10/10
sdt 2012 jún. 09. - 20:07:46 10/10 Előzmény Eruanno
(201/401)
Nekem tetszik. Én szeretném ha folytatódna. Kíváncsi vagyok, honnan derül kik, hányan néznek valamit. Van ezer ember aki kapott vmi bizb*szt és ketyeg vele? Én még soha senkivel nem beszéltem, aki mért volna, hú õ ezt meg ezt a mûsort nézte. És felszorozzák tízmillióval? Nekem tetszik, én vevõ vagyok erre a humorra.
Eruanno 2012 jún. 09. - 14:11:18 Előzmény sdt
(200/401)
Áhh, az is meglepõ, ha õsszel folytatódik (még hóvégén lesz egy). Ahhoz képest, hogy január környékén milyen számokat hozott, most már alig nézik. Ráadásul Kapitánynak nincs is olyan protekciója az MTVA-nál, mint például Kálomistának. Ha a Szájhõsökkel így kitoltak, nem hinném, hogy a Mindenbõl egy van jobban járna. Persze ellenpéldának ott Kálomista Hacktionje, amit gyakorlatilag senki sem néz, a kritikusok lehordják, mégis erõlteti a közszolgálati, vagy a Marslakók, amibõl látatlanban rendeltek be nemkevés epizódot.
10/10
sdt 2012 jún. 06. - 01:53:59 10/10
(199/401)
Ez a rész is jó volt. Sõt. Hátha kibír 10 évadot? A'la Jóbarátok, Helyszínelõk (ja, az nem röhögõs...de jó...) Szerintem ezúttal mindenki megtalálta magát.
8/10
Tomonas-23 2012 jún. 05. - 18:01:58 8/10
(198/401)
Nagyon jó a sorozat, bár a legutóbbi rész kissé kaotikus lett a végére, Bozsó Peti rendesen túlpörgött, s jól összekuszálta a szálakat.:D Szegény Rudolf Peti a végén már láthatóan fel is adta az egészet. :)
10/10
Locskai Dénes 2012 jún. 05. - 15:21:19 10/10
(197/401)
Nagyon szeretem ezt a sorozatot! A kedvencem lett. Nem elejétõl kapcsolódtam bele, de nemrég beszereztem az elsõ részektõl is. Szerintem Zoli sem túl sok, egyszerûen ilyen a szerepe és jól oldja meg. Niki tényleg hihetetlenül helyt áll szinte kezdõként. Félixet senki sem említette, pedig õ is nagyon jó! Egyszóval mindenki jó!

Az elsõ részekben amit észrevettem az volt a baj, hogy a megírt jelent túl hosszú volt. Kb 6-7 perc és rögtönzött meg csak 20 perc. Így sokáig majdnem ugyanazt láthatta a nézõ! Szerencsére a második évadtól és már az elsõ végén is a megírt jelent már csak 1 perc volt, és a rögtönzött meg 25 perc körüli.

Remélem nagyon sokáig fog menni ez a mûsor, sokkal többre tartom mint a vígjátéksorozatokat aláröhögéssel! Persze azok közül is van kedvencem, ott van pl a Jóbarátok, meg is van díszdobozban mind a 10 évad!
tt viszont nem kell aláröhögni, nevetek én eleget rajta, igaz hullámzó a teljesítmény, de mivel rögtönzött a történet, így ez elfogadható. Fapofával még egyet sem tudtam végignézni, de nem is akarom.
Gratula a színészeknek!
