Téma: Ezel

_Betty Draper 2011 okt. 04. - 17:50:30
(5856/7116)
:)) én sem tudok törökül, szájról olvastam…..:D
……… van hozzá angol felirat:)
10/10
Geschichte 2011 okt. 04. - 17:48:34 10/10
(5855/7116)
Na a mi Ezelünk Paris Hiltonnal randevúzott:-))))))))))))
10/10
Karush 2011 okt. 04. - 17:23:50 10/10
(5854/7116)
***************spoiler******************

Pont hogy az alakja szerintem olyan tôrpés mint az Ali-é,
de a megnagyobbított képen fel lehet ismerni hogy Omer :),
de hát az még sokat nem bizonyít :-/

***************spoiler******************
Neli 2011 okt. 04. - 16:52:41
(5853/7116)
jaaaa... ja hogy az apjához... na ez a török szövegbõl nem volt világos, lévén egy kukkot nem értettem... :D :P
Neli 2011 okt. 04. - 16:51:34
(5852/7116)
de jóóó ez a kép, köszi :P imádom Ezelt napszemcsiben (is :D :P) :P :D
offtopic
_Betty Draper 2011 okt. 04. - 16:07:24
(5851/7116)
Noszfer Drága!

Van számodra valamim (bár lehet, hogy már láttad):

http://www.youtube.com/watch?v=9dHB9MUAiJc

Haluk a Király ..... a végén velük énekeltem én is, LOL
_Betty Draper 2011 okt. 04. - 16:05:05
(5850/7116)
Neli és Karush:)

SPOILER *******
Ali nem lehet az ajtó mögött, hiszen nem Õ Can apja, márpedig a fiú azért ment a toronyhoz, hogy az apjával találkozzon!!! Ömer a "halála" elõtt a gyereket Alira bízta, tehát elvi és gyakorlati képtelenség, hogy a Fogós nyisson ajtót.
Már az illetõ magassága is sokat sejtet, a mozdulatról nem is beszélve.... Ali .. már elnézést, de egy törpe, Ömer/Ezel-hez képest mindenképp:)
Az meg, hogy ez a jelent valóban megtörtént-e, azt nézõk képzeletére bízzák, ez csak egy eshetõség.....
SPOILER VÉGE*********
offtopic
_Betty Draper 2011 okt. 04. - 15:55:08
(5849/7116)
A képen alsó két montázs SPOILER!!!!

http://kepfeltoltes.hu/view/111004/nevtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Alirõl nincs ilyen kép, hiszen õ nem a fejét vakarja, hanem a kezét lóbálja, ez az õ sajátossága:)

N
10/10
nemkati 2011 okt. 04. - 15:44:56 10/10
(5848/7116)
Hali! Tud valaki képet Aliról vagy Ezelrõl, ahol a fejét vakarja?
10/10
Karush 2011 okt. 04. - 15:34:04 10/10
(5847/7116)
akkor várj egy kicsit,
nekem se dobta ki rôgtôn az oldalt
10/10
Geschichte 2011 okt. 04. - 15:31:50 10/10
(5846/7116)
Pink!
Van még egy jó hírem! Elintéztem, hogy holnap is szabadnapos legyek nappalban:-)) Úgyhogy látom a holnapi részt is:-)))
Neli 2011 okt. 04. - 15:28:18
(5845/7116)
nem jelenik meg az oldal... :S

SPOILER

én is azt írtam, hogy Ali... ;) :D sztem... olyan happy end tuti nem lesz, hogy Ezel él és õ nyit ajtót a fiának... :D jó is lenne :D :P
10/10
Karush 2011 okt. 04. - 15:18:54 10/10
(5844/7116)
itt egy kép még egy cikk a végérôl
http://tvrehberi.ok.net/ezelde-kafa-karistiran-final/
***************spoiler*********************
de szerintem az emberkének a toronyba- az alakja totál Alis :)
valahogy nekem nem paszol hogy mindezek után, volna neki értelme élve maradni,
még a Ramiz is mondta, hogy happy end- csak a mesékbe létezik és nem a valós életbe :-/
***************spoiler*********************
Neli 2011 okt. 04. - 14:40:54
(5843/7116)
Sajnos nem mindenkinek sikerült megtalálnia a gerincét………… :D
ez mekkora volt :D igaz... én alapból Cengizre gondoltam ebbõl, egyszerûen rühellem... :S ennyiszer elárulni a "barátját"... :S az elejétõl kezdve egy emberi hulladék... :S
amúgy a két évad alatt a filmben mennyi idõ telik el? ezen gondolkoztam, hogy évek? sztem max. 1 vagy 2, de nem tudom... Can kora miatt fõleg, hogy az mennyit változik :D tegnap aranyos volt, a kislány elsõzör mosolygott az ajándékán, úgy tûnt, Can jön ki vesztesen a helyzetbõl a másik fiúval szemben, de aztán az a beszéd, amit levágott, meghozta az eredményt... :D :P Ezel itt felfedezhette benne magát, megvolt a válasz a kérdésére, hogy hol keresse Ömert... amúgy mikor a sírnál kiabált, hogy mászz ki, olyan tudathasásos jellegû volt szinte, mintha egy teljesen különálló személyrõl lenne szó, pedig ugye õ maga az... tiszta dráma...
na és a vége, ott már azt is el tudtam volna képzelni, hogy a nagy egymáshoz futás közben egyszer csak beelõz jobbról egy kocsi, és megint annyi a romantikának (vkit elcsap- még azt is el tudtam volna képzelni, hogy Cengiz vezet, amilyen megszállott...)... :D itt már annyi minden megtörtént... az utolsó percben vmi mindig közbejött, nehogy boldogok lehessenek... bár nagy kérdés, lehet-e nekik együtt a történtek után... ha így is van, sose tart sokáig... mert ugye többször is megpróbálták...

