Téma: Ezel

iriszke1 2011 szept. 30. - 01:14:24
(5656/7116)
Sziasztok!

Olvastalak titeket innen a háttérbõl, jó kis társaság vagytok. Én is nagy EZEL kedvelõ vagyok.
Kérdésedre válaszolva Csilla a Színes RTV-ben azt írják a jövõ hét szerdai 2.rész után, hogy Befejezõ rész.
Gondolom õk csak tudhatják, hogy tényleg így van. Bár már csak azért is igaz lehet mert Temmuz ma meghalt, így nem hiszem, hogy más bérgyilkos bejönne a képbe helyette. Nagyon jó volt, de nem kell ezt már tovább nyújtani. Lesz helyette más, ha nem is ilyen jó. Ebben a sorozatban tényleg nagyot alakítottak a színészek, a fõszereplõk szinte mind. Még a negatív szereplõk is. Azt megtudnátok nekem mondani, hogy Ezel édesanyja hogyan, és mikor vakult meg. Nekem ez valahogy kimaradt. Köszönöm szépen ha válaszoltok.
Jó éjt mindenkinek.
10/10
lindus01 2011 szept. 30. - 00:35:27 10/10
(5655/7116)
Kedves Pink! Én még csak most láttam a tablót, de nagyon tetszik. Én is megtaláltam magam rajta. Nagyon aranyos és figyelmes vagy. Köszi :-))
10/10
ildi1980 2011 szept. 30. - 00:12:11 10/10
(5654/7116)
Sziasztok!

Nem igazán értettem a mai részt. Visszaolvastam a hozzászólásokat,de senkinél sem láttam, hogy lett volna rá válasz:)
Szóval. A hajón Temmuz mikor nézegette a térképet,meg elpakolta a fecskendõt,akkor nem volt rajta kesztyû és látszott, hogy meg van mindegyik ujja.De elméletileg az egyiket Ali lecsippentette a fogójával. Most akkor õ volt az ikertesó? Pár résszel ezelõtt volt egy jelenet, hogy a kiscsákónak csinált valami vacsorát,akkor volt rajta kesztyû, le is vette,viszont egy újj hiányzott, vagyis csak a fele volt levágva:)

Köszi
10/10
Pink Pearl 2011 szept. 29. - 23:55:42 10/10
(5653/7116)
Kedves Serbyna, andyery és VastagCsilla! :)

Köszönöm, örülök, hogy nektek is tetszett :) Már én jövök zavarba a sok kedves szótól amit kaptam tõletek és a többiektõl :)

AJÁNLÁSOM EGY JÓ FILMRE!!!! Mindenkinek akit érdekel!!!

Nem tudom mikor tûzik újra mûsorra....de bizti lesz újra mert folyton ismétlik....
Az egyik KEDVENC filmsorozatom amit Magyarországon a "Tisztelet kérdése" címen vetítettek.
A ZoneRomantica csatornán már többször is adták.
Az elsõ széria 6 részes (részenként 90-100 perc)
A második széria is. A második szériát a magyarok még nem mutatták be. Olaszul láttam azt is,mivel jól beszélek olaszul, nekem nagyon tetszett :)
Sõt! A közelmúltban szóba került vmi miatt a szinkron téma...felfigyeltem az elsõ szériában több helyen akkora BAKIK vannak a magyar szinkronban :DDD
Az olaszok most forgatják már a harmadik szériát...

Nade,hogy felcsigázzam a kedveteket.....a történet az '50-es években játszódik Szicíliában.
A Fortebracci család egy kis faluból Mascalucia-ból Torinóba költözik, a jobb élet reményében. Két fiúk van:Tonio a "balhés" srác és szépfiú akiért minden nõ megõrül és Santi a "jó" fiú......
A maffia egyik embere miatt az apjuk öngyilkos lesz....ezért Tonio bosszút esküszik....és egy idõ után az egyik leghíresebb (hírhedtebb) "keresztapává" válik....
Tonio gengszterként....Santi jogász/vizsgálóbíróként harcol majd....

Több szálon fut a történet.A gengszter,bosszú téma mellett van benne szerelem,szenvedély, dráma, megható jelenetek......a MINÕSÉGI KATEGÓRIÁS filmek egyike!!! :)

Ott is folyton kivagdostak belõle a magyarok....nem értettem miért? ....hiszen este 10-kor adták mindig....de kiderült, hogy amiatt mert mindig másnap délután ismételték és...így semmi "olyan" nem lehet benne......

A nyitó jelenet 1969-ben játszódik és visszafelé meséli el az utóbbi 10 év történetét....

