10/10
convar 2012 márc. 03. - 18:05:14 10/10
(101/401)
Ismerem, magam is belinkeltem már. De ott nincs fórum.
kisgonossz 2012 márc. 03. - 17:21:53 Előzmény convar
(100/401)
olahmiki1959 2012 márc. 02. - 23:11:15
(99/401)
Sokszor azt veszem észre magamon, hogy egész nap ennek a mûsornak a zenéje jár a fejemben. Lehet, hogy ez már az õrület kezdete?
3/10
greghouse 2012 márc. 02. - 22:15:39 3/10
(98/401)
Lehet, hogy ma egy kicsit gyengébb volt, de még mindig jó. Talán azért lehetett gyengébb, mert nem volt beugró szereplõ, sztenderdek voltak. Továbbra is kifogásom a Port-tal szemben van: egy sorozatot miért a legelsõ alkalommal lehet csak pontozni? Ami tíz évig megy, nem változhat? Dehogynem. Ezzel pedig a nézõk értékelése is.
10/10
convar 2012 febr. 29. - 00:05:39 10/10 Előzmény olahmiki1959
(97/401)
Ja, és hát persze hogy inkább a Beugróról vannak azon a weblapon adatok, mivel az a weblap a Beugróé, nem a Mindenbõl egy vané ;D
10/10
convar 2012 febr. 29. - 00:03:16 10/10 Előzmény olahmiki1959
(96/401)
"Fõleg a Beugróról vannak adatok,..."

??? Én azt mondtam kérdezd meg. Én a fórum linkjét másoltam be. U.is maga Kapitány Iván is szokott ott idõnként kommentelni hogy válaszoljon a rajongóknak. Bár úgy láttam mostanában épp pangás van, mivel holtszezon van.
olahmiki1959 2012 febr. 28. - 18:40:04 Előzmény convar
(95/401)
Kösz a segítséget, megpróbáltam, de biztos nagyon béna vagyok, egyelõre még nem sok eredményre jutottam. Fõleg a Beugróról vannak adatok, de nem adom fel, majd nekifekszem komolyabban, bár annyira nem létfontosságú a dolog. De még egyszer kösz!
10/10
convar 2012 febr. 26. - 22:58:39 10/10
(94/401)
10/10
convar 2012 febr. 26. - 22:53:28 10/10
(93/401)
Ja, meg a gondolat buborékok :)
10/10
convar 2012 febr. 26. - 22:49:58 10/10
(92/401)
Nekem tegnap az tûnt fel hogy most mennyire használták a kapott instrukciókat, különösen amint azt kiírták a képernyõre emlékeztetõnek.

Bár az ok-okozati összefüggés nekem nem világos, tehát hogy arról van szó hogy rájuk lett szólva már a felvétel elõtt hogy nem elfelejteni õket és amikor a színész alkalmazta egybõl ki is írták hogy nekünk is világos legyen miért csinálja, vagy azért alkalmazták annyit mert minden olyan esetben rájukszóltak a fülesen keresztül amikor kiírták nekünk.

Magyarán hogy "instruálták" magukat --> ezért kiírták

vagy

kiírták (ezzel párhuzamosan rájukszóltak) --> ezért "instruálták magukat.

:)
1/10
Conner Kent 2012 febr. 26. - 13:31:22 1/10
(91/401)
Az elsõ pár rész nem tetszett, mostanában fedeztem fel újra a sorozatot, és tetszett.

Törõcsik Franciska nagyon aranyos. :)
olahmiki1959 2012 febr. 26. - 08:01:52 Előzmény greghouse
(90/401)
Lehet, hogy most nagyon ingoványos talajra tévedek, de sok más mellett nekem az is nagyon tetszik ebben a mûsorban, hogy különbözõ világnézetû színészek milyen jól kijönnek egymással a színpadon, és abszolút nem érzõdik rajtuk, hogy ki hova húz politikailag. És ez így van jól, természetesen, sõt, az lenne az ideális, ha a hétköznapi életben sem tudnánk egymásról, hogy ki melyik politikai oldallal szimpatizál, mert kvázi senkit nem érdekel, nem téma, magánügy!
Oké, tudom, hogy csak álmodozom, talán Svájcban élnek így az emberek, de azért baromi jó lenne, nem igaz?
A "Mindenbõl egy van" valóban az egyik legjobb, ami a mai tv-k kínálatában fellelhetõ, az egyik olyan mûsor, amikor végre spontánul, felszabadultan, hangosan lehet nevetni, és a szerkesztõk nem konzerv-röhögések alájátszásával hazudják bele a tv nézõk arcába a jó hangulatot.
A bevezetõ zene is nagyon tetszik, de nem tudok rájönni, hogy kik énekelnek. A stáblistán pont az elõadók neve nem szerepel, mindenki másé igen. Az énekes csaj vagány, kicsit karcos hangja Oláh Ibolyáéra emlékeztet, de nem vagyok benne biztos, hogy õ az.
Nem tudja közületek valaki véletlenül, hogy ki lehet az énekesnõ? Nem életbevágóan fontos, de jó lenne tudni.
vénasszonyok_nyara 2012 febr. 24. - 14:03:51
(89/401)
Hihetetlen jól tud rögtönözni Rudolf Péter. A többi szereplõ is többé-kevésbé fel tudott nõni hozzá. Nagyon szellemes mûsor.
3/10
greghouse 2012 febr. 24. - 13:33:19 3/10 Előzmény olahmiki1959
(88/401)
Tényleg nagyon jó, szerintem a Maradj talpon és ez fog fennmaradni egy évadon túl az újdonságaik közül, no meg hogy igazi nagy filmeket vesznek elõ reklám nélkül. DTK süllyesztõbe megy, sajnos Fábry is, millió sebbõl vérzik, a Szövetséget nem tudom nézi-e valaki, a Hacktion meg elvan magában.
Rudolf nagyon jó, a legkellemesebb meglepetés Nagy-Kálózy Eszter, akinek (mint minden jó színésznek) van komikus vénája is, jók a mellékszereplõk is (fõleg a csaj), meg a beugrók (pl. Csuja Imre volt nagyon jó). Le a kalappal, és csak így tovább.
10/10
convar 2012 febr. 20. - 23:27:46 10/10
(87/401)
Most néztem, ezek a portos képek meg milyen képek? Próbákról lennének? Mert Rudi eleve bajuszos a mûsorban. És szinte mindig mackóban van :D
10/10
convar 2012 febr. 20. - 23:21:08 10/10 Előzmény olahmiki1959
(86/401)
"Mindenki jó benne, de egyértelmûen Rudolf Péter viszi a hátán az egészet. Õt hajlamosak voltunk elkönyvelni egy sármos, jópofa fickónak, és ennyi, õszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy ilyen gazdag színészi eszköztárral rendelkezik."

