Téma: Ezel

vvad 2011 aug. 07. - 23:28:51
(3476/7116)
igeeeen, köszi :D!!!
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 23:23:54 10/10
(3475/7116)
Kedves vvad!

Ne hari de ezt már kb ezerszer leírtam.....javaslom olvass vissza! A a 3935-ös számú írásomban amit aug. 5-én írtam 23:43-kor, ott KILOMÉTERES HOSSZÚSÁGÚ írásban leírtam ezt is és ami ehhez kapcsolódik.....kb 2 oldalt kell csak visszafelé menned....
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 23:18:07 10/10
(3474/7116)
Kedves lilei!

!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudja meg. Vagyis majd megtudja de...az már nem a "jelen" lesz :DD
!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 23:15:10 10/10 Előzmény Zsuccy
(3473/7116)
Kedves Zsuccy!

Kérdéseidre válaszolva.......

!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON ERÕS SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!

1.Igen meg fogja tudni Eysan. Akkor amikor Ezel "elfogja" Serdart és egy helyen megkötözve kérdezgeti,Eysan elbújik és onnan hallgatja végig ahogy az apja bevallja, hogy hogyan ölte meg anno Eysan nagynénjét a kórházban (tudod az még az elsõ szériában volt)és Mertet is. Mikor mindent elmond....Eysan elõlép és szóhoz se jut a döbbenettõl.
Ezelnek azt mondja meg fogja ölni....de végül nem lesz képes megtenni....eloldozza az apját a székrõl ahova odakötözték.....vércseppeket hullat a földre, hogy másokkal elhitesse Serdar meghalt.....Serdar akkor még "megússza" a dolgot...

2:Amikor a kórházból elhozza Ezel Eysant (mert az orvosok még a mûtéttel se tudtak már segíteni rajta és megmondták Ezelnek, hogy Eysannak nem sok ideje van hátra) és felülnek arra a "vonatra"....amikor Eysan meghal,Ezel beveszi azt a mérget ami abban az elforgatható gyûrûben volt, amit még a börtönben kapott Ramíz papától. Hogy tényleg meghal-e Ezel?.....háát nézd! Fogalmazzuk úgy, hogy "elvileg" igen :) A második széria szerint igen....de.....ha láttad a tornyos jelenetet és, hogy ki nyit ajtót Cannak? :)) No comment!
Nem tudom tényleg van-e harmadik széria?! Mert errõl összevissza híreket lehet hallani....de ha tényleg lesz...nyílván ki lehet magyarázni sokmindennel, hogy Ezel miért nem halt meg. Tipp:Ha pl én lennék a forgatókönyvíró azt mondanám, hogy nem méreg volt amit Ezel bevett, csak altató.....vagy ha tényleg méreg volt akkor az utolsó pillanatban megtalálták és megmentették......de nyílván még sok egyéb lehetõség is van....amit kitalálhat a forgatókönyvíró :))
És ott a vonatos jelenetnél amikor Ezel beveszi a mérget azt mondja: "jövök Eysan, jövök drágám".....és megszólal a narrátor (Ramíz papa hangján) és azt mondja: " Mindezek után...amikor mindennek vége....Ezel azt gondolta, hogy a szerelem gyõzni fog és az igazság megtalálja a helyét. De örömteli befejezések csak a tündérmesékben vannak....A történet amit elmeséltem már befejezõdött.Mindezek után semmi nem történt..."
Amikor Can bekopog a világítótorony ajtaján....akkor ezt mondja a narrátor: " Mert a való életben a halott nem tud beszélni hozzánk...a szerelem NEM erõsebb mint a bosszú...létezik barátság, a megbocsátás erejével ahol mi élünk. A való életben az apa és a fiú nem gyõzhet a halállal szemben....vagy mégis?! Amikor kimondja a narrátor ezt, hogy "vagy mégis" akkor mutatják Can arcát ahogy rámosolyog arra az "illetõre" aki ajtót nyitott neki.....Ramíz papa narrátor hangja pedig "huncutan kacag" egyet :D
Hogy miért mérgezte meg magát Ezel azt is kérded....hát nézd! Gondolom egy amolyan "Romeo-Júlia" effekt akart lenni a tragikus szerelem ábrázolására....
És még arra is felhívom a figyelmedet, hogy mikor Can megáll a toronynál és az a szakállas pasi mondja neki, hogy a torony nem látogatható....Can mondja, hogy õ az apjához jött! Miért ? Hogy hívják magát? Mire Can azt mondja: Can UCAR!!!! (Ucar az Ömer családi neve, Cengízé Atay.....)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vvad 2011 aug. 07. - 23:00:50
(3472/7116)
sziasztok! 14 részt pótolok, és valahol nagyon elszállhatott a figyelmem, mert nem értem a 19. részben ez az "idehoztam nektek Alit" - (Cengiz) ez mi volt?
10/10
Markmano 2011 aug. 07. - 22:02:52 10/10
(3471/7116)
Köszi Pink Pearl, még érdekesebb az egész, mint gondoltam :)
10/10
lilei 2011 aug. 07. - 21:30:05 10/10
(3470/7116)
!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!
...de lehet, hogy a kérdésem nem is az, majd a válasz csak:...szóval Can mikor tudja meg, hogy az igazi apja Ezel?
10/10
serbyna26 2011 aug. 07. - 21:02:28 10/10
(3469/7116)
kettõsség
10/10
serbyna26 2011 aug. 07. - 21:02:11 10/10
(3468/7116)
Ha Eysan õszintén szeretné Ömert már rég nem játszaná ezt a játékot,de mint tudjuk sérült...és talán ez a sérülés az ami Ezelt vonzza is egyben...és persze taszítja is e kettõség sokszor erõsebb a szerelemnél is.
viktor556 2011 aug. 07. - 19:54:50
(3467/7116)
Köszi Pink..Egyébként sokak kérdésére válaszolva:Szerintem Kenan Temmuztól tudta meg hogy Ezel=ömer..Mert emlékezzetek vissza,amikor Ezel bevallotta Alinak abban a kórház szerûségben hogy õ Ömer,és ugye Temmuzék rájuk támadtak(ebben a részben halt meg Kamil is,törökül a 30. rész,magyarul a 60.-ban volt),utána Temmuz bebilincseltette Ezelt és az udvarra érve Ali elkiabálta magát hogy ÖMER......

