Téma: Gerard Butler

10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:33:42 10/10
(24355/50095)
Sajnos nem tudom milyen rockot nyomtak anno...de gondolom valami ütõs és rövid nevet akartak a bandának.
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:32:33 10/10
(24354/50095)
Azért a lényeget ki lehet silabizálni...talán....:(
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:31:31 10/10
(24353/50095)
Jesszus....sorry....jó nagy csalamádé kerekedett belõle...jaj...:(
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:30:38 10/10
(24352/50095)
Nem hiszel a szemednek! Íme, Gerard Butler anyaszült meztelenül
Gerard Butler pucér felsõtestétõl már elaléltunk néhányszor, most azonban teljesen meztelenül látható a színész.

A téli szünetben minden bizonnyal sokan kölcsönöztek ki DVD-n filmeket, akik azonban a 41 éves Gerard Butler elsõ filmjét választották, alaposan meglepõdhettek. Butler ugyanis a Botrány a birodalomban címû 1997-es debütáló filmjében anyaszült meztelenül látható.
Habár Hollywoodban rengeteg jóképû szívtipró mászkál, a népszerû pasikra néhány kivételtõl eltekintve nem túlzottan jellemzõ, hogy olyan gyakran mutatnák meg meztelenül magukat.

A rendezõ, John Madden ennek ellenére a forgatás elsõ napján ellentmondást nem tûrõen arra utasította Gerard Butlert, hogy az egyik tengerparti jelenet kedvéért dobja le bátran a ruháit.
Már nem annyira rosszfiú

Õ pedig bevállalta! A 41 éves színész igazi macsós rosszfiú hírében áll, aki sorra csavarja el a nõk fejét Hollywoodban, de ne feledkezzünk meg arról, hogy Gerard sokat javult huszonéves önmagához képest.

A jóképû színész szigorú katolikus családban nõtt fel, szülei vallásos elvek szerint nevelték õt és két testvérét. Gerard jogásznak tanult a Glasgow-i Egyetemen, ahol a jogászkör elnöke volt.

Mielõtt befejezte volna az iskolát, egy évre Kaliforniába költözött, hogy világot lásson. Ott aztán elengedte magát, folyamatosan csak bulizott, csajozott, és saját bevallása szerint a kelleténél jóval többet ivott.

Egy alkalommal el is kapták ittas vezetés miatt, és elvették a jogosítványát is. Miután visszatért Skóciába, befejezte az egyetemet, és ügyvédbojtárként helyezkedett el.

Azonban alig telt el egy hét, váratlanul kirúgták az irodából, ahol a szakmai gyakorlatát töltötte - ekkor határozta el, hogy ha törik, ha szakad, õ pedig igenis híres színész lesz.
A legnagyobb szerelme New York

Habár Gerard Butler nevét világszerte emberek milliói ismerik, szerelmi életérõl mégis feltûnõen keveset lehet tudni. Hírbe hozták már például Jennifer Anistonnal és Jessica Simpsonnal is, ám csak egyetlen dolog biztos: az ízig-vérig skót Butler fáradhatatlanul rajong New York városáért.
kisebb normál nagyobb
Címoldal / Sztár / Hírek
Nem hiszel a szemednek! Íme, Gerard Butler anyaszült meztelenül
Gerard Butler pucér felsõtestétõl már elaléltunk néhányszor, most azonban teljesen meztelenül látható a színész.
Szerzõ: Papp Noémi
Forrás: Femina.hu
2011. január 3.
hirdetés

A téli szünetben minden bizonnyal sokan kölcsönöztek ki DVD-n filmeket, akik azonban a 41 éves Gerard Butler elsõ filmjét választották, alaposan meglepõdhettek. Butler ugyanis a Botrány a birodalomban címû 1997-es debütáló filmjében anyaszült meztelenül látható.

Habár Hollywoodban rengeteg jóképû szívtipró mászkál, a népszerû pasikra néhány kivételtõl eltekintve nem túlzottan jellemzõ, hogy olyan gyakran mutatnák meg meztelenül magukat.

A rendezõ, John Madden ennek ellenére a forgatás elsõ napján ellentmondást nem tûrõen arra utasította Gerard Butlert, hogy az egyik tengerparti jelenet kedvéért dobja le bátran a ruháit.
A legdögösebb sztárpasik
Brad Pitt »
Szívtiprók »
Zac Efron »
Bruce Willis »
Szexi focisták »
Eddie Cibrian »
Csúf sármõrök »
Daniel Radcliffe »
Már nem annyira rosszfiú

Õ pedig bevállalta! A 41 éves színész igazi macsós rosszfiú hírében áll, aki sorra csavarja el a nõk fejét Hollywoodban, de ne feledkezzünk meg arról, hogy Gerard sokat javult huszonéves önmagához képest.

