Téma: Ezel

Neli 2011 okt. 06. - 03:39:55
(6256/7116)
nem hagy nyugodni az ajtótéma... :D :S ahogy körbenéztem a neten, van olyan vélemény, hogy most az egész meg se történt a végén és ezáltal Ezel halott, Can se tudta meg az igazat (vagy ezt már nem mutatták, a jövõre volt bízva, és az egész vég egy mi lenne, ha-koncepció), és akkor a vakarózó árny kiléte is mellékes, mert nem történt meg az egész... vagy mégis, és akkor erre talán sose lesz válasz, hogy ki is volt az (bár még mindig lehet Ezel/Ömer, vagy csak szimbolikusan, mint a vonat)... és akkor erre utalt Ramiz is a végén, csak akkor nem értettem, nem akartam elfogadni, hogy mi az, hogy nem történt meg?? nem a végére gondoltam (Can megjelenése), hanem az egész sztorira (akkor)...
na most vagy megtörtént, vagy nem... vagy él Ezel, vagy nem... :D lehet direkt hagyták nyitva egy lehetséges 3. évadnak, vagy arról szó sincs és direkt akartak homályt? mert az akkor nagyon jól sikerült :D :P
mindenütt mindenki csak találgat... de hogy válaszok lesznek-e, nem hiszem... csak feltevések vannak...
csillámpóóóni 2011 okt. 06. - 02:20:11
(6255/7116)
éjfélkor értem haza,és azonnal elkezdtem nézni.mit ne mondjak az elmúlt 2 órát végigbõgtem:)
Aliba beleszerelmesedtem.A zárás ép olyan különleges volt mint maga a sorozat!S végre a kedvenc szereplõim:Kamil,Tefo,és Bahar is visszatértek!S habár sokan megtették elõttem,de én is szeretném megköszöni a rengeteg kivágást,és szöveget,mely nélkül próbálták "meghamisítani" a történetet.jóéjszakát nektek!
lopottokot 2011 okt. 06. - 00:58:11
(6254/7116)
Értem. A ' kicsi pillangó' kifejezés ráadásúl nyakláncban meg is testesült. :) Mintha pont azt mondaná az apja mikor látogatsz meg újra vagy valami ilyesmi. A pontos mondatra már nem emlékszem. Milyen fura én azóta nehezen hiszem (ttem) el hogy tényleg saját maga ölte meg az apját. Plusz fura hogy az egész sorozatban mindenki aki meghalt valójában mutatták az arcukat konkrétan az apja kivételével. Bár az említett lánc perdöntõ lehet mégsem ezer százalékos bizonyíték. Kombinálunk erõsen mindannyian így a végével kapcsolatban!!!!!! Minden szálat varjunk el egyértelmûen.
10/10
lindus01 2011 okt. 06. - 00:49:03 10/10
(6253/7116)
Azután gondolt az apja szavaira, miután Ömer mondta neki: mosolyogj, most készül ez elsõ családi fotónk. Az apja szavaiban meg asszem az új kocsiról volt szó. Készült egy fotó akkor is az apjuk, a lányok + az a piros kocsi. Lehet ez ugrobb be Eysan-nak a családi fotó kapcsán.
10/10
lindus01 2011 okt. 06. - 00:45:37 10/10
(6252/7116)
Az rtlmost.hu-n pedig azonnal fent van. Én is onnan nézem.
lopottokot 2011 okt. 06. - 00:35:38
(6251/7116)
Hiya skacok visszanéztem az utolsó két részt ( kedd és ma ). Nem értem Eysan apjának a hangja miért hallatszott Eysan leszúrásos jelenete elõtt pár perccel? ( mikor fényképezkedtek hárman ) A halálával kapcsolatos? Bár tom ez marginális de hirtelen újra megnézve a jeleneteket nem értettem.
rekusrekuska 2011 okt. 06. - 00:28:43
(6250/7116)
Úristen,köszönöm, akkor "rohanok" megnézni!:)
Neli 2011 okt. 06. - 00:20:14
(6249/7116)
az o n l i n e- sorozatok.hu oldalon (a szóközöket vedd ki) ha nem is aznap, de legkésõbb másnap felteszik az Ezel-részeket is, lehet mondjuk már fent van a mai, nézd meg...
a keresõbe bal oldalon kell beírni az Ezelt és kiadja a részeket, aztán lejátszót kell választani és már lehet is nézni :)
rekusrekuska 2011 okt. 06. - 00:14:54
(6248/7116)
Sziasztok!

