Téma: Joshi Bharat

offtopic
Wen 2008 okt. 12. - 17:17:57
(445/1065)
Én ezt az Albert Györgyit egyszerûen képtelen vagyok sajnálni.Az a nõ undorító.Az még hagyján hogy szinte mindennap a sárgaföldig leitta magát,ahogy a barátai is elmondták de az hogy a környezetébe mindenkit megaláz aki hajdan ráadás még szerette is Õt.Azt azért már túlzásnak tartom...
1/10
offtopic
pozsizsuzsi 2008 okt. 12. - 09:23:18 1/10 Előzmény Rahel
(444/1065)
Jajj de aranyos! Érdekes, nem kölyökcicusnak gondoltam Lilikét. (féreghajtása volt már? Gyanúsan éhenkórász.)
Theine 2008 okt. 12. - 08:43:23 Előzmény Rahel
(443/1065)
"A beszélgetés hangulatát úgy kell elképzelni, mint két(igen jó humorral rendelkezõ) barát fergeteges, és csipkelõdõs csevegését, amit egy harmadik fél is élvezhet, ha van némi humor érzéke!! "

El tudom képzelni, mindkettõnek inkább fanyar humora van, inkább csipkelõdésnek nevezném.:-)

Természetesen én is a riportokat kedveltem elsõsorban Györgyivel, de olyan aranyosak voltak Bródyval a duettben...:-)

Rachel! Édes a kismacsek kár, hogy kicsit sötét a kép.
Rahel 2008 okt. 11. - 22:43:20
(442/1065)
-Ha ez az ember mondana olyat, amire oda lehetne figyelni, akkor azt is kommentálnám!!!!!!:PPPPPP

-Ez a mûsor egy szutyi talk-show, aminek a legnagyobb reklámja Albert Györgyi halála volt, és ezenkívül Joshi Bharat nem ér semmit!

-Már Móncsicsi is bõven sok!
-Nem kéne a vérvonalat tovább vinni!!!:PPPPPP
orlov69 2008 okt. 11. - 22:14:28
(441/1065)
Sajnálattal konstatáltam,h a mûsorról szó sem esik a fórumban....Titeket nem zavar, h alig lehet érteni, amit Joshi mond?
Rahel 2008 okt. 11. - 19:14:19
(440/1065)
-És itt van Lilike is:

-Csak azt nem értem, hogy hajnali 5-kor miért kornyikál kajáért!
-Miért nem hagy egy kicsit aludni????:(((((((((((

-Már tökre ki vagyok dögölve tõle, de azért imádom!!!!!!!

-Szegény Györgyi cicusa biztosan érzi, hogy gazdijához már soha nem fog tudni odabújni!!:((((((
Rahel 2008 okt. 11. - 18:53:20 Előzmény Theine
(439/1065)
"Köszi a részletezést, kár, hogy levették a netrõl, mert kiváncsi lettem volna a hangsúlyokra:-))"

-Nyugi!
-A beszélgetés hangulatát úgy kell elképzelni, mint két(igen jó humorral rendelkezõ) barát fergeteges, és csipkelõdõs csevegését, amit egy harmadik fél is élvezhet, ha van némi humor érzéke!!

-Ének?
-Hmm..
-A.Györgyit inkább riporterként szeretem!

-Bár a "Butus Pityu" beszólása nagyon tetszett a Hal a tortán-ba!:DDDDDD
Theine 2008 okt. 11. - 10:37:19 Előzmény Rahel
(438/1065)
Köszi a részletezést, kár, hogy levették a netrõl, mert kiváncsi lettem volna a hangsúlyokra:-))