10/10
sdt 2012 jún. 03. - 19:48:45 10/10
(196/401)
Hozzászólás saját magamhoz - sajnos megnéztem egy-két kezdeti részt is (meg a többit is), szóval azt hiszem, a mûsor az utolsó 8-9 adásban forrta ki magát. (Biztosan tehetséges, de itt gyengébb rész-szereplõk elnyomták a fõbbeket, sajnos.) Fifty, Anikó, Pálma, Dani, Niki - és max. egy változatosságot behozó szereplõ rövid idõre (!)ha bírják poénokkal, ez a mûsor az utóbbi évek egyik legjobb vidám mûsora. Egyetértek, nem is baj, ha nem követik a közhelyes, gyakorta sajnos szellemtelen és szélsõséges, iskolai helyzetgyakorlati viselkedésre utasító rendezõi utasításokat. Jóval több fantázia a rendezõtõl, szerintem a profi szereplõk fantáziáját profi és szellemes utasításokkal kellene feldobni. Többet kihozhatna ezekbõl a szereplõkbõl- akik szédületesen jók. Szeretnék emlékeztetni arra, hogy egyes szériák évtizedet kibírnak... ebben is benne van.
olahmiki1959 2012 jún. 02. - 18:15:02
(195/401)
Minden részben van valami jó, a vendégek új színt hoznak a mûsorba, a színvonal kisebb kilengésekkel, de még mindig elég magas. Földes Eszter talán az egyik legkedvesebb egyéniség, kitûnõ ritmusérzékkel szúr közbe egy-egy poént, beszólást.
Az utóbbi néhány adásban egyedül Nagy-Kálózy Eszternél éreztem, és érzem úgy, hogy egyre inkább háttérbe szorul. Talán nem is bánja túlságosan, az õ egyéniségéhez nem a harsányság, hanem inkább a visszafogott játékstílus illik, de ettõl függetlenül, sokszor szinte alig lehet észrevenni, olyan bátortalanul, és szerényen nyilvánul meg.
A fülhallgatókon mondott utasításokat most már rendszeresen elfelejtik a szereplõk, de ez igazából semmiféle problémát nem okoz nekik, saját maguktól is frappánsan, poénokkal, bolondozásokkal tudják a történeteket továbbvinni és alakítani.
A "Mindenbõl egy van" azon kevés mûsorok egyike, ahol még felszabadultan, õszintén röhöghetjük könnyesre magunkat, és a mai világban ez nem is olyan kis dolog.
10/10
sdt 2012 máj. 29. - 21:41:52 10/10
(194/401)
Az egész mûsor összes abszolút jó, a színvonal-ingadozás csak attól lehet, hogy vigyáznak, ne legyen poénismétlõdés. Mindenki nagyon jó, Rudolf persze a hátán viszi, miért nem ír színdarabot, könyvet az ilyen (jó,jó, Üvegtigris...) de NKEszter méltó partner, kulturált, szellemes, nincs egy harsány poénja, bájos, kemény ellenfél - persze csak a szerep miatt... Süt belõle a kultúra. Oroszlán Sz. pont azt játssza, ami a legjobban illik hozzá, e ilyent csak akkor lehet játszani, ha belül penge... Hihetetlen érzéke van a másodperc alatt kialakítandó helyzetkomikumhoz, ami egyszerre verbális és mimikai. De mindenki mosolya pont lefedi a játszott egyéniségét. Méltó partner Földes E., sztem nem játssza túl a szerepét, pont ezek a túl-gesztusok állnak jól, és a szövege igazi nõi duma (mint ahogy a többieké is). Klem minden megnyilvánulása ül, ugyanolyan kedves (csak ffiként) mint a nõk. Sajnos, Pokorny Lia hasonló szerepet kellett volna, hogy kapjon, a démon szerepével - bár nagyon szellemes - nem tud megbirkózni. Nem az õ hibája, nem jó a karakter. Se a szerep, se a ruha,holott mindenki másnál o.k. A többiek elvannak, jók. Ennyit már nagyon régen röhögtem (igen, igen, harsányan röhögtem, a könnyeim csorogtak) és az is tetszett, amikor kétségbeesetten törlik a mosolyt és próbálnak "visszajönni". Gundel T. jó találat volt, okossága, humora, tartózkodó magatartása pont ideillett. (Nem siklott el nekem Klem poénja, "nézd a Vágó...") És mindegyik szó szerint kedves, szellemes, ilyen poénok - nekem - már nagyon hiányoztak, remélem, sokáig kitart a színvonal. Ha a szövegek túlnyomó többsége rögtönzés, õszinte elismerésem.
