10/10
offtopic
Nannyfan 2008 nov. 13. - 22:21:01 10/10 Előzmény SWENN
(6901/9721)
Õszintén remélem, hogy hamar kiderül, hogy mi a gond és gyorsan meggyógyul!!!

Szörnyû, hogy ilyen dolgok megesnek. A kozmetikában a gyakorlatvezetõm anyukája a héten került kórházba, a nagypapája már hetek óta bent van. Nagyon féltünk, hogy a nagypapája nem éli túl. Szerencsére most már lábadozik.

Én tegnap tudtam meg, hogy a nagyapámnál rákot diagnosztizáltak. Most várjuk a vizsgálatok eredményét, hogy menthetõ, vagy nincs mit tenni.

Nem akarom elkezdeni szapulni az orvosokat, de szerintem, ha megtudjátok oldani keressetek fel magánorvosokat.

A nagyapámnak már régóta voltak betegségre utaló tünetek és csak most derült ki mi a baja.
A másik nagyapám azért halt meg, mert késõn voltak hajlandók elhinni az orvosok, hogy baj van. Nagy nehezen felvették betegnek a kórházba és utána még aznap meghalt. A ruháit vittük volna be neki, amikor jött a hír.

Elég rossz véleménnyel vagyok a hazai betegellátásról.

Lenne még mit mesélnem, de nem fogok.
Azt javaslom, hogy ne hagyják magukat lerázni. Ha kell több szakember is nézze meg. Addig kell menni, amíg valaki megtalálja a tünetek okát.
10/10
offtopic
madlen 2008 nov. 13. - 22:04:27 10/10 Előzmény SWENN
(6900/9721)
Barátok között nem lehet, nem szabad félni elpanaszolni problémáinkat, kedves Swenn!
Rendkívül sajnálom, ami nálatok történik, de örülök annak, hogy elmondtad. Az ember sosem tudhatja, kicsoda-micsoda segíthet a bajunkon!

Természetesen - a hívõk szerint - legelsõ és legvégsõ sorban a Teremtõ, de van arra mód, hogy ne várjunk ölbe tett kezekkel, hanem, - ha úgy tetszik, éppen a Jó Isten (Legfelsõbb intelligencia, Teremtõ, stb.)csodatévõ erejében bízva, Tõle Magától kérve, emberek is tudjanak gyógyító energiát közvetíteni.

Amit pl. bizonyos távgyógyítók és egyéb természetgyógyászok tesznek - amennyiben beleélve, komolyan, alázatosan teszik, - voltaképpen az is imából indul ki és imával záródik, ezt Karcsi is, én is így szoktuk - ámbár én jó ideje csak a kiskutyánkat és néha az unokámat részesítem ilyen isteni gyógyenergiában.

Ha küldesz fényképet a lányodról, Karcsi kiüld neki energiát, természetesen minden egyebet meg kell próbálni, akár egyszerre is.
Én abban hiszek, hogy Isten-orvostudomány-Természet(gyógyászat) EGYÜTTESEN tudnak leghatékonyabban lenni.

A lányoddal kapcsolatban az Ormos Intézet új diagnosztizáló gépe jut eszembe, amit mostanában gyakran reklámoznak az Echo tévében. (Vagy a Hírtévén? M ár nem is tudom.)
Az a gép olyan gyulladásokat, nemtudommiket is kimutat számítógépes monitoron, aminek egyelõre nincs semmi elõjele a beteg érzései, panaszai között.
Ez nem tudom, mennyire drága vizsgálat, de megérne egy misét.

Gondolok valami idegi, agyi, gerincvelõi okokra is -azon viszont nagyon csodálkozom (habár mit csodálkozom a mai magyar állapotok közepette?!) - hogy nem akadt még egy hely, egy orvos, aki felismerte volna, vagy legalább gyanítaná a baj okáta tünetek alapján.

Igaz, adódhatnak ismeretlen, újabb betegségek is, mint ahogy többen kálváriát jártak a lime-kór és egyéb betegségek esetében is.

egyelõre nem vagyok elég okos, de remélem és kívánom, hogy sürgõsen kiderüljön a diagnózis, és ugyanolyan sürgõsen elkezdõdjön valamilyen gyógyítás!!!!!!

