Téma: Ezel

shane30 2011 okt. 05. - 11:55:12
(6016/7116)
Ma totálisan szomorú lesz a mai rész .
Tele tele drámai fordulatokkal.
Nem tudom hogy fogom birni végig nézni még egyszer:(
Nem igy kellene hogy vége legyen:(

SPOILER
10/10
Karush 2011 okt. 05. - 11:50:09 10/10
(6015/7116)
****spoiler*****
de ô bemutatkozik, hogy Can Ucar és az apját megy oda keresni,
és hogy lehetne az Cengiz gyereke ha a megeroszakolás
csak most tortént meg? Vagy arra gondoltál hogy a gyerek a toronynál
nem Can?
****spoiler*****
10/10
Rencus 2011 okt. 05. - 11:42:10 10/10
(6014/7116)
Boldog szülinapot! :)
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 okt. 05. - 11:25:32 10/10
(6013/7116)
Ezért kár volt venned a fáradtságot.....
Ha hallgattál volna.....
10/10
offtopic
sunflower_seed 2011 okt. 05. - 10:30:35 10/10
(6012/7116)
Szia Nanu!

Azt állítani, hogy a sorozat készítõi a Bibliát akarták felülmúlni, az egy nonszensz vélemény és egy elég primitív megnyilvánulás ...A Biblia a keresztény és a zsidó hagyomány része. A muszlimok (minta ahogy a törökök is) a Korán-t olvassák a buddhisták Buddha tanítását követik...és sorolhatnánk. Nem csak egy bölcsesség-könyv létezik a világon, tájékozódj egy picit, ráadásul ott vannak még a különbözõ filozófiák tanai is...

A sorozaton keresztül megismerhettél volna egy másik világot,egy másik gondolkodásmódot, szerény tudásodat bõvíthetted volna, ha nézted volna... :-)
10/10
lindus01 2011 okt. 05. - 09:38:01 10/10
(6011/7116)
Nagyon szépen köszi a kivágott szöveget Pink! Gondolom a mai kivágások alatt is lesz bõven szöveg, esetleg ha az is meg van neked, akkor gondolj ránk kérlek :-))
Nagyon jó, hogy vagy itt ezen a fórumon. Én a kezdetekkor még voltam olyan naív, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy egy filmbõl kivághatnak részeket. Ha nem írtad volna, akkor csak néztem volna értetlenül. De ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Köszi szépen Pink! :-))
10/10
Rencus 2011 okt. 05. - 09:30:09 10/10
(6010/7116)
A Kuzey Güneyben, amit a múltkor ajánlottam, Sekiz és Temmuz meztelen felsõtestét többször is megcsodálhatjuk... ;D Szívesen beraknék 1-2 képet kedvcsinálónak, de még nincsenek a gépen ezek a részek, hogy kikockázzam belõlük a LÉNYEGET. :(
10/10
Rencus 2011 okt. 05. - 09:23:42 10/10 Előzmény Pink Pearl
(6009/7116)
Megegyeztünk, ezentúl Te vezeted a Nyali Falit! :))
Aznap tényleg csuklottam... :DDDDD Örülök, hogy így megmaradt ez a poénon. :DDDD Amúbgy én a Converse csukákkal vagyok így, akárhányszor meglátom valakin, elkezdek hülyén mosolyogni, mert eszembe jut Temmuz :)) Múltkor láttam az egyetem lépcsõjén egy srácot, baseballsapkában, világosbarna (rövid)nadrágban + tornacipõben, hát én úgy örültem :DDD
10/10
Rencus 2011 okt. 05. - 09:16:40 10/10 Előzmény Geschichte
(6008/7116)
Köszi, de nem fogadhatom el az ajánlatot... :)))
Hogyismondjam...kmmm...Ali mellett az élet túl izgalmas lenne, én meg az a csendes, nyugodt ember vagyok, mint Temmuz (bár ez nem jelenti azt, hogy nem tudnánk mi is megõrülni az élet bizonyos területein :P ) :)) + nem is akarom elvenni tõled a Fogós Aliné titulust. :P ;)
10/10
serbyna26 2011 okt. 05. - 08:30:25 10/10
(6007/7116)
Sziasztok!
Sajnos eljött az utolsó rész:-( Sajnálom,hiányozni fog. Igaz már nem lehetett tovább vinni a témát,mindent kimerített. Azért majd beszéljük meg az utolsó részt, mert akik már látták is, többen írjátok,hogy nem egészen világos.
Cengiz ugyanolyan elmebeteg,mint Kenan volt. Ennyire önzõ "szerelmet",hogy inkább a halálba taszítja csak másé ne legyen.Eysant sajnálom,õszintén. De a végén a monológja tényleg jó volt.
10/10
lilei 2011 okt. 05. - 08:14:33 10/10
(6006/7116)
Szia Pink:-)