10/10
convar 2012 máj. 27. - 17:58:26 10/10 Előzmény ehajno
(193/401)
Mondjuk Scherer néha már sok. Na nem nekem, de el tudom képzelni hogy a többieket idõnként már zavarja hogy annyira produkálja magát hogy õk hiába lökik a jó szövegeket mégis Péter aratja le a babérokat mivel mindenki az õ balf.szkodásaira figyel. Néha mintha látnék is ilyeneket a tekintetekben a többiek részérõl :)
moleliz 2012 máj. 26. - 18:03:23 Előzmény ehajno
(192/401)
Én is akkorákat nevetek rajta, hogy aki éppen nem nézi nálunk az is tudja, hogy ez megy.:)
10/10
olang 2012 máj. 26. - 10:18:30 10/10
(191/401)
Nekem a tegnapiban az tetszett, hogy az elsõ, 3-4 perces történetben valamelyik színész tett egy ütõsebb megjegyzést.
Ugyanezen történet második, már "instruált" részében azonban nem hangzott el ez a megjegyzés, ám egy másik színész mégis hivatkozott rá, mire az érintett frappánsan rávágta: "Ezt mondtam volna?...." És egy jót nevettek.
:)))
Aranyosak.
8/10
ehajno 2012 máj. 25. - 23:00:12 8/10
(190/401)
Ma, amikor Zotykó kikanalaz a mellényzsebébõl még egy kis proteint - akkorát röhögtem, hogy a macska hátraszaltóval ugrott le a helyérõl! Hatalmas volt! :D
Sokszor õk is nevettek saját magukon. Látszott, hogy élvezik a sok poént! Jót tett az instrukció Áginak!
3/10
greghouse 2012 máj. 25. - 13:17:50 3/10 Előzmény olang
(189/401)
Egyetértek. Tényleg a legjobb hasonlat, egy jó koktél. Jó értelemben.
10/10
convar 2012 máj. 24. - 23:34:58 10/10 Előzmény olang
(188/401)
Jó hasonlatok.
10/10
olang 2012 máj. 22. - 10:24:13 10/10
(187/401)
...és nem emelném ki egyik színész játékát se, mert így együtt aranyosak.
Olyanok, mint egy jó koktél: kiegészítik egymást és üdítõ keveréket alkotnak.
Mindannyian együtt kellenek ehhez.
És az is tetszik, hogy a "koktélban" hol az egyikük, hol a másikuk "íze" erõteljesebb.
10/10
olang 2012 máj. 22. - 10:18:07 10/10
(186/401)
Nagyon jó, szórakoztató, üde, szerethetõ ez a sorozat. Alig várom péntekenként.
Pihe 2012 máj. 18. - 22:48:58
(185/401)
Huss :D
10/10
mmBálint 2012 máj. 18. - 22:40:46 10/10
(184/401)
igen, nagyon jó volt ma!!! - jó ötlet volt a vendég, és nyilván nem volt mindegy hogy pont Gundel T G az.. :-) szuper!!!
3/10
greghouse 2012 máj. 18. - 22:34:47 3/10
(183/401)
Ma nagyon jó volt, különösen Rudolf volt (a szokásosnál is jobban) elemében, de az egyik csúcs az volt, mikor bejön Gundel Takács G., és Niki úgy kér tõle autogrammot, hogy "Gundelné Szûcs Nikolettának.."
10/10
convar 2012 máj. 16. - 01:45:16 10/10 Előzmény greghouse
(182/401)
"Szerintem született komikus, de lehet hogy több is. "

Igen, valszeg több, mert az Intim fejlövés c. drámában is hiteles volt.