SPOILER:

tegnap meg belenéztem a végébe, hát nem feltétlenül kellett volna... :S tényleg elég megrázó... :S még a mai is, kellett nekem ezeket megnézni... :D :S de annyira kivi voltam, hogy folytatódik... :D :P
most is Eysan zenéjét hallgatom, az vhogy annyira megnyugtat... :D :P
ja, és ami a legvégét illeti, sztem a tornyos fickó Cannal Ali volt, nem? nekem annyira nem rémlik, hogy Ömert láttam volna fejet vakarni (Ezelt?), errõl vhogy Ali ugrott be, bár róla se rémlik ilyen, csak megérzés... :P

SPOILER VÉGE

az mondjuk eleve érdekes, hogy állhat össze az ember olyanokkal, akik elárulták... a 2. évad nekem ezért is kevésbé jött be, bár voltak benne jó dolgok... :P azért nagyon fog hiányozni, ha vége lesz, az tuti... :P :S
_Betty Draper 2011 okt. 04. - 13:49:19
(5842/7116)
Merhaba Mindenkinek!:)

Eysan téma (bocsánat, ha egy kicsit hosszú leszek):

Elég nehéz valós szemüvegen keresztül megítélni amit tett, hiszen az alapsztori annyira irreális!!!
Ömer elsõ kérdése (értelemszerûen) az volt a temetõben - amikor E. elmesélte neki tette „valós okait”- hogy,
„de nem lett volna más megoldás? vagy valami ilyesmit kérdezett, nem tudok most pontosan idézni. Nyilván minden értelmes ember ezt kérdezte volna! Milyen egyszerû is lett volna ugye Eysan-nak, egy másik célpontot találni, és még a szerelme is megmarad… ez mind szép és jó, de, akkor mit nézzünk kb. fél évig???

Amennyiben ezektõl a lehetetlenszerû dolgoktól próbálunk elvonatkoztatni, és filmes (tehát olykor, minden lehetséges, még az is amire nem is gondolnánk) szemmel nézzük Eysan vezeklését, akkor sztem kapott õ is már annyi fájdalomdózist a rendezõk részérõl (Bahar elvesztése, az apja saját kezû meggyilkolása, a huza-vona Cengizzel, illetve a Can körüli herce-hurca, + Kenan, hogy, ha természetesen ki, nem is „váltja” azt amit Õ okozott, de eléggé közelít hozzá……

Végül is mit kellene még tennie????
Gyújtsa fel magát élõ, egyenes adásban????
Mi lenne az igazi büntetés Eysannak??
Ezáltal Ömer visszakapná az elveszett éveket???

Én úgy gondolom, hogy amennyiben Eysan valóban csak egy gonosz, pénzéhes, érzéketlen nõ maradt volna a sorozat végére (szvsz az elején sem volt az, de ebbe most nem megyek bele, mert itt már agyon lett ez a téma rágva), akkor biztosan nem esdekel annyira Ömer szerelméért, hanem fogja a lét, hátrahagyja a kölyköt és nagy ívben sz…ja le a múlt árnyait, össze áll fûvel fával…. stb.
Annyira látványosan elege van neki is az egész tizenx éve tartó katyvaszból, hogy ha ezt valaki úgy értelmezi, hogy semmit nem változott a karakter, akkor nem egy sorozatot nézünk…… És ezt nem az mondatja velem, hogy én is láttam már a végkifejletet, és elérzékenyültem, meg blablabla, hanem én tényleg úgy látom, hogy semmi mást nem akar a nõ csak normálisan élni a szeretett férfival és a közös gyermekkel, mindannak tudatában amit elkövetett (!!!) és ennek fényében biztos, hogy az Õ keresztje nehezebb, mint Ömeré……..
Megint ismételni tudom csak magam: a szerelemben nincs ráció!!! Tehát nem érdemes azon kattogni, hogy Ömer, hogy tudott megbocsájtani Eysannak, mert nincs rá válasz!!!!
Pontosítok van: "Ömernek lenni annyit tesz, hogy Eysant szereted!” ………………

