Téma: Lucifer

Torolt Felhasználo 2016 ápr. 25. - 19:42:33
(3/123)
Elképesztõen sok fog múlni a szinkronon (szöveg és hang egyaránt), mert angolul nagyon nagyon ütött.

A leírás amúgy ott téved? füllent? hogy Luci szeretné a bûnösöket büntetni. A képregény és a sorozat alapja is az volt hogy L. megunta hogy Herr Gott dirigál neki (végülis õ lenne a Nagy Lázadó vagy mi), és EZÉRT távozott meghatározatlan idõre "szabadságra" (pun intended).
Az elsõ ügyet kifejezetten azért vállalja be, mert "by god's will" (<- angolul egyszerre jelent balesetet és isteni akaratot) egyik protezsáltját elüti egy autó...

PS: igen, már berendelték a 2. évadot.
frenchbullie 2016 ápr. 25. - 14:06:07
(2/123)
Üdv! Feliratosan láttam az elsõ évad eddigi részeit, a poénok átjöttek. Szerintem szórakoztató sorozat, talán a misztikus vonalra ráférne némi erõsítés a továbbiakban. Mert, ahogy olvastam, a Fox már berendelte a második évadot is...
10/10
EvilNobara 2016 ápr. 25. - 00:23:55 10/10
(1/123)
Örömmel látom, hogy a magyarok is megvették ezt a sorozatot, bár kissé rizikós, hogy még az angolul is csak az elsõ évad tizenkettedik részénél tartanak. Remélem, jó lesz hozzá a szinkron, és hogy ezzel legalább tényleg haladnak majd, nem mint egyes sorozatok fordításával...