Téma: Ezel

Neli 2011 máj. 24. - 18:40:34
(756/7116)
tart még, kint most megy a 2. évad... elképzelni se tudom, a sok kusza dologból végül mit hoznak ki... mondjuk sztem jó, hogy nem nagyon lehet elõre tudni a végét, mint máshol (sztem nem biztos a happy)...
amúgy ma kicsit nehezen tudtam követni, szövevényességért nem mentek a szomszédba, az biztos... :D :P
Hope7 2011 máj. 24. - 18:37:53
(755/7116)
Amúgy valaki említette, hogy milyen jó annak aki tudja a végét...
Viszont ha jól tudom akkor még ott kint sincs vége...
Mert most láttam a youtubeon a 68. rész elõzetesét amit tegnap tettek fel, szóval akkor valószínüleg még ott is tart bõven...
De javítsatok, ha tévedek.
Hope7 2011 máj. 24. - 18:22:57
(754/7116)
Igen! :)
Engem elkapott a röhögés! :D
10/10
nemkati 2011 máj. 24. - 18:17:37 10/10
(753/7116)
Jól hallottam? Ez a gengszter fosós Alinak nevezte? :)))
10/10
nemkati 2011 máj. 24. - 17:16:42 10/10
(752/7116)
Akárhogy is, én még mindig keresem a mentségeket Eysannak. Az biztos, hogy nagyon bonyolult személyiség. De én mindegyikõjüket sajnálom, legalábbis a legtöbb szereplõ nem csak másokat bánt, hanem saját magát is felõrli, igazi boldogságot egyikük se fog soha már érezni.
10/10
catrina 2011 máj. 24. - 10:52:53 10/10 Előzmény csikosi
(751/7116)
Hát ebben teljesen igazad van!
10/10
Hopegirl 2011 máj. 24. - 10:45:32 10/10
(750/7116)
Köszönöm szépen a választ :) innentõl már igyekszem nézni :) az a baj, h a netes eysan-ezel videók nagyon megnyerõek voltak, de ahogy nézem a tvben, hát eysan már nem olyan szimpi :( érdekes egy sorozat, na! :D amúgy ennek ellenére nagyon kíváncsi vagyok eysanra, szeretném megérteni :)
10/10
serbyna26 2011 máj. 24. - 09:54:29 10/10
(749/7116)
Szerintem a tegnapi részben nagyon megható volt mikor Eysan haza ment és Bahar még kislányként lázasan várta otthon.Iszonyú nyomás lehet úgy élni,hogy beteg a szeretted és nincs pénzetek gyógyíttatni, jobb körülményeket biztosítani neki. Eysan, láthatóan küzdött magával, fontos volt neki a húga,de ugyanakkor elfojtott düh és harag is munkálkodott benne, hogy "miatta" is megy bele ilyen árulásokba. Erõs felelõsséget érzett és túlzottat is vállalt a testvéréjért.(amit a szülõk nem tettek meg) Ugyanakkor ott van az elnyomó,érzelmileg bántalmazó apja.Ilyen körülmények között az lenne csoda ha valaki megtanulna jól szeretni és nem sérülni,de õ mégis szerelmes lett,ugyanakkor sérült személyisége felülemelkedett,mikor elárulta Ömert.
9/10
Tavasznyár 2011 máj. 24. - 09:15:18 9/10 Előzmény Hopegirl
(748/7116)
Ez csak az én véleményem, hogy igazából mit érez Eysan vagy Ezel, csak õk tudhatják. :-)
Szóval: Eysant az apja tette azzá, ami... Csalónak nevelte... Vágjon át embereket minél több pénz reményében.
