Téma: Hyun Bin

10/10
Jacqui 2012 márc. 03. - 14:04:41 10/10
(260/440)
A My Girlfriend is a Gumiho-t én is láttam,nagyon jó kis sorozat,azt én is bátran ajánlom mindenkinek :) De ez a City Hunter mindenhol ott van,biztos nagyon jó lehet :D Hamarosan megnézem én is,mert már kíváncsi vagyok!
10/10
Jacqui 2012 márc. 03. - 13:57:07 10/10
(259/440)
Igen,Oska a fõszereplõ normálisabb kiadásban :D Jó kis sorozat,nagyon tetszett :) Az egyik csaj még nem nézte végig a SG-t,de utána is akar nézni vmi sorozatot,mert egy ideig nem lesz Vámpírnaplók,se Secret Circle,addig meg ellátom õket sorozattal,ne unatkozzanak :D A másiknak már oda is adtam a MFL-t,a harmadik meg nem akar több koreai sorozatot,mert azt mondja teljesen megkattant tõlük :D De úgyis rábírom vmire!
Nem ismerem azt az amcsi sorozatot :/ De miért kérded? :)
10/10
döncimama 2012 márc. 02. - 20:10:39 10/10
(258/440)
Nekem is tetszett a My Fair Lady és a Secret Garden, de mostanában láttam néhány jó sorozatot amit bátran merek ajánlani: Playful Kiss, My Girl is a Gumiho, Boys Over Flowers, Thorn Birds, Brilliant Legacy, City Hunter.
Andy3 2012 márc. 02. - 18:23:05
(257/440)
Jaj, azt ismerem, a SG Oskája a fõszereplõje :D Amúgy, ha szabad ajánlanom nekik, nyugodtan mondhatod a City Huntert és a You're Beautifult! Elõbbit fiúknak is simán lehet ajánlani, mivel akciódús és izgalmas, nem csak romantikus^^ A YB-nál pedig ugyebár egy fiúbanda a központi szál, szóval a csajoknál szerintem az telitalálat lenne :P Ja meg azt akartam még kérdezni, hogy A hõs legendáját (Legend of the Seeker) ismered véletlenül? Ez az az amcsi fantasy sorozat, amit mostanában láttam (sajnos csak 44 részes, már végignéztem) és nagyon tetszett *-* Gondoltam, megkérdem... hátha ismered!
Visszatérve a nyárra: bárcsak jönne már! Addig pedig beérjük a tavasszal, csak legyen már jó sok fok xD Újra élvezhetjük majd a meleg napsütést *-* Álom, álom... :D
10/10
Jacqui 2012 márc. 02. - 15:20:53 10/10 Előzmény Andy3
(256/440)
Köszi :D Igyekszem! :P Ma már a My Fair Lady-t adtam tovább,bár kíváncsi leszek,h melyik sorozat übereli majd a SG-t :) És a nyolcadikosoknak segítettünk is,meg nem is..:D Voltak jó aranyköpések :)
Andy3 2012 febr. 29. - 23:57:38
(255/440)
Á, én is nagyon szeretem a nyarat *-* Bár nem a "hassüttetés" miatt, azt meghagyom a csajoknak xD Csak úgy a jó idõ miatt, olyankor nekem is sokkal jobb az alaphangulatom meg minden! Mondjuk én már ha igazán beáll a tavasz, eljárogatok edzeni meg kickboxolni... már többször meg lettem szólva, hogy vékonyka vagyok fiú létemre -.-" Na de ha ilyen típusú vagyok, mit csináljak? Szóval izmosodni szeretnék^^ Amúgy én is rohadtul fázós vagyok, szóval ez ismerõs :P Na de még egyszer gratula a dorama-népszerûsítés miatt, remélem, a 8-adikosoknak is segítettetek :D
10/10
Jacqui 2012 febr. 29. - 20:41:59 10/10 Előzmény Andy3
(254/440)