Adok néhány rövid kis részletet belõle kedvcsinálónak:)

A film nyitó jelenete....ezzel KEZDÕDIK az elsõ széria és INNEN visszapörgetve mesélik el 10 év történetét....
http://www.youtube.com/watch?v=_j_oQvdPrhU&feature=related

Ez egy "leszámolás" az egyik árulóval aki miatt Tonio apja meghalt....
http://www.youtube.com/watch?v=P4JYLxrSsJc&feature=related

Egy vidám jelenet, a 3 barát éppen elindul a "kupiba" :D
http://www.youtube.com/watch?v=8rQiqvr7rVk&NR=1

Egy szép romantikus-érzéki jelenet
http://www.youtube.com/watch?v=mK8F7cFnBr4&feature=related

Egy másik érzéki jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=h6azZZ46mCY&feature=related

Egy romantikus táncos "bulis" jelenet
http://www.youtube.com/watch?v=-1at0M6J2zI&noredirect=1

Egy drámai, megható jelenet amikor a gengszter fõnök magába roskadva gondol vissza az elõzõ évekre....hiába lett "nagy" és gazdag ember....szinte mindenki elhagyta, vagy elveszítette....
http://www.youtube.com/watch?v=yn_FSrQ8pXw&feature=related&noredirect=1

Akinek az ajánlásom alapján megtetszett a film,annak javaslom állítsa be itt a mûsorfigyelõben és ha BÁRMELYIK csatorna mûsorára tûzi a filmet, értesít titeket e-mail-ben.

Itt a film oldala: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=100310

Ha valaki esetleg nem tudja, hogy kell "értesítõt" beállítani...
Itt az utolsó linken amit megadtam , lesz egy kis kocka, ahol az ÉRTESÍTÕ mellett levõ kockát ki kell pipálni és le OK-ézni és ha bármelyik adó mûsorára tûzi a filmet, pár nappal elõbb értesítést kaptok arra az e-mail címre amivel itt regiztetek.
Azért írtam le mert sokan nem tudják (tapasztaltam) hogy hogy kell beállítani az értesítõt :)
VastagCsilla 2011 szept. 29. - 23:12:35
(5652/7116)
Pink Pearl, te drága :)

:) nagyon szépen köszönöm, hogy az ÉN nevem IS szerepel az emlékképen :)
ez tökre felvidított most így estére, pedig nagyon rossz napom volt :)
tényleg köszönöm :*

Amúgy sajnos én most levagyok maradva az Ezelrõl, eléggé elvoltam havazva, errõl a hétrõl még egyrészt sem láttam, és így, hogy duplarészes kell egy idõ míg bepótlom.
Sajnálom, hogy lassan vége lesz amúgy :(
És tudni már konkrétan, hogy lesz-e 3. évad? Vagy még mindig csak találgatás megy?

Jók legyetek :) jóéjt :)
andyery 2011 szept. 29. - 23:01:12
(5651/7116)
Biztos jó meccs volt... :D
andyery 2011 szept. 29. - 22:50:54
(5650/7116)
:))
andyery 2011 szept. 29. - 22:10:21
(5649/7116)
Kedves Pink Pearl!

Most igazán meghatódtam...kb. vagy kétszer írtam ide és mégis
ott az én nevem is :) Nagyon köszönöm, aranyos vagy!!

Az Ezel az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam, hiányozni
fog ha vége lesz. Mindig olvastalak Titeket és egy élmény volt, igazán. :)
Nekem egyébként Ezel, Ali és a negatívumai ellenére, Kenan a kedvencem.
De azt hozzá kell tennem, hogy az összes színész nagyot alakít szerintem.
10/10
serbyna26 2011 szept. 29. - 22:04:14 10/10
(5648/7116)
Szia Pink! Ez csúcs amit csináltál,de kedves tõled:-)))))
Én szerdán leszek!!!!! Zsepiket bekészítem. Temmuzt utáltam,de amikor mutatták ott õket az ágyban a testvérével és fogták egymás kezét,rendesen sírtam....:-( ájjj Képes lett volna egy kisbabát megölni....érzelemmentes pszichopata volt.Úgy sajnálom,hogy vége lesz a filmnek:-(((
10/10
édesmaya 2011 szept. 29. - 21:49:59 10/10
(5647/7116)
Köszönöm a kedves, aranyos szavaidat Pinki! Nagyon szimpin írtál rólam. Jó lenne majd más film fórumán is összetalálkozni veled. Majd ha jön végre valamelyik csatornán Jencarlos Canela ( az Ördögi kör fõszereplõje) új sorozata, a Mi Corazón Insiste (A szívem ragaszkodik hozzád)akkor összetalálkozhatnánk. Fog jönni, mert igen nagy valószínûséggel megvették egy nyár eleji filmbörzén a magyarok.
Ada a Völgybõl 2011 szept. 29. - 21:47:03
(5646/7116)
Szerintem...bár nem néztem az eredeti részt, de Magnolia, Temmuz ikertestvére 1: lány volt 2: meghalt amikor rájuk dõlt a fal; valószínû, hogy ezért mondta, hogy "ketten haljunk meg" és ezért nem láthattuk késõbb Temmuzzal egyetemben. Valószínû, hogy ez is közrejátszott Temmuz lelki megtörésében amit aztán ki is használt az az istenverte ember és gyilkossá nevelte.