Szép reggelt mindenkinek!

Csak szeretném megköszönni a kivágott részek alatti szöveget!!!

...és sokadjára felhívom az RTL klub figyelmét arra, hogy õk is küldhetnek egy köszönõ levelet Pink-nek....hogy érthetõvé tette a Klub által érthetetlenné szétszabott sorozatot!!!
10/10
nemkati 2011 okt. 05. - 08:10:15 10/10
(6005/7116)
Hoppá! Boldog szülinapot, Tavasznyár!
10/10
Geschichte 2011 okt. 05. - 07:57:41 10/10
(6004/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-)))

Temmuz félmeztelen teste huuuuuuuuuuuuuu!!!:-))) Kár, hogy nem én vetkõztettem múltkor hanem Ali babám:-)))
Rá is ugrottam volna. Mondjuk Alira is:-))))))))))))

Tavasznyár!
Boldog Szülinapot!:-))))
10/10
nemkati 2011 okt. 05. - 07:30:45 10/10
(6003/7116)
Hát ez a nap is eljött! Hurrá!
Neli 2011 okt. 05. - 04:18:32
(6002/7116)
most találtam egy face-es "napi Ezel-idézetek" oldalt, nagyon jó :P

ez nem ott volt, de tetszik:

"A mesék hazudnak. Azt mondják, szerelemtõl nem lesz arannyá a vadállat szíve. A szerelmes ember feledékeny, elfelejti, kicsoda - egy idõre. A mesék hazudnak. Amikor eljön a hajnal, a hercegnõk visszatérnek elsõ szerelmükhöz, a vadállatok pedig önmagukhoz."

és a mai (tegnapi) Eysan-os (azt hiszem, ez az):

"Vannak szerelmek, melyeket csak a bosszú táplál. Vannak szerelmek, melyeket csak a távolság éltet. És vannak szerelmek, melyeket csak a könnyek erõsíthetnek. Ne bánd, Ezel! Ne fájjon! Ezt így kell elfogadni. Vannak szerelmek, amelyek nem teljesülhetnek be. A miénk egy ilyen szerelem volt."

ezek annyira szomorúak, és mégis olyan jók... :S :P
10/10
Pink Pearl 2011 okt. 05. - 01:36:49 10/10
(6001/7116)
Pussz Tavaszka!

BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Isten éltessen sokáig, míg a füled le nem ér a bokádig! :)
Kívánom, hogy az elkövetkezendõ 127 éved,teljen el sok örömmel, boldogsággal és kicsattanó egészséggel megáldva! :)

Hoztam Neked egy pici kis ajándék csomagot. :) Kattints rá a képre és meglátod :)

Hoztam neked.....
- Egy szülinapi dísztortát (hogy miért rózsaszín és szív alakú azt nem mondom meg...de sztem magadtól is rájössz :D )
- Néhány különféle ízesítésû tortaszeletet (csokis, epres, citromos)hogy legyen választék.
- Egy doboz különleges exkluzív csomagolású bonbont. (Fontos figyelmeztetés: Szülinapon édességet enni KÖTELEZÕ!!! Különben az elkövetkezendõ egy éved "keserû" lesz! Úgyhogy edd meg mindet! :D )
- Egy daloskedvû négylevelû lóherét, aki beénekli az életedbe az anyagi jólétet és a szerencsét,amint a mellette látható kincsesláda is mutatja.
- Néhány szál virágot, hogy színt vigyenek az életedbe.
- És gratulál Neked a TE õrangyalkád is és a Szerencsecsillagod is ott mosolyog rád huncut mosolygásával :)
- Én pedig (ahogy a kép jobb alsó részében látható kis szmájli is)koccintok egy pohárral az egészségedre :)

Isten éltessen Tavaszka! :)
10/10
Pink Pearl 2011 okt. 05. - 01:34:23 10/10
(6000/7116)
Bocs Lindus! Neked akartam címezni! Úgy látszik véletlenül erre a "NAnuNanu"-ra kattintottam az elõbb :D
10/10
Pink Pearl 2011 okt. 05. - 01:31:21 10/10
(5999/7116)
Szia Lindus!

