Téma: Ezel

10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:37:27 10/10
(3696/7116)
Ez pedig egy "utasítás" neked! :DDDD
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:36:03 10/10
(3695/7116)
Faith!
Ezt a talizmánt NEKED küldöm, sok szeretettel :))) Hozzon neked SOK SZERENCSÉT! :))))
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:35:04 10/10 Előzmény serbyna26
(3694/7116)
Serbyna!
Ezt a talizmánt NEKED küldöm, sok szeretettel :))) Hozzon neked SOK SZERENCSÉT! :))))
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:34:14 10/10
(3693/7116)
Geschichte!
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:33:08 10/10 Előzmény nemkati
(3692/7116)
Katicabogárka!
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:32:02 10/10 Előzmény _Tavasznyár_
(3691/7116)
Tavaszka! Ezt a talizmánt NEKED küldöm, sok szeretettel :))) Hozzon neked SOK SZERENCSÉT! :))))
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:30:22 10/10
(3690/7116)
Lányooooooooook :DDDDDDDDDD
Megõrülök :DDDDDDD "Sztrájkoltok" ha én nem jövök többet?? :DDDD
Egyébként....hát most mit mondjak?! :) Megható volt komolyan :)

Én azt mondom, hogy....szólaljon meg a MODERÁTOR, hogy ezek után mit mond......

Az "OFF-topic" témáról annyit, hogy szerintem az az "off topik" amikor valaki olyasmirõl ír, aminek semmiféle szempontból semmi köze az ALAP témához!
Ha pl megkérdezném Tavaszkától õ, hogy süti az almás pitét....vagy hol szokott zoknit
vásárolni....vagy õ kérne meg engem arra, hogy adjak neki olasz leckéket ITT az Ezel
topicban....Na az VALÓBAN OFF téma lenne....és ha ILYESMIT valaki OFF topik gomb megnyomása nélkül küldene el....azt JOGOSAN törölhetné a moderátor....

Én SOHA NEM nyomtam itt OFF topik gombot, mert én soha nem írtam olyasmit aminek valamilyen értelemben ne lett volna köze a topikhoz!!

Azt hiszem én vagyok itt az utolsó akit azzal lehetne "vádolni", hogy NEM ÍR EZELRÕL
(a filmrõl).....visszaolvasható hány millio írást és mekkora terjedelmûeket írtam az
EZEL CÍMÛ FILMRÕL TÉMÁZVA.....és mások kérdéseire válaszolva.....

De ha a film kapcsán,felmerül az emberben egy kapcsolódó téma....nem hiszem, hogy off
topikba kéne tenni, pláne ha a TÖRZSTAGOK EGYIKÉT SEM ZAVARTA! Sõt hozzá is szólt mindig mindenki (majdnem) minden "egyéb" témához is!

Amikor kedvességbõl, kedves gesztus gyanánt személyreszóló képeket vagy legutóbb talizmánt küldtem egyeseknek...én AZT SEM érzem "off topik" témának és DIREKT NEM nyomtam off topik gombot és EZUTÁN SEM FOGOK (habár lehet, hogy tényleg soha semmit nem írok már ide....majd elválik)

Emiatt "büntetni" valakit ( =kimoderálni képeket és kedves üziket)kb olyan mintha a munkahelyen valaki átad egy csokor virágot vagy egy doboz csokit valakinek és ezért
kizavarnák az utcára olyan címen, hogy "itt CSAK dolgozni lehet, virágot átadni nem
lehet, üdítõt inni se lehet,jókívánságokat mondani se lehet..." EZ ABSZURDUM! Ha újra
megjelenne a Ludas Matyi vicc újság, ez odavaló lenne...........!!!

Bemásolom most azoknak akik nem látták tegnap, hogy mit írtam csicsike1234...-nek
amikor péntek délelõtt ismét felbukkant itt.....kb egy óráig volt olvasható....utána
(liongirl beszólása után) a moderátor ezt is törölte:

MÁSOLOM:

csicsike1234!

Ajánlom figyelmedbe!

Tudni illik, hogy MI ILLIK!

1:A fórum topic, ami már hónapok óta mûködik, az egy KÖZÖSSÉG! Még ha csak virtuális
is de akkor is egy KÖZÖSSÉG!