Aki esetleg nem tudná hol volt ez annak itt egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=Rcj4jamqelg
10/10
Zsuccy 2011 aug. 07. - 15:42:42 10/10
(3466/7116)
Kedves Pink Pearl!!

SPOILER

1.Arra lennék kíváncsi h Eysan meg tudja e hogy az apja ölte meg Mertet?És mi lesz a reakciója?

2.Néztem youtubon és láttam h a végén egy vonatjelenet van ahol Ezel megiszik vmit a haldokló Eysan fölött.Tényleg meghal Ezel?Eysannal mi történik?És miért öli meg magát Ezel ? :(((( Ez így annyira szomorú.

Köszi a válaszokat.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 10:36:36 10/10
(3465/7116)
Viktor!

Válaszolok a kérdésedre de máskor spoiler kérdés elé tedd ki a jelzést!
Jelzés nélkül ez illetlenség azokkal szemben akik nem akarják elõre tudni az eseményeket!!!

!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!

1:Úgy hal meg Kaya, hogy Ezel megmérgezi. Kicseréli a gyógyszerét.
2:Igen Eysannal lesz az esküvõje Kenannak,de azt csak Kenan hiszi valóságnak.
Eysan részérõl csak színjáték lesz......
Amikor ott áll menyasszonyi ruhában és ki kéne mondania az igent....
....akkor lesz a "csattanó"....
!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 10:30:20 10/10
(3464/7116)
KEDVES MODERÁTOR!

Ha erre jársz a 09:38-as beíró írása elé tedd oda légyszi a SPOILER jelzõt, mert az illetõ spoiler kérdést tett föl, de nem jelezte ki!

