Téma: Ezel

10/10
ritu38 2011 aug. 02. - 12:21:33 10/10
(3196/7116)
Sziasztok!

A Ramiz és Ezel beszélgetése nekem is nagyon furcsa volt, teljesen olyan érzésem volt mint ha kimaradt volna egy jelenet. Én úgy értelmeztem, hogy Ezel fárdtan, kiborulva, félálomban felidézi Ramiz tanitását úgy mint ha beszélgetne vele. Arra gondol mit mondana most Ramiz vagy mit tanácsolna neki! Viszont, ha ez a rész majd csak lesz valamikor, akkor ez így elég zavaró!
Múl hét elején majdnem feladtam, de most már örülök, hogy tovább nézem " bátyámékat"! Végre zajlank az események!
10/10
Beanemnéni 2011 aug. 02. - 12:18:48 10/10
(3195/7116)
Szerintem Serdar "angolosan" távozni készül, biztos el akar tünni egy kis idõre.Ha csak futtába nézted, akkor még valamit megosztok veled: Mert autóval ment oda, mégpedig Cengiz-t követte, nem gyalog volt, csak kiszállt az autóból. Viszont azt én se értem, hogy még csak meg se próbált elugrani az autó elõl.
Szép napot(bár nálunk esik)!
10/10
nemkati 2011 aug. 02. - 12:09:23 10/10
(3194/7116)
Szia Bea néni. :)
Van amikor egy-egy részt csak úgy futtában tudok megnézni, a házat is azért nem ismertem fel. A táskának van valami jelentõsége, amit Serdar elvitt? Mi lehet benne?

Mostmár csak annyi a kérdésem, hogyha Mert gyalog indult haza, akkor mit keresett ennél a háznál? Mondjuk azon kívül, hogy így volt megírva a Sors könyvében (=forgatókönyv).

Ja, meg az a jelenet, amikor Meliha nénivel és Mümtaz bácsival megfordul a világ, az nagyon ott volt!! Én különösen át tudtam érezni, és elismerésem hogy így oldották meg, mert nagyon jól tudja érzékeltetni, hogy mi történik velük. Nekem 2 hónapja volt hasonló történetem, és pont így éreztem magam.
OFF
Csak nem akartam itt írni róla, remélem nem látszott meg rajtam. Már kezdek kifele lábalni a gödörbõl.
ON
10/10
nemkati 2011 aug. 02. - 12:02:38 10/10
(3193/7116)
Köszi, hát nem csoda, hogy nem értettem, hogy beszélgethet Ezel úgy Ramizzal, hogy Ramiz nincs is ott, hanem csak visszaemlékszik egy korábbi beszélgetésre, amit viszont csak késõbb fogunk látni. :))
De ha most se jól értem, akkor feladom.
10/10
Beanemnéni 2011 aug. 02. - 11:50:41 10/10
(3192/7116)
Szia Kati!
Szerintem az a ház ahol Ezel ült az autóban, és ugye ahol Mertet elütötte Serdar, az, amit Eysan kapott Kenantól az árulásáért cserébe. Ott lakik Eysan Can-nal.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 02. - 11:17:14 10/10
(3191/7116)
Szia Kati!

Ez a tegnap rész tényleg baromira meg lett tekerve :DDDDDDDDDD

Na akkor sorjában...
Azt írod:" Én azt vettem le a tegnapi Ramiz-Ezel beszélgetésbõl, de lehet, hogy már kezdek hülyülni megfele, hogy Ezel ült a kocsiban ott ahol Mert meghalt? Vagy szóval ott, ahol késõbb Eysan beszállt mellé mikor megtalálta. A ház, ami elõtt állt a kocsi, az, ahonnan Serdar kihozta a táskát, és Eysant kereste, nem? Nem tudom, milyen ház az."

IGEN, ott ült Ezel a kocsiban...mert Mert ott halt meg....

Azt írod: " Szóval Ezel ül a kocsiban,egyedül, és kesereg, meg sír. Közben ramiz beszél hozzá a fekete sapkában, de én úgy láttam, hogy Ramiz nem a kocsiban ült, hanem mellette állt, a másik oldalon. "

Ramíz NEM ült ott ABBAN a kocsiban!!!! Ramízt ott mi csak "hangilag" ( = narrátorként) hallottuk.

Amikor Ramíz abban a fekete kötött sapkával a fején beszélget Ezellel az KÉSÕBB LESZ! Az a ma esti rész végefelé lesz egy szabadtéri helyen, ahol egy asztalnál fog beszélgetni az egész brancs!!!!! (Ali, Cengiz,Ezel, Azad, Ramíz)....De Ezel és Ramíz kicsit KÜLÖN IS fog beszélni.....EBBÕL láttunk TEGNAP IS részeket.....

Én NEM errõl a kocsiról beszéltem elõbb (vagyis nem arról a kocsiról beszéltem ami fehér és Eysannal ült benne)
Én a FEKETE FURGONRÓL beszéltem amivel a PÉNTEKI RÉSZNEK VÉGE lett....az is ma fog sorra kerülni.....