2:Amikor valaki új tagként szeretne bekapcsolódni, elõszöris ILLIK köszönni és pár
szóval üdvözölni a többieket! /MINDENKI így tette aki csatlakozott hozzánk...kivéve
téged.....
És persze ILLIK normálisan beszélni.....

3:Egy fórum topik nem mellékhelyiség amit "használni" lehet.....megismétlem ez egy
KÖZÖSSÉG....ahova ha te bemész NEKED KELL alkalmazkodni a többieknek...nem 100
embernek EGYhez (pláne egy ilyen viselkedésûhöz)

4:Itt mi nem a "szeretteinknek" (mármint nem idegeneknek) küldünk olykor képeket
hanem EGYMÁSNAK ( = a törzs fórum tagok egymásnak) és olyasmit amirõl mindnyájan
TUDJUNK, hogy a másik annak örülni fog és tényleg jó szívvel, szándékkel küldjük!

5:Egy hete megjelentél itt...."bemutatkoztál" trágárkodással, bunkózással....az
ANYÁMAT MOCSKOLTAD MINÕSÍTHETETLEN szavakkal!!!!
A moderátorok 3 nickedet tiltották le és vele együtt az összes írásodat....ami után
regizted ezt ami még most is megvan......

6:Amit most csinálsz az egyszerûen egy "unatkozó pistike" attitûd!
Te itt nem kedves gesztusokat teszel hanem azzal szórakozol, hogy értelmetlen
ökörségeket és képeket küldözgetsz aminek a CÍMZETT BIZTOS NEM ÖRÜL!!!!

7:Vedd már észre, hogy EGYEDÜL VAGY!!!!! SENKI NEM SZIMPATIZÁL ITT VELED!

8:Az itteni törzstagok intelligens emberek. Érzõszívû emberek, amellett, hogy Ezel-
rajongók is! És sokan megkedvelték egymást 4 hónap alatt amióta itt fórumoznak!

9:Ha ennyire unatkozol, hogy ez szórakoztat téged, hogy egy baráti közösségben levõ
jó hangulatot szétrombolj....csak szánni tudlak!

10:Én tuti nem irogatnék egy olyan fórumba ahol nem kedvelem az ottani törzstagokat.
Te miért teszed? Mazochista vagy? Élvezed a "rosszat"?

11:Emlékszem egy múlt heti mondásodra: "neked is jogod van használni ezt a
fórumot".....ezt írtad....Megismétlem neked csicsike1234! Ez itt egy KÖZÖSSÉG!!!!!

/ "használni" a mellékhelyiséget és az ott levõ papírtekercseket lehet bárkinek/

Ja és egy tanács! Ha kamu adatlapot csinálsz akkor legalább vmi hihetõbbet találj ki!
A kutya se hiszi el, hogy te egy 68 éves nõ vagy.....
Egy 10 év körüli kisfiú vagy aki dühöng mert apuka elvette tõle a kis piros

autóját....

EZ VOLT A MÁSOLÁS!

Ja...a 7-es pontot módosítom....van EGY ember aki szimpatizál
csicsikével....liongirl!

VÁROM A MODERÁTOR VÁLASZÁT IDE!!! Mi legyen?!
Egyébként benned is csalódtam kedves Moderátor! Ha az a kedves hangú hölgy vagy
akivel beszéltem múlt héten telefonon...és aki AKKOR velem értett egyet és
megbotránkozott csicsike írásain és a primitiv mocskolódó írásain.....szóval "furcsa"
volt a tegnapi "Mindent eltörölni" akciód! Láttam kitörölted az ÖSSZES képet amit
elõzõ nap küldtem és AMINEK MINDENKI ÖRÜLT!!!! És amiket nekem küldtek azt is
kitörölted :((
Tudod ez kb olyan mintha valaki visz vkinek egy ajándékot...az illetõ örül neki és
megköszöni....leteszi az asztalára....te meg berontasz oda és kidobod az ablakon.....

Vagy te egy másik moderátor vagy?!

Akármit is válaszolsz ÉN tudomásul fogom venni!

