Téma: Joshi Bharat

10/10
NADAL14 2009 márc. 19. - 18:01:44 10/10 Előzmény Hilaryfan17
(645/1065)
az ilyen szinten állókból lesznek olyan degenerált idióta felnõttnemzedék mint te-csak egyet ajánlook gyereked ne legyen !!!!
10/10
NADAL14 2009 márc. 19. - 17:47:07 10/10 Előzmény kabala
(644/1065)
ez a szavazás jellmzõ a magyar társadalmi helyzetre!!! idegbeteg lelkileg topronygyok az emberek, akik nem tudnak tükörbe nézni!!!mert józsi tükröt állit az emberek elé és tényleges megoldásokat keres!!!!persze ne csodálkozzunk hiszen a müsor is hüen adja vissza hol tart ma az ország!!!!
kabala 2009 márc. 19. - 15:21:07 Előzmény DEZSY
(643/1065)
Mondjuk az igaz, hogy nem nagyon kapnak a romák munkát. (Sok helyen a nemromák sem.) De azért az sem járja, hogy azért csinálnak 8-10 gyereket, hogy az értük kapott szociális juttatásokból éljenek. Ha nincs elég pénzem a magam ellátására sem, nem szülök egy csomó gyereket, akiket majd biztosan másoknak kell eltartaniuk. Ha nekem olyan rosszul menne, mint a sok nincstelen romacsaládnak, arra törekednék, h.legalább a gyermekeimnek (ha már megszültem õket) legyen jobb élete. Ehhez iskolába járatnám õket, és megkövetelném tõlük a tanulást, méghozzá szigorúbban, mint egy magyar gyerektõl. Ellenben mi van? Szegény romagyerekek elõbb tanulnak meg lopni, mint az egyszeregyet. Én nagyon sajnálom õket, mert azzal, hogy nagyüzemileg gyártják õket, semmi esélyük a normális beilleszkedésre.
3/10
offtopic
idõjós1010 2009 márc. 18. - 21:54:18 3/10 Előzmény DEZSY
(642/1065)
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Többet ehhez inkább nem fûznék hozzá.
DEZSY 2009 márc. 18. - 19:17:35 Előzmény idõjós1010
(641/1065)
a diszkriminációt a törvény bünteti .de ha a bûrszined nem kreol barna ,akkor a saját lányodat is megerõszakolhatod,esetleg irthatod a romákat vagy be sorolhatod õket ojan társadalmi rangba,nemtõl életkortól függetlenüll.és ha még szerencséd van 20 ezerért a gyilkosság is megoldható.ugyanis a törvény a magyarokat nem bünteti vagy másként értelmezõdik felletük.csak van egykis bibi.mi is magyarok vagyunk.mi is szeretjük a déli harangszót az erõs pistát.meg a stb.....levelem remélem nem sértette ,csak a demokrácia jogán szóltam hozzá az elhangzottakhoz.tisztelettel gagyi mária 23 roma lány a ki abc eladóival 5 éve nem tud elhejezkedni csak azért mert barnább vagyok.remélem ez nem szélsõséges probléma önnek ez általános.
kabala 2009 márc. 18. - 12:31:59
(640/1065)
Egy újabb maunika-só! Színvonala mûsorról-mûsorra csúszik lefelé. Egy ideig próbáltam nézni a sok fogatlan, mosdatlan, alulöltözött pronyót, de már nem megy. Nagy fos lett ez is. Jónapot!
3/10
idõjós1010 2009 márc. 16. - 19:23:19 3/10
(639/1065)
Hát szerintem a cigányok egészen egyedi, és igencsak szélsõséges problémákkal rendelkeznek, mely a mi szemünkben szélsõséges, és durva, de az õ szemükben ez sztem mindennapos, és betudható az alap vérmérsékletüknek.
Gondolok itt a késsel való fenyegetésre, esetleg egyéb komoly sérülés okozására, családon belüli komolyabb erõszak, és hasonlók. Mindezt még igen harsányan elõ is tudják adni a kamerák elõtt, és szemléltetik is olykor, az otthon dúló események egyes mozzanatait. (gondolok itt a kamera elõtt történõ verekedésekre)
Nos ilyen problémákkal magyar ember ugye optimális esetben nem rendelkezik, ezért figyelemfelkeltõ, és hozza a nézettséget.
1/10
Hilaryfan17 2009 márc. 16. - 18:51:13 1/10
(638/1065)
ez egy f.*.s!!!!!! Nincsen ilyen sz*roknak helye a TV-ben!!!!!!!!!!! TÜNÉS!!!!!!!
ukrainer 2009 márc. 16. - 17:36:47 Előzmény idõjós1010
(637/1065)
kétlem, h a cigányok problémái érdekesebbek lennének az 'átlag' (?) ember problémáinál.
3/10
idõjós1010 2009 márc. 11. - 18:47:43 3/10
(636/1065)
"-hogy milyen sok kisebbségi,érts cigány származású egyén van az egyes epizódokban.Csak nekik lennének problémáik?!?-"

Nem csak nekik vannak problémáik, viszont egy átlag ember problémái nem elég érdekesek, egy, az egyre magasabb nézettségi adatok után kaparó kereskedelmi tv csatornák számára.

