Téma: Ezel

10/10
Geschichte 2011 júl. 16. - 17:06:11 10/10
(2496/7116)
De a Ramiz lányát is meg akarta ölni hisz Tefoból azért szedte ki, hogy hol van. Ali meg megpróbált közbe lépni. Végül nem ölte meg Ramiz lányát csak dumált vele és elengedte. Bosszú mindenre képes. Gondolta megöli Ramiz lányát utána végez Ramizzal. Végül senkit sem ölt meg max Ramizt akarta megölni de 6 hónappal késõbb látjuk a történetet magyarán végül senkit nem ölt meg. Max Ramizt akarta. 1 embert mert Kenan úgy nevelte. SZerintem neki is van szíve. Ali viszont nagyon aranyos volt amikor Azad puszit adott neki a pályaudvaron:-)))) Ali imádni való! Jobb mint Ezel:-)) Én számomra:-)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 16. - 16:45:13 9/10
(2495/7116)
Mégiscsak a nagynénje! :-) Õ nem rajta akart bosszút állni, hanem a nagyapján...

A temetõs jeleneten megint kiakadtam. Ott volt a lehetõség, hogy végre elmondja Ezel az apjának, öccsének az igazat, erre otthagy csapot-papot az öregért... Ilyen nincs az életben!

Nem tudom, már melyikõtök írta, hogy a fordító progi szamárnak fordította az Ezel-t.
Mikor kezdõdött a sorozat, automatikusan én is Ézelnek ejtettem (Esel német szó kiejtése alapján) és nekem is a szamár jutott róla eszembe... Valahol az is. Egy szamár, akit átvertek a barátai... :-)

Pink: Köszi az infót a kivágásokkal kapcsolatban! Megnézem mindjárt youtube-on az eredeti verziót. Nekem ez a múltbéli sztori elég homályos... A két öreg maffiózót is mindig keverem, nem tudom, hogy melyik az, aki megbízta Ramizt, hogy az énekesnõnek vigye el a gyûrût? Végül õt ölte meg Ramiz vagy a féltékeny másikat?

Zoli: Mindig jókat mosolygok a hozzászólásaidon. Én általában úgy vagyok a filmekkel, ha gagyinak találom vagy nem köt le, nem nézem tovább. Te úgy látszik, mazochista vagy, mert folyamatosan képben vagy a filmmel kapcsolatban... Miért is nézed, ha ennyire szánalmasnak találod??? Nem értelek, fejtsd már ki légy szíves!