Izgalommal és szeretettel gondolok rátok!
madlen
10/10
offtopic
sunomka 2008 nov. 13. - 21:14:51 10/10 Előzmény SWENN
(6899/9721)
Drága Swenn!
Te, aki mindenkinek a segítsége vagy, hogy akarsz titokban tartani ilyen súlyos problémát!? Természetesen melletted vagyunk és bízunk benne, hogy mielõbb kiderül, az alattomosság eredete és kezelésbe tudja venni valami szakember a lányodat. Az Orvosok Orvosa viszont ismeri, látja a helyzetet, reméljük segítségetekre siet, vígasztalást nyújt! Csak egyedül Tõle jöhet szabadítás! Kívánom, mielõbb cselekedjen!
puszi sunomka
10/10
kicsicorsa 2008 nov. 13. - 21:04:57 10/10
(6898/9721)
Kedves Megane!
Nagyon boldog névnapot kívánok szívbõl!!!
10/10
offtopic
evacili 2008 nov. 13. - 14:50:32 10/10
(6897/9721)
Drága Swenn!
Veled vagyok gondolatban.Borzasztó érzés lehet,ha szeretteink hirtelen ilyen megfoghatalan betegségbe esnek. Semmi ötletük nincs az okosoknak?Ha valamit tudsz oszd meg velünk. Imátkozom értetek.Cili
10/10
offtopic
SWENN 2008 nov. 13. - 12:41:19 10/10
(6896/9721)
Nem bírom tovább, el kell mondanom.
A lányom hirtelen beteg lett, ma egy hete. Azóta fáj a feje egyfolytában, szédül, nem jó a keringése: remeg, reszket, zsibbad, jéghideg keze-lába.
Fizikailag nagyon rosszul van, pedig erõs testalkatú, dolgos, 34 éves...
Egy hete semmi nem történt, csak kórházból ki, kórházba be, haza, vissza,
holnap máshová - és nem találnak semmit...
A vejem van otthon vele táppénzen, mert nem lehet egyedül hagyni, alig bír járni. Mi lesz vele? és mikor?
10/10
SWENN 2008 nov. 13. - 12:09:07 10/10 Előzmény madlen
(6895/9721)
Ha már be van csomagolva, akkor el is küldhetné nekem az anyukája ...
elfogadnám!
10/10
henett 2008 nov. 13. - 09:19:25 10/10 Előzmény Panni:)
(6894/9721)
Teljesen egyetértek veled! Az emberekben rejlõ erõ, elszántság, akarat az, ami mozgat mindent, fõleg ha gyógyulni akar valaki! Már csak az a kérdés, vajon mi kell az adott embernek a gyógyuláshoz? Magáért, másért, külsõ segítségre támaszkodva, szeretetben megfürödve képes-e mozgatni a saját energiáit??

Anyukám most végzett a második léböjt kúrával.Volt a közeli városban egy "ismeretterjesztõ, onkológiai szûréssel egybeközött valami... Õ is elment és még interjút is készítettek vele!! :)) Viccesen hangzik, de pl. egy trambulint is beszerzett, mert a legújabb kutatások szerint immunrendszererõsítõ és megelõzõ hatása van! :)))
10/10
madlen 2008 nov. 12. - 17:54:57 10/10
(6893/9721)
Itt küldök egy díszdobozt.:)

Szeretettel: madlen
10/10
Panni:) 2008 nov. 12. - 17:03:48 10/10
(6892/9721)
Nem Braco-ra gondoltok ti véletlenül? Arra a hosszúhajú középkorú ürgére akit az Aktív meg a Fókusz mutogatott és sohasem beszél a közönségnek csak nézi õket és hogy állítólag attól gyógyul a nép. Hát õszinte leszek én az ilyen dolgokban iszonyú szkeptikus vagyok és szerintem az égegyadta világon nem gyógyít inkább az gyógyítja az embereket hogy elhiszik hogy meg tudnak gyógyulni! Szerintem ez az egyik legfontosabb alapja annak hogy az emberek a gyógyulás útjára lépjenek és jobban legyenek!
10/10
madlen 2008 nov. 12. - 11:06:32 10/10 Előzmény SWENN
(6891/9721)
Errõl a Bancoról nem hallottam még. Mit kell tudni róla?
Terikére sokat gondolunk, Karcsi is, én is, hogy vajon jobban van-e, mint azelõtt.
A Karcsi által küldött energia egy ideje szünetel, mert nem kapott visszajelzést a korábbi távgyógyításról.
Ez úgy van, hogy ha egy beteg már tud a gyógymódról, neki kell kérnie és visszajeleznie, hogy érzi-e, használ-e, és kéri-e még továbbra is.

Természetesen Terikének is szívbõl kívánjuk a tökéletes gyógyulást, a kiváló egészséget!
10/10
madlen 2008 nov. 12. - 10:35:43 10/10 Előzmény SWENN
(6890/9721)
Sziasztok, szia kedves Swenn!

Végül hogyan sikerült megszülnie Csiperkének a babát?
Annak idején 1976-ban a terhességem idején végig azért imádkoztam, hogy császármetszéssel hozhassam világra a pocaklakót (akkoriban még nem tudták megmondani elõre, fiú lesz-e vagy lány, de azt igen, hogy már 6 hónaposan is túl nagy volt!
Éreztem, hogy nem fogom tudni hagyományos, természetesen úton megszülni, de bevallom férfiasan,rettegtem a szülés fájdalmaitól!
Akkorra már filmeken is meg élõben is tanúja voltam szüléseknek, és egyébként is túlérzékeny és szorongásos voltam, ráadásul a sok orvosi mûhibáról is volt tudomásom - szóval imádkoztam és utolsó pillanatban, nem is a klinikai fogadott orvosom, hanem mások döntése alapján császáros lettem, altatásban.
Ma már 31 éves a lányom, és közel másfél éves az unokám: Hanna Angelika, aki szintén császárosan érkezett e világra.
Igaz, nála utána jöttek a bajok: sárgaság, lyukas szív meg minden, de ma már úgy néz ki, minden rendben van.

