Téma: Farm VIP

Zsupsz 2021 dec. 03. - 11:16:20 Előzmény omama2
(86/226)
Te honnan vagy ilyen okos? Mondta neked Noémi, hogy irigy a fiatalságára? Ne adjunk a szájukba olyan mondatokat amit te találsz ki. Inkább szidd ezt a hülye Mónikát aki mindegyik csapatban elveszett ,hisztis , ostoba ovodásként viselkedik. Neki pszichiáterre lenne szüksége nem a Farm VIP-re. Tuti nincs rendben a nő.
Magenta99 2021 dec. 03. - 10:47:29 Előzmény omama2
(85/226)
Úgy látszik, nem ugyanazt a műsort nézzük. Te nem láttad azokat a részeket, amikor még nem volt tagcsere? NEm láttad, nem hallottad, hogy az egész piros csapat együttesen és külön Noémi is arra próbálták ezt a hisztis drámakirálynőt rávenni, hogy ne csak a párjával legyen, üljön közéjük és beszélgessenek, ismerjék meg egymást?
Ilyenkor Barbika szentem duzzogva és felháborodva hagyta faképnél a csapatot, hogy susmákolnak a háta mögött. Ez többször is megtörtént.
Szerencsétlen, ostoba teremtés nem ismeri a "susmákol" ige jelentését.
És ahogy elbúcsúzott, amikor bejelentette, hogy hazamegy, mert nem bírja a párja micsodája nélkül - azt találta mondani, hogy hiába próbálta megbeszélni Noémivel a dolgokat, az nem volt hajlandó rá.
Noémi hányszor, de hányszor próbált meg beszélni vele?
Micsoda egy álszent, hazug kis szuka ez a barba. Nézd csak vissza.
omama2 2021 dec. 02. - 15:59:17 Előzmény tortura
(84/226)
Egy véleményen vagyunk !!! Noémi rosszindulatú, kipécézte magának Barbarát és ki akarja ejtetni. Féltékeny rá....a fiatalságára és mellette még ügyes is a lány. Hisz minden feladatot elvégez. Igaz kissé hangos és túlzásba vitték Jollyval a nyilvános szerelmeskedést , de hát ez legyen az ő szégyenük.
tortura 2021 dec. 02. - 12:47:28
(83/226)
Nem tudom, hogy csak én érzem-e így, de szerintem egyre aljasabb feladatokat adnak ezeknek a szerencsétleneknek. Most ez a tagcsere is.... Nem csodálom, hogy kiakadtak. Szegények bárhogy döntöttek, mindenhogy lesz rajtuk támadási felület, hogy miért pont azt a 3 embert küldték át a másikakhoz, de hát valakit választani kellett. Szegény Gergő, nagyon normális srácnak tűnik, láthatóan megviselte ez a kényszerdöntés. Eddig a sárgákat láttam erősebbnek, de a tagcsere után ez határozottan meg fog változni, az az érzésem. A három ember jól megerősíti a pirosakat, viszont a sárgák az importtal nem nagyon tudnak majd mit kezdeni. Persze, hogy nehéz a beilleszkedés, hisz még egymással sincsenek jóban. Barbara már lejárt lemez, de nekem Noémi is kezd egyre ellenszenvesebb lenni. Azt hittem, ha átmennek a sárgákhoz, onnantól tiszta lappal nyit mindenki. Nem így történt. Szerintem kár volt Barbarát ekézni a háta mögött, sokkal korrektebb lett volna hagyni, hogy mindenki megismerje és döntse el, mennyire szimpatizál vele.
A sárgák közül Gergő nagyon szimpatikus. Mónikát nem értem. Elég idős már ahhoz, hogy elfogadja, ha nem rokonszenvez vele valaki. A pirosaknál Kammerer szimpatikus. Nem azért, mert háromszoros olimpikon, hanem azért, mert csendes, inkább szemlélődő alkat, teszi a dolgát, nem lotyog feleslegesen és nem is esik neki senkinek indok nélkül.
Magenta99 2021 dec. 02. - 09:05:47
(82/226)
Ja és még annyi - face-n olvastam és totál igaz szerintem - Jolly azért jelentkezhetett ebbe a műsorba, hogy ismert legyen - én speciel még sosem hallottam róla, de én ki nem állhatom az ilyen mű-népies zenét és mulatóst - hát jól beégette a hisztis, ostoba, drámakirálynő csaja.
Elég sokan röhögnek rajta és sajnálják.
Magenta99 2021 dec. 02. - 09:03:02
(81/226)
Ez a sutyerák barbi tényleg egy igazi gyökér. Olyan, mint az imamalom, ugyanazt nyekergi megállás nélkül, nem jut el a tudatáig semmi.
Neki csak az az igazság, amit ő hadovál, az ellenkező vélemény az hazugság és susmus. Mellesleg még a szó jelentését sem ismeri, ha egyszer akár egy személy, akár a csapat összes tagja egyszerre azt próbálja vele megértetni, mért nem frankó, amit csinálnak - akkor ez, szerinte susmus.
Ostoba kis némber.
Ő biztosan nem ismeri az autópályás viccet, miszerint mindenki hülye, mindenki szembejön..
Magenta99 2021 dec. 02. - 08:58:04 Előzmény Bonitó
(80/226)
Bocsi, pár napi nem jártam erre. Köszi a linket, nem gondoltam ennyire részletes bemutatóra, csak legalább annyi, hogy x.y zenész....
egon_von_compact 2021 dec. 01. - 20:06:04
(79/226)
ez a Jolly-né egy igazi ős retard. Érthetelen, 8 éves színvonal.
tortura 2021 dec. 01. - 13:42:22
(78/226)
Nem tudom, mi motiválta a pirosakat, hogy ezt a srácot küldjék haza. Már csak két pali maradt náluk. Jobb lett volna ezt a nagyhangú tenyeres-talpas menyecskét hazaküldeni, a hangulat is jobb lett volna, mert a párjával jobban kijött mindenki eddig is. Csak arra tudok gondolni, hogy így okoznak nagyobb fájdalmat a lánynak, hogy nem mehet haza, hanem ott kell maradnia a szerelme nélkül. Más értelmes magyarázat nincs, mert az csak illúzió, amiről szó volt, hogy majd megváltozik.
tortura 2021 nov. 30. - 10:56:30
(77/226)
Elég ostoba a TV2 ajánlóblokkja. Tegnap este a mai részből pont azt az epizódot vágták be, ahol ki derül, ki kapta a legtöbb voksot..... Na persze valószínűleg senki nem rágja tövig az ujjait az izgalomtól, de én nem lőttem volna le a poént. Barbara a stúdióbeszélgetés során sem hazudtolta meg magát. Mintha a falhoz beszélnének, minden lepereg róla. Nem tudom eldönteni, hogy a sok kiabálástól megsüketült és nem hallja, amit mondanak neki vagy nem érti.
tortura 2021 nov. 26. - 16:57:17 Előzmény Bonitó
(76/226)
Köszi.
tortura 2021 nov. 26. - 16:56:23
(75/226)
Nocsak. Meg mertem volna esküdni, hogy Mónikát küldik haza.
anonemde 2021 nov. 26. - 15:16:39 Előzmény Magenta99
(74/226)
Ez határozott körülírása a regnáló hatalom szavazóbázisának. :)
Bonitó 2021 nov. 26. - 09:08:28 Előzmény Magenta99
(73/226)
Azt hiszem, Te egy ilyen tájékoztatásra gondoltál?!
(Ha nem, akkor bocsi!)