1-es verzió! Elfogadod, hogy én és az ÖSSZES TÖRZSTAG nem kívánjuk csicsike és hozzá
hasonló társai írását olvasni.....és NEM teszek offtopikba SEMMI olyan írást aminek
igenis VAN köze a topikhoz! Képküldés NEM offtopik téma! Hiszen a topik tagjai
EMBEREKBÕL állnak akiknek emberi érzéseik is vannak és....már bocsika de ilyen A
VILÁGON NINCS, hogy KEDVES GESZTUSOKAT MODERÁLJANAK KI egy jóhangulatú
topikból....amit egy 10 éves unatkozó kisfiú miatt kellett megtenni.....akinek ez
okoz örömet, hogy amiatt regisztrál egy fórumba, hogy kötekedjen,piszkálódjon és
k..va anyázzon" ahogy az én anyámmal is tette!

2-es verzió: Továbbra is kimoderálod a kedvességbõl küldött képeket és "egyéb
témákat" (noha mindenki szívesen olvassa a TÖRZSTAGOK KÖZÜL)...és csicsike és társai
malmára hajtod a vizet!

Ha a 2-es verziót választod én azt is el fogom fogadni!
Mint mondottam volt , NEKEM NEM okoz örömet mások piszkálása és az, hogy egy jóhangulatú közösséget elrontsak!
Akkor ígérem ma írtam ide utoljára......

Most ki fogom tenni OFF TOPIK NÉLKÜL azokat a képeket amiket tegnap kimoderáltál!

Holnap nem leszek gépközelben mert vidékre utazom,de hétfõn itt leszek!
Ha a képek OTT LESZNEK akkor az 1-es verziót fogadtad el!
Ha a képek törölve lesznek akkor a 2-est!

ÉN NEM fogok balhézni AKKOR SEM! Gondolom az eddigi írásaimból kiderült, hogy nem
tartozom csicsike "színvonalához".....

Ja még 2 rövid reagálás!
Mert ezek is törölve lettek, amit ezekre reagáltam:

csicsi1234 írta NEKEM címezve: " . 12. 11:24 | 4180/4202
Oké. Kérdésem, hogy te neked miért van jogod telerakni ezt a topikot képekkel és
nekem miért nincs?
üdv "

Újra válaszolok itt: Én kedvességbõl és ÕSZINTE szertetbõl küldtem amit küldtem
másoknak és MINDENKI NAGYON ÖRÜLT NEKI!!!!!!!
Amit te csináltál az egy amolyan "rúgjuk fel a nyugalmat" akció volt!
Idétlen,nevetséges képeket küldözgettél...batmannal, nyugtatóval,idegen emberek
képeivel és hozzájuk ilyen szöveggel: "Pista jó volt veled....imádlak Jucikám....és
egyéb IDIÓTA, CINIKUS, képeket és üzeneteket küldtél ami SENKIT NEM ÉRDEKELT és SENKI
NEM tartott rá igényt!
Hogy lehet ezt összehasonlítani azzal amikor én vagy mások KEDVESSÉGBÕL küldtünk
képeket?!
Az egyiknek semmi köze a másikhoz! Habár elhiszem, hogy egy 10 éves kisfiúnak ez még
magas....sajnállak, hogy ez az egyetlen örömed, hogy interneten mocskolódsz.....

liongirl írása (péntek délelõtti) amit csicsikének címzett: " Ebben igazad van.
PP! Tényleg jó lenne a témánál maradni. Vagy offtopicot használni."

Tehát ezt az "ebben igazad van" megjegyzést csicsikének írta ....a többit nekem!

Hát "kedves" liongirl! Az egyetlen aki itt "szét offolta a topicot" az csicsike volt!
A képküldés és egyéb kedves beszélgetések MIÓTA számítanak "offolásnak"?!
Max csicsike szerint és az õ szintjén levõk szerint....

A TÖRZSTAGOK KÖZÜL SENKIT NEM ZAVART! SÕT! ÖRÜLTEK NEK!!!!! AHOGY ÉN IS AMIKOR NEKEM
KÜLDTEK TÖBBEN IS!!!
offtopic
_Betty Draper 2011 aug. 13. - 17:02:18
(3689/7116)
Szia,

Tudom, hogy akinek nem inge ne vegye magára, de e mellett nehezen siklok el:
„Pink Pearl, ezt nem gondolhatod komolyan, hogy pár rosszindulatú fórumozó miatt eltûnj!”

