Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:48:08
(40/80)
Hy. A lósportot nem az ország egyik legszebb terén kellene népszerûsíteni hanem a helyén, ott ahol sportolnak a sportolók, inkább a magyar Hungarikumokat mint pl. a gyulai kolbász, a vecsési káposzta, vagy a Magyar Tej és a magyar búza kellene népszerûsíteni,illetve a Honi embereknek segítséget adni hogy meg is tudják venni e termékeket !!!
tiborz007 2009 jún. 01. - 16:41:28
(39/80)
'zemét tetvek, az embereket nem sajnálom, de ilyen életveszélyes pályán lovakat futtatni szabályosan állatkínzás. Remélem az RTL klub és a szervezõk megbûnhõdnek ezért
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 16:41:07
(38/80)
Jönnék egy ellenvéleménnyel.

Elég szomorú, hogy bármivel is próbálkozik valaki ebben az országban, hogy fellendítse a turizmust, hogy ismertebbé tegye a lósportot, lovaglást, vagy legyen bármi más, jószándékú célja, csak pocskondiázást, fujjolást kap, és gyártja mindenki az összeesküvéselméleteket. Nagyon utálom már ezt a hozzáállást. Aki tud jobbat, az tegye, ne pedig a másikat szapulja! Szapulásra így is látok elég példát "kedves" politikusaink megnyilvánulásai között.

Igen, nekem is megszakad a szivem, mikor azt a ... Aréna Plázát meglátom a Keletibõl az ügetõ helyén. Az ország vezetése elkótyavetélte azt is, mint ahogy a Kincsem Park, az alagi pálya és a Nemzeti Lovarda is veszélyben van most is. De ha valaki azon dolgozik, hogy tegyen valamit a maga lehetõségeihez mérten a lóversenyzésért, a lovaglás népszerûsítéséért, azt miért kell így ócsárolni? Nyilván nem tökéletes a rendezvény, van mit fejlõdnie, de melyik galopp versenynapon láttatok ennyi embert a Kincsem Parkban - Overdose áprilisi futamán kívül -, mint ma a Hõsök terén (+ a TV közvetítést nézõk)??? Sajnos a népnek - aki nem annyira lóbolond, mint mi, kevesen - kell a cirkusz, meg kell adni nekik. De talán használ majd ez a rendezvény az egész ló- és lovas sportnak. Minimum ismertebbé teszi. Legalább annyit megjegyez néhány ember, hogy mi a galopp és mi az ügetõ, hogy milyen a telivér és milyen a félvér ló...

Más. Az idõjárás viszont jól kibabrált velünk: Pesten, ahol nem kellett volna, annyi esõ esett, hogy tocsognak a vízben, itt meg nem lesz széna, mert alig pár csepp esett hónapok óta.:((((
Manyofalvi1020 2009 jún. 01. - 16:40:01
(37/80)
Hát én ehhez nem tudok mit hozzá szólni...
Teljesen egyet értek veletek.....
100.000 Ft ahogy ki ejtette a száján én majdnem elsírtam magam a nevetéstõl.. Ez Magyarország?
Pampito 2009 jún. 01. - 16:39:17
(36/80)
A drága Viktor király biztosan nem fogja. Helyette majd megrendezi,a
'Hogyan üssük/vágjuk szét a nem (szélsõ)jobbos embertársainkat'
Amolyan római gladiátorharc féle stilusban,az omladozó Népstadionban :)
Hát nem romantikus? És oda lehet,h a gyerekkel is bemehetsz,Árpád-sávos
zászlóval akciós áron!
Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:30:29
(35/80)
Kábé ez van és meg minden.. Az ember gyomra felfordul az ijeneken.. na menek ... Hali mindenkinek.. Inkább sétálok 1 et e marha mûsor hejett,, sztem többet ér annál..
khekkkkkk 2009 jún. 01. - 16:25:37
(34/80)
húh, én már annyira kiakadtam ezen, h ezt már le sem írtam, de mélységesen egyetértek veled
rajongo1 2009 jún. 01. - 16:22:54
(33/80)
Hát gyerekek! Ha nem hallom/látom, el sem hiszem. "A gyõztes sztár felajánlja a mocskos nagy összegû 100 ezer forintos nyereményét valamilyen közösségnek" SZÁZ EZER forint!!!!Ennyit talán még én is össze tudok szedni. Az egész RÖHEJ.!!!Miközben a rendezés, a szervezés, a gázsik, reklám stb. több millióba kerül, van pofájuk azt mondani, hogy a gyõztes a nyereményét (100 ezer forintot ) felajánlja. Inkább ne adjon egy fillért sem, senki senkinek. Tartsák meg maguknak, és csináljanak egy mulatságot jövõre is, de csak MAGUKNAK. Undorító, ellenérzést keltõ, felesleges, gyenge produkció. Remélem jövõre a FIDESZ már nem fog megengedni hasonló rendezvényt, mert ez nem a magyarságról szól, mint ahogyan azt hirdetik.
Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:21:07
(32/80)
Hamarosan ott tartunk, hogy a képernyõ közepére teszik ki, de ugy, hogy eltakarja a tévé mind a 4 sarkát is. Oszt majd lehet kukucskálni jobbra meg balra fel meg le vagy a tévé mögé (ott legalább nem lessz felirat :D
Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:18:22
(31/80)
azért hogy nehogy lemaradj a fontos eseményrõl :D Pffff ennyit a médiáról...
Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:16:51
(30/80)
1- et értünk. Pazarlás az egész, vagy pogár pukkasztás, igy is mondhatnám.Szia
khekkkkkk 2009 jún. 01. - 16:16:22
(29/80)
és miért megy az óra ekkora számokkal vissza, ? h azt a kib.szott filmet se tudjam nyugodtan végignézni???