A jóképû színész szigorú katolikus családban nõtt fel, szülei vallásos elvek szerint nevelték õt és két testvérét. Gerard jogásznak tanult a Glasgow-i Egyetemen, ahol a jogászkör elnöke volt.

Mielõtt befejezte volna az iskolát, egy évre Kaliforniába költözött, hogy világot lásson. Ott aztán elengedte magát, folyamatosan csak bulizott, csajozott, és saját bevallása szerint a kelleténél jóval többet ivott.

Egy alkalommal el is kapták ittas vezetés miatt, és elvették a jogosítványát is. Miután visszatért Skóciába, befejezte az egyetemet, és ügyvédbojtárként helyezkedett el.

Azonban alig telt el egy hét, váratlanul kirúgták az irodából, ahol a szakmai gyakorlatát töltötte - ekkor határozta el, hogy ha törik, ha szakad, õ pedig igenis híres színész lesz.
A legnagyobb szerelme New York

Habár Gerard Butler nevét világszerte emberek milliói ismerik, szerelmi életérõl mégis feltûnõen keveset lehet tudni. Hírbe hozták már például Jennifer Anistonnal és Jessica Simpsonnal is, ám csak egyetlen dolog biztos: az ízig-vérig skót Butler fáradhatatlanul rajong New York városáért.
Minden idõk legszexisebb színészei
Minden idõk legszexisebb színészei
16 ellenállhatatlan szívtipró régen és mostBruce Willis élete képekbenAl Pacino élete képekbenA legdurvább férfi sztárplasztikákBrad Pitt élete képekbenA legnépszerûbb férfi szinkronhangokSármos sztárapukák a gyerkõcökkelAz elmúlt évek legsármosabb sorozatsztárjaiA 15 legszexisebb színésznõ 50 fölött17 legendás playmate

- Egyszerûen imádom New Yorkot, legjobban a nyüzsgés nyûgöz le, no meg persze a bulik. Akárhová megyek szórakozni, mindig belefutok néhány ismerõsömbe - mesélte a népszerû színész a People magazinnak.

Gerard Butler természetesen nem tagadta meg szülõföldjét, hiszen a mai napig bevallottan nagyon szeret hazalátogatni Glasgow-ba, amit meg is tesz minden karácsonykor, így idén is ott tölti majd az ünnepeket.

- Amikor hazamegyek anyukám mindig befog mosogatni és teríteni. Olyankor mindig azon viccelõdünk, hogy a világ másik felén egy ünnepelt filmszár vagyok, itthon meg csak csutakolom az edényeket - mesélte mosolyogva a 300 sármõre a People magazinnak.
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:26:52 10/10
(24351/50095)
.
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:25:21 10/10
(24350/50095)
Interjú Gerard Butler-rel, a 300 címû film fõszereplõjével

Hogyan sikerült összeegyeztetni a változásokat a forgatási menetrenddel?

Gerard Butler: Minél nagyobb változást igényel a forgatás, annál jobban belezavarodik az ember; hosszú és göröngyös az út egy másik ember testébe és elméjébe. Ez számomra mindig egy hatalmas átalakulás. Nagyon furcsa, hogy mikor véget ér a forgatás, már nem kell azt tenned, amit hónapokon keresztül tettél. Úgy érzed, elvesztél, már nem kell minden rezdüléseddel a szerepre koncentrálni. Figyeltem magam a felvételeken, és akármilyen meglepõ, de észrevettem, hogy kamerán kívül is én voltam A Király. Úgy jártam és úgy beszéltem, ahogy a király. Amikor felfogom, hogy már vége van, újra járhatok görnyedt háttal. Kétségtelenül van ennek egy fájdalmas vonzata is: majd’ megõrültem, amikor leálltam az edzésekkel.

Mi volt a kihívás egy olyan szerep megformálásában, ami összeházasítja a színészi és a technikai teljesítményt?

GB: Egyszerûen nem szabad foglalkoznom a technikai részével. A lényeg az, hogy minél jobb alakítást nyújtsak. A színész tisztában van azzal, hogy minden egyes film más és más környezetben készül, és ezt mindig különbözõ módon kell megközelíteni. Nyitottnak kell lenni, a szó furcsa értelmében. Az a helyes, hogyha magadba szívod a körülötted lévõ újszerû érzéseket, tapasztalatokat, és beépíted a szerepedbe.