Tehát idõrendben....

Ezel sétál az utcán....szembejön a nagy fekete furgon.....benne Ramíz + Ali + Cengíz = AZ A JELENET amivel a PÉNTEKI résznek VÉGE lett! ÉS ami MA FOG IDÕBEN bekövetkezni "újból" :D
Utána lesz még pár dolog...pl amikor elmennek arra a szabadtéri helyre...és félrevonul Ramíz és Ezel és OTT beszélgetnek KETTESBEN (Ramíz fején a kötöttsapka)

Na így érthetõ? :))))

Már én magam is elképedek ettõl a túltekeréstõl :DDDD
De remélem sikerült érthetõen leírnom :))
10/10
Geschichte 2011 aug. 02. - 11:04:55 10/10
(3190/7116)
Úgy látom nem csak engem zavart meg ez a jelenet! épp ezt a jelenetet nem értem ezt a részt kérdeztem Pinktõl azaz válaszolt is de lehet így sem értettem. De úgy látszik nem egyedül vagyok ezzel a jelenet nem értéssel.
10/10
nemkati 2011 aug. 02. - 11:03:37 10/10
(3189/7116)
Hááá, Sunfleur, jó hallani, amikor másnak is hasonló a vélménye. :)))
10/10
Geschichte 2011 aug. 02. - 11:02:40 10/10
(3188/7116)
De valami nem stimmel. Amikor Eysan beszáll Ezelhez a kocsiba beszélgetnek és mondja Eysan Ezelnek hogy utazzanak el valahová, akkor viszont Ezel visszaemlékszik mit mondott neki Ramiz, hogy az áruló el akarja vinni. Aztán amikor a garázsban megjelenik Ali a kulccsal és szintén mondja elviszi biztonságos helyre szintén emlékezik Ezel Ramiz mondataira az árulósra. Olyan mintha Ramiz-Ezel beszélgetése elõbb lett volna mint a jelenet. Ha nem így van én nem értem a filmet meg téged amit leírtál. Nálam lesz akkor a hiba:(
10/10
nemkati 2011 aug. 02. - 11:01:11 10/10
(3187/7116)
Ha Ramiz nincs, Ezel vagy a börtönben ül még, vagy már nem él. Vagy megszökik.
10/10
nemkati 2011 aug. 02. - 11:00:16 10/10
(3186/7116)
Szia Pink!

Én azt vettem le a tegnapi Ramiz-Ezel beszélgetésbõl, de lehet, hogy már kezdek hülyülni megfele, hogy Ezel ült a kocsiban ott ahol Mert meghalt? Vagy szóval ott, ahol késõbb Eysan beszállt mellé mikor megtalálta. A ház, ami elõtt állt a kocsi, az, ahonnan Serdar kihozta a táskát, és Eysant kereste, nem? Nem tudom, milyen ház az.

Szóval Ezel ül a kocsiban,egyedül, és kesereg, meg sír. Közben ramiz beszél hozzá a fekete sapkában, de én úgy láttam, hogy Ramiz nem a kocsiban ült, hanem mellette állt, a másik oldalon. És az egész beszélgetésnek olyan hangulata volt, mintha valójában nem történt volna meg, csak Ezel fejében, a gondolatában. Én így láttam.
10/10
Geschichte 2011 aug. 02. - 10:49:34 10/10
(3185/7116)
Köszönöm a választ!:-) Igen arra a jelentre gondoltam amikor beszélgetnek ki lehet az áruló és mondja Ramiz aki biztonságos helyre akar vinni. Amikor végig beszélik ki lehet az áruló. Arra gondoltam, az a beszélgetés elõtt vagy után volt az Eysan-Ezel kocsiban lévõ beszélgetés és Ali-Ezel kulcsos jelenet. De akkor az még a beszélgetés elõtt van Ramiz-Ezel elõtt van elmondásod szerint, az Ali kulcs átadása Ezelnek is. Köszi! Legalábbis ha jól értelmeztem az írásodat. Akkor mai részben lesz inkább Ramiz-Ezel beszélgetése. Az tették elõrébb. Tegnapiban meg a jelenben Eysan mondta utazzanak el, Ali meg adta a kulcsot Ezelnek, hogy menjenek biztonságos helyre. Ramiz Ezel beszélgetéshez inkább most fognak odaérni, csak elõbbre tették a filmet. Na ezt aztán jól leírtam:-))))))
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 02. - 09:58:40 10/10
(3184/7116)
Szia Geschichte!

Értem amit kérdezel és megpróbálom elmagyarázni. Ezt most tényleg szerintem is "túlzottan megtekerték" amúgy :DD

Szóval azt kérdezed: " Eysan amikor beszáll a kocsiba meg Ali megjelenik Ezelnél a kulccsal, hogy menjenek el biztonságos helyre, az Ramiz-Ezel beszélgetése elõtt van vagy utána???"