Kösz!
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 10:19:54 10/10 Előzmény Markmano
(3463/7116)
Ez vmi technikai zûr vagy mi??? Ilyen még sose volt! Egy szót megint kihagyott az üzi.....Jaaajjjjj

!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER******
Szóval aki belép Kenan szobájába cinikusan mosolyogva pisztollyal a kezében az ALI!!! Az elõbb az "Ali" szó maradt ki! És úgy kissé félreérthetõ amit írtam! A többi jól jelent meg!
****************SPOILER VÉGE********
DorkA4 2011 aug. 07. - 09:57:09
(3462/7116)
Sziasztok! Tegnap megnéztem az egész hetit egybe, 5 részt.Most egy kicsit csalódott vagyok, mert pláne a pénteki részben, tényleg nem volt semmi és vontatott volt, legalábbis nekem igen. Csak azt állapítottam meg, hogy ez az eysan mekkora egy kavarógép, és tulajdonképpen, nem is értettem azt a jelenetet, amikor ezellel beszélgetnek békésen, és mondja, hogy van egy titka, nem tud fõzni stb. Akkor már érezni lehetett, hogy na ez biztos nem így van, de elõtte meg azt hiszem a hétfõi részben meg a kocsiban vígasztalta ezelt, akkor az csak színjáték volt?? Ez a nõ annyira idegesítõ, én már tényleg nem tudom eldönteni, hogy kivel van valójában..cengiz meg... rajta már nem lepõdtem meg nagyon, gondoltam, hogy a pénz és a hatalom mindennél többet ér neki.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 09:55:45 10/10
(3461/7116)
Kedves Markmano!

Bocsika! Csak most vettem észre, hogy a neked írt SPOILER kérdéseidre a válaszokból az 1-es számmal megjelölt HIBÁSAN jelent meg! Nem tudom miért ? :((( Akkor újra írom!!!

**********SPOILER*************
1:Az is elég nyakatekerten lesz képileg elmondva...:D Kenan, a botrányba fulladt esküvõje napján.....ül a fotelban....belép pisztollyal a kezében és cinikusan molyogva egy Kenan által írt levelet lobogtat a kezében....Kenan ledöbben.Ali a alántékához nyomja a pisztolyt, Kenan pedig sürgeti, hogy húzza meg a ravaszt! Mire vár még.....utána színhely váltás, .....Ezel sétál a kertben....eldördül egy lövés,de ezt nem mutatják CSAK hallani lehet.....Eysan és Kenan biztonsági emberei berohannak Kenan szobájába és ott ül Kenan a foteljában ....kezében azzal a levéllel....és egy golyóval a halántékában és a kezében pisztollyal. A pisztolyt nem Ali tette a kezébe.....de a nézõk AKKOR tuti, hogy azt fogják hinni....
***********SPOILER VÉGE************

Remélem most jól fog megjelenni az írás.....fogalmam sincs korábban mi történt amikor rosszul jelent meg :(((
viktor556 2011 aug. 07. - 09:44:01
(3460/7116)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZ ELÕZÕ HSZ-BEN SPOILER VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi hogy így utólag,elõbb elfelejtettem:S
viktor556 2011 aug. 07. - 09:38:42
(3459/7116)
***SPOILER PÓTOLVA***

Azt meg tudod mondani ha megkérlek,hogy Kaya miben hal meg?Mert megnéztem a videót de nem nagyon értem scak úgy áll aztán egyszer csak ráesik az asztalra...meg azt,hogy Kenannak kivel volt esküvõje?Eysannal? :D
viktor556 2011 aug. 07. - 09:01:43 Előzmény Pink Pearl
(3458/7116)
Szia!Az ilyen kivágások,amiket sokan nem értenek,azért vannak,mert nem fér bele a mûsoridõbe...a múltkor is pl mikor ali le akarta lõni a vidámparkban kenant...ott is kivágták azokat amikor kenanék valami aluljáróban vagy olyasmiben menekülnek és alit és tevfot ijesztgetni próbálják azok a "szörnyek".:))
10/10
Geschichte 2011 aug. 07. - 07:39:55 10/10
(3457/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-)))

Pink!:-) Igen ebben egyet értek veled! Ali egy nagyon jó karakter a filmben, és nélküle nem is lenne jó film:-))