Téma: Ezel

10/10
lilei 2011 aug. 30. - 12:55:19 10/10
(4336/7116)
Sziasztok...én azt szeretném megkérdezni, hogy ami minden rész elején fehér betûvel van írva és idézõjelben van... na az mit jelent?....vagy az valamilyen személynév?
Természetesen a török részek elején...nem a mi kettévágott részeinknél:-(
tide76 2011 aug. 30. - 12:42:30
(4335/7116)
Ezt a Sebmen árulást a forgatókönyvírók hatalmas csattanónak szánták, talán az egyik legnagyobb csalódás a "jó" karakerek közül, mégis nagyon ellentmondásosra és valószínûtlenre kerekedett végül ez az egész, fórumozók reakcióin is látni, hogy mennyire életszerûtlennek találja mindenki, hogy pl a függõsége nem tûnt fel senkinek sem, vagy hogy Õ azért igenis szerette Tefót,a vak is láthatta, de azért neki azt kellett nyomnia, amit Ali baba hallani akart. Na azért ha szereti, akkor miért nem volt hajlandó ezt elmondani az utolsó nagy ítéletnél, attól még az árulása miatti kizárása jogos lett volna. Bár az is lehet, hogy csak idõközben szerette meg Tefót, mert ahgy a jegyzteire emlékszem, abban úgy írta, hogy ezt a fiút nagyon könnyen magamba tudom bolondítani, tehát akkor még nem lehettek érzelmei.

Anno volt egy olyan jelenet, mikor még Kamil élt, hogy Ezellel bezsélgettek négyen: K. Tefó, és S. és akkor Sebmen azt mondta, hogy ha Õt kényszerítenék bármire akkor Õ mindent elcsacsogna, mert nem bírja a fájdalmat. Ezen mindenki nagyot nevetett, de így a történések tükrében ez mégsem olyan vicces.....
10/10
nemkati 2011 aug. 30. - 11:52:55 10/10 Előzmény Pink Pearl
(4334/7116)
Mint jellem Cengiz mellé való, de láthatóan utálja Cengizt. Az az érdekes, hogy Cant ennek ellenére nagyon egyenes emberkének nevelték.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 09:59:25 10/10
(4333/7116)
Na bocs! NEM Bahar.....hanem a Bahart játszó színésznõ született akkor!!!!!

"Bahar" 1984-ben született!

A színész valódi kora nem feltétlenül egyezik azzal amit játszik.

40 évesen is játszhat valaki 15 évest és 60 éves is.....

Kissé kevered a 2 dolgot :D

Szal EZ NEM baki! :)))))
viktor556 2011 aug. 30. - 09:54:14
(4332/7116)
Egyébként én az életbeli korokban találtam egy bakit.Bahar 1978-as születésû,Eysan 1980,és mégis Bahar a fiatalabb a filmben,mert ugye Eysan húga...:D :D :D
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 09:36:13 10/10
(4331/7116)
Szia Geschichte!

Igen! Cengíz mellett...zsák és a foltja :D
10/10
Geschichte 2011 aug. 30. - 09:33:00 10/10
(4330/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-)))

Én meg azt vallom, hogy Eysannak Cengiz mellett kéne lennie. Legalább ha Eysan ránéz Cengizre szinte Önmagát látja!
Mindkettõ aljas és gyõzni akar!
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 09:31:09 10/10
(4329/7116)
Attila!

Mi ellentmondásos?!

Eysan egy abszolút egoista karakter! Most is úgy gondolom!
Egyéniség nélkülinek pedig amiatt neveztem mert végignézve a sorozatot (én már láttam az összes részt) Eysant egy ide-oda csapódó önálló gondolat nélküli embernek láttam....maga se tudja mit akar.....hol ide-hol oda csapódik....
10/10
atilla123 2011 aug. 30. - 09:27:11 10/10
(4328/7116)
"Eysan egy egoista,egyéniség nélküli"
"az egyrészt az önbecsülés hiányát mutatja"

ez ellentmondásos...

inkább épp az ellenkezõjét gondolnám a sztoriból, "ha az enyém nem lehet, másé se legyen".
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 09:24:43 10/10
(4327/7116)
Ezel 35
Eysan kora konkrétan nem hangzott el, de kb annyi lehet mint Ezel vagy esetleg 1 vagy 2 évvel kevesebb.
10/10
atilla123 2011 aug. 30. - 09:23:55 10/10
(4326/7116)
bocs, 1/65. rész elején.

amúgy már nagyon szenvedõsre vették ezt a sebnem sztorit, 100szor benyöghette volna kínjában, hogy csesszétek meg, már megint belõttek, ahelyett, hogy mártír pofával bõg meg szerencsétlenkedik már egy ideje.
10/10
lindus01 2011 aug. 30. - 09:22:30 10/10
(4325/7116)
Eysan és Ezel a filmben most kb. hány évesek? Tudom, hogy Ömer "sírján" rajta van a születési dátum, de most hirtelen azt sem tudom, hol keressem. Mert úgy megütötte a fülem, amikor Eysan mondta Bade-nak, hogy milyen fiatal. Bade ugye 25 éves. Õk mennyik? Az más kérdés, hogy a két színésznõ között látszatra nem sok körkülönbséget ítélek.
10/10
atilla123 2011 aug. 30. - 09:18:17 10/10
(4324/7116)
Sebnem témára. találtam egy jelenetet az 1/56. rész elején, bahar kilövése után, mikor viszik a mentõk, közben sebnem felhívja tefot az utcán, nem veszi fel, hanem temmuz nyúl a telefonért és ír sms-t sebnemnek tefo nevében, hogy elcsalja valahova.

