Téma: Ezel

10/10
Pink Pearl 2011 szept. 08. - 19:45:36 10/10
(4656/7116)
Szia!

Igen volt szó róla, hogy szept 19-tõl dupla epizódok lesznek....ezen kuncogtunk Rencussal, hogy még véletlenül sem úgy lesznek a dupla részek, hogy EGY KOMPLETT TÖRÖK részt adnának...hanem az egyik második fele és a következõ elsõ fele lesz leadva egy napon :DDDDD "logikus" :DDDD
10/10
offtopic
sunflower_seed 2011 szept. 08. - 19:39:56 10/10
(4655/7116)
Sziasztok! Mostanában ritkábban járok erre, sajnos kevesebb a szabadidõm... nem tudom, volt-e arról szó, h. szept 19-tõl dupla epizódok lesznek, negyed 5ös kezdéssel...gondolom a valótlan világ miatt mindez...a másik dolog, ami viszont rettenetesen zavar, hogy amióta a rattanklub áttért 6:9 es mûsorszórásra az Ezel 4:3 ban fut, DE emiatt olyan dekomponált képeket látni, hogy ejjjj...pafffff, nem elég a sok-sok kivágás, még ez is, engem rettenetesen zavar az, hogy kilógnak karok, lábak pl egy nagytotálból...a fõcímben lemaradnak a kezdõbetûk...szörnyû és amatõr helyzetkezelés az rtl-tõl...ezen mondjuk meg sem kellene lepõdnöm, tartják a formájukat...ccc
_Betty Draper 2011 szept. 08. - 19:34:55
(4654/7116)
Szia,
5279-re

Véleményem szerint tökéletes volt a casting, ami ugye tudjuk fél siker:)
10/10
Pink Pearl 2011 szept. 08. - 19:28:18 10/10
(4653/7116)
Igen Kati az csak elképzelés volt, de az most mindegy. A téma szempontjából mindegy.
Csak informálás volt a kivágásról mint mindig :) Az eredetiben mutatták....itt pedig az RTL kivágta....

A tegnapi Azados jelentet a közértben,hogy miért vágták ki?! Tippem az van...de inkább nem írom le :DDD Hátha olvassa egy KDNP képviselõ is :DDD

Egyébként a szinkronos felvetésedre hadd mondjak valamit. Amikor ezt mondtad, hogy " csak bízni tudok benne, hogy a szinkron legalább tökéletes - ahogy azt a magyar szinkronoktól megszoktuk."

Na.....

OFFTOPIC! A következõk nem az Ezel címre fognak vonatkozni, tehát akit csak az Ezel téma érdekel azt megkérem, hogy NE OLVASSA EL a következõket!

Szóval az egyik kedvenc filmem (kis sorozat) A "Tisztelet kérdése" címû olasz film. A ZoneRomantica csatornán is adták többször....én tavaly láttam magyar szinkronnal elõször....de látni láttam már elõtte az összes részt olaszul.Mivel jól beszélek olaszul, megértettem úgy is.
Elképedtem amikor elõször láttam magyar szinkronnal....mert jó pár helyen AKKORA BAKIK voltak a fordításban, hogy leestem a székrõl a röhögéstõl :DDDD
És mégcsak nem is arról van szó, hogy a szájmozgás nem stimmelt volna az EREDETI fordításra (mert tudom sokszor emiatt kell kicsit variálni a szinkronban)hanem egyszerûen HÜLYESÉGET FORDÍTOTT AKI LEFORDÍTOTTA! :DDDDD
_Betty Draper 2011 szept. 08. - 19:27:06
(4652/7116)
Szia,

Oltári a fazon karaktere, és Haluk Bilginer tökéletesen hozza a figurát. Amikor elõször láttam kirázott tõle a hideg, az én ízlésemnek túl nyálas, túl kozmetikázott volt..... aztán jól megkövettem magam, hogy a külsõ alapján ítélkezem, mert haláli jól alakít…… és persze így már nem is tûnik olyan nyálasnak sem ….. ööööö:) Lesznek még epic jelenetei, fõleg, ahogy egyre jobban borul el az agya:)))
Ma is az a duma, hogy Cengiz szóljon kifelé menet a konyhásnéninek a reggeli miatt:)))) az az arckifejezés.....:)
Eysan meg átment zsiráfba….. az a csizma még jobban hosszította, az amúgy is hosszú lábát:)

A másik két kedvenc még Sarp Akkaya (Tefo), Yigit Özsener (Cengiz) hozzák amit kell, ja és persze Cansu Dere-t sem kellene kihagynom:))

Üdv. Neked:))
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 19:01:55 10/10
(4651/7116)
Ezek után....
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 19:01:37 10/10
(4650/7116)
Na jó, de ez csak az elképzelés. ?

Igazából nem biztos, hogy így fog megtörténni. ????

Kiegészítés az elõbbi mondókámhoz:
Szenzációs film, a nyilvánvaló logikai hibák ellenére (Ramiz gyerekeinek kora), az RTL felháborító kivágásai (amik az egész sorozat értelmezését torzítják), és az esetleges fordítási-szinkronizálási hibák ellenére, bár ez utóbbiról nincs tudomásom, és csak bízni tudok benne, hogy a szinkron legalább tökéletes - ahogy azt a magyar szinkronoktól megszoktuk.

Etek után, ha ma csak ennyi kivágás volt, az akkor bocsánatos bûn.
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 18:54:31 10/10
(4649/7116)
Szenzációs ez a sorozat! De nem esek azért hasra, hogy török sorozat, és azért jó. Nem azért, hanem a forgatókönyv írók, és az egész kivitelezés miatt (rendezés, színészek). Alig van szereplõ, akit egyértelmûen utálok vagy szeretek. Szinte mindegyiket hol sajnálom, hol elítélem, hol szeretem.