Csenge: A legtöbb pontban egyetértek. A helyesírással kapcsolatban: Nekem is fontos a helyes írás :-) és szemet szúrnak a bakik, de nem szólok, hisz ez a topik nem errõl szól. Mindenki leírhatja a filmmel kapcsolatos véleményét, de attól, hogy véleménye van, nem társul(hat) hozzá jó helyesírás... A nagybetûs kiemelés fórumon, e-mailben valóban kiabálást jelent, eleinte engem is zavart Pink ilyen jellegû kiemelése, kicsit kioktatónbak is éreztem, de aztán ahogy írja, ezzel csak a figyelmet akarja felhívni, hisz a port-on nincs lehetõség dõlt betûre, vastagításra, más színnel való jelölésre, úgyhogy megszoktam már az írásait. :-)
10/10
Geschichte 2011 júl. 16. - 15:39:26 10/10
(2494/7116)
Nem is gép. Van szíve hisz senkit nem ölt még meg. Azadot is elengedte Ramiz lányát. Pedig meg akarta ölni tudtommal.
Mégis elengedte. Ott ültek a kocsiban az jó volt nézni, ahogy hat Azad Ramizra. Nekem az a jelenet tetszett. És végül elengedte.
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 16. - 14:38:13 10/10
(2493/7116)
Igen, igazad van, nem teljesen jó szó rá a gép, de nem is tudom milyen jelzõvel illessem. Talán: "raj". Igen! :) A kicsi Ramiz nagyon raj! :)
De pl. olyan lelketlen, nagyképû beszólás volt az is, hogy majd õ eldönti, hogy a tolószékes bajtársa mikor haljon meg. Hát ki õ? A jó Isten? Hogy rendelkezzen az emberéletek felett?
10/10
Hopegirl 2011 júl. 16. - 12:47:52 10/10 Előzmény Keep the Faith
(2492/7116)
Én nem igazán értek egyet veled Sekiz dolgában. Nem hiszem, hogy csak egy gép lenne, érzelmek nélkül. Pl: mikor a barátaival találkozott, látszott, hogy kötõdik hozzájuk, Vagy mikor meglátogatta a lesérült emberét. És végülis Sebnemet sem õ szúrta le, sõt, amit észrevettem, hogy az õ kabátja volt ráterítve... Biztos, hogy nem akarta, hogy meghaljon szegény, csak valahogy ki kellett szednie az információt Tefóból. Meg is ölhette volna õket, de nem tette. Összegezve, nem hiszem, hogy érzéketlen lenne :)
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 16. - 12:15:28 10/10
(2491/7116)
Persze, kaptam választ, még hozzá ugyan azt, amire én is gondoltam, és amit Te is írtál.....
De azért köszi.
10/10
greg_frehley 2011 júl. 16. - 12:00:01 10/10
(2490/7116)
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, ugyanis ugyanis a youtube-on megakarom nézni az Ezel (török számozás szerinti)37. részét angol felirattal, meg is találtam ezt a verziót, viszont a felirat nem jelenik meg. Hiába kattintok a cc jelre nem történik semmi,csak ott van mellette egy felkiáltó jel.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 16. - 11:57:44
(2489/7116)
http://hasznalt-konyv.vatera.hu/dr_anders_romantikus_sorozat_9_db_1464451038.html
Google a barátod :)
Egyébként bármely romantikus sorozatot írhattam volna :)
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 16. - 11:56:07 10/10
(2488/7116)
Hát... sajnálom hogy elrontottam a kocsi márkáját, legközelebb jobban figyelek.
De annak a hozzászólásomnak nem ez a lényege szerintem.
DelCo 2011 júl. 16. - 11:51:14
(2487/7116)
Remélem nem sértettelek meg. A frakk egyébként nem tetszik.
Elárulnád, hogy mik azok a "Dr. Anders leányregények",amire hivatkozol, mert nekem fogalmam sincs, így nem tudom összehasonlítani az Ezellel.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 16. - 11:26:07
(2486/7116)
Igen, én frakkban járok wc-re, történjék bármi!
DelCo 2011 júl. 16. - 11:15:55
(2485/7116)
Bocs, de ezt nem hagyhatom ki: Te átöltözöl, mielõtt wc-re mész? Persze hogy öltönyben megy, ha egyszer az van rajta!:))
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 16. - 11:04:31 10/10
(2484/7116)
Micsoda felületes egy nõszemély vagyok. :) Én kérek elnézést!
Valahogy azt a bejegyzésedet elkerültem ezek szerint.
Egyébként biztos hogy a rendõrök úgy reagálnának egy lövöldözésre mint nálunk.
10/10
nemkati 2011 júl. 16. - 10:14:13 10/10
(2483/7116)