Az érdekes karakter miatt döntöttél úgy, hogy csatlakozol a stábhoz, vagy az egész folyamat volt az, ami elbûvölt?

GB: Az egész folyamat. Ha jó egy karakter, de nem tetszik a forgatókönyv, akkor nem bajlódsz vele. Elõfordult ez velem régebben és gyûlöltem. Ugyanez a helyzet, ha egy lebilincselõ karakterrõl van szó egy csapnivaló szkriptben. Ebben a filmben azonban megtalálható mindkettõ. Olyan szerep ez, amilyennel eddig nem találkoztam. Játszottam hasonló figurákat, de egyik sem hasonlított erre. Leonidász a hõsiesség és az alávalóság határait feszegeti. Voltak pillanatok, amikor azt gondoltam: „Jézusom, ezek a rossz fiúk egész kedvesnek tûnnek. Minden, amit tesznek, ésszerû." Töménytelen mennyiségû önbizalom és arrogancia van egyszerre a királyban, és ezt ki is használtuk. A spártaiak sosem mentegetõznek azért, mert olyanok, amilyenek. Kitartanak az elveik mellett, nem lehet megrendíteni õket. Nem számít, hogy a hitük milyen tettekre sarkallja õket. Szó sincs lelkiismeretrõl, amikor harcra kerül a sor. Ezt különösen imádtam, mivel nézõként folyamatosan ilyeneken jár az agyam: „Nyírd ki õket! Rúgd szét a fejüket! Ilyenek a rosszfiúk." És ebben az esetben pont errõl van szó. Nagyon dögös, hogy minden fordulat váratlanul éri majd a közönséget. Ráadásul ez egy tökéletes kifogás arra, hogy még több legyen az erõszak és az akció.

Sosem sajnáltad Leonidászt és az embereit? Azt teszik, amire születtek?

GB: Ez nagyon ingoványos talaj. Ha túlságosan is arra koncentrálsz, hogy ezek az emberek meg akarnak halni a csatában, akkor a haláluk nem jelent majd semmit, hiszen tisztában vagy azzal, hogy boldogok. Nem hiszem, hogy a közönség ezt igényli. A végén tiszteled õket azért, amit véghez vittek. „Igazi oroszlánok voltak." Mindegyiket sajnálod, figyelembe véve az elkötelezettségüket, a szenvedélyüket és az áldozatot, amit hoztak. Azt a hozzáállást kellett kihangsúlyoznunk, hogy „Oké, lehet, hogy boldogan haltak meg, de minden bizonnyal szét akarták rúgni annak az egymillió másiknak a seggét." Mintha Leonidász tudta volna, hogy 2500 évvel késõbb filmet fognak forgatni a történetébõl. Mindenképpen azt akarta volna, hogy jó film legyen. A lényeg tehát mindenképpen az, hogy gyõzni akartak, de nem számított nekik, hogy meghalnak-e, vagy sem.

Milyen elõtanulmányokra támaszkodtál? Végeztél kutatást a forgatás elõtt?

