Téma: Ezel

10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 05:40:53 10/10
(3456/7116)
Zsuccy!

Szívesen válaszolok, de nem értem mire? Nem tettél föl konkrét kérdést.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 05:35:56 10/10
(3455/7116)
Kedves Markmano!

*******************SPOILER*****************************

Kérdéseidre válaszolva.....
1:Az is elég nyakatekerten lesz képileg elmondva...:D Kenan, a botrányba fulladt esküvõje napján.....ül a fotelban....belép Alihalántékához nyomja a pisztolyt, Kenan pedig sürgeti, hogy húzza meg a ravaszt! Mire vár még.....utána színhely vá, pisztollyal a kezében és cinikusan molyogva egy Kenan által írt levelet lobogtat a kezében.Kenan ledöbben....Ali a ltás.....Ezel sétál a kertben....eldördül egy lövés,de ezt nem mutatják CSAK hallani lehet.....Eysan és Kenan biztonsági emberei berohannak Kenan szobájába és ott ül Kenan a foteljában ....kezében azzal a levéllel....és egy golyóval a halántékában és a kezében pisztollyal. A pisztolyt nem Ali tette a kezébe.....de a nézõk AKKOR tuti, hogy azt fogják hinni....

2:Az a személy aki a toronyban ajtót nyit, az teljesen egyértelmû, hogy ki lehet :) Kinek a védjegye a "fejvakarás"? És ki nélkül nem lehetne több folytatás csinálni? :D

3:Eysannal kapcsolatban már többször elmondtam....ide-oda fog csapódni....hol Ezelnek fog kémkedni, hol Kenannak.(leszámítva az utolsó néhány részt ahol már Ezel mellett lesz tényleg)Nincs határozott személyisége...maga se tudja mit akar. És persze Ezel új barátnõjét Bade-t is megpróbálja többször elmarni Ezel mellõl .....

4:Sebnem kábítószeres lesz....kábszeres bódultságában több dolgot ki fog kotyogni....Temmuz fogja nyomkodni Sebnembe a kábszeres tûket.....amikor Ali bizonyítékokat is talál SEbnem "betegségére" és megmutatja a papírt Tefonak,Tefo õrjöngeni kezd....nem hisz Alinak....még a pisztolyt is ráfogja Alira, annyira felzaklatott állapotba kerül (mármint Tefo). Többször össze is veszik Sebnemmel emiatt Tefo és Ezel is, Ezel egyszer kishíján megöli Sebnemet.......amikor Tefo megkéri Sebnem kezét akkor elvileg már "kigyógyult"...de utána megint összevesznek....de megint kigyógyul
Egyszer Sebnem találkozóra hívja Cengízt egy presszóba....Cengíz odamegy izgatottan....egyszercsak elõugrik Ezel és Ali...mert az egy megrendezett jelenet lesz amivel Cengízt akarják csõbe húzni....
Sebnem akkor nyúl megint a tûhöz amikor elveszti azt az embert aki a legfontosabb volt neki....
**********SPOILER VÉGE*****************
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 07. - 04:45:26 10/10 Előzmény VastagCsilla
(3454/7116)
Szia Csilla! :)

Szívesen :)Természetesen ezentúl is segítek bármiben amiben tudok :)
Amit az Eysan-Ali-Cengíz trióról írtál, az szinte totál megegyezik az én véleményemmel :D
Eysan nekem kezdettõl szörnyen ellenszenves... :(
Cengíz egy jellemtelen alak.....:(
Ali egy hatalmas figura !! :DDD Nélküle nem lenne igazi a film :DDD
10/10
Zsuccy 2011 aug. 06. - 23:32:55 10/10
(3453/7116)
Sziasztok!
Nagy Ezel fanatikus vagyok bár be kell valljam hogy az elsõ évad sokkal jobb volt.Annyira fájdalmas ez a második...
Azt szeretném kérdezni tõletek hogy valaki a végét le tudná írni nekem itt vagy privátba???Már youtubon megnéztem mert bizakodtam hogy olyan vége lesz mint amilyet én szeretnék...de sajnos nem tudok törökül.
Kedves Pink Pear!
Visszaolvastam egy két oldalt és látom h eléggé tájékozott vagy a témában,a végérõl tudnál nekem írni ha megkérlek.Köszi.
Olvastam az egyik hozzászólásban h Ezel átlagos ruhában átlagos pasi lenne.Ezzel vitatkoznék.Budapesten élek és nagyon örülnék ha a magyar férfiak legalább fele olyan férfiasak lennének mint Ezel =] (nem akartam senkit sem megbántani )
További kellemes EZELezést
10/10
sunflower_seed 2011 aug. 06. - 22:53:41 10/10 Előzmény Pink Pearl
(3452/7116)
Köszi Pépé! :) vannak bakik, bezony :D de ettõl függetlenül a film nagyon ott van :)

