olahmiki1959 2015 máj. 05. - 20:42:10 Előzmény -csengõzoli--
(33/353)
Igen, az általad felvetett kérdések tényleg jók.
Én még egy - szerintem elég fontos - kérdés mindenképpen feltettem volna.
Hogy viselte a szívmûtétjét, hogy élte át azt az egészet, a magabiztos srác nem lett-e érzékenyebb, visszafogottabb, megfontoltabb a mûtét után?

A 24 órás összezártságot egyébként marhaságnak tartom.
Mi szükség van rá, amikor 7-8 órát átalszanak az együttlétükbõl?
Szükséges a reggeli álmosságot, tisztálkodást, morcosságot végignéznünk?
Elég lenne a beköltözéstõl a lefekvésig leforgatni a mûsort, addig beszélgethetnének, mindent megkérdezhetnének egymástól, amit csak akarnak, aztán, amikor kezdenek elálmosodni, és kifogynak a témából, szépen elköszönhetnének egymástól.

Egyébként a beharangozó reklámban mintha lett volna egy olyan jelenet, amelyben Majka boxolni tanította Fridit. Ezt vártam, viszont az adásból teljesen kimaradt, vagy csak én emlékszem rosszul?...:)
wowow 2015 máj. 04. - 21:31:36
(32/353)
Nem biztos, hogy nem voltak ilyen kérdések. Csak ugye nem biztos, hogy olyan környezetben vitatták meg, hogy az a leadott mûsorba beadható lenne. Az is lehet, hogy a vendégnek utólag van beleszólása, hogy mi mehet adásba és mi nem.

Majka szerintem jól vezette a Rájzing Sztárt. Nem volt abbna hiba. Már az a pár rész, amit láttam belõle. Viszont most Fridi mellett kicsit rájátszott a rosszfiú imázsra. Nemcsak szóban, hanem inkább gesztikulációval, pózolással, testbeszéddel. Volt egy "bazmeg" is, ami kiszaladt a száján Fridihez intézett mondatában. Kár volt érte. Igaz, rögtön bocsánatot kért miatta. De akkor is. Annyira nem lett õ májer, hogy pár óra után bazmegoljon. Nem is egy jólneveltségi mérce. Én speciel utálom, mégha nem is direkt sértésnek szánják, hanem tényelg már-már kötõszó-utószó szerûség. Gesztivel kapcsolatban nem volt igaza, de az õ joga másképp látni, de az legyen az õ saját véleménye és ne tüntesse fel objektíven, hogy az sz*r, mert nem az. Egyébként jó gondolkodó ez a Majka gyerök, nincs vele baj, mondhatni szimpatikus is. A milliós nézettségû zenéje nekem nem tetszik, nem tudom mitõl lett nagy sláger. Inkább ne ezt hagyja az utókornak, csináljon valami mást. Kezdett elõbújni, amit már hiányoltunk, hogy Fridirõl nem tudunk meg semmit. Majka kérdezett felõle, ez jó pont volt. Itt is az lehet szeritnem, hogy kérdezett õ többet is Sándorról, csak nem került be az adásba.
Az a gyanúm, hogy a következõ vendég nõ lesz. Kicsit izzóbb lenne talán a hangulat.
perry 2015 máj. 04. - 21:17:14
(31/353)
2. Gondolom a "túrónak":), hogy elmondják most jól egy napra össze zártak 2 embert ebbõl lesz adás és a rendezõ ízlésének megfelelõ dialógusok. Szerintem elemzõ információkra ez a mûsor nem alkalmas.
A többivel úgy vagyok , hogy ahány nézõ annyi érdeklõdési kör, kérdés a híres emberekkel szemben.
-csengõzoli-- 2015 máj. 04. - 15:48:57
(30/353)
1. Dehogy vettem :D , tiéd, vigyed!
2. Ha nem mélyinterjú, akkor mi a túrónak vannak együtt 24 órát?
Szerintem az a célja a mûsor kitalálóinak,hogy itt picit többet tudjunk meg,mint egy talk showban,nem?
3. Ezt pontosan nem tudom mire érted. Majkát és Friderikuszt is kedvelem, pont ezért volt picit magasabb elvárásom.
4. Persze,hogy emberek, nagy részük abból a felszínes fajtából, aki a lelkét is eladja, ha eleget ígér a szponzor.
5. Egy jó mûsorban a mûsorvezetõ felteszi azokat a kérdéseket,amik a nézõkben otthon megfogalmazódnak.
Friderikusz a producerkedésrõl mondta,hogy már nem fárad vele, csinálja más.
perry 2015 máj. 04. - 12:58:02
(29/353)
Végig olvasva írásodat ami ironikus volta miatt kedvelek is, tiszteletteljes észrevételem a következõ:
1. Elvetted tõlem Anettkát. :)
2. Az én olvasatomban ez bulvár mûsor és nem egy mélyinterjú.
3. Azzal , hogy ha valaki nem kedvel valakit személyi voltában én nem tudok mit kezdeni.
4. Azzal , hogy a bulvár személyiségek mennyire emberek vagy sem és minõsítésükkel megint csak nem tudok mit kezdeni.
5. A nézõ sajna nem mûsorszerkesztõ, így aztán számon kérni azt amit én mint nézõ szeretnék, hogy megvalósuljon
tényleg csak sóhaj lehet.
6. Az tény, hogy az általad feldobott kérdések messze jobbak mint a szerkesztõ által kreáltak.