Én igen. Sokan hajlamosak lebecsülni, fõleg akik esetleg csak az Üvegtigrisekbõl ismerik. Nagy-Kálózy Eszter viszont számomra is kellemes meglepetés volt.

"A többiek is jók, bár néha el-elfelejtik az instrukciókat, "

Ez nekem is feltûnt már :) Egyébként Rudiék is hajlamosak rá (bár igaz, talán Rudi a legkevésbé). Bár ez nekem a produkció értékébõl semmi nem von le :)

"Oroszlán Szonjáról pedig kiderült, hogy színésznõ, nem pedig csak egy affektáló, üresfejû szõke plázacica, amilyennek eddig ismertük."

Én úgy látom neki (is) idõ kellett mire belerázódott a mûsorba, de veled ellentétben én az elejétõl kezdve bíztam benne is. Az elején elég szürke volt sztem, mostanában viszont mintha kivirult volna :) Kezdi merni önmagát adni, sokkal bátrabban játszik mostmár.
olahmiki1959 2012 febr. 18. - 17:40:18
(85/401)
Szerintem ma ez az egyik legjobb mûsor az M1-en. Mindenki jó benne, de egyértelmûen Rudolf Péter viszi a hátán az egészet. Õt hajlamosak voltunk elkönyvelni egy sármos, jópofa fickónak, és ennyi, õszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy ilyen gazdag színészi eszköztárral rendelkezik. Számomra a másik nagy meglepetés Nagy-Kálózy Eszter, akit eddig fõleg drámai szerepekben láthattunk, szelíd, törékeny nõket játszva,és kiderült, hogy remek komikai vénája van, modern, belevaló, vagány nõként szinte lubickol ezekben a szituációkban. A többiek is jók, bár néha el-elfelejtik az instrukciókat, de összességében eddig nagyon jó a benyomásom a mûsorról. A vendégek közül Csuja Imre és Scherer Péter játéka volt a legszórakoztatóbb, Oroszlán Szonjáról pedig kiderült, hogy színésznõ, nem pedig csak egy affektáló, üresfejû szõke plázacica, amilyennek eddig ismertük. A mûsoron még nem vettem észre a fáradtság jeleit, sõt, egyre jobb, remélem nem jut ugyanarra a sorsra mint a Beugró, amit addig rakosgattak egyik csatornáról a másikra, amíg gyakorlatilag kimúlt, eltûnt a nézõk elõl. Az is nagy kérdés, hogy egyébként miért mindig a legjobb mûsorokat szüntetik meg spórolás címén, de ennek megtárgyalása szétfeszítené ennek a fórumnak a kereteit...
10/10
convar 2012 febr. 18. - 01:25:41 10/10 Előzmény Eruanno
(84/401)
Nézd, sztem a mûsor jellegébõl adódóan belefér. Nem egy klasszikus értelemben vett sorozat ez, mint pl. a Barátok közt, ahol egy ilyen tényleg elidegenítõ lenne és kizökkentené a nézõt. De itt mibõl zökkentene ki? Ebbe nem éled bele olyan módon magad, a nézõ is tudja és a színészek is hogy itt a történet csak keretnek van. Egy ilyen, improvizációra épülõ komédiázásban tehát sztem semmi baj nincs velük, a lényeg hogy poén legyen. Mert ez a mûsor errõl szól, ezért nézed.

Persze ízlések és pofonok.
Eruanno 2012 febr. 17. - 22:44:29 Előzmény convar
(83/401)
Engem meg pont ez zavar a legjobban.
9/10
nzs 2012 febr. 17. - 21:41:35 9/10
(82/401)
Földes Eszter:
"...leskelõdõ fakír..."

Na ezen majdnem megszakadtam a röhögéstõl! :DDD Látszott az arcán, hogy nem ezt akarta mondani, csak összetévesztette a fakírt a szatírral.