Amúgy elkezdtem visszanézni az elsõ évadot, mert hiányzott már az az Ezel, az a karakter, aki az elérhetetlenül dúsgazdag, jóképû, elegáns, intelligens álompasit testesítette meg :-D akiért lehet rajongani, és Kenan, a színész ezt a szerepet nagyon ügyesen játssza.
Amúgy vitathatalanul helyes Kenan, de (itt már vki ezt írta) overálban, baseball sapiban, sport cipõben vagyis hétköznapi szerkóban olyan, mint a többi férfi, átlagos, a tömegben csak azért venném észre, mert mindenkitõl egy fejjel magasabb :DDD
10/10
Keep the Faith 2011 aug. 06. - 21:54:26 10/10
(3451/7116)
Akkor én kérek elnézést!
Tényleg a 6 hónappal késõbbi jelenetben ott áll Sebnem Cengíz mellett az asztalnál, csak ezt én már elfelejtettem...
Bocsi. Itt se voltam! :)
10/10
Markmano 2011 aug. 06. - 21:12:00 10/10 Előzmény Keep the Faith
(3450/7116)
Bocsánat, nem gondolom, hogy olyat irtam volna, hiszen ez már benne volt a filmben a 6 hónappal késõbbi jelentben az elsõ évad végén. Igy ez számomra nem spoiler, de elnézést kérek, nem szándékos volt.
10/10
Keep the Faith 2011 aug. 06. - 17:48:35 10/10
(3449/7116)
Markmano, neked írtam, csak elbaltáztam. :)
10/10
Keep the Faith 2011 aug. 06. - 17:47:44 10/10
(3448/7116)
SPOILER SPOILER SPOILER!!!!
Légyszi legközelebb írd ki ha olyan kérdést teszel fel a jövõre nézve, ami utal valami konkrét történésre!
Igaz, egyszer véletlenül megnéztem az utolsó rész utolsó 10 percét, utána vertem is a fejem a falba. De egy csomó apró dolog van, amit nem tudok, és nem is szeretném elõre tudni. Most a kérdéseddel megtudtam, hogy

!!!!!!SPOILER!!!!!!!!
Sebnem Cengízzel lesz!
!!!!!!SPOILER!!!!!!!!

Úgyhogy erre légyszi figyelj oda! Ha itt bárki spoilereznek, sose olvasom el!
Elõre is köszönöm, és remélem nem bántottalak meg! :)
10/10
Markmano 2011 aug. 06. - 15:40:33 10/10
(3447/7116)
Sziasztok, régóta olvaslak titeket, nagy Ezel rajongó vagyok :D Imádom ezt a filmet, egyszerûen lebilincselõ, érdekes, odaköt a gép elé (csak vissza tudom nézni az rtlmoston) és alig várom a folytatást. Nagyon hasznosak az itteni fejtegetéseitek, hiszen nagyon sokszor itt világosul meg az, hogy mit is akartak ezzel mondani. De szeretek sok jelenetet visszanézni többször. Csak mert érdekelnek a részletek is. Amúgy zseniálisan kitalált történet, a hibáktól eltekintve szerintem ügyesen lett felépitve.

