Téma: Ezel

10/10
Hopegirl 2011 aug. 14. - 19:42:08 10/10
(3716/7116)
Sziasztok! Nemrég láttam a tvben a jövõ heti elõzetest :) Ali és Azad párosra koncentrálva biztos h csudijó részek lesznek :D Oh, és ezután meg mutattak egy promot, egy hamarosan induló sorozatról (Szív útjai, ne vegyétek biztosra, mert eléggé kómás voltam)és kit látok? Cengizt :D Mondom, mi a fene?! Megjegyzem, abban sem tûnt vmi szimpinek :D
offtopic
csicsi1234 2011 aug. 14. - 16:18:29
(3715/7116)
Üdv!
Hát Pink Pearl most megmutattad az igazi arcodat gratulálok! Az egész vita onnan indult, hogy meg mertem kérdezni, hogy miért rakod tele a topikot ANÉLKÜL HOGY HASZNÁLNÁD AZ OFF TOPIK GOMBOT!
Nem azzal volt a bajom, hogy ilyeneket raksz ki, hanem, hogy miután felhívtam a figyelmedet arra, hogy esetleg használnod kéne az offtopik gombot, egy nagy adag arroganciával pökhendien elküldtél a fenébe ÉS látványosan nem voltál hajlandó továbbra sem használni. Ezek után elküldtelek melegebb éghajlatra.

Látványos, ahogy liongirl -t letámadod, mert egyezik az álláspontja az enyémmel, csak kicsit szerényebben fogalmazott.

Betty Draper téged még nem olvastalak ezen a fórumon, de látom te észnél vagy!

üdv
VastagCsilla 2011 aug. 14. - 14:36:44
(3714/7116)
Én továbbra is azon a véleményen vagyok kedved P.P. és többiek :), hogy engem nem zavar, ha küldözgettek egymásnak képeket, szövegeket :) Elvégre egy munkahelyen sem szólunk senkire rá, ha szünetben vagy pl munka közben másról beszélnek... :S Nem értem egyeseket mért zavar?! Ne olvassátok akkor el!!!

peace, love emberek :)
VastagCsilla 2011 aug. 14. - 14:30:45 Előzmény rencike007
(3713/7116)
Ja így már értem Cengizt és Sebnemt.
Kenanról nekem is úgyanez a véleményem. Ezel is rengeteget szenvedett, mégsem öl meg ártatlan embereket. Nekem is szimpatikusabb a fialatkori Kenan, mint az fiatalkori Ramiz. Amikor széttépte a képet (amin Kenan és a bátyja volt, nekem ott nagyon unszimpatikus volt, hogy jön ö ahoz, hogy döntsön Kenan helyett?!)
Cengiz nálam is utolsó helyen áll, egy szörnyeteg, csak és kizárólag magát szereti, illetve a kis Can-t, úgy vettem észre õt, tényleg szereti. Szerintem Eysant már nem szereti, csak az "dolgozik" benne, nehogy vissza menjen Ezelhez,és ezzel Ezel "legyözze" õt...
Eysan..hát róla vegyes az érzelmem, de szerintem sosem volt szerelmes Ezelbe, nem tenné vele most is amit tesz, és nem gondolhajta komolyan, hogy Ezel ölte meg Bahart.
Bahart én is sajnálom, hiányzik is nagyon nekem. Viszont Alit meg Azardot is nagyon szeretem :)

***Spolier****
Alig várom, hogy Ali és Azard végre összejöjjenek :) Olyan aranyosak együtt :)
***VÉGE****

Ezel elsõ helyen van nálam is. Meliha nénit nagyon sajnálom, szegény nem akarja elfogadni, hogy Mert meghalt :( Várom a holnapi részt :)
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 14. - 14:27:59 9/10
(3712/7116)
Sziasztok!

Juj,de jó!!! Pink!!! Üdv újra a fedélzeten! :-))))))
Nagyon köszönöm a nekem küldött talizmánt, elmentettem. Nagyon jólesett, hogy gondoltál rám!
A hsz-ed, amit a Moderátornak ill. nekünk címeztél, abszolút osztom, "like"-olni akartam, aztán rájöttem, ez nem az az oldal. :-)))))

A pénteki Ezelt még nem láttam, ha lesz egy nyugis órám, megnézem.

