Téma: Gerard Butler

offtopic
henett 2009 aug. 23. - 16:00:57 Előzmény christianbale
(1375/50095)
Akartam már kérdezni, csak elfelejtettem: honnan vannak ezek a képek? Ismerõs a színész, de a neve nem jut eszembe! :(
offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:52:21
(1374/50095)
Vicceltem szerinted mikor azt mondtam, hoyg szeretem az Atlantiszt?!?!?
Na, szépen vagyunk! :(
De tudodo mit! Csakazéris átnézek! :)))
offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:50:27
(1373/50095)
A szájáról máskor mesélsz?!?!?!?
Mégis mi jutott az eszedbe?!?!?
:DD
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:49:14 10/10
(1372/50095)
Ha tényleg szereted az Atlantiszt ugorj be a topicjába...
szinte minden egyes részlet le van írva... ami csak történik egy-egy részben :) :) :) :) és rengeteg kép kerül fel :)
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:42:26 10/10
(1371/50095)
naaa jóóóóó ucsóóóó kép Gerardról :) :) :)

Megyek Joehoz egy kicsit.. :) :) :) :))
Felteszem a részbõl a maradék képeket :) :)

Hát nem világbajnok ez a kép?????
úúúú.. teljesen elvesztem... végem van ezektõl a szemektõl :) :) :) húú és a szája.. na jóóó.. arról inkább máskor mesélek :) :) :)
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:38:11 10/10
(1370/50095)
apááááááááááááámmmm... hogy az ég csapjon a hülye újságírókra :( tisztelet a kivételnek... na ezt a cikket figyeld :) :) :)

GERARD BUTLER - HARMADIK SZÁMÚ KEDVENCEM :)
HÍREK :)

Gyereket vár Jennifer Aniston?
2009.08.07. (forrás: borsonline)

Azt hiszem, terhes vagyok! – hangzott a mondat Jennifer Aniston szájából, mikor egyik éjjel felhívta exférjét, Brad Pittet. Egy közeli ismerõs szerint Jennifer Bradnek árulta el elõször a nagy hírt, amit elõször egyáltalán nem gondolt olyan csodálatosnak.

Gerard Butlertõl terhes Jennifer Aniston- tudta meg az amerikai National Enquirer címû lap. Úgy tûnik, a sokszor cáfolt románcnak mégis volt némi alapja, hiszen a színésznõ úgy érzi, végre áldott állapotba került. Az információt elõször Brad Pittel osztotta meg a várandós kismama.

Jennifer Aniston egy filmforgatáson jött össze a skót bikának nevezett szívtipróval, Gerard Butlerrel

– Késik Jen havi menstruációja, ezért gondolja úgy, hogy terhes. Azonnal felhívta Bradet, hogy megtudja, mi a véleménye. Egykori kedvese repkedett a boldogságtól, megnyugtatta Jennifert, hogy egy gyermek érkezése csodálatos esemény – árulta el a bennfentes, aki szerint barátai féltik a színészt exe újbóli színrelépésétõl.
Pitt állítólag vegyes érzésekkel közeledik most Aniston felé, ugyanis sok régi seb szakadt fel benne a hír hallatán.
– Brad egyik része boldog, hogy végre megvalósulhat Jennifer régi álma. Másrészrõl viszont rossz elfogadnia a tényt, hogy ami nekik a hosszú együtt töltött évek során sem sikerült, az most Jen új kapcsolatában hónapok leforgása alatt megvalósult. Dacára annak, hogy neki is vannak már gyerekei – mesélte az ismerõs, aki szerint nem véletlen, hogy Pitt vásárolt magának egy kétszobás legénylakást.
– Brad talán azt mondja, hogy õ és Jen csupán barátok, de igazából nagyon közel kerültek egymáshoz. Ez a telefonhívás is csak azt bizonyítja, hogy óriási szerepet töltenek be egymás életében – nyilatkozta a forrás az Enquirernek.
Aniston és a skót színész, Gerard Butler románca idén tavasszal kezdõdött, mikor közös filmet forgattak, és a hírek szerint nagyon szerelmesek.
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:34:42 10/10
(1369/50095)