Pink Perl: nagyon jó hogy leírod nekünk a kimaradt jeleneteket, illetve a magyarázatokat is. Viszont lenne pár kérdésem, amit nem tudom hogy itt leírsz nekem, esetleg spoilerben, vagy akár priviben.
Belenéztem a film utolsó részébe, nagyjából kis is következtettem azt amit ki akartam magamnak. Amit nem tudok:
- mi lesz a film során Kenannal?
- a film utolsó jeleneteinél a toronyban lévõ személy az akire gondolok?
- hogyan változik Eysan a film közben, mert ugye az látszik csapódik össze vissza, a csütörtöki akciója sem volt semmi.
- Sebnem hogyan kerül Jenkigz (nem tudom hogyan kell helyesen leirni) mellé? Ez is egy terv része lesz igaz?
Elõre is köszönöm a válaszaidat, nagyon kiváncsi vagyok ezekre. Több török részbe belenéztem, bár persze nem értem, de próbáltam kikövetkeztetni a lényeget. És mindig is a részletek, a megvalósitás jobban érdekelt, mint a végkifejlet. :) Egy regényt is ugy kezdek, hogy elolvasom az utosó 10 oldalt, mert úgy érdekes, nem annak az izgalma köt le, hogy mi lesz a végkifejlet, hanem hogyan valósitják meg.
Köszönöm szépen :)
VastagCsilla 2011 aug. 06. - 12:49:57
(3446/7116)
Még annyit szeretnék írni P.P. hogy nagyon régóta olvasgatom a fórumot, és sok részt úgy érrtek meg én is, hogy leírod :) pl a csütörtöki részt én sem értettem, hogy eysan, miért mondta ezelnek, hogy hogy jött rá, aztán te leirtad részletesen és felfogtam :)
szóval csak így tovább :)
VastagCsilla 2011 aug. 06. - 12:47:37
(3445/7116)
Köszönöm Kedves P.P. a választ :)
Hú egyre jobban utálom ezt az Eysant... :D A legvégét láttam a filmnek, nem birtam ki megnéztem youtubon, nem gondoltam, hogy végig ezt fogja csinálni, hu de szemét. :O
Ali nagy kedvencem, õt nagyon szeretem :)
Cengizt egyenesen rühellem. Amúgy szerintem is jobb volt az elsõ évad, itt már túl sok a szenvedés :(
10/10
lilei 2011 aug. 06. - 12:40:45 10/10
(3444/7116)
Ali tökéletes volt tegnap....annyit röhögtem rajta, amikor megunta az öregeket....tettre készen színre lépett, megkapta a kulcsot....és azt se tudták, hogy hova kell menniük!!!!:-)))
...és amikor azt mondta, hogy a bõr hûlne rád:-))...de olyan laza kilépõt nyomtam...kérdezd már meg Te....na én akkor azt hittem betojok:-), nagyon jó volt...és sztem akkor imprózott, mert ezel is olyan jót röhögött rajta!
10/10
Hopegirl 2011 aug. 06. - 12:04:42 10/10
(3443/7116)
Nagyon kösy a kimerítõ választ :) Így már kezdem érteni a dolgot :) Nem is tudom, hogy mi lenne velünk nélküled :D mégegyszer kösy, és a képüzit is :)
10/10
Geschichte 2011 aug. 06. - 07:45:48 10/10
(3442/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-)))
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 aug. 06. - 05:55:42 10/10
(3441/7116)
Jóreggelt. hölgyeim^^
Nem ér megkövezni, de én a héten egyszer se láttam még a sorit... Elvegetálok, hogy olvasgatom mit írtok, legalább tudom mi történik.. Szóval figyeljetek az offtopic gombra, mert ha itt nem tudom olvasni, akkor tényleg lemaradok..
Pusza
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 06. - 00:57:09 10/10
(3440/7116)
Szia VastagCsilla!

*******************SPOILER************************************************************
Eysan részérõl majdnem végig ez az ide-oda csapódás lesz jellemzõ. Hol Ezelnek fog kémkedni Kenanról, hol fordítva....hol Kenant fogja átverni , hol Ezelt.......Egyszer olyat is fog tenni Eysan ami miatt Ezel hajszál híján megüti Eysant,egy nagyon NAGYON kettõs játékot fog akkor játszani....az utolsó pillanatig elhiteti Ezellel, hogy nekik segít és az utolsó pillanatban....döbbenetes váltás....ekkor Ezel nagyon dühös lesz rá és majdnem megüti.... de Ramíz lefogja Ezel kezét.....
Eysan többször megpróbálja visszacsábítani Ezelt magához....de ez inkább hiúsági kérdés lesz,vagyis egyszerûen el akarja venni majd a "másik" nõtõl ( = Ezel új barátnõjétõl).....itt Eysan több gusztustalan trükköt is be fog vetni.....
Tehát majdnem egész végig így lesz.....a legvégét azért mégse írom le :)

********************************************SPOILER VÉGE**************************************************************
VastagCsilla 2011 aug. 06. - 00:45:00
(3439/7116)
Sziasztok

Valaki írja meg, akár privibe, hogy Eysan meddig fogja "gyülõlni" Ezelt? Kb még hány rész lesz, amikor újra Ezel/Ömer mellett lesz, és nem átveri?!
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 05. - 23:43:27 10/10
(3438/7116)
Szia Hopegirl! :)
Írtam neked privit! Olvastad?:)

A kérdésedre vonatkoztatva megpróbálom mégegyszer elmagyarázni azt a jelenetet hátha így sikerül megértened :)
Szóval az a bizonyos presszós jelenet amit nem értesz az csütörtökön volt.
Elõtte, vagyis szerdán volt az, hogy Ezel a rendõrcsajtól megszerezte Kenan és Kaya mobiltelefonjának híváslistáját, amit még Mert kért a rendõrcsajtól.
Utána Ezel elkezdte hívogatni azokat a számokat amik a listán voltak. (emlékszem ezt aznap is megkérdezted, hogy az milyen lista :) )
Szóval ekkor jött pl arra is rá, hogy Cengíz az áruló,mert amikor felhívta Cengízt (mármint Ezel) akkor Cengíz azt hitte Kaya az, mert belesuttogta a telefonba, hogy "idehoztam nektek Alit...én lelépek....".....és amikor Ezel beleordított a telefonba, akkor jött rá Cengíz, hogy a vonal túlsó végén Ezel van és NEM Kaya AHOGY Õ GONDOLTA.....

