Téma: Házasodna a gazda / Ismerjük meg a gazdákat!

1/10
zazee 2020 okt. 25. - 20:38:44 1/10
(33/113)
Csütörtök este, életemben először bele néztem a műsorba, kb 5 perc erejéig. Megbàntam. Szàmomra ez a műsor szörnyű. Ez az én privát véleményem.
capt.nemo 2020 okt. 23. - 15:38:20 Előzmény hoyabella
(32/113)
könyörgöm, az nyáron, a gazdákat bemutató rész volt, ahol nem voltak jelentkezők. és a csaj akit az almásban vitt, az anikó volt. atya világ, tudom ajánlani a cavintont.
etikett1 2020 okt. 23. - 09:54:30
(31/113)
Annyira összeillik ez Szabolcs ,,gazda" és az Edina. Mindkettő affektál, a Szabolcs nem mindig, de baromira látszik, főleg he különböző időben játszanak be beszédet tőle.
Zsupsz 2020 okt. 23. - 06:45:50 Előzmény hoyabella
(30/113)
Jó akkor jól emlékszem. Igen a Virág az borzalmas. Igaz néhányról ránézésre megmondom, hogy köze sem lesz a gazdasághoz. Ezt nem tudom miért nem látják a gazdák. Biztos alulvezéreltek.
hoyabella 2020 okt. 22. - 23:53:07 Előzmény Zsupsz
(29/113)
Én is úgy látom, csak a jelentkező nők mások. Még arra is emlékszem, hogy pl. Peti gazda a szüleivel él együtt, vagy Szabolcs gazda hogy vitte az emelős szedővel az almásban az egyik lányt. Úgy látszik, annyira nem volt új jelentkező ebbe az évadba, hogy előszedték a régi pasikat. A gazdanő új. A párkereső nők zöme kritikán aluli, szerintem, főleg a Virág nevű.
pkovaks 2020 okt. 20. - 15:23:32
(28/113)
Erdekes lenne a mar lement evadok gazdait megkerdezni hogy ki van meg egyutt a valasztottjaval illetve ha nem akkor miert nem...
Zsupsz 2020 okt. 19. - 21:52:13
(27/113)
Voltak ezek a pasik már nem? Azt hittem ismétlés.
10/10
Kat Bal 2020 jún. 08. - 14:07:49 10/10
(26/113)
Rettenetes rucikban van a riporternő, egyik sem áll jól neki,
ráadásul nem az alkalomra öltözik szegény.
Amiel 2019 nov. 13. - 19:18:25 Előzmény idojos.re
(25/113)
Ja. Szegény gazda pedig, ő nagyon rendes volt! Nem ezt érdemelte! Az ilyen hülye libák miatt romlik el a kevés normális pasi, akiben még volt emberség és kedvesség. Minek jelentkezett az a p**a ebbe a műsorba egyáltalán? Most aztán szépen bemutatkozott ország-világ előtt! :D

És igen, egyet értek. Se füle-se farka műsor volt végig! Az egész gárdát kirúgnám, aki csinálta: szerkesztők, vágók...! Kb. nézhetetlen volt!
idõjós1010 2019 nov. 11. - 17:58:55
(24/113)
Hát vége is van, csak azt felejtették el közölni, hogy nem minden gazda mellé találtak jelentkezőket. Amúgy valóban követhetetlen, mert egyik döntés, a másik döntés hátáén, minden villám gyorsan, minden megalapozatlanul, rengeteg minden ki sincs fejve rendesen, sok mindennek nem hagynak elegendő előzményt.
10/10
István Tolnai 2019 nov. 11. - 10:22:54 10/10
(23/113)
Én már elvesztettem a fonaalat egy ideje. Annyira össze vissza vsn vagdalva a műsor, hogy nemtudom követni ki kicsoda. Ráadásul mintha vége lenne de a Magyar filmekre jellemző, hogy se füle se farka.
6/10
idojos.re 2019 nov. 10. - 20:10:10 6/10
(22/113)
Balázs gazda választottján, Evelinen, én leestem vagy háromszor a székről álomrandi közben. Nagyan sajnálom azt az embert. Ilyen nő még egy biztos hogy nincs. Eszem megállt rajta. Az egész műsor összes csúcsjelenetét ő produkálta. A bunkóság definícióját vele lehetne példázni a tankönyvekben. Vagy a butaságét !? Most így hírtelen már nem is tudom melyiket inkább.
Amiel 2019 nov. 01. - 19:52:40
(21/113)
okt. 20-ait hol lehet visszanézni? Az rtlmost-on miért nem megy? :o
1/10
momo65 2019 okt. 27. - 19:40:27 1/10 Előzmény Gollam24
(20/113)
Igaz, ennyi. Borzasztóan ijesztő az, hogy ennyi embert be lehet bármivel etetni. Valóban egy nagy színjáték az egész, és tényleg mindenki megy a végén vissza a saját életébe.
Vídia. 2019 okt. 20. - 11:56:15
(19/113)
párosodna a gizda
Amiel 2019 okt. 05. - 15:37:53 Előzmény adelheid
(18/113)
Abszolút egyet értek ezzel a megfigyeléssel, mivel ez jön le teljesen az adásokból!