Írásod nyomán és a két adás láttán nekem az a véleményem, hogy itt Friderikuszt mint húzó nevet használják, utalást is tett rá, hogy õ már nem fárad a szerkesztéssel. Gondolom, hogy kap egy szinopszist vagy jobb estben egy kérdéses adás mentet és abból a beszélgetésnek megfelelõen vagy ami eszébe jut megkérdezi.
Arról nem is beszélve, hogy -lehet rosszul látom- ez a fáradtság ami lehet életkorából is adódó, nem igazán tesz jót a mûsornak.
tortura 2015 máj. 04. - 11:10:48
(28/353)
Egyetértünk. Nekem is tetszett ez az epizód. Számomra inkább úgy jött le ez az egész, hogy Fridi próbált fogást találni Majkán, és - õszintén szólva - nem nagyon talált. Majka egész jól állta a sarat, esze ágában sem volt megsértõdni. Az volt az érzésem, mintha a végére már Fridi el is kezdte volna egy kicsit tisztelni. Majka tényleg önmagát adta, vállalta a véleményét még akkor is, mikor sejthetõ volt, hogy nem lesz vele népszerû (pl. Geszti Péter). Én rengeteg mindennel nem értek egyet Majkával (az elõbb említett kritika Gesztit illetõen, a házimunkával kapcsolatban, stb.), a zenéjét sem kultiválom. De ettõl függetlenül annál többre tartom, mint ahogy sokan aposztrofálják, hogy õ csak egy buta, tanulatlan, ózdi bunkó. Cigánynak meg egyáltalán nem az. Én elég sok idõt töltöttem gyerekkoromban Ózdon és tényleg sok cigány él ott, de Majka szerintem távolról sem az. Még akkor sem, ha az utálói annak látják. Kíváncsi vagyok, ki lesz a következõ részben.
-csengõzoli-- 2015 máj. 04. - 11:08:22
(27/353)
"a 2 személyes beszélgetõ mûsorok történetében koránt sem az Anettka szintet képviseli"