Új Gamer jelenet és képek
2009.08.01. (szerzõ: Tyrannum)

Hamarosan új akciófilm érkezik a Mark Neveldine és Brian Taylor alkotta író-rendezõpárostól, akiktõl korábban a két Crank-filmet láthattuk, és õk jegyzik a jövõre debütáló, zombi cowboy-okat felvonultató Jonah Hex forgatókönyvét is. A Gamerben egy véresen valós multiplayer játékban halálraítélt fegyenceket kényszerítenek arra, hogy játékosok irányítsák mozgásukat. A Kable néven futó Gerard Butler viszont ellenszegül és belülrõl próbálja meg felszámolni a Michael C. Hall által megformált milliárdos beteges vérfürdõjét. A film, amelynek korábban már láthattuk az elõzetesét is, szeptember 4-én debütál Amerikában és számos más országban, de a magyarországi bemutató idõpontjáról még nincsen információ.

Gerad Butlernek, egy játékos újonc avatarjának, nem tetszik, hogy fiatal korú személy irányítása alatt vonul a csatába. Azt ígéri a lelkes fiatalnak, hogy ha szabadjára engedi õt, akkor megnyeri neki a játékot.

A film ötletes TV-reklámja pedig olyan hatást kelt, mintha magát a Slayer fantázianéven futó játékot reklámoznák. A narráció valamelyest a '80-as évekbeli akciófilmek beharangozóit is eszünkbe juttathatja.
offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:32:33
(1368/50095)
Ennek a Gamer c. filmnek a szorija nagyon gagyi, hihetetlen mennyiségû B-kategóriás film készült már hasonló témában. Nagyon remélem, hogy ez legelább látványban különb lesz a többinél! :)
offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:30:10
(1367/50095)
Az! :)) És azért tette, mert jól megfizették és kellett a pénz a CD-jének az elkészítéséhez! :)) Azt nyilatkozta, hogy neki a meztelenség olyan, mintha természetes lenne, és már mindent kipróbált a kamerák elõtt és mögött is. De a legfontosabb, hogy jól játszon és bármire is kérik fel, felkészüljön a szerepére.

Olyan fura, hogy nem tagadta, vagy nem nyilatkozott rosszindulatúan a partnerérõl, úgy beszélt róla, mint egy munkáról, amit sikerült jól megcsinálnia!
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:28:22 10/10
(1366/50095)
GERARD BUTLER - HARMADIK SZÁMÚ KEDVENCEM :) :)
HÍREK :) :)

Gerard Butler lezúz mindenkit
2009. június 29. (FORRÁS: origo.hu)

Valószínûleg azért nem írtunk még a Gamer címû sci-fi-akciófilmrõl, mert meglehetõsen bugyutának tûnik, viszont most kijött a nemzetközi elõzetese, amely Michael C. Hall (Sírhant mûvek, Dexter) jelenléte miatt mégiscsak felcsigázta az érdeklõdésünket egy kicsit. A film a közeljövõben játszódik, amikor nagy népszerûségnek örvendenek az olyan vérre menõ lövöldözõs játékok, amelyben a játékosok élõ embereket irányítanak. Gerard Butler a játék egyik sztárját alakítja, aki már számos fordulót túlélt, és most szabadsága visszanyeréséért harcol, Hall pedig a játék furcsa akcentussal beszélõ milliomos feltalálóját játssza. A Gamer Magyarországon november 5-én kerül a mozikba.
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:26:19 10/10
(1365/50095)

A jogkövetõ állampolgár elõzetese
2009.08.14. (szerzõ: tyrannum)

