Ezüstliliom 2009 jún. 25. - 13:27:17 Előzmény Heathcliff
(80/80)
Köszönöm!:))) Terjesztem lovas körökben. Ha Pesten járok, megnézem majd a kiállítást is.
offtopic
Heathcliff 2009 jún. 20. - 02:46:19 Előzmény Ezüstliliom
(79/80)
LillyKra 2009 jún. 01. - 22:11:54
(78/80)
Azvan hogy pont leszarom hogy kiket rúgtak ki.Beszariak a fõnökeik.
Manyofalvi1020 2009 jún. 01. - 20:13:40
(77/80)
Sõt Nagyon is igaza van......
Bocsánat hogy így belepottyanok a dologba....!
Imádom a lovakat.....
Egyik álmom hogy lovakkal legyek egész életemben....
Lovász szeretnék lenni..
De most annyit ér 100.000Ft hogy talán egy normálisan élõ családnak(4tagú) elég lesz 3hónapra és még ehhez nem tetem hozzá a csekes témát..
Régebben 100.00Ft annyit ér mint most 1 millió...sajna
Anyukám mesélte hogy régebben betudtak vásárolni normálisan 72FT..
Most már nem elég egy kenyérre se..
Mi jó ha 20.000Ft-ból be tudtunk vásárolni...
Hozzá teszem hogy Tíz éves vagyok de ez már értem..
hogy menyit ér most a Forint és régebben..
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 19:49:44
(76/80)
Ha így nézzük, igazad van. Tényleg furán aránytalan a dolog.
rajongo1 2009 jún. 01. - 19:45:49
(75/80)
Kedves Ezüstliliom!

Tudom, hogy a fõdíj 30 milla volt az egyik városnak, de szerinted a mai világban van olyan rendezvény, fõleg olyan, amit a tv is közvetít, amiben 100 ezer forint a nyeremény. Nevetségesnek tartom ekkora összegek mellett. Tudom, hogy a városoknak is szükségük van a pénzre, de ha már felajánlásról van szó, akkor legalább a milliós szintet el kellett volna érni. Manapság 100 ezerért már levegõt sem kapsz, nemhogy támogass belõle egy alapítványt. Kis stílû döntés Gesztiéktõl.
offtopic
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 19:37:14
(74/80)
Tudnék Neked olyan településeket sorolni, ahol segítik az ott élõ rászorulókat. Tényleg nem kellene ismeretlenül vádaskodni.
Picizizzz 2009 jún. 01. - 19:24:59
(73/80)
Nincs semmi rosszindulat, ami van, az az évek mögött felsorakozott Tapasztalat. veled is együtt értek, mással is, az ami a te gondolatod az a tied az a te jogod. Csak ennyi : Menj és láss , figyelj és tanulj, gondolkozz és mindezek után elemezd a tapasztalt dolgokat. Ciao mindenkinek.
Petrapetrus 2009 jún. 01. - 19:19:37
(72/80)
Hogy ez mekkora vicc volt...
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 19:07:16
(71/80)
És Te honnan látod, hogy mire fogja Bácsalmás fordítani? Ez minimum pesszimizmus, ha nem rosszindulat. (És remélem, most nem megyünk bele, melyik párt tagja az ottani polgármester.)
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 18:58:33
(70/80)
Nekem elég furcsának tûnt összehasonlítani, szembeállítani a két rendezvényt. Szerintem egyáltalán nem zavarta egyik a másikat, nincs értelme versenyeztetni sem õket egymással. Aki akarta, a megfelelõ TV csatornán követhette mindkettõt. Nem látom a problémát. Ráadásul a mögöttes tartalom sem összehasonlítható. Egyedül a magyarság kapcsolhatja össze õket, de ezzel vége is a hasonlóságnak.
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 18:54:38
(69/80)
Kedves Rajongó1!
Ha figyelmesebben nézted volna, tudnád, hogy az csak a hírességek külön futama volt, amirõl beszélsz. A fõ versenyszám fõdíja 30 millió forint volt, amit az a város kapott, amelynek a színeiben indult a lovas.
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 18:52:47
(68/80)
"Sztem a gondolatok megosztása érvek & ellenérvek kinyilatkoztatása helyénvaló, ezért vagyunk homo-sapiens -ek."