GB: Nem igazán. Elolvastam egy-két történelmi könyvet, de ugyanarra jutottam, mint Zack ( Snyder, a film rendezõje ). Vannak kiváló tanulmányok és írások, de végül úgyis rájöttünk, hogy a figurák és a sztori 90%-a Frank Miller-tõl ( a film alapjául szolgáló képregény alkotója ) származik. Minél jobban belemerülsz a múltba, annál zavarosabbá válik a saját sztorid; ebben az esetben egy nagyon egyszerû igaz, de mégis mitológiai történetrõl van szó. Az események, amiket végül megjelenít a filmünk, sokkal kevésbé komplikáltak, mint azok, amik a valóságban megtörténtek. Ezeket láthatod a History Channel mûsorán…
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:23:51 10/10
(24349/50095)
Gerard James Butler 1969. november 13-án született Glasgow-ban, ír és skót származású szülõktõl. Gyerekkorában pár évig Kanadában élt, majd a szülei válása után anyjával és testvéreivel Paisley-be költözött. Ugyan fiatalkorában kacérkodott a színészettel, mégis inkább a jogi pályát választotta. Glasgow-ban elvégezte a jogi egyetemet kitûnõ minõsítéssel, a helyi egyetemi jogásztársaság elnökének választották, és sok brit színésztársához hasonlóan neki is volt egy iskolai rockbandája. :-)
Az egyetem után Gerry Kanadába ment, ahol rákbeteg apját ápolta. Apja halála után Skóciában elhelyezkedett egy menõ cégnél, és megkezdte az ügyvédbojtárok életét - kiadós önpusztítással fûszerezve. Pár éven belül úgy döntött, hogy a jogot mégse neki találták fel, és inkább a színészetet választotta. Londonba költözött, ahol kezdetben a pályakezdõ, pénztelen színészek életét élte: alkalmi munka alkalmi munka hátán. Szerencséjére a sors összehozta Steven Berkoffal, aki felkarolta, és rövidesen már a Trainspotting színpadi változatának fõszerepét játszotta.
Filmes pályája 1997-ben a csendes sikert elérõ Mrs. Brown-nal kezdõdött, amelyben Billy Connolly öccsét játszotta. A forgatás során egy nap az anyjával piknikeztek egy tóparton, amikor Butler észrevett egy fuldokló kisfiút a vízben. A gyereket kimentette (bevallása szerint a létezõ legrosszabb életmentõ technikával), ezért utóbb megkapta a Bátorság érdemrendet. A Mrs. Brownt huszadrangú sorozatok mellékszerepei és tévéfilmek követték. A karrierje 2000 után indult be, ekkor forgatta le az Attila címû minisorozatot és a Dracula 2000 címû filmet. Jópáran felfigyeltek a skót fiatalemberre, aki ezek után nagyobb költségvetésû filmekben kapott szerepeket. Ilyen a Tomb Raider második részének szerencsevadásza, az Idõvonal középkorrajongó régésze és a Tûz Birodalmának lazulós fickója (aki nem kompatibilis a sárkányokkal :-)). A közepes anyagi és kritikai sikereket elérõ Hollywood-i produkciók mellett részt vett pár komolyabb alkotásban is: leszokóban lévõ alkoholistát alakított a The Jury-ben, és szerepelt a kritikusok által magasztalt Dear Frankie címû skót filmben.
2004 újabb fordulópontot hozott: Joel Schumacher rendezõ felajánlotta Butlernek az Operaház Fantomjának címszerepét. Ez a választás meglepõ volt, lévén, hogy Gerard nem kifejezetten musicalszínész, de Andrew Lloyd Webber engedélyével elvállalta a szerepet. A film és a szereplõi megosztották mind a Fantom-rajongókat, mind a kritikusokat, de Butlernek meghozta a világsikert. Ezt követõen egy ötvenes években játszódó sportfilmben (The Game of Their Lives), egy thrillerben (Butterfly on a Wheel) és a Beowulf mondakör feldolgozásában vállalt szerepet, ez utóbbit Izlandon forgatta, szereplõtársai Sarah Polley és Stellan Skarsgard voltak.
A 2006-os év az edzésrõl és a forgatásokról szólt: Gerry megkapta Leonidász király szerepét a Frank Miller képregényének filmváltozatában. A szinte teljes egészében kék háttér elõtt forgatott filmet 2007 márciusában mutatták be, és hatalmas siker lett. Butler elõtt kinyíltak a kapuk, egybõl az õ neve került elõ minden olyan produkció kapcsán, amelyben egy akcióhõsre lenne szükség. Szerepet vállalt Guy Ritchie filmjében (RocknRolla) és egy számítógépes játék adaptációjában (Game). Ezek mellett leforgatott Hilary Swankkel egy romantikázós édesbús filmet (P.S. I Love You), és egy képzeletbeli regényhõst alakít Jodie Foster és Abigail Breslin oldalán a Nim’s Island címû gyerekfilmben.
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:19:58 10/10
(24348/50095)
.
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:18:31 10/10
(24347/50095)
.
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:16:05 10/10
(24346/50095)
Igaz ez már 2009-es cikk de nem baj az....szívesen olvasgatja az ember lánya...:)

Gerard Butler: a vicces skót
2009. november 13.
Kevés olyan átütõ tehetségû, õszinte, és eredeti humorral rendelkezõ színésszel találkozhatunk a filmvásznon, mint amilyen a skót születésû Gerard James Butler, aki 1969. november 13-án, a Skorpió jegyében látta meg a napvilágot.
Butler az "igazi Felföldi" - hiszen Skóciából, Glasgowból származik. Édesanyja, Margaret, és édesapja, Edward, ír gyökerekkel büszkélkedhet, talán innen erednek különös fényû, zöldeskék szemei. (Gerry szerint felmenõi miatt nincs saját tartánja a családjának.)
A legendásan jókedvû, szexszimbólumnak tartott, egyébként agglegény életet élõ színész interjúi során elõszeretettel viccelõdik kollégáival, ám ízes, skót poénjait rendszeresen félreértelmezi a sajtó, õ pedig nem gyõz magyarázkodni, hogy mi fán is terem az irónia...
Kacskaringós jogi pálya

