Téma: Ezel

10/10
Pink Pearl 2011 júl. 29. - 09:46:01 10/10
(3056/7116)
***********SPOILER********************************
Az a mai részben lesz és az a JELEN! Az a "6 hónappal késõbbi kártyaparti" amivel kezdték a második évadot,még sokára lesz.....
***************SPOILER VÉGE*****************
10/10
Geschichte 2011 júl. 29. - 09:43:08 10/10
(3055/7116)
Meg még valami ami spoiler de szerintem nem spoiler, mert már leadta elõzetesben az RTL klub de azért spoilerezek biztos ami biztos.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mutatta az RTL klub elõzetesben hogy Kenan meg Ezel leülnek kettesben pókerezni. Az a 6 hónappal késõbbi jelenet elõtt vagy után lesz? Meg úgy tûnt, hogy Eysan ott Ezel oldalára áll éppen ahol csak ketten pókereznek.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!
10/10
Geschichte 2011 júl. 29. - 09:23:29 10/10
(3054/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-)))

Tegnapi rész jó volt ahol a kártyázás után elrohantak Ezel meg Ali babám mint a kisgyerekek amikor rosszat tesznek. Csak azt nem értem mert a kocsiban ugyebár már benne ült Mert is. Ali és Ezel rohannak a kocsihoz és beszálltak. De hova lett Cengiz? Vagy én nem láttam? Ott még láttam, hogy feláll az asztaltól elmegy valahová és közben kacsint Ali babámra. Aztán eltûnt. Kocsihoz Ali meg Ezel rohant a kocsiban meg Mert ült. Cengiznek addigra nyoma veszett.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 29. - 08:11:07 10/10
(3053/7116)
Deszpina!

Ne hari, de ez azért nem egészen így van! Mert ezt az "embert is ölt" dolgot te olyan vehemenciával mondod (ha jól érzékelem) mintha azt mondanád, hogy Ezel = gyilkos!
Ezel senkit NEM AKART megölni! Amikor Sekízt "megölte" az egy véletlen baleset volt! NEM gyilkosság!
Ha valaki meg akar ölni téged vagy egy hozzátartozódat és te CSAK EZÉRT megölsz valakit? Az gyilkosság? NEM! Az NEM GYILKOSSÁG! (különben te halsz meg)
Sem erkölcsi, sem jogi értelemben NEM számít annak! A jogos önvédelem a magyar (és minden civilizált ország) törvényei szerint NEM BÜNTETHETÕ!

Ezel nem tudhatta, hogy Sekíz kiszórta a golyókat a pisztolyából....õ azt hitte Ramízt akarja megölni.....de Ezel még ennek ellenére sem megölni akarta....csak megállítani!! Az, hogy Sekíz "beleszaladt" Ezel késébe, az csak egy VÉLETLEN BALESET volt! Nem gyilkosság!

Ha te mész a kocsiddal az úton és VÉLETLENÜL elütsz valakit és az illetõ meghal? Akkor te "gyilkos" vagy???

Az én szememben Ezel nem gyilkos!

Gyilkosság = amikor valaki tudatosan elõre megfontolt szándékból,aljas indokból TUDATOSAN MEGÖL egy embert!

Ezel ezt tette? NEM! No comment!

Ezel NEM GYILKOS!
10/10
Deszpina 2011 júl. 29. - 06:32:59 10/10 Előzmény _Tavasznyár_
(3052/7116)
A jó és becsületes fiú embert is ölt már, éppen a dohányzása lenne illúzióromboló? Úgy viselkedik, mint egy maffiavezér.
slywer 2011 júl. 29. - 00:26:34
(3051/7116)
Jójó;úgyis tudod már,hogy "egy az egyben" nem olvasom folyamatosan végig a fórumot---mert olyan türelmetlen vagyok--de ezt legközelebb már elkezdem betartani-szóval:a kérdésemre a válaszod már megkaptam;"csak" a szövegkörnyezetet kellett kicsit átvizsgálni. :)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 29. - 00:08:51 10/10
(3050/7116)
Slywer!