Ez így igaz. De ennek van kulturált és kevésbé kulturált formája is. Utóbbiban nem szeretnék résztvenni.
rajongo1 2009 jún. 01. - 18:50:53
(67/80)
Hát gyerekek! Ha nem hallom/látom, el sem hiszem. "A gyõztes sztár felajánlja a mocskos nagy összegû 100 ezer forintos nyereményét valamilyen közösségnek" SZÁZ EZER forint!!!!Ennyit talán még én is össze tudok szedni. Az egész RÖHEJ.!!!Miközben a rendezés, a szervezés, a gázsik, reklám stb. több millióba kerül, van pofájuk azt mondani, hogy a gyõztes a nyereményét (100 ezer forintot ) felajánlja. Inkább ne adjon egy fillért sem, senki senkinek. Tartsák meg maguknak, és csináljanak egy mulatságot jövõre is, de csak MAGUKNAK. Undorító, ellenérzést keltõ, felesleges, gyenge produkció. Remélem jövõre a FIDESZ már nem fog megengedni hasonló rendezvényt, mert ez nem a magyarságról szól, mint ahogyan azt hirdetik.
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 18:49:02
(66/80)
Örülök neki.:) És remélem, sokan vagyunk még, akik így gondolkodnak.
Ezüstliliom 2009 jún. 01. - 18:48:08
(65/80)
Bár nem derül ki a hozzászólásodból, azt hiszem, nekem szólt, ezért válaszolok.

A rendezvény célja elsõsorban nem az induló városok támogatása, hanem olyan rendezvény létrehozása, amelybõl hagyomány válhat, amely jellegzetesen magyar, amely közelrõl s távolról látogatók tömegét képes a fõvárosunkba csalogatni, és nem mellesleg népszerûsíteni a lósportot, lovaglást. Én legalábbis tavaly így értettem. Tehát ha simán odaadják a városoknak a pénzt, amibõl rendezték, azzal nem érik el ezeket a célokat.
feketevipera 2009 jún. 01. - 18:41:05
(64/80)
Nem tudom, miért kell még ilyenkor is a sztárokat mutogatni. (Pardon: sztárocskákat.) Úgy látszik, minden ünnepre ki kell ötleni valami gagyi mûsort, hogy a jónépet ámítsák. A lényeg: egyetlen, jól ellenõrizhetõ helyre kell terelni a tömeget, esetleg el kell érni, hogy beüljön a zajláda elé, oszt' bámuljon. Kicsit olyan ez, mint az Ivan Csonkin... c. filmben. Amikor az emberek spontán elkezdtek gyülekezni a tanácsháza elõtt, hazazavarták õket. Utána nemsokára jött a parancs, hogy mindenkit hívjanak a tanácsháza elé. Erre a tanács alkalmazottai megjegyezték, hogy de hát már ott csoportosultak az emberek. Erre a vezetõk: igen, de a spontán gyülekezés mindig veszélyes. Hát most is ez van. A legfontosabb az, hogy a paraszt szervezetten gyülekezzen, akkor könnyebb ellenõrizni. Ráadásul le is foglalja magát, szotyizik, bámul jobbra-balra, eszében sincs lázadozni, nem is gondol arra, hogy holnap esetleg megjön a következõ számla. A cirkusz megvan, kenyér meg majd csak lesz valahogyan. (Arról már nem is beszélek, hogy a dicsõ kereskedelmi csatornákon egyetlen szó sem esett a pünkösd eredeti jelentõségérõl stb. De ez már szinte lényegtelen is. Ezektõl az agymosó tévéktõl nincs is mit várni.) Hétköznap is ezeket a görényeket mutogatják, szerintem elég lenne már belõlük. Nem lehetne az országot megszabadítani ezektõl? Nekem nem hiányoznának, az egyszer biztos.
Picizizzz 2009 jún. 01. - 18:26:03
(63/80)
Nem látja senki sem hogy hová van szétosztva , Nem tudja senki se még azok sem akiknek kellene, mert 1 fityinget se kap senki. Jó duma, hogy megy a városnak, mit építenek ebbõl ?? valamejik góré appartmanját, , füvesítik a parkját. Az egyszerû ember semmit sem lát illetve kap belölle, hiába kapja a város. Errõl ennyit. szia.
Picizizzz 2009 jún. 01. - 18:22:03
(62/80)
Igen. csak belemegy a polgármester és az alattvalóik kezébe. Nem a szegényekhez, nem a rászorulókhoz, Nem a többgyermekes családokhoz. Te honnan látod hogy ki kapja meg ??
Picizizzz 2009 jún. 01. - 18:19:47
(61/80)
Látod csak egyet tudunk érteni :D