Téma: Ezel

9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 30. - 21:39:19 9/10
(4356/7116)
Eysant én egy óriási pofon után belöktem volna a medencébe Ezel helyében... :-)
9/10
Letty72 2011 aug. 30. - 21:30:31 9/10
(4355/7116)
Sziasztok!

Elmesélni valaki, hogy mi volt, mert nálunk 18 órától kb 1/4 7-ig áramszünet volt. Pl.: Arról is lemaradtam, mit mesélt Ramiz Alinak Selmáról.
_Betty Draper 2011 aug. 30. - 21:06:12
(4354/7116)
Merhaba:)

Miért kövezne meg bárki is? Te így érzel, így gondolod, nincs ezzel semmi baj.
És azért õszintén bevallhatjuk, hogy annyira irreális az egész történet, hogy már amikor elkezdõdött véget is ért……. A valóságban Ömer már rég elmegyógyintézetben lenne a történtek után…..

Summa summárom azért én a túlzásai ellenére is nagyon szeretem a sorozatot:)
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 20:42:18 10/10
(4353/7116)
Rencike!

Hidd el én is "többre" számítottam amikor elõször néztem :D
De Eysan esetében már ez is "nagy" dolog volt. Eddig mindig,mindent megúszott....:(((
Egyszerûen nem hiszem el, hogy a valóságban létezik olyan férfi aki egy ilyen nõnek megbocsátana :((((

Tudom az Eysan-rajongók meg fognak kövezni....de én akkor is így gondolom :(

Undorítónak találom ha egy nõ a "szerelmével" képes ilyet tenni mint amit õ tett Ömerrel....akkor mire lehet képes egy idegennel?!
Inkább bele se gondolok...:(
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 20:37:20 10/10
(4352/7116)
Naaaaa!

a 18-as karika a 20:31-es írásomra vonatkozik! :D
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 20:33:18 10/10
(4351/7116)
Na a 18-as karika lemaradt elõbb! :DDD
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 30. - 20:31:48 10/10
(4350/7116)
Nade Uraim! :))) Kedves Atilla és Noszfer! :)

Azért ne legyünk ennyire durvák! Eysannak sokkal jobban "fájt" Ezel ridegsége mint az ha megütötte volna.....

Egyébként végeztem egy közvélemény kutatást a férfi ismerõseim között.
Eddig 17 férfit kérdeztem meg, az Eysan témáról.
14-en azt válaszolták, hogy hallani se akarnának egy ilyen nõrõl,akármilyen szerelmesek is voltak esetleg korábban.
2-en azt válaszolták, hogy passzolják a választ, mert annyira abszurd, hogy még gondolkodni se tudnak a témáról.....
Egy férfi volt aki azt mondta,õ biztos minden téren bosszút állna,kb úgy mint Ezel az elején.Vagyis elvenni tõle mindent....ráébreszteni arra, hogy az árulása felesleges volt mert újból egy "senki" lesz.És meg is tudná ütni a történtek után és nem lenne lelkiismeret furdalása.
Egy dolog volt amire ez a pasi azt mondta, hogy nem vállalná be,a szerelem "mímelés", hogy aztán eldobja. Éspedig azért nem vállalná ezt be, mert õ ilyesmit nem tudna megjátszani,lefeküdni meg pláne nem tudna egy ilyen nõvel aki õt
- börtönbe küldte,
- élete végéig ott is maradt volna ha a nõn múlik
- aki miatt annyiszor összeverték õt a börtönben
- aki az élete legboldogabb napját pokollá változtatta.....

Hát igen....mondjuk régebben kb én is ezt hoztam fel indoklásként, hogy MIÉRT NEM tudnék Eysannak soha megbocsátani.....
Persze ez csak egy film.....de....a valóságban én is CSAK ANNAK hiszem el, hogy egy ilyen nõnek meg tud bocsátani + még szeretni is tudja....aki átélt ilyesmit.....vagyis az imádott nõje hamisan tanúzott ellene....ráfogott egy gyilkosságot + rablást....a börtönben lelki és fizikai terrornak volt kitéve....miközben a "kedvese" lubickol vígan abból a pénzbõl amit Õ(k) loptak el valójában , de ami miatt õ (a férfi) került börtönbe.......És EZEK UTÁN....egy ilyen nõnek megbocsátani.....

Aki ezek után megbocsát egy ilyen nõnek, az vagy nem komplett vagy mazochista.

Hát igen végülis az élet egyéb területein is vannak olyan dolgok és olyan emberi elvárások,amiknek a megítélése mindenkinél más és más.

Az egyik tipus pl sosem tûrné el, hogy a párja megüsse! Azonnal elhagyná és föl is jelentené. (én is ezt tenném)
De olyanok is vannak akik nemcsak hogy NEM haragszanak, hanem kifejezetten EZT SZERETIK! Férfiak és nõk között egyaránt vannak ilyenek!