Mindenkivel mélységesen együttérzek, mindenkit nagyon sajnálok, aki szül, hát még, akinél komplikációk adódnak, s emiatt jobban fáj és tovább tart, vagy ha ráadásul még megbosszulja magát, hogy az orvosok, szülésznõk nem törõdnek eléggé a kismamával, vagy rosszul törõdnek, amibõl tragédiák lesznek.

Tavaly ilyenkor engem végleg "leszázalékoltak", nem kell többé felülvizsgálatra mennem, és nem vagyok rehabilitálható - de akkor lássak orvost, amikor a hátamat!

A betegségeim fönnálnak ugyan, de ezeken orvos eddig még nem segített, de hülyeségeket azt tudnak mondani. Nemrég Karcsi is úgy lerobbant, hogy úgy nézett ki: nem tud már õ sem a lábán járni, de az országban uralkodó állapotok, létbizonytalanság, meg a banki kölcsöneink kényszereítették a munkábajárásra.

Erre elvégzett egy tibeti gyógyító tanfolyamot, majd annak a felsõbb fokozatait, így most az õ mestere tudja õt gyógyítani, meg saját magát is tudja gyógyítani, és hát itt vagyok neki én és az anyukája meg más családtagok, alig gyõzi a gyógyítást.
Viszont sokat javult a lába, könnyebben elviseli a gyûrõdést.

Mindenkinek kiváló egészséget kívánok Karcsi nevében is!
Szeretettel:
madlen
10/10
Megane 2008 nov. 12. - 09:44:57 10/10 Előzmény csiperke
(6889/9721)
Köszönöm Csiperke, aranyos vagy! Milyen otthon Gergõvel? Nagyon édes baba! "Összeszoktatok" már? Ha lesz idõd csak írjál ám egy picit rólatok.
Ölelés, puszi!
10/10
madlen 2008 nov. 12. - 09:00:24 10/10 Előzmény sunomka
(6888/9721)
Kedves Sunomka!

Még csak most olvastam a problémádról.
Nekünk ugyan nem nagy a lakásunk (lakótelepi panel, )egy nagy szoba, egy kis szoba,)és mivel a lányomék - akik a kis szobát lakták ezelõtt, elköltöztek majd' egy éve, hozzánk jöhetsz, ha alkalmanként nem tudnál hazamenni.

Elõreláthatólag november 24-én éjjel foglalt lesz a hely, mert anyám jön Nagykanizsáról, s 1 éjjel itt alszik, de más napokon nem szoktunk vendégeket várni.

Ha itt alszol, természetesen vacsorát és másnap reggelit is tudok adni lehetõségünkhöz mérten.

Címem a régi (is él), és módosult is:
hodi@chello.hu
hodi@upcmail.hu

Szeretettel üdv.: madlen
10/10
henett 2008 nov. 11. - 13:46:10 10/10
(6887/9721)
Már több, mint egy hete otthon vagytok!! :)) Hogy érzed magad?? És a kis Gergõ??? Na és a család??? :)))
10/10
csiperke 2008 nov. 11. - 13:19:37 10/10 Előzmény Megane
(6886/9721)
Kedves Megane,

Nagyon köszönöm ezt a kedves képet- nekem nagyon tetszett és szerintem Gergõnek:-)
10/10
SWENN 2008 nov. 09. - 23:35:00 10/10 Előzmény Dezsix
(6885/9721)
Köszi, neked is szép napokat és jó egészséget! - és mindenkinek!

A napokban beköszöntenek a téli"emberek", vigyázzatok magatokra, sok ronda vírus kering. Aki teheti gyakran mosson kezet napközben is, tömegközlekedésen hordjatok kesztyût - kerüljétek a bacikat.

Ma héjában sütöttem krumplit, jó fokhagymás fasirttal és lilahagymával ettük, finom fahéjas-szegfûszeges forralt boros-teát kortyolgattunk mellé.
10/10
Dezsix 2008 nov. 09. - 21:45:11 10/10
(6884/9721)
Jó hétkezdést mindenkinek.
Öltözzetek fel rendesen, mert hûvös lessz! ( egész délután fájt a fejem)
10/10
SWENN 2008 nov. 09. - 21:39:32 10/10
(6883/9721)
Úgy alakult, hogy a hétvégén (15-16) nem leszek itthon, tehát nem tudok a mostani találkozóra szervezni. (bocsi)
BORSODI81 2008 nov. 09. - 21:31:40
(6882/9721)
SZia

Koszonom szepen a gyors valaszt!

szep Estet

Szia