8/10
King Diamond 2008 júl. 13. - 15:03:48 8/10
(5/25)
Néhol SPOILER!

Végre megnéztem ezt a sorozatot is teljes egészében. Annak idején láttam belõle vagy két részt, és csak most akadtam rá magyar szinkronnal.
Szerintem egész jó sorozat lett. Jó verekedések, karakterek voltak benne, a zenéje mégjobb. A végét nem mondanám annyira meglepetésnek, csak itt nem lett happy end. Várható volt, hogy Shao Kahn-t nem fogják tudni legyõzni, de azért kicsit "hosszabb" harcok is lehettek volna az utolsó epizódban, mert gyakorlatilag a sötétség mágusai ellen egyiküknek sem volt esélye.
Volt pár karakter, akiket kihagytak a végébõl, kíváncsi lettem volna mondjuk, hogy mi történik Sub-Zero-val illetve Scorpion-nal. Ja igen, Smog-ot nem tudom, miért tették bele az egyik epizód végén kihívták a Lin Quei papjai, hogy majd õ leszámol Sub-Zero-val az árulásáért, aztán semmi sem lett belõle. De mindezeket leszámítva jó sorozat, bár tényleg akár még folytathatták is volna. Az imdb-n ugyan tényleg fel van tüntetve a második évad elsõ része, és még pontozva is van a nézõk által(!), de nem tudom, hogy tényleg leadták e valahol, pedig jó volna megnézni.
Mindent összevetve örülök, hogy megnéztem végre ezt a sorozatot is, nekem bejött, bár a film az lényegesen jobb.
8/10
10/10
Kurt 2008 jan. 07. - 16:59:07 10/10 Előzmény mucs1
(4/25)
Helo a nevem Andris hallod a h a vége nem tetszett azt allra értetted h mindenki meghalt ugye?
Redfield 2007 júl. 30. - 13:29:45
(3/25)
Egy újabb pénzszagú, erõltetett sorozat egy szinte kultikus filmbõl. Lényegében a gyûrûk ura is eseménydúsabb, mint ez, a történet elõrehaladásának szempontjából. :) Egyedül a vége volt meglepetés, de ezt már ezzel a csavarral sem lehetett megmenteni, mert elejétõl fogva rossz volt. Látványos, de egy kaptafára menõ akciók, verekedések. Ha jól emlékszem három tökkelütött (kizárólag szép és jóképû egyedek) kalandozásait mutatta be. Legalább három részen keresztül vártam, hogy Sub-Zero vagy ki végre harcoljon is, de talán még a sorozat felénél is csak mászkált a szentélyben. Imádom, amikor készíteni akarnak valamit egy film alapján, de hogy önálló legyen: a film összes pozitívumát kihagyják belõle.
mucs1 2007 júl. 30. - 13:12:22
(2/25)
Most néztem meg újra a sorozatot,szerintem nagyon jó,már persze annak,aki szereti a B kat. filmeket. A sorozat vége nem tetszett,de a többi része jó volt. Jók,látványosak a koreográfiák, Raydennek jók a beszólásai,az összes nõi fõszereplõ nagymellû, mi kell még az akciófilmek kedvelõinek? :) Hibák vannak benne, pl. a legtöbb rúgásnál,ütésnél porzik,amit eltalálnak, ill. néhány verekedésnél a dublõrnek más a parókája/hajszíne, mint az eredeti szereplõnek,de ez nem vészes.
tomik7 2007 júl. 03. - 11:14:37
(1/25)
heló
van itt valaki?