Téma: Idővágás

10/10
MaZsola_Megmondja nov. 01. 23:15:41 10/10
(5/5)
Az időparadoxonok tilalma és az idővonalak közti átjárási teljes figyelmenkívül hagyása zavaró volt. Az időutazás kisded játékként való bemutatása pedig meglehetősen illúzióromboló. Sebaj. A film vállalása annyira alacsony szintű, hogyha kikapcsolod az agyad és eszed a pattogatott kukoricát, akkor mindegy is, eltelik a másfél óra és kész. Én most leengedtem a színvonalat és nyomtam rá egy tízest.
8/10
kovika2004 nov. 01. 20:36:01 8/10 Előzmény HARCOS TIBI
(4/5)
En ezt nem mondanám. Valójában szerintem ami LMBTQ tartalom van benne, az abszolút beleillik a cselekménybe, és cseppet sem érződik propagandának. A film egyébként szerintem nagyon nézhető, a mostani tinédzser filmeknél ezerszer jobban van felépítve, csak hagyni kell időt neki, nem kikapcsolni a legelején, mert a végére nagyon jól összeáll a kép. Szerintem összegében egy tök jó, nézhető film. Nyilván nem tökéletes de egy unalmas péntek estére tökéletes.

1/10
HARCOS TIBI nov. 01. 16:16:08 1/10
(3/5)
Ez egy unalmas LMBTQP propaganda zagyvaság.
10/10
Milmel003 nov. 01. 15:45:20 10/10
(2/5)
Nagyon nagyon rég nem láttam ennyire jó filmet. Tökéletesen van felépítve. Imádtam minden percét. Kedvenc filmem lett!
10/10
Pt81 okt. 31. 00:12:45 10/10
(1/5)
Egy nagyon szórakoztató időutazós film.
Nagyon sok e műfajbéli alkotást láttam már, és ennek ellenére nagyon tetszett.
Fantázia és élménydús valójában egy tinédzser sci-fi kalandfilm.
Ha valaki ezt kedveli, akkor ajánlom.
Lebilicselő, végig fenntartja az érdeklődést.
Az alaptörténet megérinti az embert, akár velem is megtörténhetne, de persze ez lehetetlen, de ha mégis te mit tennél?
Már önmagában ez segít abban, hogy jobban beleélhessük magunkat.
Minimum egyszer meg kell néznetek!
Nem szabad komolyta számítani hagyni kell, hogy szórakoztasson.