Téma: Ezel

10/10
Pink Pearl 2011 aug. 17. - 07:42:37 10/10
(3796/7116)
Szia Geschichte! :)

Errõl a "Sebnem-kábszeres-áruló" témáról én már kifejtettem tegnap mit gondolok :)
Szerintem egy összecsapott,nem megfelelõen kidolgozott jelenethalmaz része volt a történetnek :)
Aztán lehet, hogy tévedek....de nekem totál logikátlannak és összecsapottnak tûnik :DD
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 17. - 07:36:49 10/10
(3795/7116)
Szia Sunfleur! :)

Értem ...és sajnálom :( Remélem hamar meggyógyulsz!

JOBBULÁST! :) Pussz :)
10/10
Geschichte 2011 aug. 17. - 07:01:44 10/10
(3794/7116)
Tudom ez azért van mert Temmuz belövette és lehet befolyásolni.
Bocsi itt elírtam mert nem figyeltem. Sorry! Már javítottam.
10/10
Geschichte 2011 aug. 17. - 07:00:28 10/10
(3793/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-)))

Tegnapi rész Sebnemmel nekem is furcsa volt! De akkor már meg lehetett volna azt is összecsapva, hogy Sebnem úgy csinál mintha Kenanékkal lenne vagy ha jobban tetszik Cengizzel és inkább Ezelnek viszi az infókat. Kenanékat verte volna át inkább és nem Ezeléket. Tudom ez azér van mert Temmuz belövette és be lehe folyásolni. De ha már lehetett befolyásolni Sebnemet Ezelék árülására, akkor fordítva is lehetett volna, hogy nem Ezeléket árulja el, hanem Cengizéket. Az én véleményem szerint ez lett volna inkább logikusabb a 2. évadra ha már utólag összecsapták, akkor így kellett volna megcsinálni.
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 aug. 17. - 06:28:46 10/10
(3792/7116)
Nem tudtam egészen máig elolvasni a privit, bocsi, de kórházasdit játszok már lassan két hete. Elvileg ma hazaengednek, és bepótolok mindent.
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 aug. 17. - 06:27:15 10/10
(3791/7116)
Akinek nem inge..... :))))
10/10
lindus01 2011 aug. 17. - 00:13:24 10/10
(3790/7116)
Hát ez a Sebnemes rész tényleg furi.... Ha már Kamil halála óta áruló, akkor neki az lett volna az érdeke, hogy végig Ezel mellett legyen és jelentsen. De volt egy olyan idõszak, amikor Tefóval együtt új életet akartak kezdeni, még mérges is volt Tefóra, amiért Alival beszélt stb. És végül Tefó miatt mentek vissza újra Ezelhez a bárba. Akkor ez a rész is mi volt? Szünetelt az árulásban? A függõség meg aztán abszolut nem látszott rajta. Gyakorlatilag a mai rész volt az egyetlen, amiben lecsúszva lehetett látni. Egy kábszeresnek látszana a sok szurkálás nyoma a karján is, de Sebnemnél még ilyen sem volt, és ugyanúgy a kis rövid felsõkben járkált. Szóval ez több ponton sántít. Osztom Pink véleményét, hogy szerintem utólag találták ki ezt az árulósdit a második évad forgatása során.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 16. - 23:14:07 10/10
(3789/7116)
Szia Csilla! :)

Igen,én is pont ezt furcsállom, hogy "régebben" nem mutattak semmi erre utaló jelet, hogy Sebnem kábszeres lenne....ez is egy baki a film készítõitõl....:(
És ez a "napokra eltûnés" nekem se tûnt fel anno....vagy legalábbis nem mutattak semmi ilyet....

A többi kérdésedre válaszolva.....