Jaj,ne is mond..:D Utálom a telet! Hál'Isten a mai az utolsó nap a télbõl,hnap már jön a tavasz :) Bár ma is elég tavaszias volt az idõ,ahhoz képest,h tegnap még havazott..o_O Én gyûlölök fázni,és ahhoz h elkerüljem be kell öltözni öt rétegbe,amit úgyszintén nem szeretek..:S Alig várom már,h barnára lehessen süttetni magunkat a forró napon *-* Vagy elmenni strandra,vagy akárhova,mindegy,ha szép az idõ,a kedvem is jó :)
Andy3 2012 febr. 28. - 23:57:17
(253/440)
Na, ez remek^^ Tudtam én, hogy képes vagy koreai hullámot elõidézni! :D Hm... akkor segíthettek a "kicsiknek" pályát választani, izgi lesz xD Hát ha már így kérdezed - gondolom, azért nekem is szólt :P - nincs semmi különös, annak a fantasy sorinak már a 2. évadánál járok, nagyon izgi, ajánlom neked is *-* Az elsõ évada ráadásul szinkronos! Persze haladgatok a thai doramával is, csak most emiatt lassan^^" Amúgy nincs semmi tényleg, csak már örülök, hogy lassan kievickélünk a télbõl (csak el ne kiabáljam még), utálom nagyon -.-" Szép napot holnapra!
10/10
Jacqui 2012 febr. 28. - 20:36:39 10/10
(252/440)
Jah,egyébként a harmadik lánynak is nagyon tetszik a sorozat,már szinte õ is függõ,bár az elején nem nagyon volt oda érte! Most már a zenék is kellenek neki,és teljesen kiakadt,mert nem tudta lejátszani a 15-ik részt :D Kétségbe volt esve :D Most már minden este éjfélig nézi a sorozatot,neki is már csak három rész van,lehet hnapra már be is fejezi,kíváncsi leszek a véleményére :) Sztem ebbõl újabb koreai sorozat lesz! :D
10/10
Jacqui 2012 febr. 28. - 20:34:11 10/10
(251/440)
Mi újság felétek? :) Nagyon nagy itt a csönd,ezért berakok egy szép képet :) Holnap hosszú napom lesz.Szóbeli felvételire jönnek a nyolcadikosok,mi meg segítünk. :)
10/10
Jacqui 2012 febr. 23. - 21:50:37 10/10 Előzmény Andy3
(250/440)
Hát megköszönném ha szereznél lájkolókat,egy ember is sokat segít! :) Énis szoktam bagolykodni :D Fõleg nyáron amikor nincs suli :P Volt amikor hajnali ötig fent voltam és koreai netes játékkal játszottam :D Érdekel a videó,átküldheted :) Én csak olyan videót láttam,ahol egy koreai csaj mesél milyen itt élni M.o.-n.Az is érdekes volt,szólj,ha érdekel,majd elküldöm neked :)

Egy mosoly estére :) Csütörtök van,már csak egy nap,és hétvége! :D
Andy3 2012 febr. 23. - 20:58:07
(249/440)
Ühüm, hát sok sikert hozzá! Sajnos, face-n csak az a bizonyos dorama-mániás bnõm van fenn meg a húga, akikrõl biztos tudom, h szeretik (mivel még elõttem látták pl. a SG-t xD), nekik mindenképp szólok, h like-olják az oldalt :D Illetve még egy J-rocker ismim van ott, aki talán szereti a koreai cuccokat is, de ez nem biztos... azért majd neki is linkelni fogom^^ Ja, még annyit, hogy épp éjjel láttam - sokszor van úgy, hogy éjszakai bagoly módjára fenn vagyok sokáig - egy több részes vidit, amiben egy magyar csaj mesélt a koreai útjáról és a szerzett élményekrõl, tapasztalatokról meg voltak hozzá képek/vidirészletek... ha gondolod, majd privátban átküldöm a linket :D Na meg most egy fantasy (amcsi) sorit szedek lefelé YT-ról, de már amúgy elkezdtem az Irist is!
