Téma: Hyun Bin

10/10
döncimama 2012 febr. 20. - 21:35:38 10/10 Előzmény Andy3
(240/440)
Én már láttam mind a kettõt, és mind a kettõ jó volt. A Boys Over Flowers pedig különösen jó volt, azt hiszem Lee Min Ho ezzel futott be igazán és nem s csodálom.
Ne hagyd ki egyiket sem, érdemes megnézni.
Andy3 2012 febr. 20. - 17:43:07 Előzmény Jacqui
(239/440)
Az biztos, hogy népszerûek! :D Õ az egyik fõhõse a Personal Taste és a Boys Over Flowers c. doramáknak is, de azokat még nem láttam (bár utóbbi elsõ része már megvan^^)
Na, remélem, a másik csajnál is pozitív a visszajelzés, bár szinte biztosra veszem :P Olyan ügyi vagy, hogy ennyi mindenkit be tudsz szervezni^^ Amúgy pont ma találtam egy jó kis vidit YT-n a SG-bõl, jó volt visszanézni, viccesen volt összevágva xD
10/10
Jacqui 2012 febr. 18. - 22:48:17 10/10
(238/440)
Fúúú,de aranyos :) Mármint a srác is,de én arra gondoltam,h így összejöttek :D HB a Worlds Within c. sorozatban jött össze Song Hye Kyo-val,akivel még a bevonulása elõtt szakítottak..Nekem nem szimpi a csaj,de mindegy.Egyébként jól hangzik ez a sorozat :) A lány tényleg szép,és a pasi..:D Nem csoda ha sokan odavannak érte!Én olyat hallottam,h a sorozatai nagyon népszerûek..
Most kaptam visszajelzést,a lánynak tetszik a sorozat,kapásból 4 részt megnézett :D Annak az osztálytársamnak,akinek elõször mutattam meg a sorozatot a kistesója rángatja a fülét,h adja oda a többi részt is neki :D Már csak egy lány véleményére vagyok kíváncsi,aki hétfõn megkapja a sorozat elsõ pár részét,de sztem nála is elsöprõ sikert arat! :D És persze mindenki odavan HB-ért,h mennyire cuki *-*
Andy3 2012 febr. 18. - 22:23:52
(237/440)
Ja, még annyit, hogy a férfi fõhõst Lee Min Ho, a nõit pedig Park Min-Young alakítja (nem mellesleg nagyon szép csaj *-*, mondjuk szerintem LMH népszerû a lányok körében, pl. lányhaverom belé van esve xD)
Andy3 2012 febr. 18. - 18:52:16
(236/440)
Ó, a kedvencem a City Hunter! Tavaly fejezték be, ha jól tudom, 20 részes. Izgalmas sori, van benne akció, dráma, fordulatok és persze szerelem^^ xD A fõszereplõi egyébként a forgatás alatt egymásra találtak és egy pár jelenleg is :D
10/10
Jacqui 2012 febr. 18. - 18:50:05 10/10
(235/440)
Ez hagyján! Újabb tagot sikerült befûzni :D Hát ez egyszerûbb,mint gondoltam :D Ezeket én is olvastam,állítólag elkezdték árulni a Joo Won-féle melegítõket is,és szép számban fogytak :DD És mi a kedvenc doramád? :) Nekem eddig ez a kedvencem! Mindig az aktuális sorozatra mondom,h a kedvencem,de ez után már láttam egyet,és még mindig ez vezet..:D
Andy3 2012 febr. 18. - 18:33:51
(234/440)