Egyébként igazad van.
2/10
g.kobold 2009 márc. 11. - 18:33:36 2/10
(635/1065)
Üdv mindenkinek
Azoknak ajánlanám ezt a mûsort,akik jól szórakoznak a sok,szerencsétlen
alul szocializált és/vagy igencsak naiv,egyszerû embereken,akik egy ország elõtt csinálnak hülyét magukból az ilyen mûsorokban.Mert mindegy,hogy Balázsnak,Mónikának,vagy ép Joshi Bharatnak nevezik a mûsort,egy kaptafára készül az összes,csak a mûsorvezetõ személye,és személyisége más.A problémákat-sztorikat pedig(ha ép nem a mûsor készítõi találják ki õket)csak a tv képernyõ elõtt oldják meg,a valóságban a többségüket,nem!
Én,bár nem sok részt láttam-mert undorítónak tartom az ily mûsorokat-de feltûnt-és szerintem másnak is-hogy milyen sok kisebbségi,érts cigány származású egyén van az egyes epizódokban.Csak nekik lennének problémáik?!?-ahogy azt az õket védelmezõk bõszen emlegetik! Kötve hiszem.
Csak egy bizonyos értelmi szint alatt könnyebb meggyõzni az embereket.És sajnos nem csak a szereplõket gyõzi meg ez a mûsor arról,hogy milyen nagyszerû dolog az,amit csinálnak,hanem a tv nézõket is. Ez által,így butítva a jó népet.
Bocsánat mindenkitõl,de nem tudok hozzá jó szórakozást kívánni.
3/10
idõjós1010 2009 márc. 11. - 18:01:52 3/10
(634/1065)
Normális embereket csak ritkán hívnak meg ebbe a mûsorba is, mert azok a mûsor profiljában már unalmasak lennének. Nem produkálna nézettséget. A konkurenciával szemben nem aratnának gyõzelmet.
bubu01 2009 márc. 11. - 17:50:37
(633/1065)
Nem hinném, hogy valaha is több volt annál:D
ukrainer 2009 márc. 11. - 17:44:29
(632/1065)
Látom, ez a mûsor is lesüllyedt az alkoholmámorban verekedõ cigányok nézeteltéréseinek tisztázásának szintjére, gratulálok.
1/10
offtopic
LordVader 2009 márc. 11. - 16:11:14 1/10 Előzmény idõjós1010
(631/1065)
***offtopic***

Ne haragudj, de inkompetens és laikus vagy a témában. Nem picit, nagyon.

Rossz fogalmakat használsz. Bûnelkövetõ, vallomás stb. Nem tudod hogy folyik a nyomozás, mi a nyomozóhatóság és halvány lila gõzöd sincs - a komment alapján - mi a bíróság. De nem vitatkoznék tovább, mert nem fogod megérteni miért írtam le hosszasan, mennyire károsak ezek a mûsorok.
Számtalan szabály van miért úgy kell eljárni, és miért lehet csak bizonyos körülményeket figyelembe venni ahogy. Garantálom, hogy ezzel az átlagember sincs tisztában - mint azt az országban sok példa bizonyítja -, nem még a mezei "beveremazarcodathanemadolcigittekocsog" intellektussal megáldott bûnelkövetõk.

A büntetõeljárás és eleve az egész büntetõjog története nem a tv-s show-mûsorokkal egyidõs. Nem õk sz@rták a spanyol viaszt. A büntetések, az igazságosság ezzel együtt a halálbüntetés problematikája egyidõs az írott történelemmel. Oka van mindennek, nem lehet ilyen felületesen Hûbele Balázs módjára kezelni a dolgokat, kiváltképp nem a jogot.

De mivel látom, képtelen voltál a magyar nyelv szabályai szerint még az elõzõ hozzászólásom is felfogni, nem várom el, hogy utánanézz miért beszélsz marhaságokat. Persze ettõl még véleményed lehet, csak legalább, ha vitatkozol, olvasd el figyelmesen mibe akarsz belekötni, mert így csak kiröhögteted magad:) (pl.: "És azt se mondja nekem senki hogy a hazai igazságszolgáltatás sosem tévedett, mert volt már rá példa, melyet be is ismertek. Nem is egy ilyen alkalomról tudok." versus én írásom: "Hibák mindig voltak, és mindig is lesznek és ezen az sem változtatna, ha bármely jelenleg büntetni rendelt cselekmény szankcióját megváltoztatnák.")