Valahogy nagyon fura az egész, és fura gazdák is lettek beválogatva. Csalódás egyik-másik... Ami szomorú! Az egyiknél - akit a legnormálisabbnak gondoltam eleinte - tényleg, mintha csak alkalmazottat keresne, nem egy nőt, társat. Ha meg a csaj nem ugrik egyből, hanem elutasítóan viselkedik, azt zokon veszi. Holott gondolkodhatna, hogy lehet, pont egy ilyen normálisabb lányt lenne érdemes találnia... És az sem tetszett, hogy amikor félre hívta egyenként a múltkor a csajokat az első elküldésnél, a göndör hajú csajtól várta a megerősítő választ, hogy jó, hogy bent hagyta-e, szó szerint ki akarta húzni belőle. Mint egy tesztelés kvázi, ami rohadtul ellenszenves volt nekem! :( Az a lófarkas fickó meg, akinek sajnos elpusztult a macskája (őt nagyon sajnálom!), az meg egy hiteltelen, taszító tróger számomra. Az volt első látásra is, az is maradt mostanra is, sőt! Nagyot gondol magáról, de pont nem kellene. Ő volt az, aki beszédítette az egyik csajt elég rendesen, szegény az meg biztos volt a helyében, erre a srác őt hajította ki elsőként. Aztán meg tette magát, hogy őtőle biztosan nem távozott rossz szájízzel, mert utólag próbálta szépíteni, kimagyarázni, vigasztalni. Ez undorító dolog! A cowboy srác valóban jellegtelen, semmilyen, sokat nem is lehet megtudni róla. De lehet, kiderül, ő normálisabb, mint a többi? Mostanra úgy néz ki, az egyetlen valamire való, tényleg rendes ffi ebben a műsorban az valóban a dörmögő hangú (neveket nem tudom, bocsi), akinek fülbevaló van a fülében (ez mondjuk nekem nem jön be, de nem nekem kell tetsszen :D ). Remélem, megtalálja a megfelelő párt magának!
evamia 2019 szept. 30. - 13:21:56 Előzmény Amiel
(17/113)

A csávó volt elszállva magától, nem a Niki.
Nem volt odavaló! Ez egy koravén hiú fickó, aki nagyon tetszeni akart, de a felét nem hozta annak amit leírt.
adelheid 2019 szept. 29. - 21:53:49
(16/113)
Misinél mindig csak dolgozni kell, mintha alkalmazottat keresne. Niki is teljesen esettlen. Meghívni valakit sátrazni, elég tré. Zsolt magát sem veszi komolyan. A lovas srác teljesen semleges. Balázs a legnormálisabb, de neki sem alakul semmi. A Viven tetszene neki, de a kislány elég érdektelen.
Amiel 2019 szept. 27. - 13:48:32
(15/113)
Misi gazdánál semmit nem is lehet tudni a csajokról, azt valahogy elfelejtették bevágni az adásba!? Vagy nem tudom, de hogy semmit nem mutattak belőlük, az biztos. Egyszercsak annyi, hogy már ki is dobott valakit. A többiekből se sokat látni, mit ne mondjak, de azoknál legalább volt pár-pár perc némi támpontnak... Jó tré ez a műsor, így, ahogy van, totál értelmetlen. Az ilyen szerkesztőket, műsorkészítőket kivágnám a francba, mert ez így nem műsor!
izabo69 2019 szept. 22. - 18:30:24
(14/113)
Azt röhögtem,hogy az idősebb,de normálisnak kinéző csajok,rögvest kiestek,maradtak a nagycsöcsű jó fenekű fiatakák.Akkor ,ha a fasza szerint választ a fèrfi mit várjunk???