*****SPOILER*****
Nem így mondanám, hogy "megbocsát" Ezel...azzal a feltétellel fogja életben hagyni, hogy Tefo felelõsséget vállal érte. (mármint Sebnemért).
De ebbõl még többször is lesz balhé....Ezel rá fog jönni, hogy Sebnem még mindig szúrkálja magát...noha nekik akkor (jóval elõtte) azt állította, hogy már "tiszta".
Tefo lelkileg mégegyszer össze fog törni amikor megkéri Sebnem kezét....és utána újból csalódik benne....mert rájön, hogy Sebnem ismét átverte....
**********SPOILER VÉGE**********
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 16. - 23:04:58 10/10
(3788/7116)
Szia Noszfer! :)

A cím amit hoz az nem lesz kamu. Tényleg Serdar címét hozza....de....egy drogos nõ sajna befolyásolható :( és a végtelenségig kihasználható :(

*****SPOILER*****
Igen továbbra is fog jelenteni Cengíznek :(
*******SPOILER VÉGE******
_Betty Draper 2011 aug. 16. - 23:00:32
(3787/7116)
:)

Igen Igen Igen végre már elérkeztünk idáig.. Selma & Ramíz abszolút kedvenc, a másik favorit páros pedig Eysan & Ömer/Ezel, de gondolom ezzel nem leszek itt túl népszerû:)
Átlagon felüli, már már macerás szerelmek/kapcsolatok sok szenvedéllyel megspékelve.

Bade ugyan pozitív karakter, de nem bejövõs..
VastagCsilla 2011 aug. 16. - 22:53:37
(3786/7116)
Szép estét :)

Én nagyon sajnáltam ma is tegnap is Tefót!!!
Ha Sebnem tényleg függõ, akkor miért nem lehetett sosem látni rajta semmi jelet?! Egy drogosnak vannak elvonási tünetei, és nekem nem tünt fel, hogy volt hogy "napokig" eltünt volna, ahogy õ mondta Tefónak... :S vagy csak nekem estek ki részek?!

Ezelék megfognak bocsátani neki? Ha igen, mi okból és utána már nem lesz áruló vagy, hogy lesz?
Jöhet privibe is a válasz, vagy itt :) de nagyon furdal a kiváncsiság :)
Viszont most mennem kell, szép éjszakát fórumozok :)

üdv: Csilla :)
_Betty Draper 2011 aug. 16. - 22:46:04
(3785/7116)
Szia,

Általában az 1. évad egy produkció életében lutri, garancia csak ritkán van a totális sikerre, így kellõképpen el lehet szállni a továbbiakban már ami a történetvezetést illeti. A szerzõk nyilatkozata szerint a sorozat tudatosan két évadra lett tervezve.
Szerintem az Ezel 2. évadjára is igaz az, hogy a kevesebb néha több, azonban kitartásra buzdítanék mindenkit, aki egy kicsit elkedvetlenedett, mert igazán most indulnak be az évad eseményei. Izgalmakban nem lesz hiány, de véleményem szerint egyre jobban elõtérbe kerül az irrealitás, bár, ha valaki, akár csak egy évadot is végig izgult Jack Bauer-el a 24-bõl, akkor annak az Ezel túlzásai meg sem kottyannak:)))))
Az utolsó pár epizódnál, pedig külön kiemelném a Cengizt alakító színész Yigit Özsener zseniális alakítását, de erre majd visszatérünk õsszel:)
Amennyiben érdekel, az Ezel szövegírói párosával készült interjú (amiben sok minden fény derül a történet megírásával kapcs. és talán a miértekre is választ kapsz), akkor keress rá azon a bizonyos közösségi oldal Ezel rajongói oldalán.
A cikket természetesen mindenkinek ajánlom, aki szeret benézni egy kicsit a kulisszák mögé:)

Üdv.
BD.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 16. - 22:42:49 10/10
(3784/7116)
Szia Faith! :)

Hát nem tudom ....de én úgy emlékszem a második évad elején mondta ki Ezel elõször, hogy szerinte áruló van köztük.....de persze lehet, hogy tévedek....eléggé összemosódik az elsõ évad vége és a második eleje :D Megesküdni nem mernék egyikre sem :D
De akár így akár úgy, szerintem ezt a "Sebnem áruló" témát eléggé összecsapták :( Nem volt elég jól kidolgozva dramaturgiai szempontból :(

A Marsi Anikós hasonlóság tényleg találó :DD
10/10
Keep the Faith 2011 aug. 16. - 22:09:21 10/10
(3783/7116)
Szép jó estét mindenkinek!

Lehet hogy tévedek, de nekem úgy rémlik, hogy az elsõ évad vége felé már pedzegették, hogy áruló van köztük, és akkor valami azt sugallta, hogy Sebnem lesz az. Bár utána aztán elhesegettem a gondolatot, mert úgy éreztem, hogy õ nem lehet az!