Ma én is kerestem fõleg a youtube-on a Törõcsik Marival készült interjút, de seholsem találtam úgy tudom az ATV-n ment anno. Viszont elég sok video van fenn A.Gy.-rõl. Nekem nagyon tetszett az "Éjféli emlékeim" c. duett Bródy Jánossal. Ezzel a kedves kis hangjával marad meg emlékezetemben.:-)
Crazy Horse 2008 okt. 11. - 09:16:39
(437/1065)
Na végre megnéztem a Kiszel Tündés részt, és azt kell mondjam igazat adok neki. Ha én is olyan álszent kétszínû ember lennék, mint õ, én is felháborodtam volna azon, hogy lelepleztek...
Tündikét csak szembesítették az üres értéktelen énjével, és ez fáj neki.
Rahel 2008 okt. 10. - 22:23:49
(436/1065)
-Holnap lehetõvé teszem, hogy a kisasszonyt lehessen látni!!:DDDDDD

-De most már húzok aludni!!!
1/10
pozsizsuzsi 2008 okt. 10. - 22:10:34 1/10
(435/1065)
Na muti egy képet!
Rahel 2008 okt. 10. - 22:08:59
(434/1065)
-Fúúúúú!!!!

-Akár a saját macsekomat látnám!!
-Csak Lilike sokkal szebb!!
1/10
pozsizsuzsi 2008 okt. 10. - 21:47:59 1/10 Előzmény Rahel
(433/1065)
Rahel 2008 okt. 10. - 21:44:06
(432/1065)
"Legfeljebb kialszod magad:-))"

-A macsekom mellett ezt senki nem tudná megtenni!!:((((((

-5:00-kor már kajáért nyávog és úgy csinál mint egy Biafrai alultáplált!
-Pedig annyit zabizik a kis kurva!!!

-Na jó éjt!!!!!!
Rahel 2008 okt. 10. - 21:33:02
(431/1065)
-Volt ott több húzós téma is!

-De...!

-Az elsõ beszólás a Havas részérõl, Albert Györgyi cikizése volt:

-Miszerint, már nem szép, és püffedt az arca!
-Györgyi kijelentette, hogy 5 másik pali viszont nem ezt mondaná, és az igaz viszont, hogy jó pár kilót felszedett!(Bár Havas a püffedtség terén nem tévedett sajnos!)

-Utána Havas boncolni kezdte, hogy Albert Gy. miért van mellõzve, és nemes egyszerûséggel lefikázta, miszerint Õ gyenge volt, és csak a nyelvtudása maradt!
-Na a válasz sem maradt el!
-Számon kérte tõle Gy.-i, hogy meséljen már neki, a b*szott nagy sikereirõl!
-Végül döntetlenben maradtak!!:DDDD

-Utána jöttek a könyvek és a Lipót!
-Havas elmondta, hogy sikerült riportot készítenie egy "beteg nõvel", aki a Lipótra jutott, mert mellrákja miatt a szexuális élete romba dõlt, és ez kikészítette!
-Ezzel Györgyi tragédiáját a palikhoz fûzõdõ viszonyával akarta megmagyarázni!
-(Hiába, a férfiak csak a farkukkal tudnak gondolkodni!!:DDDDDD)
-Györgyi viszont elmondta, hogy neki is volt egy mellrákos barátnõje, akinek a betegsége diagnosztizálása után volt a legboldogabb az élete!

-Majd jöttek a férjek!!
-Hát itt azt hittem, hogy szétröhögöm az agyamat!

-Havas rákérdezett elsõ férjére, a "Bélára", akinek a nevét úgy ejtette ki a száján többször is, mint amikor a Ballót a kabaréban!
-Tudod: Balló György vagyok!
-Havas azon szórakozott, hogy hogy lehet hozzámenni egy "Bélához", aki kb,18.évvel volt idõsebb mint Györgyi, és aki egyszer úgy megagyalta, hogy azt még a Havas sem tudta megállni szó nélkül.
-A veréseknél kiderült, hogy Györgyi édesanyának gyakran eljárt a keze, és azt is kiderült, hogy szerencsétlent nem csak "Béla" agyalta meg egyedül!
-Viszont ezt a két humorzsák olyan jól adta elõ, hogy Havas meg is jegyezte, Györgyinek még ezek a durva dolgok is jól állnak!
-(És ez tényleg így volt!!!

