Daderth 2008 jún. 27. - 13:16:01
(80/520)
Én nem olvastam a könyvet, de a DVD-n a Kimaradt jeleneteknél van egy ami az utazás lefoglalása. Nagyon poén xD
Gerry elpróbálja a halálát... :)
csancsy 2008 jún. 27. - 10:47:19
(79/520)
Ja, és még valami. a könyvben az is le van írva, ahogy Gerry írja a levelet, meg hogy elment lefoglalni az utazást, stb... Például az utolsó levél megírása nagyon nehéz volt neki, hogy legyen újra szerelmes, és boldog, mert ugye, csak kicsit féltékeny
Na, nem untatlak titeket, bocsi, befejeztem most:)
csancsy 2008 jún. 27. - 10:41:16
(78/520)
amúgy még elfelejtettem mondani, hogy filmre tökéletesen felvitték, a szomorúság és a vidámság elegyét, és jó volt, hogy nem vitték túlzásba a vidámságot, mert a könyvben is többször szomorú, mint vidám Holly.
csancsy 2008 jún. 27. - 10:39:35
(77/520)
Na, szóval, megnéztem tegnap, és összehasonlítottam a könyvvel, szóval errõl fogok írni. Nem rossz, bár a könyv még mindig jobb. Amint korábban említettem, az a filmben is zavart, hogy nem hillaryt képzeltem el oda a könyvben (ugyanis szõke haj, reese vagy sarah michelle gellar lenne az igazi), és idõsebb is), a másik pedig, hogy Lisa Kudrow, hát õt sem tudtam oda képzelni, mivel denise Holly húgának barátnõje, és fiatalabb, itt meg idõsebb, mint Holly ráadásul), a baráti házaspár tökéletes, az jó volt, és holly férje is tökéletes volt (ennél jobb nem is lett volna, pont õt tudtam volna képzelni, a kis csintalan, zenész, hóbortos férjet:). Ami még zavart, ez az anyuka, szülõ dolog, ez nem volt ennyire hangsúlyozva (nem is említik a könyvben, hogy az anyuka volt, de lehet, hogy félresiklott a tekintetem), sem a többi szerelem :annyi van a könyvben, hogy van ugye a daniel, aki sokáig vár hollyra, de végül feladja, és kilép Holly életébõl, sem barátok, nincs csókpróba, stb... Viszont a könyv végén, éppen sorba áll valahol, és mögötte összefut valakivel, és az megkérdezi, hogy házas, és holly azt mondja nem, és túllép, és ennyi (nem mutatják az õ további kapcsolatukat). Szóval ezek a dolgok, amúgy még hiányoltam nagyon nagyon a könyvtári-telefonos jelenetet, (ez nem volt benne a filmben, csak a könyvben), amikor Holly elkezd netezni a könyvtárban, hogy állást keressen, (nem otthon, az ágyában jut eszébe), és egy perccel késõbb fejezi be, ezért a következõ elkezdett percért is fizetni kellett, de nem volt nála annyi pénz, ezért kiborult, és telefonon Garry-t hívta, de végül az anyját is felhívta, és õ ment érte. sztem ez is fontos jelenet lett volna. Amúgy alapvetõen jó a film, nem rossz:)
Daderth 2008 jún. 19. - 10:12:42
(76/520)
Úgy idegesít, hogy egyesek annyira tudnak kritizálni. Istenem -.-

Most mi a baj Hilary Swankkel? Haaa? Szerintem tök jól játszik, és különleges is. Szép. Ja :$ Én nem vettem észre, hogy rontotta a film színvonalát... Vagy csak én bennem van a hiba?

Na, szóval, nem kell mindig szidni valakit, bár mostanában nagy divat lett.
A szinkront nincs kedvetek leszólni?

Ah.
10/10
snoopac 2008 jún. 12. - 19:47:13 10/10
(75/520)
menzi es csillagvirag abszolut egyetertek veletek. remek film.
menzi 2008 jún. 12. - 11:31:27
(74/520)
Tegnap néztem meg a filmet, a 7 éves lányommal. nem vagyok egy síros fajta, nehezen indulnak el a könnyeim, de tegnap a filmnézés közben nehezen tudtam visszafogni magam. Gerard Butler egy isteni pasi, már a 300-ban is oda voltam érte, de most egyenesen belestem...:):) a lányommal együtt.
na mindegy. aki szeretne egy lélekemelõ (szó szerint!!!) majd 2 órát, az nézze meg mindenképp.
10/10
Scott47 2008 jún. 08. - 23:53:24 10/10 Előzmény Doppelter
(73/520)
Kérdés: Te odanéztél mikor a csaj mosolyog ill. síratja a kedvesét? Sztem éppen nem.
Ajánlom figyelmedbe azt a részt mikor elõször találkoznak.

Tény a kedves színésznõ nem szépségkirálynõ. Nem is az a szerepe. Szerintem pl. direkt aranyos ahogy suta a színpadon mielõtt a végzetes orrtörés történik.

A nõ szép a film viszont 10/10 mivel nincs magasabb pontszám lehetõség.