Más.
Ez a Sebnem ma úgy nézett ki smink nélkül, mint a Marsi Anikó. :)
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 16. - 21:50:54 10/10
(3782/7116)
Még annyit hozzátennék ehhez a Sebnem témához,hogy...de ez csak MAGÁNVÉLEMÉNY részemrõl, hogy sztem ezt csak "utólag" szõtték bele a történetbe. Az "utólag" kifejezés alatt azt értem, hogy sztem kompletten meg volt írva az elsõ évad....és utána amikor elkezdték írni a második évadot AKKOR TALÁLTÁK ki, hogy Sebnembõl árulót csinálnak....méghozzá "utólagosan" is....
Egyszerûen azért gondolom így, mert ez valahogy olyan túlzottan összecsapott jelenethalmaz...ami több szempontból "furcsa" kissé....ahogy a második évad elején megjelent Sekíz is....aki a korábbi infok alapján aligha lehetne 22-23 éves...ha az apja (ha még élne) 35 éves lenne....de emlékszel ezt már sokszor átbeszéltük :)

Szóval a Sebnem témáról ez az én MAGÁNvéleményem.....Ha mégis tévednék....és nem csak "utólag" találták ki, akkor viszont nem érzékeltették eléggé hangsúlyosan. Pl akkor lenni kellett volna a régebbi epizódokban egy-két "árulkodós" jelenet...amit most visszalehetne idézni.....
tide76 2011 aug. 16. - 21:38:45
(3781/7116)
köszönöm az infót! Na akkor megnyugodtam, mert kicsit furi volt, hogy mindig vhogy váratlanul ott terem, amikor vmi nyüzsgés van (a múltkori rendõri ellenõrzés, most meg mikor a casinót körbevették)
10/10
Hopegirl 2011 aug. 16. - 21:33:19 10/10
(3780/7116)
Nagyon kösy :) de ez a mai rész annyi kérdést vet fel... Nekem még kellene néhány info Sebnem árulásáról, mert még elég homályos :( Vhogy az egész érthetetlen :( Fõleg azt nem akarom elhinni, amit Teforól írt... Mintha csak ki akarta volna használni...

Oh, azt elfelejtettem írni, h sztem a mai Ramiz-Selma csók az egyik legjobb volt az egész eddigi sorozatban :) Pedig nem rajongok túlzottan a fiatalkori párosukért, de asszem eltalálták nagyon :)
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 16. - 21:32:15 10/10
(3779/7116)
Szia tide!

*****SPOILER****
Bade abszolút pozitív figura. Ezel barátnõje lesz nemsokára...Akit Eysan többször megpróbál kitúrni Ezel mellõl....
*****SPOLER VÉGE*******
tide76 2011 aug. 16. - 21:20:47
(3778/7116)
Ez a Sebnemes történet nekem is elég zavaros, bár megszokhattam volna ezeket az Ezeles fordulatokat, hogy semmi nem az aminek látszik és majd úgyis kiderül....., de már ez a mai sok csavar nekem túl sok volt, hogy elõbb rájönnek, hogy Sebnem az áruló, aztán meg hogy ez igazából nem is az Õ hibája, mert a függõvé tették, aztán visszamegy Tefóhoz, hogy mégiscsak az Õ oldalukon van, aztán meg ismét Cengizzel mutatkozik. Ha Kamil halála óta kémkedik, akkor már jó régóta adja le az infót Kenánéknak, csak azt nem értem, hogy az azért látszik vkin ha ennyire függõ már, arról nem is beszélve, hogy Tefóval együtt is vannak.

Sajnáltam szegény Tefót ahogy beszél Alival az "álmairól", végre úgy érezhette hogy tartozik vkihez..

Annyit elárulna vki, hogy ez az új pultos csajszi pozitív vagy negatív személyiség, nehogy megint csalódnom keljen.
viktor556 2011 aug. 16. - 21:15:31
(3777/7116)
vagy pl barátok közt után...úgyis 20:25-kor fog kezdõdni és 21:00-kor kezdõdik egy új..21:00-tól lehet a 16-os korhatárokat(amibe sztem beleférne),22:00-tól pedig a 18-asokat(a médiatörény szerint).