Aztán Eysan ugyan elszökött az apjától a nagynénjéhez, de a vér nem válik vízzé, tehát tovább csinálta kisded játékait. (lsd. menyasszonyruha-próbás jelenet Cengizzel, Ömer) Azzal viszont nem számolt, hogy Ömerbe szerelmes lesz, ennek ellenére a játékát elkezdte, és talán az apja nyomására (kishúga betegsége miatt) véghez is vitte, amit azóta is bán.
Igazából õ egy kettõs személyiség. Van egy érzõ, kedves, szerethetõ oldala, illetve egy kegyetlen, mindenkin átgázoló énje. Ez a két én hadakozik egymással, mikor egyszer azt látjuk, hogy kaján vigyorral ver át másokat, máskor pedig azt, hogy utálja magát és nagyon bánja, hogy Ömer miatta "halt meg".
A lelke mélyén szerette/szereti a férfit, Ezelhez pedig vonzódik nagyon, kezd belé szerelmes lenni.
Ezel szintén viaskodik magában. Vezérli a bosszú, a megtorlás, de nem felejti az Eysannal töltött szép hónapokat (éveket???) és néha ettõl elgyengül. Én úgy gondolom, mélyen még mindig szereti a lányt, de a tervét (bosszút) mindenképp véghez akarja vinni, hisz ártatlanul ült a "barátai" miatt.
Egyébként szerintem mindegyik karakternek van egy szerethetõ és egy kevésbé szerethetõ oldala: Cengiznek, Alinak, Eysannak is. Egyedül Cedar az, aki számomra nagyon ellenszenves és abszolút negatív figura.
10/10
szidy21 2011 máj. 24. - 08:20:53 10/10 Előzmény nemkati
(747/7116)
Én már az elejétõl nézem ezt a sorozatot és IMÁDOM!!!!! Nem nagyon szoktam itt hozzászólni a dolgokhoz bár mindig olvasgatom itt a hozzászólásokat kinek mi a véleménye! De veled most nagyon nem értek egyet! Ezt egyszerûen nem lehet megmagyarázni még megérteni se oké, hogy a húga miatt tette azt amit tett, de megtette Eysan ráadásul már, amikor megszánnám egy két percre akkor mindig jön valami és még jobban utálom tegnap pl olyan volt a visszaemlékezésben, hogy majdnem kidobtam a tv-t, de innen is látszik, hogy a karakterek nagyon jók a szereplõk pedig nagyon oda tették magukat, mert ritka az amikor belõlem egy szereplõ ekkora negatív érzelmeket vált ki! De Eysan és Serdar ilyenek! Nem SOHA nem tudnék nekik megbocsátani! Ezelnek se kéne és ha ez lenne a vége pont akkor lenne meseszerû!
domiranyu 2011 máj. 24. - 08:13:00
(746/7116)
Én is jobban szeretem, ha nem tudom elõre, hogy mi fog történni. Pl. mióta múltkor megtudtuk, hogy Bahar meg fog halni, azóta szinte sajnálattal nézem õt a filmben.
Az az érdekes, hogy én is õrlõdöm a szereplõk között, hol megbocsátanék Alinak, Eysannak, hol pedig nem. Viszont Cengiznek egyáltalán nem tudnék megbocsátani, õ valahogy unszimpi nekem. Lehet, hogy azért, mert mint pasi sem jön be túlságosan... Annál inkább Ezel:))) Azok a szemek:))) és az a mosoly:)))
Pedig nem vagyok már egy fiatal fruska...:)
Na de visszatérve a filmre, én is imádom, és tényleg így van, hogy egyetlen rész kihagyása is végzetes következményekkel járhat:) Úgyhogy én is mindig visszanézem az RTL Most-on, mindjárt kezdem is a tegnapi részt, mert pont a film közben jöttek az ismerõseim, õk nem Ezel-függõk:D
offtopic
ildimix 2011 máj. 24. - 08:07:03 Előzmény diomar
(745/7116)
Sziasztok!