Ezt akkor úgy kell érteni, hogy aki nem ért egyet vele az máris rosszindulatú?

Talán pár nappal ezelõtt lehetett, hogy gyakorlatilag elküldött egy posztolót a fórumból, mert az negatív kritikát merészelt megfogalmazni a sorozattal kapcsolatosan.
Azért engedtessék már meg, hogy mindenki leírhassa akár a negatív véleményét is az adott témáról (természetesen kulturáltan) hiszen egy ilyen hosszúra nyújtott sorozatnál elõfordulnak hullámvölgyek a cselekményt tekintve.
És igen, az is elõfordul, hogy egy nagyon ütõsnek induló produkció komoly nézõi veszteséget tudhat be magának, amennyiben túlzottan elrugaszkodik az alapkoncepciótól. Nem igazán értem, hogy ebbéli aggályait bárki miért ne írhatná le az adott sorozat fórumán, hangsúlyozom fórumán és nem rajongói oldalán????!!!!
Vagy pontosítok! Leírhatja, de utána burkoltan elküldik melegebb éghajlatra… ez azért már tényleg nonszensz.
Véleményem szerint egy fórum sava borsa pont a vélemények intelligens ütköztetése, nem az együtt lihegés, meg a sértõdések, ezeket meg lehet hagyni a rajongói oldalaknak.

Nem igaz, hogy nem veszitek észre, hogy 2 NAPJA RÓLA SZÓL A FESZTIVÁL (csakhogy stílusos legyek). MÁRTÍRKODIK!
Ennyi, nem több! És mindezt teszi egy sorozat fórumán???!!!!!
Függetlenül attól, hogy Pearl régóta „uralja” a terepet, és tényleg nagyon segítõkész, azért neki sem lehetne mindent!
A VÉGSZAVA a Babits idézettel meg tényleg mindent vitt..... dráma tagozat……
Bocsánat, amennyiben írásomat hosszúnak találod, de ez nagyon kikívánkozott belõlem.
Üdv.
10/10
offtopic
sunflower_seed 2011 aug. 13. - 15:51:17 10/10
(3688/7116)
:( Csatlakozom én is azokhoz, akik visszavárják Pinket! :) Nem igazán tudom, mi volt a konfliktus forrása, de sajnálom, hogy csatatérré vált a fórum olyan emberek miatt, akik képtelenek mások kedvességét, jóindulatát értékelni.
Pink, ami nem öl meg, az megerõsít, tudod! Ne hagyd, hogy pár antianalfabéta kedvedet szegje! :)
offtopic
Bree Van De Kamp 2011 aug. 13. - 15:21:57
(3687/7116)
Sziasztok!

Én még soha nem írtam ide, de szorgalmas olvasója vagyok ennek a topiknak, és imádom a sorozatot.
Nagyon szerettelek olvasgatni benneteket, és sajnálnám, ha elveszíteném ezt a jó kis társaságot!
Pink Pearl, ezt nem gondolhatod komolyan, hogy pár rosszindulatú fórumozó miatt eltûnj!
Õk nem a barátaid, az ismerõseid, hogy ennyire megbántódj miattuk! Peregjenek le rólad az epés megjegyzések, és nézd õket levegõnek! Ugye te se akarod, hogy õk nyerjenek?!
Én is kérlek szépen, hogy gyere vissza!
offtopic
_Betty Draper 2011 aug. 13. - 15:13:35
(3686/7116)
Értem Kedves Moderátor!

A képlet a következõ: Pink Pearl Szent és Sérthetetlen!

Ti tudjátok!!!
10/10
Markmano 2011 aug. 13. - 13:59:34 10/10
(3685/7116)
Csatlakozom.
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 13. - 09:49:04 10/10
(3684/7116)
Én is csatlakozom.
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 13. - 07:13:49 9/10
(3683/7116)
Csatlakozom!
10/10
Geschichte 2011 aug. 13. - 07:11:24 10/10
(3682/7116)
Sziasztok!