Léteznek olyan emberek is (férfiak és nõk is) akik pl a "magas fokú" szexuális kielégülést is csak akkor érzik ha megverik õket.....sokan még fizetni is hajlandóak azért, hogy verjék meg...mert "imádja"...:DD

Az én szememben ez elképesztõ....de erre is igaz a mondás, ahány ember annyiféle ízlés....

Az ucsó pár mondatom talán kissé 18+-os téma volt :)) Ezért az esetleges 18 éven aluli olvasókat megkérem csukják be a szemüket :D

De a biztonság kedvéért kiteszem a 18-as karikát! :DDDDD
_Betty Draper 2011 aug. 30. - 20:19:58
(4349/7116)
Eysan esetében már nem az a kérdés, hogy bûnös-e, gondolom minden épelméjû ember annak tartja, a kérdés inkább az, hogy képes- e változni, és ezáltal esetleg bocsánatot nyerni, mint ahogy Ali is.
Különben peren kívül megegyezhetünk:))) leül ugyanannyit, ugyanolyan körülmények között Eysan + a másik két mákvirág, majd utána Ezelhez jár rehabra:))
_Betty Draper 2011 aug. 30. - 20:14:42
(4348/7116)
Csárdás pofon:)) Az eddigiek alapján Ezel és Cengiz is nyakra megy, amúgy meg úgy is kivágták volna:)
10/10
rencike007 2011 aug. 30. - 20:04:55 10/10
(4347/7116)
Hát igen én is vártam a Pink által elõrevetített "Eysanmegkapját" de nem igazán voltam vele megelégedve.:)
Amúgy az öreg lemondott a szerelmérõl amikor felvállalta hogy õ lesz a keresztapa? Most kivel is van Selma? hát nem volt túl jó példa tõle. (mikor elmesélte Alinak Selmát)
10/10
atilla123 2011 aug. 30. - 19:34:03 10/10
(4346/7116)
a mai részben elég gyengén cseszte le ezel eysant, pedig úgy vártam, hogy egy csárdás pofonnal beveri a medencébe, hogy az orra vére festi meg a vizet.
hatásos lett volna a kísérõ zenével :)
10/10
rencike007 2011 aug. 30. - 16:25:29 10/10
(4345/7116)
Szia:)

Hát igen, van igazság abban is amit te írsz. Akkor úgy fogalmazok hogy nálam pl ezek a dolgot nem férnének bele. Például a bicska nyílt a kezemben amikor Eysan-nak állt feljebb Ömerrel szemben hogy õ milyen gonosz. De persze azt közben csendben ugye elfelejtette hogy õ mit csinált vele. Ha én lennék a bíró, bizony engem az ügyvédjeként nem tudnál meggyõzni arról hogy ne ítéljem el Eysant.:) Persze Cengiznél eggyel feljebb van a rangsoromban.:)
_Betty Draper 2011 aug. 30. - 15:51:28 Előzmény Pink Pearl
(4344/7116)
Szia,

" Ha egy cseppnyi "tartás" lenne Eysanban, akkor nem futna egy olyan férfi után aki közölte vele, hogy õ "már nem szereti és egy másik nõt szeret"! "

Miután Ezel a távolba révedbe befejezte a lamentálást Bade-ról, láttad, ahogy egymásra néznek???? még az idõ is megállt……. persze mást szeret…..persze (nagyon hatásosan oldották meg különben a színészek gratula nekik)

"Miért akarná egy "normális" nõ ráerõszakolni magát egy férfira ha az nem szereti és/vagy MÁST szeret?!
Ez kb Kenan nõi változatban.....akik nem tudják elfogadni azt a választ, hogy "NEM" !"

Eysan nem normális:)
Miért kéne elfogadnia a NEM-et?
Egy szerelmes ( bár sokak szerint õ nem az :) ) szótárában a nem szó NEM létezik:) fõleg, ha a érzi még a másikban a szikrát! Küzd amíg lehet.
És csak azért mert, rossz ember, akkor már szerelmes sem lehet? Ezt a jogot azért ne vegyük már el tõle.

Anyám borogass, azt hiszem ezek után tényleg elszegõdök Eysan ügyvédjének:))))
_Betty Draper 2011 aug. 30. - 14:52:21 Előzmény rencike007
(4343/7116)
Szia:)
Azt hiszem kicsit elkanyarodtál már a tegnapi szitu (Eysan-Bade) átrágásától, ami nem baj, de ha Eysan rossz cselekedeteinek kivesézésébe kezdenénk bele, akkor még holnap reggel is gépelgetnénk:)