szóval már akkor benne volt a forgató könyvben, nem utólag kitalált sztori.
10/10
rencike007 2011 aug. 30. - 08:34:35 10/10
(4323/7116)
És amikor Ezelnek szüksége lett volna rá, amikor visszament Kenanhoz, és ismét elárulta akkor hol volt a nagy szerelem? Jah hogy azt hitte megölte Bahart, hinni a templomba kell én azt mondom. Már szerintem az õ esetében nagyon késõ azt mondani hogy szeretlek, és hülye is lett volna Ezel ha azt mondja (a bárba) hogy én is. Még ha úgy is van. Ja és még 1 dolog. Õ akarja Ezeléktõl Cant megmenteni? Cengiznél és nála jobb helyen lenne mint egy normális családi közegben? (ahol nincs Kenan, Cengiz, Temmuz stb.)
Sebnem szerintem is szereti Teffot, én sajnálom õt, bár most valószínûleg(mivel a fél éves jelenetben ott lesz) átáll Cengizékhez.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 04:34:28 10/10
(4322/7116)
Sziasztok!

A Sebnem témával kapcsban azt hiszem csak a vak nem látja, hogy HAZUDOTT amikor azt mondta "nem szereti Tefot".....egyszerûen csak azért mondta mert Ali ezt akarta hallani....
Annál a jelenetnél kicsit meg is ijedtem Alitól:D
Nem arról van szó, hogy Sebnemet védem! Nem! Eszemben sincs védeni! Én sem bocsátom meg az árulást! Én sem tekinteném többé barátomnak az illetõt!
De Sebnem esetében figyelembe kellett volna vennie Alinak, hogy egy kábszeres ember az BETEG! Vagyis nem lehet õt egy "normális" ember mércéjével megítélni!
Sajnos egy drogfüggõ olyan mint egy robot aki bármit megtesz annak akitõl az "anyagot" kapja....még a saját anyját is megölné ha ezt kérnék tõle! Tudom, hogy szörnyû ezt kimondani, de ez az igazság a drogosokkal kapcsban!

Az Eysan-Bade jelenet:

A törzstagok (akikkel majdnem 5 hónapja együtt fórumozunk) mind tudják, hogy én az elejétõl elítélem Eysant és undorítónak tartom amit Ömerrel tett! Én egy vadidegen emberrel SEM tudnék ilyet tenni.....még azzal sem akit amúgy utálok......NEMHOGY A SZERELMEMMEL!!!!!

De ez az Eysan mindig újabb és újabb undorító megnyilvánulásokkal bizonyítja, hogy az a 13 évvel ezelõtti "cselekedete" nem egy "botlás" volt......Eysan egy egoista,egyéniség nélküli,mindenkin átgázoló, törtetõ nõszemély!

Ha egy cseppnyi "tartás" lenne Eysanban, akkor nem futna egy olyan férfi után aki közölte vele, hogy õ "már nem szereti és egy másik nõt szeret"!
Ha egy nõ ezek után is nyomja magát egy férfinál....az egyrészt az önbecsülés hiányát mutatja, másrészt rettentõ nagyfokú arroganciát .....
Miért akarná egy "normális" nõ ráerõszakolni magát egy férfira ha az nem szereti és/vagy MÁST szeret?!
Ez kb Kenan nõi változatban.....akik nem tudják elfogadni azt a választ, hogy "NEM" !

Tudom, hogy Bade egy kedves, jólelkû lányt alakít a filmben, de szerintem túlzottan passzív volt! Ezt se tartom túl életszerûnek, hogy egy másik nõ bejön hozzá, vérig sérti õt a saját lakásán (most az lényegtelen, hogy lakás vagy mûhely)és õ csak olyan kis egérke módon szólítja föl Eysant a távozásra.....
Nem vagyok híve a brutalitásnak, soha senkit nem ütöttem meg, de egy ilyen szituban....nem biztos, hogy uralkodni tudnék magamon. Én Bade helyében tuti, hogy felpofoztam volna Eysant és sajátkezûleg "kidobtam volna" a lakásomból.....

Amikor pedig a gazdagságával vullogott Eysan....az KÜLÖNÖSEN UNDORÍTÓ volt!!!!
Egyetértek azzal amit Letty írt errõl a részrõl: " Villogott a gazdaságával, mintha az õ érdeme lenne, hát igen Kenan Birkan kitartottjaként könnyû villogni."

Letty! Ebben teljesen igazad van!

