam másokon áttörtetve a tömegen (nem ezt tanultam a sorozattól:)). Késõbbi járattal csak jóval késõbb értem volna fel, nem lett volna értelme már. :(
Így most itthonról szolidaritok a többi kedves és hasonlóan "kevésbé szerencsés" topictárssal együtt, akik szintén nem tudnak ott lenni... :-(
De remélem, lesz még alkalom találkozni (!), a többieknek, a szerencséseknek pedig nagyon-nagyon szép és emlékezetes órákat kívánok szeretettel!!
10/10
szürke bagoly 2007 szept. 16. - 01:12:04 10/10
(2385/9721)
Most jöttem meg a Kisstadionból ahol az R-GO koncerten bemelegítettem magam.Most kis pihi aztán ma már találkozunk is.
Látom már a sok felajánlásból(kaják) , hogy a"kocsma" készletét csak én fogyasztom.:D
10/10
SWENN 2007 szept. 15. - 20:41:47 10/10
(2384/9721)
Végre hogy itt vagytok!, biztam benne, hogy estefelé csak benéz ide elõbb-utóbb mindenki.

Csiperke, Mariann67, Veva, Rozika, Ligetiboci, Nana, ...és mások akik most nem tudnak jönni,
nektek üzenem, hogy én is úgy látom, mint Zsul: elsõ, de nem az utolsó fórum-találkozónk ez.
Hiányozni fogtok, gondolunk rátok is.
Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, a válaszom: legközelebb részetek legyen benne!
Zsul 2007 szept. 15. - 20:29:34
(2383/9721)
Nekem van egy olyan érzésem, hogy lesz a késõbbiekben ilyen, vagy ehez hasonló találkozó, úgyhogy nem kell teljesen elszomorodni.:) A legdurvább találkozó az lenne, ha elrepülnénk Colorado Springsbe:D Najó, visszatérve a földre: biztos vagyok benne, hogy ez nem az elsõ találkozó volt, tehát nem szomorkodni. Élménybeszámoló és kép is biztos lesz, mert lesznek akik fotóznak, s a képeket fel tudják tölteni ide.:)
Én biztos megyek, mégha ma itt átrendezték az egész estémet szombatomat reggeltõl estig.:)
10/10
csiperke 2007 szept. 15. - 20:26:29 10/10
(2382/9721)
Nadera, jó volt, hogy találkoztunk tegnap, remélem az estéd és a mai nap, no meg a meglepetés jól sikerült:-)

Kedves Szürke Bagoly, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni:-((( És nagyon köszönöm a könyveket, igyekszem mihamarabb visszajuttatni õket hozzád.