6/10
far vik 2011 okt. 08. - 18:44:01 6/10
(21/401)
A Beugró számomra a biztos szórakozás volt, amin számtalanszor sikítva röhögtem, és nagyon fájlalom, hogy amióta az M1-rõl elment, nem követhettem tovább. Fáradtabb részek voltak, de uncsi soha nem volt. Ez a mostani opus már koncepciójában bonyolultabb, a figurák egy fix sztoriba kerültek, ami szerintem nem szerencsés, a kameramozgások, vágások zavaróak, szorítok nekik ezerrel, de mindig hasonlítom a Beugróhoz... Nagyon remélem, hogy "bejárja magát" a produkció és jól fogunk rajta szórakozni.
offtopic
aggodalmas 2011 okt. 08. - 14:34:23 Előzmény greghouse
(20/401)
"Én sajnálom legjobban.
De ez nem sikerült. Hozzátok át a Beugrót az m1hez."

Nekem is kapásból ez jutott eszembe, aztán kicsit visszagondoltam a Beugró vándorútjának...

Egy ígéretes és zseniális kezdeményezés indult 2008 szilveszterén egy (a jóízlés okán a Beugróval egy lapon sem említendõ, sõt meg nem nevezésre sem méltó!)kertévén, ahonnan fél év (és 13 mindössze félórás epizód!) alatt kiszorította a bulvárcunami és celebmegszállás... (ami persze legnagyobb bánatunra azóta sem múlik!)

...ezután, 2008 októberében a köztévén tûnt fel fõmûsoridõben, ahol még harminc adást sem élt meg,
hanem az eRTéeL "kábeles kistestvérén" a COOLon folytatta három évad (újabb 30 rész!) erejéig.

Legújabban ugye, Beugró plussz fedõnéven a Viasat3-on élvezhetjük a kisebb vérfrissítéseken átesett társulat rögtönzéseit, ha jól számolok immár 15 adás óta.
Hátha itt már csak kihúzzák jóval több, mint 30 adással...

Szóval kérlek ne kívánd, hogy újra a köztévé ölelõ karjaiban kössenek ki, mert már féltem Õket a sokktól, hogy õk legyenek a megújulás második ötéves terve! ;-)
aggodalmas 2011 okt. 08. - 13:31:02
(19/401)
Aludtam rá egyet, hogy ne legyek bántó egy olyan emberrel és szíve választottjával szemben, akiket egyaránt szeretek-tisztelek-csodálok... De ez sajnos még mindig komoly kihívásnak ígérkezik, mert ez tényleg egy Beugró utánérzés köztévé módra. Persze ne legyen igazam, de összességében (sic!) ez az egész "köz"tévés megújulás egy harsány, giccses, lowbudget-kertévés utánérzés. Sajnos, teszem hozzá, mert ugye zömmel a mi közös adóforintjainkat herdálják el erre, ahelyett, hogy az archívum értékesebb részeit adnák, objektív (!) hírekkel és (mondjuk tíz-harminc évnél nem régebbi ;-) színházi közvetítésekkel kombinálva... (Háromból gyökkettõ!)
offtopic
aggodalmas 2011 okt. 08. - 13:19:59
(18/401)
"És a Beugró egy 5-10 mûsor után már nagyon uncsi volt és kiszámítható."

Akkor szerintem nem ugyanazt az immáron sokadik csatornán futó, nyolcadik (!) évadába lépõ, improvizációs mûsorfolyamot néztük/nézzük... ;-)
3/10
greghouse 2011 okt. 07. - 23:21:56 3/10
(17/401)
Petya, remélem, nem azért lett gyengébb az m1 mûsor, mert köztévé.
A Beugró utánozhatatlan.
De ott (majdnem) tényleg improvizáltok.
Itt nem. Megrendezett utánzat. Látszik.

Ami utánozhatatlan, azt nem lehet utánozni.
Neked jobban kell ezt tudnod.
Barátod
Sándor
3/10
greghouse 2011 okt. 07. - 23:10:49 3/10
(16/401)
Nem tudom, szerintem nem volt rossz. És megérdemli, hogy bizalmat adjunk végre egy közpénzes mûsornak, amit nem is akárkik neve fémjelez.
Minden politikától mentesen (részemrõl tényleg szó sem lehet ilyenrõl) Rudolf Petya színvonalat tart fenn, amit nem könnyû másoknak figyelembe vennil.
Most, hogy Dörner Gyuri lett szinházigazgató, sokan bántanak, de én õt épp úgy támogatom, mint ha Rudolf Petya lett volna.
Nekem tetszett a mûsora, nem olyan jó mint az eredeti "Beugró", de adjuk meg az esélyt neki. (Ahogy Dörner Gyurinak is, kérem.).