Az szép! Akkor tovább terjedt a "koreai hullám" :D Látod, szép lassan mindenkit behálózol ezekkel *megemeli a kalapja... helyett a baseball-sapiját xD* Amúgy a minap olvastam, hogy pont a SG volt, ami úgymond divatot teremtett Dél-Koreán kívül a doramák számára... több fronton is rekordokat döntögetett, ráadásul jó pár mondata amolyan szállóigévé vált a fanok körében (gondolok itt fõleg Joo Won dumáira, mint pl. "Csak ennyire képes? Biztos benne?" vagy az olasz mesterek varrta jogging-felsõire :D), meg a zenék eladási/rádiós helyezése, a jó pár díj, amit a két fõhõs + forgatókönyvíró bezsebelhetett, ilyesmik. Mondjuk megértem, jelenleg ez a második kedvenc doramám^^ Az pedig, amit még elõtti írtál, hogy a környezeted nagyja elfogadott így, remek dolog! Szerencsére a baráti köröm meg azok, akik jobban számítanak, nekem is elnézik a sorozat-mániáim, sõt: két csajbarátom szereti az animéket/doramákat s akkor még finoman fogalmaztam (csak mert hatalmas fanok :P); az egyik legjobb barátom pedig jó pár régi rajzfilm- és élõszereplõs sorit szeret, mint én + 1-2 mangát. Mondjuk a leszólók véleményére magasról tojok én isxD
10/10
Jacqui 2012 febr. 18. - 14:34:05 10/10
(233/440)
Szép délutánt nektek! :)
Tovább terjed a SG-láz az iskolámban! :D Tegnap küldözgettem a számokat a barátnõmnek,akinek megmutattam a sorozatot(aki azóta már meg is nézte) és ajánlgatta egy másik sorozatfüggõ osztálytársamnak,végül megmutatott egy számot a sorozatból,és a lány tátott szájjal mondta,h ez a szám nagyon jó,és át is küldte neki.Végül elkérte az egész sorozatot,hát kíváncsi leszek tetszeni fog-e neki :) Azóta egyébként az osztálytársam kistesója is õrült rajongó lett,most írta ki fb-ra mennyire jó a sorozat :D
10/10
Jacqui 2012 febr. 16. - 20:30:18 10/10
(232/440)
Én is szeretem a mai napig az animéket,de már inkább felváltotta õket a dorama :D Mangát is olvastam,bár nem sokat (Árnybíró,Naruto).Hát megmondom õszintén engem Elena nagyon irritál :D Folyton õt kell megmenteni és miatta hal meg mindenki,elég idegesítõ..jobban szeretem Bonnie-t vagy Caroline-t,de Kathrine-t is bírom :D Damon a legjobb csávó az egész sorozatban!De Stefan se rossz ;) Az elején õ jött be jobban,de aztán Damon megszerettette magát velem :D Én még régebben néztem a Lost-ot,de egy idõ után már unalmassá és abszurddá vált..így abbahagytam.Amiket még szoktam nézni azok ilyen mexikói szappanoperák,de csak ritkán nézek ilyet,mert kb. mindegyik ugyanarról szól :D A Rubi-t láttam utoljára,ami nagyon tetszett mert egyedülláló története volt,és nem az a sablon,persze itt is mindenki mindenkivel,de azért mégis más..:D Azért szeretem ezeket a doramákat mert van bennük vmi,ami olyan különlegessé teszi õket,még én sem tudom,h mi,de magával ragadja az embert..mint az osztálytársamat..És attól kezdve,h elkezded,nem tudod abbahagyni,és nem tudsz másra gondolni,teljesen elvarázsol :D És a színészek olyan jól néznek ki *-*
Andy3 2012 febr. 16. - 20:22:27
(231/440)