Geschichte! Amit 19:44-kor írtál Eysanról....maximálisan osztom! Habár tényleg nem szívesen mondok ilyet egy nõtársamra....de Eysan tényleg "az" amit írtál! Sõt! Tudod mit mondok? Túl finoman fogalmaztál! :D

Azt hiszem az még nem számít spoilerezésnek ha azt mondom....a keddi részben Eysan MEGKAPJA A MAGÁÉT EZELTÕL! :DDDD
Nem fogom tudni sajnálni........
Tudom, hogy az Eysan rajongók ezért meg fognak kövezni....de Eysan attól sokkal többet is megérdemelni mint amit kapni fog Ezeltõl.....az még mindig "semmi" ahhoz képest amit õ tett Ömerrel!

13 évvel ezelõtt "börtönbe küldte" Ömert ÉLETFOGYTIG....vagyis lényegében "megölte"....most meg a nõje akar lenni?! "Érdekes" egy nõ ez az Eysan....:D
9/10
Letty72 2011 aug. 29. - 23:50:02 9/10
(4321/7116)
Szerintem Sebnem õszintén szereti Tefo, hányszor volt, hogy próbálta Tefot elterelni, sõt Yusuf halála elõtt is csak azért szólt, mert Tefo is ott volt vele a bárban.

Eysan: Várható volt, hogy Ezelért foggal-körömmel harcol, hisz õ a nagy szerelme.

Bade: picsogásnál én többet vártam, azt hittem, hogy több benne a spiritusz.

Selma: szvsz, õ Kenan áldozata. A visszaemlékezõs részekbõl pontosan látszott, hogy mindig is Ramizt szerette, ezzel Kenan már 1976-tól tisztában volt. Miért akarta ezek ellenére minden áron maga mellett tartani?
Eysannal ellentétben Selma évekig várt Ramizra: elõször Kenan miatt, majd Ramiz családja miatt, végül tudjuk, hogy Ramiz legalább 19 évet börtönben volt. Selma mégis mindig kitartott, vajon Eysan képes lett volna évtizedeket várni Ömerre, én kétlem.

Ramiz és Selma szerelme is egy mindent elsöprõ, nagy szerelem.
_Betty Draper 2011 aug. 29. - 23:33:02
(4320/7116)
Ha egy Eysan típust sarokba szorítanak, akkor így reagál. De szerintem annyira nem volt aljas, az azért már más kategória (az én mezsgyém elég széles), és az, hogy Bade az odatartom az arcom másik felét vonal, arról meg már tényleg nem Eysan tehet. Pontosan képben van, hogy ezzel nem tudja visszaszerezni a pasit, egyszerûen csak meghúzta a vonalat, felpiszkálta az állóvizet. Jelezte, hogy még õ is képben van. Nem volt õ lélekben olyan higgadt, mint amilyennek látszott, csak eljátszotta a végzet asszonyát, ez még nem bûn, ha akarta volna Bade helyre pakolhatta volna intelligensen, pláne, hogy õ volt „otthon”.
Félreértés ne essék, nem védeni akarom E-t., de azért gondolom mindenki került már a zöld szemû szörny csapdájába, és sajnos egy ilyen személyiségjegyekkel megáldott emberbõl pont nem a jó oldalát (ha van neki egyáltalán) hozza ki egy elutasítás.
És ami még szerintem fontos momentum, hogy nem Badénak kell megbocsájtani Eysannak mindazért a sok rosszért, amit tett, hanem Ezelnek. Ergo Bade nem azért jó, mert Eysan rossz!:)

Ha emlékeim nem csalnak, akkor holnap , illetve holnapután lesz az ominózus rész:)
_Betty Draper 2011 aug. 29. - 22:58:43
(4319/7116)
Szereti persze, hogy szereti, csak õ is elég sajátos módon érzékelteti ezt, de ebben a soriban ez nem újdonság.
Végül is Teffo is szerette a testvérét mégis képes volt megölni.... agyrém

Az is nagyon érdekes számomra, hogy a story úgy lett felépítve, hogy a gaz csábító és életeket nyomorba döntõ karakterek mind nõi vonalon vannak (Eysan, Sebo, és sokak szemében Selma is), míg a palánkon átvágott, gyerekkel otthagyott karaktereket itt a férfiak képviselik:)) akik csak sírnak, sírnak és persze mindig megbocsájtanak, mint általában a nõk:))
10/10
rencike007 2011 aug. 29. - 22:42:20 10/10
(4318/7116)
Abban egyetértek hogy sokszor az ellentétek vonzzák egymást, de hogy valaki aljas módon, egy ártatlant lealázva próbáljon meg visszaszerezni egy olyan embert akit õ a sárba tiport, a fél életét tönkretette. Nem beszélve arról hogy õ 25 évesen mit ért el? Azt hogy hogyan tud becsapni minden embert? Igen ebben jó, másban nem. (sõt harmincon felül is csak ebben jó) A testvére fényévekkel, százszor jobb ember volt.
Az a rész tetszett a maiban mikor Ali mondja: "Itt a mocsok" és magára keni:)
Amúgy a 6 hónappal késõbb rész mikor lesz?
10/10
nemkati 2011 aug. 29. - 22:23:16 10/10
(4317/7116)
Azt se tudom elhinni, hogy Sebnem nem szerette Tevfiket.