Puszi, további szép vasárnapot mindenkinek!

u.i. Szerintem is hagyjuk már a vitázást, evezzünk nyugisabb vizekre, beszélgessünk jókat a filmrõl, ha kell vitázzunk róla (kultúráltan!!!!) és senki szemét ne szúrja már, ha valaki a másiknak egy-egy képpel, idézettel kedveskedni akar. Ez egy topik emberekkel, emberi érzésekkel! (nem robotok vagyunk...)
offtopic
_Betty Draper 2011 aug. 14. - 12:10:16
(3711/7116)
Szia,

Küldtem neked privit.
10/10
Geschichte 2011 aug. 14. - 07:58:38 10/10
(3710/7116)
Jó reggelt mindenkinek!:-)))

Igen! Isten hozott Pink!:-))) Végre újra közöttünk vagy! Én is ugyanazt tudom mondani, hogy igen!! Szeretünk és tényleg örülünk neked!! Puszi!:-)))
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 14. - 00:53:07 10/10
(3709/7116)
........
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 14. - 00:52:41 10/10
(3708/7116)
........
10/10
offtopic
sunflower_seed 2011 aug. 14. - 00:29:46 10/10
(3707/7116)
Szabadna kérni egy apróságot:
Ami privi téma, az privibe menjen, ami off, az offba, ami a közt érdekli, az közösbe...

és a lényeg:

A VITÁNAK LEGYEN VÉGE! ITT, EBBEN A TOPIKBAN MINDENKIT SZERETETTEL FOGADUNK, FÜGGETLENÜL A STÍLUSÁTÓL, FÜGGETLENÜL A TÁJÉKOZATLANSÁGÁTÓL, FÜGGETLENÜL A FIGYELMETLENSÉGÉTÕL, FÜGGETLENÜL A FEGYELMEZETLENSÉGÉTÕL, FÜGGETLENÜL A FÜGGÕBE HAGYOTT VITÁITÓL...stb.

NE PROVOKÁLJÁTOK A MÁSIKAT!

Köszönöm
10/10
Keep the Faith 2011 aug. 14. - 00:22:42 10/10 Előzmény Pink Pearl
(3706/7116)
Isten hozott PP!
Szeretünk!
Semmi más nem számít! :)
offtopic
_Betty Draper 2011 aug. 13. - 23:39:00 Előzmény Pink Pearl
(3705/7116)
Pink Pearl!

Elképesztõ, hogy mit meg nem engedsz magadnak! Zsarolgatni a Moderátort………

Ki kell, hogy ábrándítsalak és egyúttal visszaszorítani egy kis idõre a paranoiád, bármily elképzelhetetlen is számodra, de mindenkitõl független nick vagyok, önálló véleménnyel!
(így legyen ötösöm a lottón, mert biztosra vettem, hogy ezzel fogsz „érvelni”, rettentõ kiszámítható vagy, bár ez lenne a legkisebb hibád).
Igen, amit írtam ismerõsnek tûnhet, mert már elõttem, a pár hónap leforgása alatt többen is próbálkoztak rávilágítani egy-két dologra a kommunikációddal kapcsolatban. Mindenesetre ez azt jelzi, hogy mégiscsak elolvasod a neked írt – nem feltétlenül dicshimnuszokat zengõ írásokat is, viszont nagyon úgy néz ki, hogy nem értesz meg belõlük semmit. Én egyáltalán nem bántó célzattal írtam amit írtam (a többiek nevében nem beszélhetek), de Te egyszerûen nem látod a fától az erdõt. Már régen túl lenne az egész Közösség az egészen, amennyiben Te a Téged ért kritikákat a helyén kezelnéd, de Te nem, nem és nem. Tudod az is rettentõ furcsa, hogy mindig Neked szólnak ezek a kritikák és nem a többi fórumozónak, vajon mi lehet ennek az oka?

És végül: ennek a fórumnak nem Rólad vagy Rólam, vagy Akárkirõl kell szólnia, hanem a sorozatról.
Remélem, megnyugszol, átgondolod a döntésed és nem hagyod itt a fórumot, mert látszólag igen sokan szeretnek.

Üdv.: Betty Draper (1 p-vel)
10/10
rencike007 2011 aug. 13. - 23:07:09 10/10
(3704/7116)
Köszi, a többit meg majd meglátom:) (hogy milyen szerepe lesz) mindenesetre gyanús hogy ennyire fel akarta magát vetetni...
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:55:02 10/10
(3703/7116)
*************SPOILER*****
Igen, nagyon fontos szerepe lesz Bade-nak, mert gondolom rá gondoltál :)
********SPOILER VÉGE**********
10/10
rencike007 2011 aug. 13. - 22:52:57 10/10
(3702/7116)
Szia!:)
Csak egy kérdés? Annak a nõnek aki pénteken bejött a sorozatba (új alkalmazott Ezeléknél) lesz valami szerepe a késõbbiekben? A kérdés hangsúlyozottan csak a VALAMIRE vonatkozik.:)

Köszi
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:46:39 10/10
(3701/7116)
gyors válasz....ha már úgyis benéztem....