Hát, én a mai napig szeretem az animéket is, bár inkább nosztalgiából nézek meg egy-egy soriból részeket... viszont mangázni mindmáig szoktam (Naruto, Bleach, One Piece örök téma!) :D A My Princess-rõl hallottam, azt hiszem a csajbarátom nézi/nézte azt is... elég sok doramát szeret :) A Vámpírnaplókat néztem egy darabig, de még mindig érdekel, csak jelenleg túl sok cucc van a gépemen, sem hogy még ezt is folyamatosan töltsem xD Elena - na és persze Katherine - olyan édes *-* A srácok közül pedig Damon a kedvencem, de Stefannal sincs bajom. A 2. évad végénél leragadtam... amcsi sorozatok közül most egyedül a Supernatural-t (Odaát) követem heti rendszerességgel :D
10/10
Jacqui 2012 febr. 16. - 19:50:42 10/10 Előzmény Andy3
(230/440)
Fúúú,én is sorozatbolond vagyok úgyszint kicsi korom óta :D Bár akkor még inkább az animék voltak jellemzõek rám,de ez érthetõ,azok inkább gyerekeknek valók,akkor még biztos nem értettem vna ezeknek a sorozatoknak a lényegét.Most 3 sorozatot nézek,egy koreait (My Princess) és két amerikait ami elég friss,amerikában is minden csütörtökön jelenik meg új rész(Vámpírnaplók,Secret Circle)és ezek mellett kell vmi,amit mindig tudok nézni,és nem kell a következõ részre várni :D És én is büszke vagyok a korea-japán-imádatomra,egyáltalán nem ciki,sõt örültem is neki amikor rám néztek :D Akik ismernek elfogadták ezt,és nem néznek le emiatt,aki meg lenéz,vagy nem tetszik neki elmehet melegebb éghajlatra!Ez egyáltalán nem szégyellni való,inkább büszkének kell lenni rá :) Akik ismernek tudják,h mennyire szeretem ezeket a sorozatok,és ha hallanak ilyesmirõl egybõl megosztják velem,és ez olyan jól esik ^^
Andy3 2012 febr. 16. - 18:57:53
(229/440)
Na igen... õ is mondta, hogy elég kevés fiú szereti ezeket szerinte... nem tudom, kicsi koromtól kezdve sorozatbolond vagyok, lehet az japán, amcsi, bármilyen! A lényeg, hogy élvezetes legyen, fordulatos, kalandos, persze ha vicces és még drámaiság is van benne, annál jobb^^ Szóval elég széles nálam a paletta :D Amúgy pedig igaz ez is, pl. több koreai színésznél/énekesnél fedeztem fel, hogy legalább ötféle arcuk van, sõt: a YB-ban a fõszereplõ srác a sorozaton belül is váltott xD Ja, még annyit, h mikor írtad, az osztálytársaid egybõl rád néztek ennél a témánál, ez ismerõs :D Anno középsuliban én is így voltam ezzel, mikor elhangzott a "sci-fi", "anime", "képregény" vagy csak szimplán "sorozatok" szó, mindenki egybõl odanézett, ahol ültem :P Mondjuk engem ez egyáltalán nem zavart, sõt! Így volt ezzel az a lányhaverom is a csoportjában (egyetemen), aki a SG-t ajánlotta! Ha már Japán vagy Dél-Korea vmilyen formában elõjött, egybõl szóltak neki^^ Õ is büszke volt erre, csakúgy mint én :D
10/10
Jacqui 2012 febr. 16. - 17:28:38 10/10 Előzmény Andy3
(228/440)
Észre se vettem :D
10/10
Jacqui 2012 febr. 16. - 17:27:57 10/10 Előzmény Andy3
(227/440)
Terjesztem gõzerõvel :D A csajszi már el is kérte a többi részt,és új sorozatokat kért :D Most látom csak,fiú vagy? Ez érdekes,még egy fiúval se találkoztam aki szereti a koreai sorozatokat :O :)Amúgy én írtam azt,h Ha Ji Won helyett mást is el tudtam vna képzelni,de ettõl még persze kedvelem,csak egyszerûen más jobban odaillett vna..