Szerintem sajnos pontosan azt a szintet képviseli , pedig többet várok!
Friderikusz affektálva nyávog,hogy jaj,hát micsoda macsó vagy te Majkacica,el se mosogatsz?
Hát bojzasztó, szegény Hajni.
Majd miután kielemezték Geszti 2 forintos szövegeit, Friderikusz kettesbe kapcsolt és bedobta az adut, Majkának NINCS ÉRETTSÉGIJE!
Atya Isten! Hát itt ájultam el, ilyet!
Egy rapper,akinek nincs érettségije, szerintem holnap a Times fog ezzel foglalkozni, akkora hír !
Utánanéztek, kiderítették és a hetfõi megbeszélésen elhatározták,hogy erre aztán nagyon rá fognak szállni, ez igen,ez hír!
És Friderikusz nem engedte el, vissza-vissza tért erre a témára, tényleg ez baromi érdekes!
Nincs? Nincs! Tényleg? Nincs!
Hát, ez... és nem bánt?
De, szerintem rohadtul bántja, éjszakánként patakokban folyik róla az izzadtság, elvégre hogy érvényesülhet manapság valaki, pláne egy rapper érettségi nélkül??
Ráadásul abban a kulturális közegben,ahol õ mozog!
Olyan tudományos mûsorokban, mint a Sztárban sztár , Rising Star stb.
Mennyire kínosan érezheti magát olyan hatalmas gondolkodók mellett Claudia, Ördög Nóra vagy a többi felszínes bulvárbéla ?
Akik facebook oldalukon pl minden reggel megosztják,hogy : jóreggelt, legyen szép napotok, ma is süt a nap, szép délutánt...
Biztos vagyok benne ,hogy a Majka rajongótáborát adó -nem elhanyagolható- tömeg is várja, sõt követeli az érettségit!
Levelek százait kapja, melyben arra kérik érettségizzen már le!
Érdemes volt errõl hosszasan beszélgetni !
Az egyetlen jó rész az elalvás elõtti pár perces beszélgetés volt, ahol kiderült ki hogy viszonyul a szüleihez.
Pedig Majka jó alany.
Érdekelt volna mennyire szaladt el vele a ló a VV után, meséljen konkrétan milyen balhékat csinált a hirtelen felkapott ózdi hlyegyerek!
Mennyire szaporodtak meg a "barátai" , ahogy egyre sikeresebb lett?
Milyen õrült vagy számító nõkkel hozta össze a sors?
Biztos vagyok benne,hogy errõl hosszan tudott volna mesélni!
Tartja-e még bárkivel is a kapcsolatot a villából?
Mikor még csak álmodozott róla, mennyire gondolt mást a média világáról,mint a valóság?
Az ózdi haverok megvannak-e?
Mesélte,hogy nagyon szerette az apját, vajon mit szólt volna a karrierjéhez?
Bánja-e,hogy nem látta,nem lehet büszke rá?
Mikor neveli a kisfiát, eszébe szokott jutni,hogy apja mikben hibázott?
Hirtelen most ezek jutottak eszembe, ilyesmik érdekeltek volna.
perry 2015 máj. 03. - 23:33:39
(26/353)
Nekem ez a rész kifejezetten tetszett, pattogtak a dialógusok kettõjük között. Egyikük sem akart világmegváltó csodát létrehozni. Ráadásul szellemesen riposztoztak egymással. Bár Friderikusz hiába tagadja, hogy nem ironikus lehet ,hogy végül én képzelem annak és Majka:).
Mindketten ön azonosaknak tûntek a képernyõ másik oldaláról, aki nem szereti a Friderikusz stílusát az könnyen rásüti a nagyképûség bélyegét de az eddigi két adásból is leszûrhetõ egyéni módon közeledik a riport alanyaihoz. Mindketten nyílt sisakkal vágtak bele a beszélgetésbe, sõt Majkának a játékos csínytevõ oldalát is megismerhettük.
Nagy elvárással nem vagyok a mûsor iránt de a 2 személyes beszélgetõ mûsorok történetében koránt sem az Anettka szintet képviseli. Mint ahogy az alábbiakban a kedves fórumozó megjegyezte: " Nagyon szét oltotta Fridi ezt a buta Majoros..",
ettõl azért kicsit többrõl volt szó.
-csengõzoli-- 2015 máj. 03. - 22:47:18
(25/353)
Ez a rész is nagyon gyenge volt.
Friderikusz próbálkozik személyes dolgokat belecsempészni,de valahogy az egész olyan mesterkélt,hogy ez is kifejezetten érzõdik.
