6/10
Trefi2006 2009 szept. 20. - 22:23:35 6/10
(78/238)
Na ez az a film, ami csak 500 forintot ér meg, vagy még annyit sem. Félni és megijedni nem volt okom, szinte az egészet végig röhögtem. ("A táncolós jelenet jó volt.") Na de a vége, micsoda fordulat, erre nem számítottam. Egyszer megnézhetõ film, fõleg a kezdõknek.
2/10
taxy 2009 szept. 20. - 13:24:18 2/10
(77/238)
10/10
sweetest_girl 2009 szept. 18. - 20:58:45 10/10
(76/238)
ez minden, csak nem horror, én és az egész mozi visítva röhögtünk rajta.. ennél viccesebb filmet még nemláttam 10/10 :D:D kegyetlen XDXD
offtopic
monnci 2009 szept. 18. - 20:32:27
(75/238)
én nemcsak a végén röhögtem.:D
tincsike131 2009 szept. 18. - 20:05:31 Előzmény tobywong
(74/238)
Nem,nem aludtam, csak egy ilyen értelmetlen nagy hülyeségnek, elég nehéz megérteni az alapját. Azt hiszem evvel nemcsak én vagyok így. De köszönöm. ;)
offtopic
vedder 2009 szept. 17. - 20:53:43
(73/238)
Ja! de tök olyan, mint Marilyn Manson húsz év múlva
9/10
tobywong 2009 szept. 17. - 12:54:00 9/10 Előzmény tincsike131
(72/238)
Mi van veled? Te aludtál elõadás közben?
Sztem akkor olvasd el a tartalmat mégegyszer és rájössz.
tincsike131 2009 szept. 16. - 16:39:45
(71/238)
Ajjajj...én megnéztem, de mostanság ezekhez nincs eszem. :/
Leírná valaki, hogy most mi is van?
Aki elátkozta a lányt, õ kicsoda? :/ Mármint az öregasszony....
Elõre is köszi.
2/10
punkfy 2009 szept. 10. - 17:20:48 2/10
(70/238)
2 pontot adtam rá:
az egyik mert az elején jó volt a zene,a másik mert az a kecske nagyon vicces XD
amúgy meg gáz h ilyen hülyeségre adnak pénzt h leforgassák...
6/10
Ze74 2009 szept. 08. - 21:06:06 6/10 Előzmény tobywong
(69/238)
Köszönöm,én is így utalta a klasszikusra,úgyhogy nem kell megmagyaráznom.
8/10
ullrich 2009 szept. 04. - 14:55:37 8/10
(68/238)
ja igen, aki még nem látta annak ajánlom az 1000 HULLA HÁZA címû filmet, ott fellelhetõ az oly sokak által hiányolt eredetiség.
8/10
ullrich 2009 szept. 04. - 14:53:32 8/10 Előzmény Szabi650
(67/238)
mondjuk a sziklák szeme az pont klasszikusnak mondható,már csak azért is mivel amirõl te beszélsz az már remake( az eredetit WES CRAVEN rendezte ).
amúgy ez a film nem olyan vészes csak hát megint a felfokozott várakozásnak nem tud megfelelni.nem tudok olyan horrorfilmet felmutatni amely betudta volna váltani a hozzáfûzött reményeket.talán ez is a baj: a nagy rákészülés.
ami engem az utóbbi években megfogott az FÛRÉSZ 1,SZIKLÁK SZEME 1. na ezek elé úgy ültem le hogy semmit nem tudtam elõzöleg róluk.
mondjuk a Fûrész úgy is tetszett volna ha agyon reklámozzák.ja igen AKI BÚJT, AKI NEM( a csaj barátja , játszik az AKI BÚJT,AKI NEM-ben is lol)
viszont visszatérve az adott filmre nálam az egész cselekmény kísértetiesen hasonlított Stephen King Sorvadj el címû novellájára/filmjére, ezért nem is érhetett meglepetésként az átok visszaadásának visszafelé elsülése.
3/10
Pszichoapu 2009 szept. 03. - 20:51:54 3/10
(66/238)
Valaki kérdezte, ki hány éves itt? Nos, én vagyok annyi, hogy ismerem Sam Raimi munkásságát, de ez a filmje rendkívül vacak volt. Az Evil Dead sem paródiának indult, csak az elkövetkezõ részekben vált azzá, úgyhogy attól, hogy Raimi filmrõl van szó, még nem jelenti azt, hogy paródiát várok. Márpedig ennek kevés köze volt a horrorhoz.
A hányingerkeltõ jelenetek belõlem nem a félszt váltják ki, hanem az undort. Az, hogy szinte minden gusztustalan dolog garantáltan a fõhõsnõ szájában köt ki, a legkevésbé sem horrorisztikus, sokkal inkább elmeroggyant, fantáziátlan hülyeség és a harmadik ilyen alkalomnál már unalmas. Bár 10 éves koromban ezen valóban jót derültem volna. Ennyi erõvel az újabban bátorságpróbáknak keresztelt idióta TV-s celeb-vetélkedõk is színtiszta horrornak számítanak, mert ott is trend lett az undor legyûrése. Ehhez viszont nem bátorság kell, hanem gyomor.
Egy valamirevaló horrorfilmnek nem (csak) ilyenfajta hatáselemekkel kellene operálnia.
1 pontot adtam az átok kimondására az irodában, 1-et a garázsjelenetre, 1-et pedig Alison Lohman kislányos bájának. Többet ez a film nekem nem ér és más igaz horror rajongót is óvok tõle.
1/10
raptor. 2009 aug. 31. - 23:45:18 1/10
(65/238)
szerintem végülis nem baj, hogy most már szellemi fogyatékosoknak is készítenek filmeket, csak azért ezt jelezni kéne
7/10
ZOMBIE1982 2009 aug. 31. - 18:02:56 7/10
(64/238)
Hali!