Az én teóriám szerint a rendezõk pontosan azért hagyták „élve” a bûnösöket (Eysan, Ali, Cengiz) szinte a végéig, hogy kiderüljön lehetséges e egyáltalán, hogy egy ilyen kaliberû „hibát” orvosolni lehessen bárminemû „megbánással”. Sajnos nem mindenkinek sikerült megtalálnia a gerincét…………
Illetve, a megbocsájtáshoz kellett egy olyan fõszereplõ karakter, mint Ömer, akinek fát lehet vágni a hátán:)))))) Amennyiben Alival tették volna mindezt, nyilván az elsõ adandó alkalommal, beleeresztette volna a nõbe a tárat:))))))))

Sztem elég látványosan fejlõdtek a karakterek az elsõ részekhez képest, ki elõre, ki hátra.....
Summa-summárom engem Eysan meggyõzött.

Ha vannak, akkor elnézést a helyesírási hibákért... állandóan sietek:))

Üdv.
10/10
lindus01 2011 okt. 04. - 13:22:19 10/10
(5841/7116)
Szia!

*****************SPOILER****************

Elvileg meghal, mert a vonaton Eysan után õ is bevesz valamit a gyûrûbõl, vélhetõen méreg. De gondolom a magyar szinkronnal azért okosabbak leszünk. Azért elvileg hal csak meg, mert utána a legvégén a toronynál, aki Can-nak nyit ajtót, valószínû, hogy mégis õ. Az emberkét nem mutatják, csak azt a tipikus Ömer-es fejvakarást. Szóval egyértelmûen nem lehet majd tudni, korábban itt a fórumon beszéltük, hogy ezzel így nyitva hagyják a végét, lehet Ezelt még idõben megtalálták a vonaton vagy valami ilyesmi.

*****************SPOILER VÉGE************
10/10
ritu38 2011 okt. 04. - 12:31:23 10/10
(5840/7116)
Sziasztok!
Már nagyon-nagyon régen írtam, de azért olvaslak benneteket! Elõszõr is szeretném megköszöni Pinknek, hogy megemlékezett rólam a kis csapat tablón! Köszönöm!
Másodszor szeretnék köszönetet mondani az RTL-Klubbnak, hogy számomra elérhetetlen idõben kezdõdik kedvenc sorozatunk, és lehetettlenné tették számomra, hogy nézzem!!! Sajnos nem tudok minden éjjel a gép elõtt ülni és az elmaradt részeket megnézni, és így a történet számomra napról napra követhetettlenné vált!( Ezért nem is írok!) Amióta dupla részeket adnak le nem tudom nézni, de valószínû nem én vagyok az egyetlen aki így járt!
Viszont ez egy jó csapat, jó olvasni benneteket! Írjatok még sok-sok hozzászolást!
10/10
rencike007 2011 okt. 04. - 10:26:50 10/10
(5839/7116)
Alapvetõen egyetértek az Eysannal kapcsolatos véleményeddel, viszont úgy gondolom (és itt Katinak adok igazat) hogy az igazi szerelemben az érzéseket nem lehet megmagyarázni. Még azt sem hogy akkor miért tesszük azt a másikkal, és utána a másik miért szeret még mindig. Lehet hogy ez csak egy film, de én hasonlót (persze talán gyengébb változatban) el tudok képzelni a valóságban is. Szerintem az azért nem igaz hogy lelkiismeret furdalás nélkül élt Eysan azok után amit tett. Nem védeni akarom én õt, amit tett megbocsáthatatlan (külsõ szemmel), de az igazi szerelemben nem létezik megbocsáthatatlan. (szinte:)

****************SPOILER*************************

Nem válaszolt senki a kérdésemre..:) Akkor Ezel meghal, vagy nem, vagy nem lehet eldönteni?:)

****************SPOILER VÉGE**************************
offtopic
_Betty Draper 2011 okt. 04. - 09:12:50
(5838/7116)
:D

Nem is igaz!!! Bruce Willis nem Ömer, hanem Can apja:))))
10/10
Geschichte 2011 okt. 04. - 08:05:19 10/10
(5837/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-)))

Tegnapi részhez kapcsolatosan. Eszembe jutott egy film. Biztos sokan látták!
Film címe: A Szív hídjai
Na most ha azt vesszük alapul, hogy voltak együtt pár napot a börtön elõtt szinte ugyanúgy zajlik mint a filmben. Nem szabad együtt lenniük és úgy sosem válnak el! Eysan és Ezelre gondolok. Aki látta a filmet tudja mire gondolok. Kb ugyanaz a szerelem játszódik le. Csak úgy nem mennének szét sosem ha nem találkoznának. Úgy együtt tudnának maradni.

Mai nap szabadnapos vagyok de holnap már nem leszek. Mivel délelõtt most van elintézni valóm így kaptam 1 nap szabadnapot. Mielõtt kérdeznétek, hogy hogy írok:-)