Téma: Joshi Bharat

offtopic
meszag 2008 okt. 09. - 13:12:34
(405/1065)
Ahogy mondon, én is úgy gondolkodom a diligyógyászatról, bár ma már vannak újabb dilibogyók, de azok mellékhatása se semmi. Jókat kísérleteznek, csak az árat nem õk fizetik. Bár ez sajnos más szakterületekre is igaz....
1/10
Roy Mustang 2008 okt. 09. - 13:08:35 1/10
(404/1065)
Én meg azt hittem hogy csak õ lesz benne.De így is jó volt......
Rahel 2008 okt. 09. - 12:48:08
(403/1065)
-Akkor azt kell mondanom, és most biztos sokan utálni fognak, de a kurva anyukat a lélekbúvároknak!!!!:PPP

-Nem azt mondom, hogy a depresszió nem létezõ betegség, de a doki azért van, hogy ha beteg az ember, akkor meggyógyítsa!!

-Rászoktatni valakit a gyógyszerekre úgy, hogy azok még betegebbé teszik, hát irtózatosan nagy felelõtlenség!!!
-Fõleg ha az a tapló orvos látta is, hogy ez a szerencsétlen iszik rá(mert hát azt mindenki tudta)!!

-Szerintem õ az elsõ számú felelõs, aki olyan helyzetbe hozta, hogy onnan már bárki kihasználhatta!!!!

-Inkább könyveket írt volna tovább!
-Azzal mindenki jól járt volna.
-Õ kipanaszkodhatta volna magát a saját megítélése szerint, és még pénzt is kereshetett volna!
-Az olvasók is szórakozhattak volna, (csak a könyvekben feltûnõ alakok szégyenkezhettek volna egy kicsit!!:DDDDDD)
-(Jaj de sok ez a hülye volna!!:DDDDDDD)

-De ehelyett a doki elvette a pénzt a beszélgetésekre!
-Lehetett fizetni a gyogyóért és a piáért is(ami egyre több volt)!
-Utána pedig meg is lehetett dögleni!!!

-Számomra ez az igazi depresszió ami a lélek dokik által van kezelve!!:PP

-Jó üzlet nem mondom!!!!!!!:PPPPPPPPP

-És most Mindenki aki úgy érzi, hogy szemét dolgokat halmoztam itt fel, az elküldhet a picsába!!!!
Theine 2008 okt. 09. - 08:34:19
(402/1065)
Rachel egyetértek. Nincs köztünk vita.
Amit leírtál mind megfelel a valóságnak. Én csak azt akartam érzékeltetni, hogy netten-fitten jó társaságban igaz nagyon szomorúan telt az utolsó napja, mivel a téma a boldog, kiegyensúlyozott élet, család volt.

Hidd el jobb volt itt látni, mint a Hal a tortánban.
offtopic
meszag 2008 okt. 09. - 06:29:56
(401/1065)
o=u
offtopic
meszag 2008 okt. 09. - 06:18:42 Előzmény Rahel
(400/1065)
Sajnos úgy ahogy mondod.Fõként régen a sedoxen származékkat adogatták, ami függõvé tett. Sztem Györgyivel is ez történt. Hogy ivott is rá,azt nem tudom miért, talán a társasága okozta.
Rahel 2008 okt. 08. - 22:40:22 Előzmény Theine
(399/1065)
-Na akkor kezdjük!!!

-1;Albert Györgyinek lett volna munkája, ha a Szulák mint énekes, színész megmarad a kaptafánál!!!

-2;Abban az állapotban amiben ez a szerencsétlen nõ volt, nekem is megállt volna a szívem, mert a "kerekasztal" tagjai olyan önfeledten és boldogan csevegtek azokról a dolgokról, melyek Albert Györgyi életében csak fekete foltként szerepeltek, hogy az minden szívben tõr lett volna!!
-Pl.a gyerek téma!

-3;A szereplõk könyvei merõben más témákat dolgoznak fel, és így nem csoda, hogy (ha valaki jól megfigyelte)ez a nõ csak néha néha szólalt meg, de ezek a megnyilvánulások annyira profik voltak, hogy rossz volt belegondolni abba, hogy miért nem Õ a riporter!(A Szulák tanulhatna tõle néhány dolgot a szakmáról!!:PP)

-4;Talán csak annyit mondanék még, hogy ha A.Györgyinek legalább csak egy biztos támasza lett volna, akkor most nem a temetése lenne a fõ téma a sajtóban, hanem talán a sikerei!

P.S.
-És még így is Õ volt a legjobb, jól nézett ki, keveset beszélt, jó volt a humora, és ha csak percekre is de a régi Albert Györgyit láthattam újra!!!!!