Megérkezett a Law Abiding Citizen címû akció-thriller elsõ elõzetese. A Philadelphiában játszódó történetben egy féri elveszíti a családját, feleségének és lányának gyilkosai pedig egy ügyész segítségével kijátsszák az igazságszolgáltatást. Így a megtört férfi részletesen megtervezett bosszúhadjáratot indít, így még a börtönben is övé marad az irányítás. A szociopatává váló apukát Gerard Butler alakítja, ellenfelét, a korrupt ügyészt pedig az Oscar-díjas Jamie Foxx formálja meg. Mellettük Michael Gambon és Viola Davis is feltûnnek egy-egy kisebb szerepben. A film október 16-án nyit az amerikai mozikban.
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:24:52 10/10
(1364/50095)
óóóóóhhh..óhhh ... áhhh.. brrrr... brrr....
ki ez???
jujj.. látom.. christian meier :) :) :) jaj, istenem :) :) :) na mindegy.. csuda egy pasi lehet, ha el tudta játszani a homokost :) :)
offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:22:36
(1363/50095)
Milyen mákom van, hogy én meg ide vagyok szögezve a gép elé! :) Mint pl most is este 10-ig! :)) Utána csak a család nyúzza a bõrömet, mert már a nyári hobbi-munkáknak vége, így ráérek bámészkodni és taizgatni! :)))
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:20:41 10/10
(1362/50095)
:) Nagyon szívesen tenném... de én állandóan úton vagyok :) :) :) :)
nem sok szabadidõm van... két értekezlet közt kapcsolok egy kicsit ki... és akkor ülök le a laptop elé.. képeket küldözgetni :) :) :)
offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:20:31
(1361/50095)
Ezt most a perverziómra értetted?!?!? :)))

Hát akkor egy óriási OFF következik:
http://www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=de&v=XAxvWvMEcOQ&feature=related
ettõl a videótól mindig elájulok! :)))
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:18:48 10/10
(1360/50095)
khmmm.... mik ki nem derülnek :) :) :) :)

offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:17:45
(1359/50095)
Szabad itt minden! Kivéve ami ne! Vagy amit már a magad önbecsülése, vagy mások tisztelete miatt sem teszel meg! :)
offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:16:17
(1358/50095)
Ha igaz lenne az irányítószámod... tényleg jó lenne beszélgetni... élõben. Nekem ez a mániám! Nagyon sok jó emberrel ismerkedtem itt meg, köszönhetek a fórumnak sok ismeretséget, és nálam az a csúcs, mikor ez meg is valósul! :))
10/10
christianbale 2009 aug. 23. - 15:15:29 10/10
(1357/50095)
Nem is szabad... ezt figyeld.. pár nappal ezelõtt megjelenik, hogy Jennifer Aniston az istennõ.. erre most... Zellwegerrel hozzák össze... na ezért nem szabad egyiknek se hinni.. csak annak, amit õ mond...

GERARD BUTLER - HARMADIK SZÁMÚ KEDVENCEM :) :)
HÍREK :) :)

Jennifer Aniston szerint Gerard Butler átverte
2009.08.21. (forrás: velvet- BRY)

A színésznõ állítólag átverte érzi magát, amiért Gerard Butler Renee Zellwegerrel jött össze [1] helyette, írja a Digitalspy. A 40 éves színésznõt korábban már többször is hírbe hozták Butlerrel, de a kapcsolatukat – ha volt ilyen – mindketten tagadták. Most azonban bennfentes ismerõsök szerint Jennifer Aniston ugyan nem tört össze különösebben, és egyáltalán nem érti, mi az, ami benne nincs meg, Zellwegerben viszont igen.
offtopic
henett 2009 aug. 23. - 15:13:43
(1356/50095)
Egy dolgot tehet, a mi hõsünk! Kipróbál mindent, amit a fantáziája diktál és egyszer majd magára talál!! :))

Ui: én annyira perverz vagyok, hogy.... na ezt is kávé mellett mesélem majd el! :)))