Te most melyik "Ramíz-Ezel beszélgetés"-re gondolsz? Arra amivel a pénteki rész végzõdött? Amikor abban a furgonban ült Ramíz Alival és Cengízzel?

Na inkább mondom az IDÕRENDI sorrendet, így sztem egyszerûbb lesz értelmezni :) Ezt most tényleg agyon tekerték szerintem is :DD

Szóval az Ali + Eysan + kulcsos jelent van ELÕBB....és az a " Ramíz ül a furgonban Ali + Cengízzel és beszél Ezelhez az utcán amikor megállnak a kocsival " jelenet vagyis amivel a pénteki rész végzõdõtt, ahhoz MA ESTE fogunk ELJUTNI IDÕBEN! :)
Utána fog történni(idõrendi sorrendet illetõen) amikor Ezel és Ramíz kettesben beszélget (Ramíz fején kötött sapka és egy szabadtéri helyen vannak) és mikor elérünk ide ma este , UTÁNA még lesz pár dolog ami MÉG NEM VOLT látható! :)

Huhh remélem sikerült elmagyarázni! :))) Ez most tényleg túl-túl--túl lett tekerve a film készítõk által :DDDD
Pedig amúgy én szeretem az idõ-visszaugrálós jeleneteket :) De ez már túlzás volt egy kicsit szerintem is :DDD
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 02. - 09:31:17 9/10
(3183/7116)
Engem Selma Ruttkai Évára emlékeztet. :-)
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 02. - 09:28:42 9/10
(3182/7116)
Ha Ramiz nincs, Ezel még mindig börtönben ül...
10/10
Geschichte 2011 aug. 02. - 09:18:34 10/10
(3181/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-)))

Tegnapi rész kicsit nekem is érthetetlen volt, mert nem tudtam Ramiz-Ezel beszélgetését követni. Erre mondja Eysan, hogy menjünk el valahová biztonságos helyre. Utána megjött Ali szintén ezt mondta. Most már kettõjükre gyanakszik de tuti nem Ali a besúgó. Csak kérdés Eysan amikor beszáll a kocsiba meg Ali megjelenik Ezelnél a kulccsal, hogy menjenek el biztonságos helyre, az Ramiz-Ezel beszélgetése elõtt van vagy utána???
10/10
atilla123 2011 aug. 02. - 07:22:50 10/10
(3180/7116)
oké, akkor nem lesz a fia :) szerintem ezek az utalások nem bakik, ebben a sorozatban rendszeresen szivatják a nézõt is kétségek közt, ettõl is izgi a dolog, hogy kavarnak, aztán letisztul és így tovább.

most mindenki besúgógyanús, eysan azért, mert megint cicázik, cengiz a gyerekvisszaszerzés miatt, ali pedig a kulcs miatt, hogy el akarja vinni ezelt oda. egyenlõre nem tudjuk, ki küldte neki azt a kulcsot tegnap.

nem figyelgetem a sztoriban az évszámokat, de a sekiz temetésén mutatták a fejfáját, azon rajta kellett legyen a szül.dátum, de már nem emlékszem.
10/10
atilla123 2011 aug. 02. - 07:03:56 10/10 Előzmény nemkati
(3179/7116)
selma nem felesége ramiznak, mikor ezel kicsempészte a kórházból, közben mondta az orvosnak, hogy nincs szükség selma asszony engedélyér, hogy lekapcsolják a lélegeztetõrõl, mert ramiznak nincs törvényes hozzátartozója.

tegnap megérdemelte már az öreg a leb@szást alitól, az tetszett :) már sokat savanyodott a nyaralóban. aznap este kerestette és látogatta meg ezelt egy kis lelkifröccsre, nekem úgy jött le. és nagyon jó volt az erkölcsi tanúlság kimondása, hogy bár ezel az õ "fia", de minden tettéért és a tettek következményeiért magával kell elszámolni, mert a cselekedetei saját döntései voltak.
az egyszerû, becsületes munkáscsaládban született ömernek vége, és maradt ezel, a gengszer, maffiózó, szerencsejátékos, egyre mélyebbre süllyed az alvilágban.
10/10
Sunfleur 2011 aug. 02. - 05:22:35 10/10 Előzmény nemkati
(3178/7116)
Komolyan a szívembe zártalak, Kati ^^
Azt sem tudtam, melyikre válaszoljak :D
Azt mondja, eleve meg volt romolva XDD
Én szoktam ilyen esszenciálisan fogalmazni, mikor agyhadjáratom van XDD
A ruhuna fatina témakörben meg ne aggódj, elõször én is azt hittem valami nõi név, aztán volt röhögés, mikor megláttam, hogy jóformán minden egyes sírra azt írták.
Gyanús lett, hogy nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz az édesanyja XDD
10/10
nemkati 2011 aug. 01. - 23:39:26 10/10
(3177/7116)
Nekem néha a fiatal Selma Sebnemre hasonlít. :)
Olyan kis naív, jóhiszemû, és jóindulatú.