Akinek akadozik az rtlmost oldal, azt tanácsolom töltse le a legújjabb silverlihtet, nekem ez bevált. Ha jól tudom az utolsó frissítése május elején volt. Szerintem a net sebességétõl is akadozhat, nekem 15 megás a netem, de még így is elõfordul akadozás, a silverlihttel azonban ritkábban és kevesebb ideig.

Továbbra is nagyon jó a sorozat, nekem még mindig Bahar a kedvencem, remélem még nem fog meghalni.

Üdv: Mixi
10/10
diomar 2011 máj. 23. - 21:23:47 10/10
(744/7116)
Csatlakozom! Ez nem olyan sorozat, hogy kihagyhat az ember belõle egy-két részt. De ettõl olyan jó ez a sorozat!!!! :) Például én nem gondoltam, hogy a mai részben Ezel Alinak olyan dolgokat fog mondani, mint amit a liftben mondott. És Gengiz "megvilágosodása", vagy Ali örlõdése....A színészi alakítás is szuper, nemcsak a történet. :)
10/10
nemkati 2011 máj. 23. - 21:22:45 10/10
(743/7116)
Ennek a törénetnek, a számomra, csak akkor van értelme, ha az a vége, hogy Ezel, illetve Ömer és Eysan mindent tisztáznak, és boldogan együtt élnek, amíg meg nem halnak. Ha más a vége, akkor csak az történik, ami az életben szokott. És nem a mesékben. Irigyeljem, vagy ne, azokat, akik már tudják a végét? Milyen lehet úgy nézni a további részeket, hogy tudom a végét?
10/10
nemkati 2011 máj. 23. - 20:36:23 10/10
(742/7116)
Erre csak annyit tudok mondani, hogy én az elsõ pár részt nem láttam, de azt hittem, hogy ki tudom következtetni azokat a részeket is, amiket nem láttam. Ebben a tudatban voltam egészen a mai napig, amikoris megintcsak nem tudtam megnézni ezt a mai részt. Megkértem valakit, hogy mesélje el, mi történt? Azt válaszolta: ezt nem lehet elmesélni, mert ha nem láttam az elsõ részeket, akkor nem fogom megérteni. És ez valóban így van. Az az igazság, hogy minden egyes részt meg kell nézni, mert akkora csavarok vannak a történetben, hogy azt nem lehet megérteni, ha valaki egy részt is kihagy.

Úgyhogy sok szabadidõt, és jó szórakozást kívánok az összes rész megnézéséhez. Muszáj, mert megéri!
10/10
Hopegirl 2011 máj. 23. - 18:16:17 10/10
(741/7116)
Sziasztok! Néhány napja kapcsolódtam be a sorozatba, és eléggé kusza, hogy mit ne mondjak :D elõtte a youtubon nézegettem a török/angol feliratos videokat, és eléggé felkeltette az érdeklõdésem. az ezelrõl meg eysanról való videók nagyon megtetszettek, és tényleg látszott rajtuk h szeretik egymást. de most már nem vagyok annyira biztos benne, ahogy most a tvn is követem a dolgokat :(
Nem tudom, hogy itt a fórumon ki mennyire van benn a témában, de azért szeretnék kérdezni:
- Eysan most akkor szándékosan húzta csõbe Ömert? Tudatosan? Mindenféle szerelem nélkül? (mert pl. most pont errõl volt szó a tvben, és akkor eléggé számítónak tûnt, de néhány résszel ezelõtt meg, a régi szobájában ezellel... most akkor mi is van? :D
- Ezel most szándékosan akarja elcsábítani Eysant? Vagy azért még a szerelem is közrejátszik?
Egyelõre ennyi, talán még eszembe jut egy-két kérdés :) elõre is köszönöm szépen :)
10/10
offtopic
csikosi 2011 máj. 23. - 10:33:25 10/10 Előzmény catrina
(740/7116)
Catrina!
Az rtl meg is érdemli a büntetést, mivel ilyen szemetet adnak még a hétvégén is.
Nekem pl. senki nem tartott pisztolyt a fejemhez, hogy nézzem, de ha teljesen véletlenül odakapcsolok, vagy szintén véletlenül jön egy reklám. Hát ha nézném is akkor sem tudnék többet. Az újságok is ezzel vannak tele. Ennyi hülye ember nem lehet Magyarországon. Még mindig jobb egy bármilyen sorozat, mint ez.
Ahu 2011 máj. 22. - 20:16:26
(739/7116)
Ez enyhe spoiler volt, nem? Mondjuk nekem mindegy, mert láttam, de direkt nem akartam lelõni ezt a részt, mert addig még néhányszor csavaros lesz... na mind1
offtopic
szk19930512 2011 máj. 22. - 19:40:49
(738/7116)
Ramiznak nem Selma a lány hanem egy másiknõ aki nemsoká lesz a sorozatban.A neve Azad és össze fog jönni Alival és tõle fog születni Alinak kisfia és a neve nem Temmu lesz hanem Tefik.De hogy mért azt nem írom le mert biztos vannak akik nem szeretnék tudni elõre a dolgokat.Itt egy link amin meglehet nézni a jeleneteket és a részeket törökül. www.youtube.com/ezel . Amúgy nekem is jobban tetszik Ali az eredeti hangján mert jobban illik hozzá mint ez a lágyabb hang.
Ahu 2011 máj. 22. - 17:50:08
(737/7116)
Hát egyszer a lányának szólította, mikor ment hozzá, de Selma Ramiznak nevezi, nem apának. Ez a lányomozás csak a szokásos török megszólításoknak tudható be.