Jajj! Jó, hogy mondod! :D A kivágott szöveget elfelejtettem föltenni :D De miután a képeket föltettem, úgy beindult itt a hülyéskedõ hangulat, hogy teljesen kiment a fejembõl :D

Az Eysan leszúrása kivágott rész szövege:

Belép Cengíz....Eysan fölkiált:Ömer?

Cengíz mondja Eysannak:Ömer börtönbe fog menni a te meggyilkolásod miatt és soha többé nem fog onnan kijönni.

Eysan mondja:Meg fogsz fizetni ezért!

Cengíz mondja:Te még mindig nem érted Eysan? Nincs igazság a szerelemben!Te nem a megfelelõ embert választottad! Te nem a megfelelõ embert szeretted!

Eysan mondja:A halálomig fogom is (szeretni Ömert)

Cengíz mondja:Én jobb vagyok mint õ és mindig is jobb voltam.Õ nem tud téged úgy szeretni ahogy én.Tudod miért? Mert õ olyan gyenge,nem volt képes bosszút állni! De én nem olyan vagyok mint õ! (ekkor szúrt bele elõször Eysanba). Ömer meghalna érted....de én gyilkolnék (ekkor mégegyszer beledöf Eysanba)
Ez az ami miatt úgy halsz meg, hogy nem az õ ajkait érzed az ajkaidon, hanem az enyémet (eközben Cengíz csókolgatja a megszúrt, vérzõ testû Eysant)
Nem az õ kezeit érzed a csípõdön, hanem az enyémet, az én illatommal az orrodban....

Mikor Eysant már lefektette a földre és a fejét simogatja, azt mondja még: Meg fogsz halni szerelmem....

Mikor a kamera felvátva mutatja a rendõrök által elfogott, üvöltõ Ezelt és a vértócsában fekvõ Eysant....eközben Eysan (narrátor hangként) ezt mondja: Ne légy szomorú Ezel, ne sírj, ez háború...itt az idõ, hogy ezt elfogadjuk...Vannak szerelmek amiknek nincs boldog befejezése....a tied ilyen volt....
lopottokot 2011 okt. 05. - 01:24:48
(5998/7116)
Más:

az is világos hogy az Ezel-Eysan-Cengiz szerelmi háromszög ugyanaz mint a Kenan-Selma-Ramiz volt anno. Ráadásul a megerõszakolás ott is megtörtént. Sõt a sorsuk is mindannyiuknak ugyanaz lesz Nade! Ha jól tudom ott gyerek is megfogant. Mi a garancia hogy Eysannál sem ez történt? Vonjunk párhuzamot de lehet most túlkombinálom a dolgokat. DE ha ez áll akkor valóban az a verzió is életszerû hogy a kissrác mégsem Ezelé. Phu! Most lehet bedobtam egy forró témát!
lopottokot 2011 okt. 05. - 01:20:05
(5997/7116)
Hiya. Holnap végre vége. Számomra a világítótornyos rész még mindig nem világos. Egy résszel a vége elõtt illene következtetnünk a dolgokra. Számomra egy dolog homályos. Ha a kissrác felnõttként valóban Ezel vezetéknevén mutatkozik be akkor elvileg már tudja hogy õ az apja. Mégsem õt keresi a toronynál. Nemde? Plusz kövezzetek meg de a kisgyerek nekem nem hasonlít a fõszereplõre. Mintha nem is az õ fia lenne noha a film alatt dns is ha jól tudom megerõsítette. Mégis kétkedek. Annyira csavar meg hirtelen ötlet volt már hogy semmin nem lepõdnék már meg.