Téma: Kakukk Vendéglõ

bagó 2011 dec. 02. - 17:05:27
(5/5)
Nem is az a lényeg, hogy milyen a szakács fõztje, meg az atmoszférája a helynek, hanem, hogy imádott élettársamat a drága, egyetlen, gyönyörû, mzx mobilommal internetezhetek falatozás közben!!!!
Ez igen free WI-FI!!!
Más sem kell...
kingacs 2011 szept. 30. - 22:41:34
(4/5)
Egyetértek az elõttem szólókkal.
Mi a kislányunk keresztelõje után itt ebédeltünk a családdal, és mindeki meg volt elégedve az étterem választásunkkal.(Beleérteve mindkét kritikus nagymamát)
A kiszolgálás nagyon jó volt, az ételek frissek és olyan finomak voltak, mintha a nagymamám készítte volna el. (Az tálak nagysága is, és az ennivaló halmok is rá emlékeztettek :-))
A fönök úr ajánlotta a cukrászdát is, ahonnan a tortánk érkezett, és valami frenetikus volt az is. (Bár túl sokat nem tudtunk enni belõle, mert már nem fért belénk).

Bár nem járunk túl gyakran étterembe, de ide biztos vissza fogunk térni.
Nagyon köszönjük!
lionel18 2008 dec. 24. - 22:40:04
(3/5)
Teljesen egyetértek az elöttem szólókkal.Már többször jártam az étteremben és mindannyiszor ugyanazt a remek szinvonalat tapasztaltam.Az ételek fantasztikusak,látszik hogy a Fõnök nagyon odafigyel a konyhára.A kiszolgálás gyors és a felszolgálóknak mindig van egy kedves szavuk a vendégekhez.Sok sikert kivánok az étterem müködéséhez
gilde 2008 dec. 24. - 13:21:29 Előzmény marypen
(2/5)
Egyetértek Marypennel, nekünk is nagyon tetszett az étterem! Végre (még) egy hely Újpesten, ahol kellemes környezetben, udvarias és barátságos kiszolgálás mellett élvezhetjük a házias ízeket! Bízom benne, hogy minél többen fogják látogatni a vendéglõt, ajánlom mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket!
marypen 2008 dec. 21. - 21:36:32
(1/5)
Szuper vendéglõ....szó szerint VENDÉGLÕ!!! Kellemes, tiszta, barátságos és korszerû környezet. A személyzet figyelmes, gyors és barátságos, az ételek háziasak és elsõ osztályúak. A mosdó is teljesen rendben. Ráadás: az ajándék pálinka fogalma sem ismeretlen. Az árak barátiak. ...és van WI-FI. Mi kell ennél több?! A jó társaság már csak rajtad múlik! :-) Ajánlom tiszta szivembõl.....öööööö gyomromból :-)