Azt meg, hogy kinek mikor van a másikra szüksége – és ez mennyire van összhangban - azt a szokásos filmes, sorozatos módon érzékeltetik a rendezõk. Természetesen amikor Ezelnek „kell” Eysan, akkor a nõ hárít, vélt, vagy valós okok miatt, ha meg Eysannak „kell” Ezel, akkor meg õ löki el magától ……… a szokásos nyögvenyelõs se veled, se nélküled kapcsolat (még ha Ezelnél most éppen úgy áll a széna, hogy nélküled).
Alival ellentétben Eysan nem élt a lehetõséggel, nem volt elég erõs, hogy igazán felvállalja a múltban elkövetett szörnyûségek következményeit. A menekülõ utat választotta (Bahar).
Gondolj bele, mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, neked is, nekem is, és ahogy egyre érettebbé válsz próbálod ezeket kontrollálni, sajnos nem mindig sikerül..... Eysan esetében a túlsúly egyértelmûen a rossz irányába akad ki.
Néha nagyon nehéz szembe nézni magaddal, és a tetteiddel, a változáshoz – egy ilyen borzalom gyermekkor- után idõ kell. Általánosságban is elmondható, hogy valakinek egy élet is kevés, hogy jobbá váljon, és amennyiben nincsenek mellette „jók”, akkor pedig egyenesen esélytelen.
Ezért gondolom azt, és írom le ismét, hogy Eysan egyetlen esélye Ömer/Ezel, valószínû, hogy a forg. írók is ezért nem rendezték le végérvényesen ezt a szálat.

Én hiszek a megbocsájtásban, és az újabb esélyekben, a határokat meg mindenki egyénileg húzza meg. Kinek mi fér bele.

Üdv.:)
10/10
lilei 2011 aug. 30. - 14:46:36 10/10
(4342/7116)
Köszi...és akkor azt miért nem fordítják le????....bezzeg azt be tudják mondani , hogy 2011 Istambul...mintha nem látnánk elolvasni:-)
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 30. - 14:03:09 9/10
(4341/7116)
Badehoz vonzódik Ezel, de korántsem vált ki belõle olyan erõs érzelmet/érzelmeket, mint Eysan.
E.-hoz való vonzalmát/érzéseit próbálja magában folyamatosan elnyomni, hisz a józan esze azt mondatja vele, hogy ne bízzon egy olyen nõben, aki elárulta, nem szerethet egy olyen nõt, aki ennyi gonoszságot követett el ellene, mégis sokszor a szív kerekedik felül...Bade-t nem szereti, hanem szeretni AKARJA. És ez nem mindegy...
10/10
lindus01 2011 aug. 30. - 13:58:53 10/10 Előzmény Pink Pearl
(4340/7116)
Köszi. Valahová én is ide saccoltam. Meg ugye már Can is 10-12 (?) éves.
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 30. - 13:58:01 9/10
(4339/7116)
Sziasztok!

Tudjátok, hogy én Ezel-Eysan "drukker" vagyok, de a tegnapi Eysan-Bade jelenet elég kemény volt.
Nagyon gonosz volt Eysan, ilyenkor kijön az undorító énje, Bade csendessége és riadalma viszont éppolyan ellenszenves volt számomra. Tuti nem hagytam volna szó nélkül, amit Eysan a fejéhez vágott...
Emellett Eysannak igenis van egy szerethetõ énje. Az anya-fia kapcsolatban ill. abban a szerelmi kapcsolatban, mikor elõjöttek a régi emlékképek és látszott rajta, hogy valóban bánja, amit Ömerrel tett és tényleg õ élete szerelme.
Ez valóban nem az a szappanopera, ahol a jó és pozitív hõs, a jó és kedves lányba lesz szerelmes és vele éli le életét. Itt bemutatják az élet árnyoldalait is, nincs egyszerûen fekete és fehér, Ezel még mindig Eysanba szerelmes a lelke mélyén, holott a nõ nem érdemli meg. Ezek megmagyarázhatatlan, de életszagú dolgok.
10/10
Zsuccy 2011 aug. 30. - 13:16:59 10/10 Előzmény nemkati
(4338/7116)
Én is erre vágyom de sajnos tudom h nem jön el.=[
Utálom és elítélem Eysant de valahol szánom is.Egész életében arra nevelték h gonosz legyen majd jött Ömer aki mellett sztem boldog volt...Majd a pénzért el "kellett" árulnia õt...tudom h nem ez volt a megoldás,de a pénztelenség megnyomorítja az ember lelkét.És ez sajnos így van.Sajnos személyesen is ismerek ilyen embereket.
Volt egy rész, pontos epizódszámot nem tudok ami nagyon tetszett, amikor Ezel felhívta Cengizt h miért árulta el õt újra.És Cengiz elkezdte sorolni h egy házért,egy kocsiért,azért h az emberek ismerjék a nevét...Remekül megcsinált és vágott jelenet volt és elég elgondolkodtató.
10/10
Rencus 2011 aug. 30. - 13:05:23 10/10
(4337/7116)
Azok a részek címei. :)