Kevesen tudják, de az ifjú Gerard jogi diplomával rendelkezik, amelyet a Glasgowi Egyetemen szerzett, s felnõtt élete elsõ komoly éveiben egy vezetõ jogi cégnél tevékenykedett. A fordulatot, amely ráébresztette, hogy valami merõben más életutat választott magának, egy színdarab jelentette. Irvine Welsh: Trainspotting címû regényének színpadi feldolgozása volt ez, amely egy csapásra eldöntötte a továbbiakat.
Butler Londonba utazott, ahol egy ideig alkalmi munkákból élt, és szereplõválogatásokra járt. Hite és akarata hamar meghozta a sikert: megismerkedett Steven Berkoff színész-rendezõvel, és hamarosan eljátszhatta élete elsõ szerepét, a Coriolanusban, majd kicsivel késõbb a heroinfüggõ Rentont (a Trainspotting fõszerepét) - mintegy bizonyítékul, hogy érdemes volt pályát módosítania.
A legszexibb Drakula

Kisebb nagyobb szerepek után, az áttörést a Drakula 2000 címû film hozta meg számára, amelyrõl a kritikusok ódákat zengtek, és amely Gerryt az amerikai szexszimbólumok sorába emelte. Minden idõk legkarizmatikusabb, legigézõbb, legszebb vámpír grófjának tartják, aki sötét hajával, kék szemeivel, szálfa termetével mágnesként vonzza a nõi tekinteteket.
Drakula után Gerrynek (aki utálja, ahogy az amerikaiak a Gerardot mondják, így Gerryre módosított) nem kellett többé szerepekért kilincselnie, sorban álltak érte a producerek. Eljátszotta õsünket, Attilát, majd a Tûz Birodalma és a Stukker következett, és Angelina Jolival a Tomb Raider rosszfiúja.
Énekelni is tud

Új arcát az Operaház fantomja címû musical-filmben mutatta meg, ahol a fõszerepet olyan tökéletesen formálta meg, mintha egész életében zenével és énekléssel foglalkozott volna. (Igaz, korábban a Speed nevû skót rock bandában énekelt, így végülis nem állt messze tõle ez a mûfaj.)
Késõbb, a "P.S. I love you"-ban is megmutatkozik "dalolós" oldaláról egy karaokee-buliban, illetve egy falusi kocsmában, amikor együttesével zenélni kezd, és újdonsült szerelmének, Holly-nak elénekli a Galway girlt. Érdemes megnézni-meghallgatni, hisz hamar belátjuk: a skót fenegyerek rockzenészként vagy musicalszínészként is méltán megállná a helyét....
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:12:22 10/10
(24345/50095)
Akkor Ti Henettel jól megértenének egymást.A Nõvérek közül Õ szereti nagyon a FF képeket.:)Persze mi többiek is nagyon szeretjük.:)
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:11:08 10/10
(24344/50095)
Itt a megboldogult Michael Jacksont utánozta Gerry...egyszer így lógatta ki a csecsemõ fiát az ablakon...:(
offtopic
Anditos 2011 febr. 07. - 19:10:41
(24343/50095)
Ez is nagyon jó kép! Nem tudtam nem észrevenni, hogy nekem a fekete-fehér képein szokott tetszeni. :-)
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 19:10:03 10/10
(24342/50095)
Aranyos vagy!:)
Amit írsz már szedtem és nem igazán használt.A grapefruitot nem szeretem,brrrrrrrrrr.....Azért remélem megmaradok.:(
offtopic
Anditos 2011 febr. 07. - 19:09:04
(24341/50095)
A fitogtatás nem mindenkinek áll jól (pl C.Ronaldo alsónemûs fotói számomra hányingerkeltõek) de GB-nek az a hanyag "odarakom magam oszt örüljetek" póza nagyon ott van!!!! :-)
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 18:21:25 10/10
(24340/50095)
Akkor én is elköszönök!
Puszi és ölelés Nõvérek!
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 18:10:05 10/10
(24339/50095)
Sehol senki.....
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 17:16:37 10/10
(24338/50095)
Hûha....mondjuk meg tudlak érteni...nem semmi kép az....
offtopic
Anditos 2011 febr. 07. - 17:03:23
(24337/50095)
Én maradnék a brutálképként elhíresült Attilás fotónál, ha már heveredni támadna kedvem vele. :-)
10/10
Múzsacsók 2011 febr. 07. - 16:59:12 10/10
(24336/50095)
Én szívesen jövök heveredni....