Én sem sajnáltam sem ma, sem máskor, de volt benne valami megmagyarázhatatlan, amitõl tisztára Stockholm szindrómás lehet az ember.

A mai részben Azad nagyon jó volt, olyannyira, hogy egy pillanatra, pont mikor ittam a teát rámjött a sírás, de mivel összeszorult a torkom félrenyeltem és majd" megfulladtam...Temmuz még engem is eltett volna láb alól :D
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 szept. 29. - 21:44:25 10/10
(5645/7116)
Hát ezzel így vagyok én is! Olyan jókat mulatok pár itteni beszóláson! :D
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 szept. 29. - 21:39:33 10/10
(5644/7116)
Egy kis OFF!

Közületek hallott valaki a Revenge címû sorozatról?
Tegnap akadtam rá véletlenül a neten az 1. évad 1. részére, meg is néztem, és egyelõre nem is volt rossz. Na azt nem mondom hogy az Ezelt übereli (olyan sorozat nem létezik :) ) de talán érdemes lenne nézni, mert az általunk már annyira megszokott bosszú a fõszereplõ ebben a filmben is. Szintén modernizált Monte Cristo grófja sztori. :)
Az Ezelnek a jellegzetes hangulatát az adta meg, hogy török, ettõl is volt olyan különleges.
A Revenge amerikai, az is lehet, hogy semmi pluszt nem nyújt majd, és az is lehet, hogy csalódás lesz késõbb.
De sose lehet tudni....

Tényleg teljesen véletlenül került elém. Pedig véletlenek nincsenek! Ezért hiszek annyira ebben a filmben:)
10/10
rencike007 2011 szept. 29. - 21:39:25 10/10
(5643/7116)
Köszönöm Pink a képet, illetve köszönjük, aranyos vagy!
10/10
Rencus 2011 szept. 29. - 21:38:28 10/10
(5642/7116)
Vagyis fogok rövid o-val...biztos a Fogós Fali jár annyira az eszemben, hogy még helyesen írni is elfelejtettem. XD
10/10
édesmaya 2011 szept. 29. - 21:37:29 10/10
(5641/7116)
Hát Pink Pearl én is Temmuz-utáló vagyok, nagyon jó , hogy az eredeti képeket beraktad! Olyan nagyon csúnyákat mondtam Temmuznak, míg néztem a videót, meg persze, amikor a RTl-en is! Egyetlen tizedmásodpercig nem tudtam sajnálni! Ritka förtelmesen undorító alak volt!
Hát milyen ember az, aki még egy picike újszülöttet is képes lenne megölni! Nagy kõ esett le a szívemrõl, hogy végre- valahára méltó sorsára jutott Temmuz!
10/10
Pink Pearl 2011 szept. 29. - 21:37:08 10/10
(5640/7116)
Köszi Letty! :) Örülök, hogy tetszett :)
10/10
Rencus 2011 szept. 29. - 21:36:49 10/10
(5639/7116)
Szólni fogók mindenképpen!!!! :D :D
10/10
Pink Pearl 2011 szept. 29. - 21:35:22 10/10
(5638/7116)
Rencus!

Azért EGY dolgot kérlek ígérj meg!! Ha megnyitod a "Fogós Fali" nevû falodát,akkor tudasd velünk is! Ok? :DDDDD
Nehogy lemaradjunk róla :DDDD
9/10
Letty72 2011 szept. 29. - 21:33:43 9/10
(5637/7116)
Pink!

Szeretnék csatlakozni az elõttem szólókhoz, és megköszönni a kedves gesztusod,én nem túl gyakran szoktam hozzászólni, de nagyon jól esett, hogy az nevem is felkerült a tablóra.