Ne haragudj én tényleg nem akarlak megbántani de....az örökös értetlenkedésedet AZ OKOZZA, hogy EGYENKÉNT reagálsz úgy beírásokra, hogy nem olvastad el az utána következõket.....amikben pedig ott a magyarázat!

Egyszer már javasoltam neked TÉNYLEG CSAK JÓINDULATBÓL, hogy ha HOSSZÚ írástömeget kezdesz el olvasni (utólag) akkor NE EGYENKÉNT kezdj el reagálni, hanem ELÕSZÖR olvasd el az ÖSSZES írást amit még nem láttál.....
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 29. - 00:02:58 10/10
(3049/7116)
Persze, hogy küldött! Ezt boncolgattam több írásban....mert valaki nem látta..........Mit nem értesz ezen?!
slywer 2011 júl. 28. - 23:59:53 Előzmény Pink Pearl
(3048/7116)
:O...ne haragudj,de most ezt nem értem---a 22;09h-i és a 22;18h-i hsz-ednél azt írtad,hogy küldött neki sms-t.

Akkor most "mivan"?
slywer 2011 júl. 28. - 23:46:51 Előzmény Deszpina
(3047/7116)
Mert Kenan---a nagy befolyása miatt---a rendõrséget is a "markában tartja"?
slywer 2011 júl. 28. - 23:44:43 Előzmény nemkati
(3046/7116)
Ráadásul még a kocsiban is mellette ül Kenan--utána meg az apja....majd az miatt is "betesz" valakinek...szerintem egy szemét ribanc.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 28. - 23:39:36 10/10
(3045/7116)
Slywer!

Megtennéd, hogy nem hozol ide politikai témát? Ez itt NEM POLITIKAI topic!
Nem vagyok egyik párt tagja sem és nem is érdekel egyik sem, de nem is ide való sem a politikai, sem az egyes vallású vagy nemzetiségû vagy egyéb besorolásba tartozó emberek ledegradáló megjegyzésekkel való minõsítése....
slywer 2011 júl. 28. - 23:34:37
(3044/7116)
Más(retekklub):olvastátok az origo-t? ..-->eladták a csatorna 31%-os magyar tulajdonát is.---> Szerintem még trágyább mûsorok lesznek--még több "agymosó" bulvár,agresszív,drasztikus amerikai filmek,közél,-ill. dél-amerikai sorozatok.Vagyis:elég,ha primitív mûsorok vannak,nem tanukságos dokumentum filmek(mondjuk,ez eddig sem vitte a pálmát a szerkesztõk szerint) és a híradóban továbbra is a gyilkosságok lesznek a fontosak,nem a közélet.
Szóval:ez is kell a júdoknak--->elég a 4 millió magyar rabszolgának.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 28. - 23:30:25 10/10 Előzmény nemkati
(3043/7116)
Kati!

A bajusz témával kapcsban még annyit, hogy egyrészt valóban a kajaszag miatt is "érdekes" lenne egy bajuszos pasival :DDD
De én nem is erre gondoltam, hanem arra, hogy nem szeretem ha szõrszálak lógnak ki a pasi szája fölül :DDD

Ha majd randizunk, remélem nem bajusszal fog jönni! :DDDDDDDDDDDD

De a mellkasa az nagyon sexy szõrösen :))) "tanítanám" magyarra....ahogy az a Colette franciára ....:DDDDD
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 28. - 23:26:30 10/10 Előzmény _Tavasznyár_
(3042/7116)
Ja és még a cigi téma....én nem tudom milyen képet láttál de....azt már rég tudjuk, hogy Ezelke cigizik :) Nem emlékszel arra a videora amit ide egyszer belinkelt valaki?
Egy taxiból száll ki éppen....és lesik tovább kamerával....valami presszó vagy étterem ahol ül egy asztalnál és CIGIZIK!! Ráadásul ott a tábla az asztal fölött ami jelzi, hogy " DOHÁNYOZNI TILOS " :DDDDD
Nahát ez az Ezel.....Meliha néni mit szólna ehhez, hogy a kisfia cigizik? Pláne TILTOTT helyen? :DDDD

Itt a video :) KATTINTS:
http://www.youtube.com/watch?v=nC40MeAEtwM&feature=youtu.be
10/10
serbyna26 2011 júl. 28. - 23:01:21 10/10
(3041/7116)
Köszi!! Értjük már:-DDD
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 28. - 22:58:28 10/10
(3040/7116)
na Tavaszkám....akkor a 22:45-ös írásodra válaszolva.....:)

Itt nagyon fontos a KRONOLÓGIAI sorrend!!! Hogy is volt ez? Akkor sorjában!