mikor rakja már az ortt õket helyre???? meddig mekkora felirattal lehet a tv nézõket elküldeni a fenébe??
1/10
aLienEvi 2009 jún. 01. - 16:12:09 1/10
(28/80)
azt hittem csak nekem vannak ellenérzéseim ezzel a mûsorral kapcsolatban, de megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül.

Szerintem ez a rendezvény semmit nem ér, max annyit hogy a fincsi nagy magyar celebek ezért is kaphatnak egy nagy zsák pénzt, és akik a tér környékén laknak, lemennek tolongani a tömegbe...

A régi hagyományokat õrzõ rendezvényeknek sosem kerítenek ekkora feneket... Nagyszakácsi, Virágkarnevál, Szegedi játékok, Savaria, Keszthely Georgikon verseny, szüreti bálok, Anna bál... A Mûvészetek völgye is lehúzhatta a rolót, pedig jó volt...
Persze nem azt mondom hogy évszázadok, meg évtizedek hagyományai ezek többsége sem, mégis jobban magyarnak érzem mint ezt a mûsort.

Jó magyaros, élvezhetõ pl. egy Dödöllefesztivál Nagykanizsán!
Ha meg mindenképpen lovasos-hagyományos témára vágyik az ember, akkor ott vannak az alföldi lovas napok, versenyek, vagy a vadász lovaglásos verseny a dunántúlon, amiknek értelme is van...

Még tiszta szerencse, hogy most nincs negyven fok árnyékban szegény lovaknak meg a tömegnek a téren...
Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:09:50
(27/80)
Pfff. jó sok a vélemény errõl. Ez is minõsíti az egész marhaságot.
Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:06:40
(26/80)
Nem erre kellene költeni hanem pl. a beteg gyerekek gyógyítására !!!!!!!!!!!!
Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:05:27
(25/80)
Minek kell ijen marhaságra költeni az egyébként nagyon kevés ADÓZÓ pénzét ??????
Picizizzz 2009 jún. 01. - 16:04:18
(24/80)
Ez a Nemzeti vágta akkora marhaság hogy csak na
khekkkkkk 2009 jún. 01. - 15:59:20
(23/80)
micsoda rajt -- a külsõ pályán levõnek esélye sem volt
és a duma , akkor rajtolnak, mikor egy vonalban vannak, vagy nem tudom idézni, de nagy baromságot mondott

természetesen nagy égés lett volna, ha Terecskei rita nyer, mert ugye neki nem sok köze van a mocskos retek tv hez

és Barabás évi is véletlenül a vágta elõtt az elsõ két helyezett családjával csinált riportot

annyi k,va sok véletlen volt ebben, hogy azt már Andersen is megirigyelhette volna

és micsoda biztonsági õrök vannak - fehér kalapban, gondolom gesztikus stylistja felmarkolt érte egy csomó lét, csak arra nem gondolt, h a nap nem fog sütni
khekkkkkk 2009 jún. 01. - 15:45:57
(22/80)
két kérdés

ha már nézem ezt a sz.rt, az a k.csöög miért ordítja végig a futamot????????

a retekklubot miért nem tiltja el az ortt ekkora nemzeti színû reklámtól? hogy s milyen jogon nyomják bele az arcomba a fél képernyõn keresztül a mocskos logojukat???
f
bourne 2009 jún. 01. - 15:43:34
(21/80)
ez a mûsor eszméletlenül tré ... úgy ahogy van ... katasztrófa