Téma: Idegölõ

ging 2006 nov. 29. - 09:00:56
(8/68)
Nagyon gyenge film. A történet nem lenne rossz, de a kivitelezés közelít a nullához. Egyetlen olyan poén, vagy jelenet sincs, amin egy jót lehetne nevetni, ezért nem igazán tudom, hogy mitõl vígjáték. Ha már Görögországban játszódik, szívesebben néztem volna legalább szép görög tájakat a szálloda felirat (gondolom reklám) helyett. Talán ez kárpótolt volna az elmaradt szórakozásért. De ez sem történt meg. Kár a mozijegyre kidobott pénzért. :(
marmyk 2006 nov. 28. - 20:12:26
(7/68)
MKA venne ennyi baromság helyet, egy lakást nekem : ) bár szerintem más is kérne. Nem tudom hogy osztják a pénzt, de gondolom puszira meg haveri alapon. De tényleg idegesítõ hogy mire adnak pénzt. Igazából nem ellenzem az ilyen filmeket mert kellenek. De ott gyártsák õket, ahol van rá pénz, amerika, india, stb stb, itthon egy rövidfilmre úgy könyörögnek a jobb rendezõk. Egyesek meg mennek nyaralni filmkészítés helyet és hozzák az ILYENEKET, abból a kevésbõl, ami van.
x-tro 2006 nov. 28. - 16:08:43
(6/68)
Ennyit. Sõt, még ennyit se. Ótvar szar gagyi, a bûn az, hogy a mi (magyar adófizetõ állampolgárok) pénzünkbõl csinálták... Támogató az MKA. Meg a többi Húsosfazék Alap... Baromira mérges vagyok.
mraxe 2006 nov. 28. - 14:39:08 Előzmény pozsoka
(5/68)
Nézem ezt a bemutatót,semmi, várok, várok, és a végén sincs semmi!
Ennyit tud ( ez ) a film ( is ) ?
pozsoka 2006 nov. 22. - 07:13:25
(4/68)
Hát igen,néhány éve uj erõre kapott a magyar film,de mára nagyon erõtlen lett megint.Ujrafeldolgozás meg a koppintás,ezek a divatos irányzatok.
Redfield 2006 nov. 21. - 10:45:35
(3/68)
Persze a bemutató alapján próbálnak belevinni újdonságot, és nem kevés humort, de jó a meglátásod. :)
Bridge' 2006 nov. 20. - 20:05:03
(2/68)
fogott
Bridge' 2006 nov. 20. - 20:04:21
(1/68)
Nekem ma volt szerencsém látni a szegedi díszbemutatót.
Nem szeretem a magyar filmeket,bár ez is csak félig az:D,de tetszett.Ajánlom,ha ki akartok kapcsolódni.
A görög fõszereplõ pasi abszolút szimpatikus volt.A film után végig mosolygott,kezet fogot a nézõkkel és fotózkodott.