Véleményem szerint nem volt annyira rossz a film.Moziban láttuk,és 1-2 alkalommal összerezzentem,de nem azért mert ilyesztõ volt,hanem a hirtelen hangefektek miatt...Viszont ült mellettem pár suhanc akik minden "rémesebb" jelenetnél a szemüket takargatták,idegeimre mentek már,nem tudom minek megy be valaki horrorra ha aztán majd összeszarja magát és nem meri megenni a pop corn-ját...inkább a rágcsávókat(vagy mi a szar)ajánlottam volna nekik...na mindegy.
Sam Raimi munkásságát ismerve(Gonosz halottak...már alig várom a remaket,mivel az eredetit imádtam)kb azt kaptam amit vártam...Hirtelen,össze-vissza hangefektek,sufnis jelenet(ki se maradhatott volna :) )...Számomra az asztal felett táncoló démon jelenet is Gonosz halottakat juttatta eszembe,meg még sok más is...
Mindent összevetve nem volt ez olyan rossz kis film,számomra volt benne 1-2 jó kis jelenet,nem egy nagy durranás,de egyszer nézhetõ darab.A vége cseppet sem lepet meg,elég kiszámitható volt(mondjuk nem mindenkinek,mert barátnõmet lesokkolta...nem is néz annyi horrort mint én...)de azért elment...
1/10
lakirobi 2009 aug. 29. - 18:55:05 1/10
(63/238)
horrora akadva 5, iszonyatosan rossz
2/10
akos015 2009 aug. 29. - 13:51:14 2/10 Előzmény Ronaldo
(62/238)
a filmtõl nem vártam sokat,de gondoltam hátha-hátha mégis...DE NEM!már ½láttunk½ szellemes horrorokat,gyilkolóssakot,nem olyan régen zsidóssat(A túlvilág szülötte,ami aztán jó nagy sz.r film),és itt van az újabb ha már volt szellemes,gyilkosot,zsidós,akkor találjunk ki már cigánnyosat is!hát de nem?és meg is kaptuk: Pokolba taszítva!A mai horror filmek nagyon ½bugyuták½,elcsépelt jelenetek-sztorik,újrafeldolgozások,szóval magyarán megmondva nincs ihlet!Hát õszintén ha nekem kellene horrort csinálnom,már énsem tudnák,mert nem tudnák olyat elkészíteni ami egyedi lenne,,mert már nem is lehet!Az biztos hogy ez a mûfaj,már nem halad elõre!Én már túl sok horrort láttam,és õszintén nem ½ijedek½ meg egyiktõl sem.Számomra már elég kiszámíthatóak,mert valójában minden horrorfilm másolat(,de nem csak horror:vígjáték...)!

Spoiler

Ebben a filmben annyi baromság volt pl: beszéló kecske :d,aztán kihánnyák a macskát,priccölõ vér az orrból,meg mikor az öregasszony le akarja ½smárolni½ a nõt!(de nem lesmárolni,hanem bekapja az állát).
Egyetlen egy jelenet tetszett,amikor az a autós jelenet,mikor az autójába van a nyanyam,és ott ½birkóznak½ tépik egymást nõõõi bunyóó!:D szóval rátámad a csajra!

Spoiler vége
4/10
Ronaldo 2009 aug. 28. - 14:40:01 4/10
(61/238)
Nagyon vártam ezt a filmet, mert a külföldi ajnározások alapján azt hittem végre valami újat látok. Hát egy francot! Ugyanolyan mint a többi tipikus hirtelen hangeffekttel és bevillanással ijesztgetõs tucathorror(Kör, Tükrök, Átok stb.). Az idióta hányós, gusztustalan jeleneteken még túltettem magam, de azon, hogy semmi eredeti nincs a filmben azzal végképp leszerepelt. Az ijesztések mennyiségét olyannyira túlzásba vitték, hogy félóra múlva már arcizmom se rezdült a hirtelen jelenetekre. Bár elõtte se nagyon, mert a kameraállásból szinte mindig lehet tudni mikor akarják rád hozni a frászt.

***SPOILER***
A befejezés no comment. Egyszerûen szánalmasnak érzem, azt a trendet, hogy kötelezõen csavart raknak az ilyen filmek végére, hogy jól megdöbbenjünk, miközben csak az nem tudja, hogy a látszólagos happy end után jön a "húúú most döbbenjetek meg, mert mégsem pusztult el meg a gonosz" aki egy lakatlan szigeten élte le az életét, néhány kókuszpálma társaságában.
***SPOILER VÉGE***
9/10
tobywong 2009 aug. 24. - 10:50:32 9/10 Előzmény Szabi650
(60/238)
A klasszikus nem csak régit jelent. Igaz, a régi filmekre, zenékre mondjuk, hogy klasszikus, de nem ezért.
A klasszikus szó kiválót, elsõrangút jelent. Valamely film, zene mûfajában elsõrangú, kiváló. De ezek általában régiek. (Walt Disney klasszikusok: Mesefilmek Bud Spencer filmek: Akció-vígjáték stb....)
6/10
Ze74 2009 aug. 24. - 06:12:17 6/10
(59/238)
Ja bocsi azt még utána akartam írni:
Ezek a számomra a legjobbak.
Sajnos mostanában nem láttam olyat ami igazán nagy durranás volt.
Csak nagyon sok szemét,vagy sablonos (horror)filmet,ami nem tudott újat mutatni.
De ha valami ütõset látnék vagy valami eszembe jut,akkor nem felejtelek el!