1:Eysan észreveszi, hogy Kenan nem bízik benne és arra is rájön, hogy Kenan meg akarja öletni Ezelt...
2:Eysan EZUTÁN elküldi azt a figyelmeztetõ sms-t Ezelnek: "Meg akarnak ölni! Menekülj! Ne hívj, mert figyelnek! " (vagyis ez volt az ELSÕ reakciója a tényekre)
3:Amikor Kenan kivette a válási papirokat Eysan kezébõl, Eysan ELÕSZÖR MEGIJEDT ( = nem akarta, hogy Kenan meglássa Ezel üzenetét)
4:De hirtelen ötlettõl vezéreltetve HIRTELEN taktikát váltott és mégis megmutatta az üzit mert....végülis abban nem volt semmi különös ami Ezelnek ártana....de neki (mármint Eysannak) KIVÁLÓ LEHETÕSÉG, hogy ELHITESSE Kenannal, hogy az õ oldalán áll!

Ne felejtsd el, hogy Eysannak ez a fõ "erõssége"! Átverni másokat....manipulálni másokat....

Ettõl sokkal jobban meg fogsz te még lepõdni Eysanon Tavaszkám :)))) Ezt elõre megjósolom :))))))))))
10/10
serbyna26 2011 júl. 28. - 22:45:41 10/10
(3039/7116)
Nekem sem volt egyértelmû Eysan reakciója,de ott én is úgy értelmeztem,hogy olyan szöveget nyomott el Kennan aminek a lényege az volt,hogy Ezel maga mellé szeretné állítani Eysant és erre rádöbbenve Eysan hogy Ezel valóban ezt akarja mutatta meg Kenannak a levelt,hogy igaza volt,hisz Kennan szinte meg sem lepõdött.Közben tényleg ment az sms...ott már én is azt gondoltam,hogy Eysan most taktikázna?
9/10
_Tavasznyár_ 2011 júl. 28. - 22:45:13 9/10
(3038/7116)
Hát az volt a furi, hogy elküldte a sömit, aztán mégis ilyet tett. Oké, legyen úgy, hogy Kenant akarta arról biztosítani, hogy mellette áll és nem Ezel mellett. Akkor miért nem mutatta meg egybõl, mi áll a válási papíron? Miért várt vele? Nekem valahogy úgy tûnt, hogy Kenan monológja ihlette, de ráció valóban nem volt benne, szóval lehet, hogy túlgondolom...

Most néztem a facebookon az Ezel oldalt és ott találtam egy képet, ami forgatási szünetben készült és Ezel épp cigarettára gyújt. Olyan illúzióromboló volt, hogy a jó és becsületes fiú bagózik. :-)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 28. - 22:40:22 10/10
(3037/7116)
Mivel annál a jelenetnél Ezel NEM volt ott (fizikailag)...mi értelme lett volna "Ezelnek" bármit is "bizonyítani"? :) Nem! Itt szerintem egyértelmû, hogy KENANNAL akarta azt ELHITETNI, hogy az õ oldalán áll ( mármint Kenan oldalán)És Ezelnek MIÉRT küldött volna sutyiban sms-t ilyen szöveggel, hogy: " "Meg akarnak ölni! Menekülj! Ne hívj, mert figyelnek! ".....?!

A másik kérdésedre válaszolva..........

************SPOILER***************************************
De a legvégén ki fog derülni, hogy ki mellé....de addig még nagyon sok megdöbbentõ dolgot fog tenni Eysan! Ezel egyszer annyira dühös lesz Eysanra az egyik szemétsége miatt, hogy majdnem....na ezt inkább nem írom le :DDD

********************SPOILER VÉGE*****************************