P.S. Mégcsak nem is szeretem igazán a romantikus filmeket
Doppelter 2008 jún. 05. - 22:26:16
(72/520)
A film fantasztikus, de ez a kritika nagyon igaz....

"Egy biztos, Hilary Swank siralmas. A P. S. I love you minden nõi szereplõje, igen, még a hatvanéves, zseniális színésznõ, Kathy Bates is alkalmasabb lett volna Holly szerepére.

Az Oscar-díjas bokszolónõként beégett Hilary Swank olyan messze van a romantikus lánytól, mint Patrick Bateman Mr. Darcytól. Holly az õ verziójában nem egy kissé bolondos, férjét szekáló csibe, hanem egy siralmas eredménnyel végzõdött nemváltoztató mûtét eredménye. Annyira erõltetett a nõiessége, a játékossága, a bohémsága, hogy az jobban fáj Garry halálánál is.

Swank meg akarja mutatni, hogy õ szupernõ, mármint édes, krémes, ennivaló muffin. De nem az, inkább olyan, mintha megfejtette volna az antinõ titkos receptjét és Hitler-szalonnát hozott volna ki az alkimista képlet. Ha a rendezõ nem is, de a stylist láthatta ezt, mert a hajráfjait nagyon eltalálta. "
Dius 2008 jún. 01. - 17:22:14
(71/520)
Csak úgy tudnám jellemezni, hogy olyan film, amelyen az egyik pillanatban csorog a könnyed, majd még a könnyekkel együtt elkezdessz nevetni, aztán újra elérzékenyülsz,.... :)
Utána pedig nem lehet nem rá gondolni.
Daderth 2008 jún. 01. - 15:01:15
(70/520)
Imádnivalóan vicces, mégis elgondoltató, és van mondanivalója... Tegnap vettem meg DVD-én :)
agent Taylor 2008 jún. 01. - 10:29:43
(69/520)
Megvettem tegnap DVD-n. Moziban kétszer láttam, imádtam, egyedi a film, más mint a többi romantikus, tényleg tud hatni az emberre!
Dorian Gray 2008 jún. 01. - 06:34:28
(68/520)
Most tervezem megszerezni és megnézni, elég jó dolgokat hallottam róla, de biztos hogy ez vígjáték? Vagy valami okos ember írta az infót róla..
Dius 2008 máj. 31. - 17:23:06 Előzmény iker
(67/520)
Egyetértek.
Miután kiadták dvd-n a filmet, azonnal kikölcsönöztem, és 2. nézésnél sokkal nagyobb erejû hatást váltott ki, mint az 1. alkalommal. Azt hiszem, bekerül a megunhatatlan Nothing Hill és az Igazából szerelem filmek mellé a polcra! :)
Gyönyörû, tanulságos, gondolatébresztõ szerelmes film.
10/10
10/10
iker 2008 máj. 29. - 21:51:22 10/10 Előzmény a n g e l
(66/520)
olyan érdekes, mert miután 3. -ra néztem már nem bõgtem hanem a pozitívumait láttam elsõsorban ...
Sztem nagyon nagyon klassz film:) nem tudom megunni
a n g e l 2008 máj. 29. - 14:35:01 Előzmény iker
(65/520)
ezt a filmet egyszerüen nem lehet kibirni bögés nélkül de röhögés nélkül sem! annyira szeretem és szerintem felejthetetlen....
10/10
iker 2008 máj. 28. - 19:38:39 10/10
(64/520)
No és nem utolsó sorban a zene sem akármi:-) Steve Earle - The Galway Girl -je a legjobb az összes közt amit az írországi nyaraláskor a régi barát énekel...
10/10
iker 2008 máj. 28. - 13:10:54 10/10
(63/520)
Hát olvasva a hozzászólásokat rendes egyveleget kaptam a véleményekbõl .. a magam részérõl bõgtem - nevettem - bõgtem - nevettem és megint bõgtem.
Persze ehhez biztosan nagyban hozzájárulaz is, hogy az életem a fenékig tejföl kategóriából a megcsalt feleségbe bukott át..és hát lelkileg zokni vagyok.
Jó lenne ha ilyen férjek valóban léteznének és marhára örülnék ha egy ilyen kicsi lakásban kéne nyomorogjak :-DDD
Mindent összevetve aki ezen a filmen nem gondolkodott el saját magáról és a kapcsolatáról....hát azt én furának tartom.
Ajánlom mindenkinek.
can2nova 2008 máj. 19. - 18:27:17
(62/520)
elõre: könyv még hátra van.
A filmrõl.
Nem 1 esti mozi, amit a kedvessel kifliben :) élveztek.
Richard LaGravenese - fene a dolgát- érti mesterségét. Olyan dologba nyúlt, ami ... embere válogatja.

A film 1ik pozitívuma, hogy kiragad a biztonságos közegedbõl. Felkavar ... és vége lesz. Briliáns!
Európai filmekben érezni hasonlót.

Befejetezleneknek nem ajánlaom. :)
etti 2008 máj. 18. - 13:09:15
(61/520)
nagyon köszi Vicaevi78