És nem csodálkozom ha HB nem ismered fel sok helyen,annyi arca van!De sok színész van így ezzel..érdekes :)
Andy3 2012 febr. 15. - 23:33:25
(226/440)
*Beautiful, egy u kimaradt^^"
Andy3 2012 febr. 15. - 23:31:42
(225/440)
Úgy-úgy, terjeszd csak a koreai sorikat^^ xD Nekem tavaly egy lánybarátom áradozott róluk, úgy ismertem meg e mûfajt... azóta én is a rabja lettem úgymond :D Bár érthetõ módon engem a lányok nyûgöztek le, a kedvencem talán Park Shin-Hye (pl. a You're Beatiful egyik fõhõse vagy a Heartstrings-é) *-* HB-t a stílusáért bírom fõleg na meg a SG-ben nyújtott alakításáért, remekül játszott^^ Mondjuk az Oskát játszó színész se akármi xD Nem is tudom, talán te írtad régebben, hogy a Ra Im-et alakító színésznõ annyira nem fogott meg... nos, a helyére én is el tudtam volna mást képzelni, persze így is jó lett! Amúgy itt ránéztem pár képre, amit linkelgettek s komolyan mondom: egyik-másik bizony egész fura, elõször fel se ismertem rajtuk Hyun-t :P
10/10
Jacqui 2012 febr. 15. - 19:36:58 10/10
(224/440)
Képzeljétek,osztálytársam felfedezte ,h HB van a telefonomban kitéve háttérnek,és elkezdett kérdezõsködni.Én meg mondtam,h az õ sorozatát néztem(SG),és teljesen elvarázsolt ez a fickó :D És õ is kíváncsi lett,meg ajánlgattam neki a sorozatot,bár kétkedett benne,h tetszeni fog neki,de azért a kedvemért megnézte.És azt mondta,h elkezdte,és nem bírta abbahagyni,megnézett kapásból 5 részt(ez még 1 hete sem volt) most már a 15-ik résznél tart,és azt mondja nem bírja abbahagyni,nagyon tetszik neki,egész nap csak erre gondol,meg mindig nézni akarja,és azt hajtogatja mennyire jól néz ki benne HB,és h õ az új "szerelme".Aztán mesélte,h a kis tesója észrevette amint nézi a sorozatot,és megkérdezte: "Te ilyeneket nézel?",aztán beültette maga mellé a kislányt,és a rész végére megszólalt a kislány: "Van még több része is?".Ilyen hatással vannak az emberre a koreai sorozatok,és a jó(képû) színészek,ez annyira hihetetlen :D Amikor az elsõ koreai sorozatomat néztem a tv-ben,akkor is ezt éreztem,de most is így vagyok minden sorozatnál,csak akkor ez még olyan újdonság volt,mert még ilyet nem éreztem egy sorozattal sem,ezt a koreai sorozatok váltják ki belõlem,és ezek szerint nem csak én vagyok így ezzel!
Egyébként még annyit,h tegnapelõtt osztályfõnöki órán az osztályfõnököm elkezdett mesélni különbözõ népek tanulási szokásairól,és felhozta a Dél-koreaiakat,azt mondta mostanában az õ tanulási módszereiket tanulmányozza(egészen meglepõdtem,de persze amikor megemlítették Dél-Koreát egybõl rám nézett mindenki,vajon miért?! :D)És mondta,h Korea mindenhol ott van,csak nem vesszük észre,egy apró részlete mindig itt van velünk (felsorolta mennyi koreai dolgot talált az otthonában pl:lg tv,hyundai rádió stb.)És ebben tudtak õk így kiemelkedni,és tartanak ott ahol..
10/10
Jacqui 2012 febr. 15. - 19:25:45 10/10
(223/440)
Köszi a képet,isteni! :) Én is küldök neked egyet,az egyik kedvencem(a sok közül :D)
10/10
döncimama 2012 febr. 15. - 12:17:22 10/10
(222/440)
Imádom ezt a fazont!!!!
10/10
Jacqui 2012 febr. 14. - 14:56:40 10/10
(221/440)
Én is elkezdtem egy újabb doramát HB nélkül,egyenlõre meg kell emészteni a SG :D Utána meg akarom nézni a Worlds Within-t,aztán megint egy másikat HB nélkül és a My Nam is Kim Sam Soon-t :) Utána nemtudom :D Biztos vannak még jó sorozatai,és lesznek is minél hamarabb!! Jó lenne ha mondjuk az m1 leadná a SG,akkor megismerhetné mindenki õt,mint annak idején KNG-t a Sillából :) De úgy se lesz ilyen..:(