-Majd jött Máté Gábor, akire Havas már csak azt nem mondta, hogy mennyen a picsába, mert a házasság kritériuma az volt, hogy Györgyi nem szülhet neki gyereket!
-Bár Györgyi kiállt mellette, és elmondta, hogy az egyik legmeghatározóbb kapcsolata volt az életében!

-Majd jött a harmadik férj storyja is!
-Vagyis András volt az a szerencsés aki az esküvõ után már nem csak a Tokaji borral foglalkozhatott hanem Györgyivel is!
-Viszont Õ hazavágyott Pestre, ahol ugye nehéz volt a borral foglalkozni, így a válás volt a legjobb!
-(Azért Györgyi megemlítette, hogy legalább "András" mellett nem kellett kiemelten "kulturált" életet élni, és nem kellett megfelelni holmi kötelezõ elõírásoknak.

-Aztán jöttek a mellékes kapcsolatok:
-Havas említett egy részletet a könyvbõl, miszerint volt egy "1"-es, (mondaná Györgyi,) aki csak küszködött, hogy a csúcsra eljusson, és Õ ezt némileg unva nézte a Tv-t!:DDDDDD
-Havas itt jegyezte meg sóvárogva, hogy Györgyi baromi jó szeretõ lehet, és Õ csak ipari tanuló hozzá képest, pedig önbizalom hiányban ugyan csak nem szenved!:DDDDD
-Györgyi meg azon poénkodott, hogy a Havas már lecsúszott arról, hogy errõl gyakorlatilag is meggyõzõdhessen!!:DDDD

-Majd jött az "öngyilkosság" húzós témája!
-Havas elkezdett idétlenkedni, hogy egy "bõrvágó" ollóval hogy lehet öngyinek lenni, és akkor derült ki igazán, hogy a három öngyi.-bõl talán ha 1.volt igazi, akkor az az már sok!!:DDD
-Bár a vágás helye állítólag Györgyi kezén díszelgett, azért Havas megjegyezte: "Szokjál le róla!"
-Györgyi meg csak nevetett!
-(De nem volt szánalmas, inkább valóban atyai aggódás valakiért, akit Hasvas tényleg szeret, csak ügyesen titkolja!)

-Az utolsó pár mondat, pedig már csak a "régi idõkrõl" szolt, ahol a Havas-Albert-Forró trió szép emlékei voltak terítéken!!

-Hát ennyi!
-Jó volt nagyon nézni, és szomorkodom, ha arra gondolok, miért is kellett szegész Györgyinek a "Hal a tortán"-ban szerepelnie!!!:((((((
Theine 2008 okt. 10. - 20:42:40
(430/1065)
Köszi, de csak egyszerü vacsi lesz:-)
1/10
pozsizsuzsi 2008 okt. 10. - 20:37:43 1/10
(429/1065)
Jó étvágyat a jó vacsihoz!... :)
Theine 2008 okt. 10. - 20:35:56
(428/1065)
Zsuzsi én tõzsgyökeres Bp-i lakos voltam, de most vidéken élek....ilyen nincs! Ezt nevezik kiszolgáltottságnak. Nálunk bizony szerzõdni kellett a kijelölt csatornákra és ehhez tartja magát mindkét fél.

Most megyek vacsit adni a családomnak, majd megkereslek priviben.

Addig is szép estét!:-)
1/10
pozsizsuzsi 2008 okt. 10. - 20:34:59 1/10
(427/1065)
Egyébként, szerintem ez nem csak az én bajom. Vetted észre, hogy mindenki csetelésre használja a jobbnál jobb topicokat? Ahelyett, hogy valami szédület jó filmbe - mûsorba merülnének bele?
1/10
pozsizsuzsi 2008 okt. 10. - 20:31:35 1/10
(426/1065)
Nem tudom, itt az isten háta mögött (azaz Bp, Soroksár), örültünk, hogy egyáltalán lett kábel, talán utána kéne néznem, mert már tenyérbemászóak nagyon. Lehet, hogy csak azt garantálták, hogy x számú csatornát biztosítanak.