Pl ez is egy olyan rész volt ami nem volt HANGSÚLYOSAN elmagyarázva (a film készítõi által) hogy Cengíz "mibõl" gondolta,hogy Kaya vagy Kenan hívja?!
Errõl találgattunk......én mondtam egy lehetséges verziót.....pl meg lehet úgy bütykölni bármilyen telefont, hogy az illetõ akit hívsz, NEM A TE számodat látja, hanem annak a számát AKINEK "lopod" a vonalát.
Vagyis ha Ezel egy ilyen "megbuherált" telefonról hívta fel pl Cengízt, akkor Cengíz a kijelzõn Kaya számát vagy nevét látja (ha el van mente az a szám a mobilján)
Volt aki arra tippelt, hogy az is lehet egy megoldás, hogy mindenkinek adtak egy telcsit....és amin csak õk ( = Kenan vagy Kaya ) hívhatják õket és EZÉRT gondolhatta pl Cengíz, hogy ott is õk hívták (amikor Cengíz Alit odacsalta ahol Ali végül kiugrott az ablakon)
Igen....elvileg ez is lehetne egy megoldás, de ez meg nem stimmel azzal, hogy amikor Ezel hivogatta azokat a számokat a híváslistáról,akkor az egyik illetõ (egy nõi hang) úgy szólt bele a telefonba, hogy "hallo te vagy az Kaya"?
Ha nem Kaya számát látta volna a kijelzõn , ugyan MIÉRT hitte volna azt, hogy PONT Kaya hívja?! Ezért is pl én speciel a megbuherált telefonról való felhívást tartottam valószínûbbnek.....DE akárhogyis ez is a FILM KÉSZÍTÕINEK a HIBÁJA, hogy ezt NEM magyarázták el EGYÉRTELMÛEN a nézõknek.....de én ezen már nem tudok meglepõdni mert az elsõ szériában is volt JÓ PÁR olyan jelenet, ami nem lett elmondva sem szavakkal, sem képileg....csak ki lehetett következtetni.....

A csütörtöki Eysan-Ezel presszós jelenetre vonatkozólag is ez a helyzet! Valóban NEM mutatták azt KIHANGSÚLYOZOTTAN, hogy ott van a telefon Ezelnél....na meg Eysannal sem....CSAK akkor zoommolt rá a kamera Eysan mobiljára amikor már hívta õt "Kenan" vagyis Ezel a megbuherált telefonjáról....

Lépésekben:
Ezel egy darabig jópofizik, úgy tesz mintha újra akarná kezdeni Eysannal....
Aztán hirtelen mintha "elvágták" volna...Ezel arca komorrá változik, kibontakozik Eysan kezei közül...hátralép...a jobbkezét fölemeli ( = elõveszi a mobilját) és ekkor AZONNAL megcsörren Eysan mobilja....a kijelzõn pedig Kenan neve villog.......
Ebbõl Eysan azonnal értette, hogy Ezel TUDJA, hogy Eysan kettõs játékot játszik....és erre értette amikor megkérdezte: "hogy jöttél rá"? ......

Sikerült segítenem? :)
Egyébként a hiba nem benned van amiatt, hogy nem érted....a film készítõk hibája az, hogy ezt NEM HANGSÚLYOZTÁK KI EGYÉRTELMÛEN.....és ezt is csak kikövetkeztetni lehetett.....Õszintén megmondom, hogy ezt a jelenetet én is csak második megnézésre értettem meg :DDD

Szóval a hiba nem benned van , hanem a film készítõk "bûne" a pontatlan képi és/vagy szóbeli kihangsúlyozása egyes fontos jeleneteknek :)
Azért remélem segítettem :)
10/10
Hopegirl 2011 aug. 05. - 23:07:15 10/10 Előzmény JennaBo
(3437/7116)
Kösy, és neked is Beanemnéni :) de még így sem látom az összefüggést :( asszem még egyszer megnézem ezt a jelenetet...