10/10
Jacqui 2012 febr. 23. - 20:32:01 10/10
(248/440)
Az nem kifejezés mennyire szép az az autó! Dreamcar :D És ha még a pasi is járna hozzá...:D Egyenlõre ott tartunk,h ma majdnem összeverekedtek a pendrive-ért,h kinek adjam :D Végül a harmadik csaj kapta meg,mert õ elmegy síelni és csak szerdán jön meg és addig nézi.Egyébként azt mondta nem rossz a sorozat,de néha ott volt,h nem nézi tovább mert nem történik semmi,aztán az utolsó öt percben meg olyan történt ami miatt érdemes volt tovább néznie :D Egész éjjel a sorozatot nézi,azt mondja nem tudja abbahagyni egy résznél,inkább tovább nézi,mert kíváncsi.Egyébként már a nyolcadik résznél tart.Több embert még nem sikerült befûzni,mivel nincs sok sorozatrajongó az osztályban,akit tudtam befûztem,de egyenlõre ennyi,majd próbálkozok még :)
Andy3 2012 febr. 23. - 20:14:33
(247/440)
Az zsír :D Szép az az autó *-* Amúgy szólj majd, ha újabb fan(oka)t sikerül toborozni :P
10/10
Jacqui 2012 febr. 23. - 19:04:27 10/10
(246/440)
Ma láttuk Joo Won autóját az iskola elõtt!! :D Ráadásul fehérben! Hát nem mondom,akik látták a SG-t egybõl felordítottak :))
Lili49 2012 febr. 22. - 17:47:08 Előzmény Jacqui
(245/440)
Most kezdtem el nézni az Irist, keményen belekezdtek. Viszont Bp. nagyon szépen van fotografálva.
10/10
Jacqui 2012 febr. 21. - 17:19:25 10/10 Előzmény Andy3
(244/440)
Köszi az elismerést! :D A harmadik csajnál is teljes siker! Azt mondta nagyon jó,tetszik neki,bár még nagyon az elején van,de azt mondta nincs még az elsõ helyen,de nagyon tetszik neki :D Este fél tizenkettõig a sorozatot nézte,emiatt még irodalom házit se csinált!!
A BOF-rõl már hallottam,nagy sikere volt,azt tudom,de még nem sikerült megnéznem,majd eljön annak is az ideje :)
Az IRIS nagyon jó,csak ajánlani tudom! Pörgõs,akció- és eseménydús :D És persze nem hiányozhatnak az érzelmes sem ;) Az meg tetézi a dolgot,h Magyarországon lett felvéve :) De ha tényleg nem tudod mit nézz,ajánlhatok egy pár jó sorozatot,ami neked is biztos tetszene :)
Andy3 2012 febr. 21. - 10:48:33
(243/440)
Nekem nincs meg letöltve, de már befejezték õket, amennyire tudom :D
10/10
döncimama 2012 febr. 20. - 22:43:06 10/10
(242/440)
Hát az Iris-t meg a Heartstrings-t nem láttam.
Hogy érted azt, hogy megvan az elsõ részük? Nincs meg mindegyik rész?
Vagy csak nincs letöltve?
Andy3 2012 febr. 20. - 22:22:32
(241/440)
Ühüm, én is úgy hallottam, hogy ez a dorama volt a mérföldkõ a karrierjében :D Szerintem a héten el is kezdem, már úgy is hiányzik egy jó dorama, mert gyakorlatilag január óta nem nagyon néztem semmi ilyet :( Már csak azt nem tudom, hogy a BOF-t, az Irist vagy a Heartstrings-t kezdjem elõször? Végül is mindháromnak megvan már az elsõ része, szóval ebbõl a szempontból mindegy xD (az Irist és a Hs-t amúgy egy jó barátnõm ajánlotta, mint anno a SG-t^^)