Ha nem ír Pink sem akkor én sem! Sztrájkolok!! És aki szereti Pinket, akkor velem tart!
Pink! Ha nem jössz vissza én tuti nem fogok írni! Szóval ha nem akarod, hogy megszûnjön a fórum gyere vissza!
Nekem így nincs kedvem írni a fórumba, hogy nem vagy itt!
VastagCsilla 2011 aug. 12. - 22:58:50
(3681/7116)
Még annyit, hogy a mai részben én nem láttam, vagy nem is mutatták, hogy Cengiz és Sebnem beszélgettek? Mert ugye Ezel ezt mondta Tefónak.!?
Illetve nem értettem, hogy Ramiz bátyánk honnan tudta, hogy Juszuf (vagy nem tudom hogyan kell írni), hogy rendõrségi razziát szervezett Ezeléknél?

(remélem lesz kellemes meglepetés és Pink Pearl-tõl is kapok választ :):)
sziasztok
VastagCsilla 2011 aug. 12. - 22:54:05
(3680/7116)
Sziasztok

Kedves Pink Pearl!!!

Úgyan én nem szoktam nagyon ide írni, inkább csak olvastam mindig az írásaitokat, engem sosem zavart, ha képeket vagy kissé magán jellegû dolgokat irtatok :) ha nem érdekelt, nem olvastam el :) vittem tovább az egeret!
De igy ismeretlenül azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon szimpatikusak voltatok/vagytok, ahogy tudtok itt egymásnak írni :) szimpatikus azm, hogy mindig segítettél mindenkinek :)
Sajnos mindig volt-van- és lesz olyan ember, aki beszól a másiknak, mert:
-épp rossz napja van
-nincs megbékélve magával, ezértz inkább mást próbál alázni
-unalmában nem tud mit mondnai/irni
-és még sok ilyt tudnék mondani,

De ahogy irtad, hogy "nem akarsz betérdelni neki" vagy valami ilyesmit irtál, ezzel, hogy nem írsz ide többet pont, hogy neki teszel "jót"... :S
Ne tedd, ha szereted ezt a fórumot, szereted ezt a társaságot akkor ne hagyj itt minket :) szerintem sokan vagyunk itt, akik nem irnak ide, de figyelik az írásod, irásaitokat :)
Én biztos :) és igy ismeretlenül kérlek, maradj :)
további szép éjszakát mindenkinek
**Csilla**
10/10
Markmano 2011 aug. 12. - 22:16:26 10/10
(3679/7116)
Kérlek Pink ne hagyj itt minket. Bár én nem voltam részese a társaságnak, de szívesen olvasgattam itt, és legfõképpen érdekeltek a fejtegetések a filmmel kapcsolatban. Nagyon jók voltak a magyarázataid hozzá, hiányoznának ha nem lennének. Ne vedd fel ezeket a nevén nem nevezem nickek hozzászólásait. Te kellesz nekünk, õk nem.
Mellesleg offal vagy off nélkül senkit nem zavartak a képek, vagy a hszek. Max akit nem érdekelt tovább pörgette. Nem értem miért kellett ezt igy felfújni.
andyery 2011 aug. 12. - 21:47:54
(3678/7116)
Sziasztok!

Eddig még soha nem írtam...de tetszik a sorozat.
Nagyon jó volt olvasgatni titeket, kérlek ne veszekedjetek!! Sokkal jobb a békesség.
Kezdjetek tiszta lappal és újra Ezel legyen a fõszereplõ :)
Pink Pearl, te pedig gyere vissza! :)
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 12. - 21:31:36 10/10
(3677/7116)
Marha jó! :-/
Nagyon sajnálom hogy így döntöttél, és azt is, hogy ilyen senkiházi jött-ment alakok ilyen szinten befolyásolni tudnak egy közösséget. Bár nem értem miért vagyok kiakadva, amikor már rég megszokhattam volna, hogy a szemeteknek áll a világ.
Köszönjük mindazoknak, akik hozzá járultak a döntésedhez!
Ez legyen életük legnagyobb boldogsága! Tiszta szívbõl kívánom nekik.