Ahogy egy magyar tanár mondaná: Ülj le kisfiam, 1-es!
3/10
idõjós1010 2009 márc. 11. - 15:23:08 3/10
(630/1065)
KORREKCIÓ:
És azt se mondja nekem senki hogy a hazai igazságszolgáltatás sosem tévedett, mert volt már rá példa, melyet be is ismertek. Nem is egy ilyen alkalomról tudok.
3/10
idõjós1010 2009 márc. 11. - 15:20:52 3/10
(629/1065)
A halálbüntetésnek volna visszatartó ereje, ahogyan az életfogytig tartó börtönbüntetésnek is. Ezt hallottam már több elítélt szájából is a tv-ben.

"Az ellenben, hogy egy mûsorban hihetõek a szereplõk elmondásai,"
Esetenként nem csak arról van szó hogy hihetõ, maga a bûnelkövetõ is vallomást tesz, bevallja tettét a mûsorban, és bevallotta azt a rendõrségen is, a bíróságon ha jól emlékszem szintén, plusz egy leleplezõ videó felvételt is közzétettek, melyet csakúgy mint a beismerõ vallomást, a rendõrség figyelmen kívül hagyta. Ellenben elítéltek valakit, aki ellen csak közvetett bizonyítékok voltak, plusz egy olyan nõ terhelõ vallomása, ki késõbb vissza is vonta azt.
Ilyen körülmények közt nem lehet valakit évekre börtönbe zárni. És azt se mondja nekem senki hogy a hazai igazságszolgáltatás som tévedett, mert volt már rá példa, melyet be is ismertek. Nem is egy ilyen alkalomról tudok.
1/10
LordVader 2009 márc. 11. - 13:45:23 1/10
(628/1065)
Ha ilyen marha egyszerû okai lennének a bûnelkövetés megelõzésének, akkor már rég visszahozták volna a halálbüntetést - amit nem mellesleg EU-s irányelvek és az AB határozata miatt sem lehet alkalmazni Magyarországon.
A különbözõ médiumok a saját szájízük szerint formálják a közvéleményt, hiszen náluk megvan az a hatalom, hogy õket közvetlenül senki sem kérdõjelezi meg, leadnak egy riportot, mûsort, amit úgy hoznak létre, hogy azt a mondanivalót támasszák alá, amivel épp foglalkozni akarnak, vagy amivel a kívánt hatást el tudják érni a nézõben. Ez a metódus kiváltképp azoknál hatásos, akiknek információi egy adott kérdéskörben, az ilyen és ehhez hasonló adekvát mûsorokon alapulnak.
Igen merész vállalkozás a televízióban vagy újságokban írtak alapján szakkérdésekkel foglalkozni és elkönyvelni rossznak az igazságszolgáltatást. Hibák mindig voltak, és mindig is lesznek és ezen az sem változtatna, ha bármely jelenleg büntetni rendelt cselekmény szankcióját megváltoztatnák. A szankció a törvényi tényállásoknak csak egy része. Szóval a büntetés mértékének megállapítása, már csak azután következik, hogy a terheltet meggyanúsítják, vád alá helyezik és ellene jogerõs ítéletet hoznak. Ha vannak nem megfelelõ ítéletek, annak tehát számtalan oka lehet.
Az ellenben, hogy egy mûsorban hihetõek a szereplõk elmondásai, mert a saját - szubjektív - igazukat mondják el, nem bizonyít semmit. Jó ez a nyilvánosság, de legalább annyira veszélyes készpénznek venni egy pszichológust játszó "bábszínész, jós, médiaszemélyiség" mûsorát egy kereskedelmi csatornán. Tessék ezen elgondolkodni...
3/10
offtopic
idõjós1010 2009 márc. 11. - 13:15:53 3/10
(627/1065)
"Ezzel kapcsolatban merültek fel anyagi problémák, hiszen igencsak megterhelné az államot a sok éltefogytiglanos eltartása és a feltételek sem igazán adottak"

Én sem írtam mást. Anyagi okokra hivatkozva nem állítják vissza az életfogytig tartó börtön büntetést. Igaz én tán tényleg halálbüntetést tûztem a soraim közé, ami valóban nem ugyan az mint az életfogytig tartó börtön, de az alapinformációm jó volt.
1/10
pozsizsuzsi 2009 márc. 11. - 13:00:00 1/10
(626/1065)
Figyelmetlenség csupán, már rájöttem, de késõn. :(