Felvette valaki a mai, egyben utolsó részeket??? Mindegyik részt láttam, még soha korábban sorozatért így nem rajongtam, erre éppen ma nem tudtam itthon megoldani az itthonlétet, és persze a nyavalyás DVD felvevõ vmiért úgy döntött, hogy nem foglalkozik az idõzítésemmel, inkább be sem kapcsol, teljesen el vok keseredve, valaki mentsen meg!!!!!
A YouTube-n láttam a befejezõ részt, de természetesen nem értettem mit karattyolnak, mivel ez nem egy brazil szappanopera, ahol akár néma üzemmódban is ugyanúgy mindent megértesz, itt van értelme a szövegelésnek...
kol3 2011 okt. 06. - 00:10:48
(6247/7116)
Valaki árulja már ell a végén ki nyitott ajtott:???? Ezelel ugyebár nem lehet,Cengiz sem Akkor meg kicsoda:????
Neli 2011 okt. 05. - 23:51:29
(6246/7116)
engem az zavart, amit az öreg mondott, hogy "meg sem történt"... de mi, Can mint felnõtt az egész tornyos cuccal? akkor vajon mi történt? mindenki meghalt? :S kéne ide egy tisztázó 3. évad nagyon :D
10/10
serbyna26 2011 okt. 05. - 23:37:52 10/10
(6245/7116)
Sziasztok! Annyit írtatok a film után ,hogy nem tudom vissza olvasni elég késõ van már......
De az öreg megmondta"Boldog befejezések csak a mesékben vannak" Ez valóban igaz. Tündérmeséken nõttünk fel,képzeletünkben mindig a jó gyõzedelmeskedik és mindenki elnyeri méltó büntetését vagy jutalmát. De azért akik megéltek jó pár évet látjták,tudják ez tényleg csak a mesékben van így.Az életben senki nem ígéri meg,hogy biztos jó lesz,és nem érnek komoly veszteségek. A doki is mondta a filmben,hogy a sorsot nem lehet legyõzni. Fájdalmas,pesszimista hangulatú film volt,és nyomasztó volt a vége nagyon.De igen közel hozta az élet valódi ízét...mégha nyilván eltúlzóan is.
Holnap vissza olvasok:-)! jó éjt mindenkinek!
_Betty Draper 2011 okt. 05. - 23:36:18
(6244/7116)
Merhaba!:)

Én is lépek.:) Kivétel nélkül kívánok Mindenkinek további jó sorozatnézést, remélem, hogy rátaláltok, majd egy újabb gyöngyszemre, még, ha Ezelt pótolni nem is lehet!:))

Noszfer, vvad, sunflower_seed, nemkati, Rencus: Nektek külön öpücük és persze egy nagy tál gofri:))))

+ ez, csak mert szép: http://www.youtube.com/watch?v=K2XdgMFffZU

Üdv.
BD.
9/10
Letty72 2011 okt. 05. - 23:13:00 9/10
(6243/7116)
jó éjt Mindenkinek!
10/10
lilei 2011 okt. 05. - 22:41:34 10/10
(6242/7116)
Sziasztok...Jóéjt Mindenkinek!:-)
...szóval én is búcsúzom mindenkitõl...köszönöm az együtt eltöltött idõt itt köztetek:-)
RTL-nek is üzennék....de úgyis törölnék a trágár szavaimat, amiért ezt a kíváló munkát végezték ezzel a sorozattal...na ezt nem ragozom....kretén társaság:-(
....egyébként egy teóriám nekem is van:....:-)
A vonatos jelenetnél...ha a filmalkotók agyával gondolkodom( hátha lesz még valami folytatás...mondjuk ezt gondolják), akkor én abból indulnék ki, hogy a vonaton minden halott jó ember szépen üldögélt, nézegetett...stb....Ezel és Eysan pedig "meghalva " utaztak.
Na akkor nekem ez azt jelenti, hogy õk nem voltak halottak, mert így kilógtak abból a sorból, hogy a holtakkal együtt utaznak...tehát van remény arra , hogy esetleg nem is haltak meg.....na ennyi...bocsi:-)
10/10
offtopic
sunflower_seed 2011 okt. 05. - 22:30:50 10/10
(6241/7116)
az rtl kamion bekaphatja, nagyon pipa vagyok...

a mérgezés utáni kínokat mi a szöszért nem lehetett megmutatni a magyar nézõknek? A halottakat bezzeg megmutatták...szép sorjában a vonaton ülve...minimum egy zombi minõsítést kaphatott volna ez a jelenet...

Az meg hagyján, hogy Cengiz "magyar halála" azonnali zuhanás a mélybe egy véletlen baleset következményeként...stb.

Majd egyszer, ha Törökországban járok és elmesélek egy történetet Ömerrõl, Eysanról, Aliról és Cengizrõl, a törökök ki fognak javítani és talán ki is nevetnek, hogy ácsi miket hordasz Te itt össze, nem-nem, az nem úgy volt...hisz mi, magyarok egy teljesen más történetet ismertünk meg...és akkor hiába magyarázom a saját igazamat, ha az amit igaznak ismerek, hamis, vagy legalábbis elferdített...

Köszönjük ertéel...ezért bosszút állunk!!!

amúgy meg Allah vezesse minden lépted Ezel bácsi :))))
10/10
Pink Pearl 2011 okt. 05. - 22:29:51 10/10
(6240/7116)
Ruszi!

Már leírtam ma....de leírom újra.....

...tehát fönnakadt a korláton és ezt mondta:
Ömeeeer! Segíts kérlek!
Te nem fogsz elhagyni engem!
Testvérem!
Ömeeeeer! (ekkor Ali és Ezel odamennek és megfogják Cengíz kezét) Cengíz idétlenül mosolyog és ezt mondja:Ok! Húzzatok föl! Menjünk vissza a régi idõkbe!
(Ekkor Ezel és Ali egymásra néz.....HOSSZÚ ideig....közben megy az a hatásos "ezeles zene"....

Közben Cengíz mondja nekik:fa..szikáim

Utána Ezel és Ali megint HOSSZAN egymásra néz és....elengedték Cengíz kezét....
10/10
lindus01 2011 okt. 05. - 22:28:55 10/10
(6239/7116)
Tényleg nagyon ari vagy. Magyarul még nem láttam, csak törökül. Abból meg egy szót sem értettem, de a képek is sokat mondtak (sajnos).
10/10
lindus01 2011 okt. 05. - 22:27:39 10/10
(6238/7116)
Csekkoltam :-)) Az akciót vettem :-))
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 okt. 05. - 22:24:02 10/10
(6237/7116)
Nem csak ari, még figyelmes is. :)))

(Ellentétben Shane30-cal.)