Persze, hogy nem a színész életkora számít, de mivel nem tudjuk a filmbeli életkorukat, legalább a színészekét tudjuk, hátha könnyebb fölfogni hogy mi hogy történhetett. Ramiz bácsi, akarom mondani Tuncel Kurtiz egyébként nekem sokkal idõsebbnek tûnik 74 évesnél. De persze, hogy nem az számít, hogy a filmben hány éves, hanem hogy az elsõ fia '71-ben született. Ezt egyébként honnan tudod?
10/10
Sunfleur 2011 júl. 16. - 09:39:56 10/10
(2482/7116)
Milyen más nyolcaska normál utcaiban és bozont nélkül. Mindjárt embernek tûnik:))
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 16. - 09:31:14 Előzmény Keep the Faith
(2481/7116)
Oké,lehet igazad van, én sajnos nem jártam Isztambulban,csak barátaim nemrég.
Igazából arra a felvetésre válaszoltam,hogy valaki említette sosem jelennek meg rendõrök és vajh tényleg ilyen lehet-e Töröko., hogy csak úgy lövöldöznek az utcán?
Erre írtam,hogy ez azért filmbéli túlzás, Törökországban nincs háborús helyzet,ha olyan jelenetek játszódnának a valóságban,mint a filmben, akkor azért természetesen megjelennének a rendõrök és kb.úgy kezelnék a szituációt,mint nálunk.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 16. - 09:26:09 Előzmény csenge31
(2480/7116)
Brazil szappanoperákkal azért hasonlítottam össze,mert ugyanazokkal az elemekkel dolgoznak itt is.
A jóképû,sármos,piszkosul gazdag fõszereplõ,aki persze mindezek mellett romantikus. Oh,igen!
Hogy ezekre mennyire rájátszanak,azt bizonyítja a sok túlzás.
Ezel Mazeratival jár :) Nem szimplán valami jó kocsival,hanem az egyik legjobbal!
Állandóan öltönyben van. Még véletlenül sem lehet egyszer tréningruhában otthon :) Nem,neki mindig a sármos öltönyös pasit kell hoznia,ha beledöglikis a wc-re is öltönyben megy.
A fõszereplõ nõk ugyanígy mindig tökéletesen néznek ki stb.stb.
Tudom rosszul hangzik,de ezek a Dr.Anders leányregények,mind ugyanazokkal az elemekkel dolgoznak.
Mindig a külsõségek, szuper nõk,szuper pasik és szuper kocsik.
Ahogy itt is, úgy a brazil szappanoperákban is állandóak a fordulatok, Hozé Ármándóról kiderül,hogy nem is Hiulíta fia,hanem Migelé aki a csalás ellensége stb :D Szóval ezektõl a fordulatoktól sem kell elájulni,minden sorozat sajátja.
A bölcselkedések,pedig üres frázisok.
Más,ha ezeket egy szépirodalmi mûben olvasod és más,ha abból kiragadva egy RTL-es sorozatban.
Mindenre lehet mondani valami nagyon okosat és a századiknál finoman szólva elcsépelt és közhelyes lesz a bölcselkedõ.
Egyébként 32 vagyok és attól,hogy férfi,nem hiszem,hogy érzéketlen lennék.
Tudod kicsit olyan ez,mint ha valaki egy nap százszor elmondja,hogy "szeretlek".
Önmagában a szerelem szép dolog, de egyrészt nem mondogatni kell,másrészt a századik után "elkopik" a jelentése,nem lesz mögötte semmi.
Ilyenek ezek a bölcselkedések is, nagy semmik...
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 16. - 09:16:23 10/10
(2479/7116)
A képen látható a Sekíz-t (nyolcast) játszó Kivanc Tatlitug és jelenlegi barátnõje Idil Firat.
A pasi 28, a csaj 39 éves. (nagyon szép nõ szerintem)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 16. - 08:53:23 10/10
(2478/7116)
Kati!

Én a filmbeli életkorra gondoltam :) Tökmindegy, hogy a szerepet játszó színész "valós" életkora mennyi :)))
Tolnay Klári pl állítólag 43 évesen játszotta elõször Júliát, aki egy 13 éves lány :)
Egy híres amerikai színésznõ pedig kb 40 éves volt amikor egy sorozatban õ játszott egy nõt 15 éves korától 85 éves koráig :)))

Szóval ez lényegtelen .....

Biológiailag persze, hogy lehet gyereke egy 15 éves fiúnak (vagy 12 évesnek?!) de én BIZTOS vagyok benne, hogy NEM errõl van itt szó, hogy az öreg Ramíz legnagyobb fia 12-15 évesen apa lett......Egyszerûen erre nem figyeltek oda eléggé a forgatókönyvírók! Ennyi!
Azad a szerep szerint most 25 éves....de Sekíz mellett valóban õ tûnt "kislányosabbnak". Sekíz sztem sokkal idõsebbnek néz ki a tényleges koránál,emiatt az "õsember" design miatt :DDDDDD
10/10
nemkati 2011 júl. 16. - 08:43:35 10/10
(2477/7116)
Jóccaka. :)