Ma kicsit Fridibõl is sok volt, az affektáló okoskodásai engem kifejezetten idegesítenek.
Õ is az a típus, aki mindenkinél mindent jobban tud. Sokkal! :D
Lehet szó raprõl, mosogatásról vagy tévézésrõl, mindenhez ért.
nanorobot 2015 máj. 03. - 22:25:08
(24/353)
Nagyon szét oltotta Fridi ezt a buta Majoros cigányt! Bírtam!
10/10
Icsiro 2015 máj. 03. - 22:17:03 10/10
(23/353)
Ezt a mûsort kifejezetten Majka, azaz Majoros Péter miatt akarom megnézni. Fridinek szinte minden mûsora jó és érdemes megnézni. Majka az életében olyan hátrányból indult, ahonnan nagyon nehéz kitörni. Õ abban a gagyi mûsorban, a Való Világban megcsillantotta,hogy érdekes, értékes és tehetséges ember. Ha olyanok, mint Fridi segítenek neki még sok kellemes percet szerez nézõinek, hallgatóinak.
Nyakiglábkampó 2015 máj. 03. - 21:44:00
(22/353)
nem hiszem el
mindig felnéztem Fridire....ma mit látok? Õ,a nagy Friderikusz a bb vagy vv majkával beszélget órákon át,jah,a macskaképûvel,a kis sunyival(nem tudom,az-e csak nekem olyannak tûnik)szóval megette a fene...ennyire nincs más akit behívjon? megette a fene...
4427 2015 ápr. 29. - 16:01:25
(21/353)
perry 2015 ápr. 29. - 13:09:33
(20/353)
Magam meg felekezeti és politikai elkötelezettség nélkül megnézem Friderikusz ATV-s mûsorát, abban még sohasem csalódtam.:)
pneklara 2015 ápr. 29. - 12:04:56
(19/353)
És ez minden mûsorban így van: õk lesznek sztárban sztárok, õk vetélkednek nevetséges sportban, õk táncikálnak, õk házaspárbajoznak, õk adják a díjátadók közönségét...Olyan belterjes az egész.A mûsoruk olyan, mint egy csapatépítõ tréning, ahol a fõnök miatt lelkesedést kell mutatni, juj, de jó, amit mi csinálunk, juj, de jól érezzük magunkat.
Én azt hiszem kihagyom Majkát, ha megnézem, akkor is azért, hogy lássam, Fridi leereszkedik-e a nívójára. Nekem olyan ez a Majka, mint az elefánt a porcelánboltban.Az ember fél a következõ pillanattól, mi lesz az az ízléstelen, alpári, ami elhagyja a száját.Azt a sokmillió letöltéses számát is meghallgattam. Hát. Nagy a tábora, de ez csak a nézettséget jelzi, nem az értéket.
adamnagysweetmovie 2015 ápr. 29. - 11:49:06 Előzmény olahmiki1959
(18/353)
Valóban illúzióromboló, de épített díszletben könnyebb fõleg a felsõ kameraállásokat kialakítani.
Persze attól még lehetne igényesebb díszletes, belsõépítész, hogy ne ugorjon le a látvány a képernyõrõl...
tortura 2015 ápr. 29. - 10:49:09
(17/353)
Mivel Hajdú a producer, mást nem is nagyon lehet várni. Ha tényleg Majka lesz, azért megnézem. Nem vagyok a rajongója, de van nála sokkal rosszabb is.
perry 2015 ápr. 29. - 09:53:06
(16/353)
Teljesen jogos a félelmed, az adó "versenyistállójából" kerülhetnek ki túlnyomórészt a "sztárok".
wowow 2015 ápr. 29. - 09:16:22 Előzmény olahmiki1959
(15/353)
Én is furcsállottam, hogy kiket nevezett legjobb színészeknek.

Az a maszk tényleg brutális. Azért nem horkolsz, mert nem is lehet tõle aludni :)) Gondolom berreg is. Meg aztán forgolódás, hasonfekvés lehetetlenné teszi a használatát.
vino-et-veritas 2015 ápr. 29. - 08:43:07
(14/353)
Nem volt jó.

Az okokat sokan leírták: rossz partnerválasztás, mesterkélt környezet, semmi intimitás ("1000 W-os" lámpák fényében mi várható?), enyhén "áthallásos" más mûsorral ("Pimasz úr"), a 24 óra alatt történt (?) dolgok összeállítása, stb.

Fridi valahol azt nyilatkozta a mûsor elõtt - talán óvatosságból (?) -, hogy neki sem jött le az, aminek kellett volna. Ezt inkább azzal magyarázta, hogy az egy napnak az egy órába való sûrítése nem sikerült. A baj, hogy más sem...