Isten nyugtassa!!!!!!!!!!!!!
Theine 2008 okt. 08. - 22:32:00 Előzmény Roy Mustang
(398/1065)
Érdekes volt Szulákkal ez a beszélgetõs mûsor. Már itt lehetett látni, hogy Györgyi milyen visszafogott volt, legalább az utolsó napja méltó környezetben, méltó partnerekkel telt. Legalább ez megadatott neki!:-)

Nyugodjon békében!
1/10
Roy Mustang 2008 okt. 08. - 20:13:22 1/10
(397/1065)
Lehet én is .......
Theine 2008 okt. 08. - 19:59:23 Előzmény Roy Mustang
(396/1065)
Ez így van, ráadásul még hány bõrt akarnak még lehúzni szegény megboldogultról? A.Gy. 4 napja elment, de még az összes bulváron címlapon van, egyik legjobb barátnõjének valló újságírónõ - nem titok a neve Földvári Zsófi a Borsból - ma épp az anyagi helyzetét tárta a nyilvánosság elé, hát mondja meg valaki ez nem undorító?

H.P. ma volt a chatszobában, hát inkább kapott hideget mint meleget és ezek után is el van ájúlva magától, hogy õ a Hal a tortán után meghívta Györgyit, hogy szerepeljen nála és tök barátságos hangnemben folyt a beszélgetés, sõt úgy is váltak el. Na ez a másik szenny celeb!!! Persze neki mindegy csak írjanak róla, a negatív kritikák leperegnek róla, ez a szemét mindenkinél tökéletesebbnek tartja magát.

Albert Györgyi utolsó interjúját ma láthatjuk Szulák showjában 21 óra után az m1-esen.

Én mindenesetre megnézem, sõt fel is veszem.
norton15 2008 okt. 08. - 19:39:57
(395/1065)
Csak ezt az hsz-t olvastam el, de ahhoz, hogy valaki lejöjjön a gyógyszerekrõl, nem csak orvos kell, hanem saját magának is akarnia kell.
Rahel 2008 okt. 08. - 18:04:15 Előzmény meszag
(394/1065)
-Hát tényleg hülye vagyok hozzá!!!

-De azért a kérdésem csak kérdés marad!!

-A doki csak rászoktatni tud gyógyszerekre, de leszoktatni már nem?

-Szívesen meghallgatnám a véleményedet, mert úgy látom, hogy jártas vagy a témában!
offtopic
meszag 2008 okt. 08. - 12:57:02
(393/1065)
Nyugodj meg, és maradjunk abban, nem értessz hozzá.
Rahel 2008 okt. 08. - 11:35:35
(392/1065)
-És még valamit!!!

-Nem tudom, hogy Albert Györgyi öntudata és akarata milyen erõs volt, és nem is vagyunk egyformák(ettõl izgi az élet!:DDD), de az tuti, hogy az én torkomon nem tudták volna azt a mennyiségû gyógyszert lenyomni, ami az én tudatomat úgy eldeformálta volna, hogy olyan valakivel állok össze, aki a saját származásomat is kikezdi azon az oldalon, ahol áll, mint neves Újságíró!!!!!!!:PPPPPPPPPPPP

-Ez a helyzet már nagyon súlyos lehetett!!!
-Szerintem már csak a kihasználása volt valakinek, aki (már bocsi) de dögrováson volt!!!:(((((

P.S.
-Ezzel nem Albert Györgyit akartam bántani, hanem a helyzetet akartam érzékeltetni, ami nagyon hihetetlen, ha erre az értelmes nõre emlékezek, amikor még foglalkoztatták bármelyik médiumban, és az a teljesítményét még nem az alkohol fokának százalékával mérték!!!!:PPPPPPP
Rahel 2008 okt. 08. - 11:11:34
(391/1065)
-Én már csak egyet nem értek!!

-Hol volt az orvos???????????

-Én nem értek a "depresszióhoz", és ezért remélem hogy nem fognak elküldeni a picsába, de ha "lélekbúvár" vagyok, akkor tudom, hogy miért írom fel a betegnek azt a gyógyszert(tudatmódosítót) amit jónak látok a gyógyulásához.

-De ha látom, hogy melléktevékenységként alkoholt fogyaszt rá, akkor fogom magamat, és megpróbálom még idõben leszoktatni azokról a rohadék gyógyszerekrõl, melyek a szesz mellett biztos halált okoznak!!

-És ha tényleg doki állt mellette, akkor most neki kéne igazán felelni!!!!!

-Ez még senkinek jem jutott eszébe?????????
1/10
Roy Mustang 2008 okt. 08. - 09:50:58 1/10
(390/1065)
Gratula a Bors,Blikk újságíróinak és még sorolhatnám a többi szennyet...................
Persze persze rohadt könnyû olyan emberrõl iragotni aki már elhunyt!
Android666X 2008 okt. 08. - 09:43:18
(389/1065)
Nos, alkoholista volt, nem várhattunk más tõle, nem igaz?
Theine 2008 okt. 08. - 09:06:43
(388/1065)
Igen ivott, de rendesen töltögettek neki, mert olyan "jópofa" volt õt részegen látni.
Ennyi képmutató embert a médiában?!
Theine 2008 okt. 08. - 09:04:31
(387/1065)
Most hozták elõ az anyagi gondjait a Borsban. A bulvár még holtában sem hagyja békén szerencsétlent.:-((
Android666X 2008 okt. 08. - 07:31:50
(386/1065)
Igen, az egyik újság címlapjára is került, hogy részegen volt a mûsorban. Szerintm már elõtte is ivott, aztán már csak nem akart lemaradni.