https://muszaj.com/farm-vip-2021-szereplok/
Magenta99 2021 nov. 26. - 08:19:20 Előzmény Elhaym
(72/226)
A TV2-őt azért leginkább a vidéki, bizonyos pártállású - főként idősebb korosztály nézi (ezek tények, múltkor olvastam erről egy statisztikát a nézettségi adatok alapján).
Tőlük nem elvárható, hogy a facebook-ot bújják. Amúgy én pont nem ebbe a kategóriába tartozom, mégsincs facebook fiókom, mert úgy gondolom, a magánéletemhez senkinek semmi köze.
Nem is arra gondoltam egyébként, hogy a teljes önéletrajzukat elmondják, de legalább a nevüket és az, hogy egyáltalán kicsoda-micsoda az illető.
Elhaym 2021 nov. 25. - 23:21:40 Előzmény Magenta99
(71/226)
Honlapra tették fel a bemutatkozó videókat, így az adásba nem akarták újra betenni.
1/10
nikato 2021 nov. 25. - 15:22:07 1/10
(70/226)
OFF.: Demcsák nem tudom miért ekkora szám, hogy ennyire beerőltetik minden műsorba, mikor végre az ATV-től kirúgták reménykedtem, hogy többet még az újságban sem kell látni a lófejét, de most is Ő van címlapon az indiai férjével. Hangja meg olyan, mint egy férfinek. OFF. VÉGE

Műsorba belenéztem, nem jött be! 20 éve eladhatóbb lett volna!
omama2 2021 nov. 25. - 13:49:46 Előzmény Magenta99
(69/226)
Egyetértek
toths1957 2021 nov. 25. - 10:45:29
(68/226)
Ez a Demcsák egyre csúnyább. A feje egyre jobban hasonlít egy lóéhoz.
Magenta99 2021 nov. 25. - 06:42:35
(67/226)
Nekem még az nagyon fura, hogy nem mutatták be a csapatok versenyzőit. Másfél napig fogalmam sem volt, ki lehet az a szőke bige a pirosoknál. Mondjuk, még most sem tudom, de legalább a nevét, meg azt, hogy "üzletasszony" végre kiírták, amikor sokadszorra megszólalt.
Amúgy vajon milyen üzletasszony? Aranyásó?