A mai részben pl Bade-t néha sajnáltam, bár nagyon nem bírom. Aztán azt mondtam, na végre, hogy határozottan viselkedett amikor tisztázni akarta Ezel, Eysan és az õ szerepét ebben a háromszögben. És a végén tök hüje volt, képtelen volt felfogni, hogy a - hmm, látszólagos? - helyzet az, hogy Ezelnek és Eysannak csak üzleti kapcsolata van.

Sebnem a másik, akit nagyon szeretek, és szorítok Tefoval való kapcsolatának, de azért ma, nem volt belõve, látszott, hogy tényleg szereti Tefot és örül neki, mégis visszalopózott a kettõs játéka miatt. Hát így hogy bízzak benne? Eddig annyira szurkoltam nekik, hogy együtt maradjanak és boldogok legyenek!

************* SPOILER !!!***************
Sajnos korábban megnéztem pár török részt, és emlékszem, hogy Tefo meghal, a kisfia lövi le. Tényleg igaza lesz Pinknek, csak Ali és Azad szerelme ér boldog véget a történetben. :(((
************* SPOILER vége***************
10/10
Pink Pearl 2011 szept. 08. - 18:43:21 10/10
(4648/7116)
Kivágás-2
10/10
Pink Pearl 2011 szept. 08. - 18:42:53 10/10
(4647/7116)
A mai kivágás.

A vége felé amikor Ali és Tefo beszélget arról, hogy hogyan fogják Kayát eltenni láb alól...és mutatják az elképzeléseiket is képileg....éa amikor Ali (az elképzelt jelenetben) bemegy Kaya szobájába....az RTL csak annyit mutatott,hogy Ali bemegy és elindul Kaya felé....aztán Kaya a földön van....itt néhány képkockát kivágtak....amikor Ali közvetlenül hozzányomja a fegyvert Kaya fejéhez....
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 18:11:40 10/10
(4646/7116)
Nem tudom, mi lesz a következõ részekben, de azért erre a "gyerekét is elveti magától" dologra biztosan lesz magyarázat. Csak arra tudok hagyatkozni, hogy az öreg nagyon okos és jó ítélõképessége van. Egy gyenge jellemû nõt nem bálványozna úgy mint Selmát. Látszik rajta, meg az eddigi jelenbeli részekbõl is kitûnik, hogy Ramiz ma is rajong Selmáért és boldog vele. Nekem különösen az az intim jelenet teccett, amikor háttal állva egymásnak összekulcsolták a kezeiket, és a fejüket jobbról-balról egymás vállára hajtották. Ez egy nagyon szép jelenet volt, szerintem sokszor szoktak így csinálni, amikor arra emlékeznek, hogy amikor Ramiz börtönben volt, és a feleségével beszélgetett az asztalnál, Selma mögötte ült egy kendõben, és a fejük összeért, a kezüket meg egymáséval összekulcsolták a hátuk mögött.
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 18:03:01 10/10
(4645/7116)
tanulatlan
vvad 2011 szept. 08. - 18:02:54
(4644/7116)
jajj, a fiatal Kenannak annyira bárgyú arca van :)))

hát, valaki írta, hogy szerinte Selma is megéri a pénzét! 100%ig egyet értek vele... arról nem beszélve, hogy az milyen, h SPOILER!!! a gyerekét elviteti maga mellõl.. szóval az én szememben õ ahogy haladnak az események, úgy csökken... illetve már a nullán jár...
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 17:58:36 10/10
(4643/7116)
Hö?

A kis tanulazlan Ali tud angolul! (két szót biztosan!)
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 17:56:23 10/10
(4642/7116)
Ja, tényleg. Kenan nem az a pasi, aki gofrit csinál a szerelmének. :)

Kenan nekem egy nagyon ellentmondásos pasi. Fiatalon olyan kis aranyos volt, olyan õszintének és jóindulatúnak tûnt, õszinte rajongással szerette Selmát és szörnyû tragédiaként élte meg a gondolatot hogy elveszíti. Közben persze rettenetes dolgokat mûvelt, amit én most nem nagyon tudok visszaidézni, de Ramiznak Selma babájáról írt levelében, ami nem került végül Ramizhoz, ilyesmirõl írt. És most, idõs korára egy sármos, gáláns, udvarias viperává változott. Tényleg nem tudom, szeretem-e, sajnálom-e, utálom-e, vagy mindez együtt.
Bondgirl20 2011 szept. 08. - 17:55:44
(4641/7116)
Ali: " Good Afternoon!" :D
vvad 2011 szept. 08. - 17:41:56
(4640/7116)
amiatt lehet vicces, hogy Kenan, akinek nem számít, h mikor, kit és hogyan gyilkoltat meg, stb . stb. és õ az Álompasi"" aki gofrit csinál Eysannak... :D
by the way, nekem bejön Kenan valamiért...
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 17:39:48 10/10
(4639/7116)
Köszi.
Nagyon szõke vagyok (illetve nagyon vörös), de nem értem, hogy ez mitõl vicces? Talán azért nem értem, mert képtelen vagyok úgy igazán a filmre figyelni, sose vagyok egyedül és mindig történik közben itthon valami. :( Kenan nem gofrit csinált?
10/10
nemkati 2011 szept. 08. - 17:37:16 10/10
(4638/7116)
Jé, a török altató úgy szól, hogy: csukd be azokat a szép szemeket! Csukcsukcsukcsukcsukcsuk!

És mûködik! :DDD
vvad 2011 szept. 08. - 17:36:43
(4637/7116)
szia!
Ezel kérdezte Eysant, h hol van Kenan. válasz: lement nekem gofrit csinálni. :D:D