Szerintem õk valamit elkezdtek.
Most sokan utálni fognak engem jobbról és balról, de szerintem Dörner és Rudolf nagyon jók.
Kár, hogy Petya nem tudta hozni a bemutatkozó showjában azt, amit már sokszor bemutatott a Beugróban.
Bocs, Petya, ott jobbak vagytok. Kár.
10/10
Stone Stone 2011 okt. 07. - 22:15:05 10/10
(15/401)
Eleinte furcsa volt.... De aztán elég hamar megszeretem :)))))))

És minél több lesz annál jobb lesz!
6/10
far vik 2011 okt. 07. - 22:11:13 6/10
(14/401)
Nem, sajna ez nem jó. Péter viszi a hátán, de ez nem fog sokáig tartani. Nem tudom, mennyit vettek fel, de többet szerintem nem fognak. Írták lejjebb, hogy ez nehéz mûfaj, igen, persze. De nézhetõnek is kell lennie, amennyiben nézõknek szánják, nem egy színmûvészetis óra belsõ ügye. Nagy-Kálózynak nem áll jól ez a mûfaj. A két srác bátortalan, még Földes Esztibõl kibújhat valami.
3/10
greghouse 2011 okt. 07. - 22:08:41 3/10
(13/401)
Szerintem meg jó kezdet. Nem olyan jó, mint az eredeti Beugró, de jó.
Nagyon zavar, hogy sok a vágás, nem élõben megy. A Beugróban benne vannak az elrontott dolgok, röhögések, egymás szapulása, itt nem tudom, miért nem lehet. Az ötlet egyébként nagyon jó, csak nem tudom, hogy most Rudolf Petya, aki mestere a szakmának, próbálja eladni magát minél több helyre, vagy nem jut eszébe más, vagy a magyar egy azt hiszi, hogy koppintani tudja ami már jól megy máshol,...

...én még mindig drukkolok nekik, de..
szerintem még messze vannak az eredetitõl, a Beugrótól.
meehrlin 2011 okt. 07. - 22:06:52
(12/401)
Szerintem rohadt jó :)
Nekem tetszik
1/10
Conner Kent 2011 okt. 07. - 21:48:42 1/10
(11/401)
Én ezen nem tudok nevetni, számomra vontatott.
Selena 2011 okt. 07. - 21:45:16
(10/401)
Nagyon vártam, de sajnos végeredményben nem tetszik :( R.P. jó, de Eszter nem tetszik.
9/10
Jabbath3hutt 2011 okt. 07. - 21:38:45 9/10
(9/401)
én ezt akkor is pozitívnak tartom.
egy sokkal nehezebb improvizációs gyakorlat.
persze néha nem az a "top",de hozzátéve hogy élõben ez sokkal több,nekem így is nagyon tetszik..mert már valami új is van,én ezt nagyra értékelem és támogatni is illik, biztos idõvel kialakul ha összeszoknak a szereplõk.
..és még nincsenek is itt a vendégbelépõk.
sztem 9 a 10-bõl.
3/10
greghouse 2011 okt. 07. - 21:27:00 3/10
(8/401)
Petya, most mi a franc van?
Van egy szenzációs sorozat, a Beugró, ennek most a nyomába sem értek. Eszter szuper jó szinésznõ, rendben, de az ötletet duplázni ilyen gyengén....
Én, ha valaki, nagyon drukkolok az m1-nek.
Könyörgök, miért nem tudtátok ezt átvinni az m1 re, és miért egy ostoba klónt csinálni inkább?????

Én sajnálom legjobban.
De ez nem sikerült. Hozzátok át a Beugrót az m1hez.

Ez nem fog menni így.
9/10
Jabbath3hutt 2011 okt. 07. - 21:19:06 9/10
(7/401)
végre az m1 beszipkázza a hiányembereket akiket a kereskedelmi csatornák eldobtak.
Király!
3/10
greghouse 2011 okt. 07. - 21:13:00 3/10
(6/401)
merhongy versenytársak.... sajnos. A két legjobb magyar mûsor (és ne értsetek félre, semmiféle magyarkodás), egy idõben van.
Nem tudom, csak gyanítom, hogy elõfordult az, ami a magyar tv történetében még nem.
A Kertévé fél attól, hogy versenytársa lehet az m1.

És bizony lehet.
Magam részérõl a(z) m1-nek drukkolok. Ennek semmi politikai vonzata nincs, szeretném, ha a mi adónkból olyan mûsorokat csinálnának, ami a legutolsó pár hónapban kezd látszani.

Nem tudom, Rudolf Petya meddig csinálja, mert õ ott is meg itt is már le van szerzõdve. Az, hogy zseniális, biztos.
De hol marad...végül is mindegy, a lényeg, hogy a színvonal maradjon.
gh
5/10
abripeter 2011 okt. 07. - 21:02:45 5/10 Előzmény Sherlock20
(5/401)
Miért van egy idõben a Beugró-val?
6/10
far vik 2011 okt. 07. - 13:13:37 6/10
(4/401)
Nem merek elvárni, nehogy pofárra essek... Petya kiváló, Eszter más rezgés, nem tudom, mi lesz ebbõl. Remélem, hogy jó lesz!
3/10
greghouse 2011 okt. 07. - 12:17:22 3/10
(3/401)
Rudolf Petya már bizonyított, a Beugró az összes magyar tévémûsorok élvonalát képviseli, ez nehezebb, mert két személyre épül.
De adjuk meg neki az esélyt.
A m1 annyi mindennel próbálkozik, nyilván van, ami nem sikerül (Magyarország szeretlek, fõleg a mûsorvezetõ eszméletlen ripacskodása és az ostoba kérdések miatt), van amit majd meglátunk (Gundel vetélkedõje, Haction, DTK), van ami nem "egy" mûsor, hanem mûsor-szerkesztés, és nagyon jól megy eddig (színvonalas esti nagy filmek), most meglátjuk, hogy improvizáló szinvonalas mûsorból lehet még egy a Beugró mellett, vagy "mindenbõl egy van".
CsizmásPandúr 2011 okt. 04. - 08:31:27
(2/401)
Na erre kíváncsi leszek!