Kedves Vivi!

Rosszul számoltad :)
Október 21-én lesz vége :)
Gyanítom, hogy te a török számozást vetted alapul, azért számoltad el :)

Na minden jót! Hétfõn este az Ezel után jövök....vagy nem...
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:42:49 10/10 Előzmény moderator2
(3700/7116)
Kedves Moderátor!

Várom válaszodat a 22:30-kor írt írásom végén NEKED feltett kérdéssel kapcsolatban! TE DÖNTESZ! Én el fogom fogadni akármit is döntesz!
Hétfõ este jövök vissza (addig úgyse lesz Ezel)és benézek akkor. Ha a most visszatett képek (amit pénteken kimoderáltál)akkor is ki lesznek moderálva......akkor No comment!

Betty Drapper!

Te véletlenül nem csicsi123...4566...vagy újabb néven? Ja nem....a hasonlóság bizonyára véletlen mûve .....

ombres nick pedig egy filmreklámozó robot? :D Ránéztem az írásaira és mindenhova ilyen reklámokat nyom be :D
10/10
rencike007 2011 aug. 13. - 22:40:05 10/10 Előzmény VastagCsilla
(3699/7116)
Cengiz és Sebnem beszéltek csak nem tudhattuk hogy Sebnem az (akkor még), mikor mentek a kocsiban telefonált Cengiz és kérdezõsködött a bárról, ezután küldte oda a rendõröket. Azt hogy ramiz ezt honnan tudta? Legyen elég annyi hogy õ az öreg Ramiz. Pontosan természetesen nem tudom mert én még nem láttam végig a sorozatot.
Nekem egyre inkább sokkal szimpatikusabb a fiatalkorú Kenan egyébként mint Ramiz fiatalon, kár érte, most viszont egy igazi szemétláda - azt hozzátenném hogy sztem Ömerrel is történt annyi rossz már mint vele (bár Kenannal nem tudhatjuk még pontosan mi volt) és õ mégse lett egy szörnyeteg aki meg tudna ölni egy olyan ártatlant mint Bahar, csakis játékból, hogy játsszon Ezelékkel és Ramizt megölhesse.
De ugyanakkor azt iselmondhatom hogy Kenan Cengiznél még mindig szimpatikusabb- õ alapból elárulta(többször is) a barátját+Kenanba megvan a jó szív sztem-ha már nagyon mélyen is van-persze nem fogom sajnálni hogyha legyõzik, sõt de nehezen tudom az életben elképzelni hogy egy ilyen jószívû fiúból egy kegyetlen gyilkos, zsarnok, manipulatív ember váljon- na mind1. Egyszóval a leghátul nekem Cengiz áll egyértelmûen, utána Eysan(ez talán változhat ha esetleg kiderül h csak taktikázik Kenannal. Legelöl természetesen Ezel:), majd Ali és Bahar(õt sajnáltam a legjobban, ha valaki megérdemelte volna a boldogságot akkor az õ volt Ezel mellett, fényévekkel tisztább lelkû mint Eysan) volt.
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:39:30 10/10
(3698/7116)
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

A talizmánok nem csillagjegyhez hanem SZEMÉLYHEZ kötõdnek! Hiába tartozik valaki ugyanahhoz a csillagjegyhez,MÁSNAK NEM fog szerencsét hozni! Annak a személynek van magnetizálva akinek címezve van!

Senki más NE mentse le!

Egy átalános tudnivaló a talizmánokról: A tulajdonosára nézve szerencsét hoz, a mástól ELLOPOTT talizmán viszont balszerencsét hoz arra AKI ELLOPTA!

Igaz, hogy ez csak virtuális talizmán, de akkor is van ereje! Aki nem hisz benne, nem fogom erõltetni....én elmondtam amit tudni kell róla....aki mégis ellopja a másét és "baja" esik....magára vessen.....
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:38:46 10/10 Előzmény nemkati
(3697/7116)
Katicabogárka!

Ezt a katicás gyûrût NEKED küldöm,most nem piros hanem pink színû katicával díszítva :)
Így legalább mindig emlékezni fogsz rá, hogy tõlem kaptad :PPP