Téma: Ezel

9/10
Tavasznyár 2011 júl. 12. - 10:00:30 9/10
(2196/7116)
Így már OK! :-)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 12. - 09:56:40 10/10
(2195/7116)
Geschichte! Látom te totál beleestél Aliba! :))))))))))
De õ már nõs és van egy kis gyerkõce is......

Ezel vagyis Kenan Imirzalioglu viszont még "szabad préda" :)))))
Nála még van esély :DDDDDDDD
Nálam õ a király :))))))))))))
10/10
Geschichte 2011 júl. 12. - 09:53:48 10/10
(2194/7116)
Azok a szép szemei:-))
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 12. - 09:43:05 10/10
(2193/7116)
Na egy kis pontosítás :)
Kenan úgy mondta: " a fogda elõtti elhagyatott parkolóban fogják Cengízt holtan találni " :)))

Ezel pedig nyílván tudta hol a fogda :))
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 12. - 09:34:23 9/10
(2192/7116)
Pink: Nagyon köszönöm! :-)))) A múltkor Ezel magyarhangjával kapcsolatban értettünk egyet.

Ezek szerint Isztambulban csak egy parkoló van, hogy tudta Ezel, hova szaladjon Cengizt menteni? :-))))
Nekem olyan visszázs, hogy egy-egy jelenet nagyon ki van dolgozva, tele fordulatokkal, igényesen "megszerkesztve", a tegnapi rész meg olyan összecsapott volt tele bakikkal és felületesen "ledarálva"...

Látom, folyamatosan foglalkoztatnak titeket Ali ujjai. :-)
"Hogy lehet az, hogy "csak" eltörték és mégis vérzett?
Szerintem nagyon egyszerû a magyarázat rá. Ha harapófogóval összeroppantják az ember ujjait,éles szerszám lévén a bõr is sérül és nagyon vérzik, ezért volt bekötözve Ali keze...
10/10
Geschichte 2011 júl. 12. - 08:56:27 10/10
(2191/7116)
Gondolom:-) Néha nehéz követni így a filmet de azért mégis lehet és meg lehet érteni is aki figyel.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 12. - 08:54:44 10/10
(2190/7116)
Szia Geschichte! :)

Lesznek ettõl sokkal nagyobb "bakik" is :DDDDD
10/10
Geschichte 2011 júl. 12. - 08:52:34 10/10
(2189/7116)
Sehol nem írtam, hogy valami baj van az ujjával, azért írtam, hogy hülyén lett megcsinálva, mert ha valami eltörik abból nem ömlik a vér. Magyarán ez a része is rosszul lett leadva, ahogyan a zakós meg pólós jelenet amikor fut Ezel.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 12. - 08:51:33 10/10
(2188/7116)
Szia Sunfleur! :)

Te még ilyesmin meg tudsz lepõdni a Retek klub esetében? :))))))))))
Én már semmin se :(((( Már nem hiszek a tündérmesékben :(((((((
Logikát találni a Retek klub ügyködéseiben?! :((( Kb mint a kör négyszögesítése :DDD
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 12. - 08:49:31 10/10
(2187/7116)
Rdoo!

Nem olvastad a tegnapi írásokat?
Igen rendbejön....Eltörte az a nõ 2 ujját de össze fog forrni.
Mind a 10 ujja megvan a sorozat végéig.....
RDoo 2011 júl. 12. - 08:45:16
(2186/7116)
Lehet van esély rá hogy Ali újja rendbe jön?
10/10
Geschichte 2011 júl. 12. - 07:38:49 10/10
(2185/7116)
Jó reggelt mindenkinek!:)
Már elõtte kiabált Ali mielõtt belõtt az ablakon. Másrészt ha valakinek csak megszorítom az ujját abból nem ömlik a vér. Azt meg hogy honnan tudta, hogy Ali hol lesz Ezel nyilván nem õ tudta hanem Tefo. Hisz Tefo szereti Alit és tud minden lépésérõl. Gondolom Ezel megkérdezte, hogy tudja hol van esetleg Ali mert bantani fogják és menjen Alinak segíteni. Cengizt meg ügyebár tudta Ezel.
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 12. - 06:40:29 10/10
(2184/7116)
Kezdem komolyan nem érteni a retekklub cenzúrázását, viszont jó hír, hogy nem csak az Ezelnél mûvelik, hanem a saját oldalukon is.
Feltettem egy tökegyszerû kérdést jó pár napja a honlapjukon a sorozat alá, hogy ugyan mondják már meg, ki Azad magyar hangja.. Szerintetek túlélte a cenzúrát?
Hát nem :DD
Ezek betegek.
Azt kitették, amikor az eszetlen vagdosásukat kommentáltam nem kifejezetten pozitív hangnemben, ezt az egyszerû kérdést meg túl demoralizálónak tartották, hogy kikerüljön :DD
Ezeknek baj van az agyukkal, de nagyon csúnyán :DD
10/10
Sunfleur 2011 júl. 12. - 06:34:23 10/10 Előzmény K.Andi1
(2183/7116)
Jóreggelt hölgyeim:)

Andi : Ezel biztos annyira rohant, hogy lehûtötte a menetszél, fázott, azért kapta elõ a zakóját a dzsémszbond szettjébõl :DDD

Viccet félretéve, szentségtörést követtem el :) Olvastam, hogy a tegnapi részt pont egy izgalmas helyen hagyták abba, így hát meg se néztem. Majd ma a kettõt együtt. Legalább a feeling legyen meg :))
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 12. - 01:53:52 10/10
(2182/7116)
Slywer!

Nem tudom miért nem találod a szavazást.....szerintem rossz helyen keresed.

Ide kattints: http://rtlklub.hu/

És itt tekerd az oldalt lefelé (de ne teljesen le) és baloldalon fogod látni a szavazótáblát. Teszek ide egy screenshot-ot! NÉZD! Ott a filmnevek elõtt kockák vannak. Az Ezel kockájába tegyél egy pipát és alul nyomj a SZAVAZOK gombra!

És hadd javasoljak valamit Neked! Tényleg jóindulatból!

Ha mindig több napra visszamenõ írásokat UTÓLAG olvasol vissza, akkor ne kezdj el EGYENKÉNT reagálni az írásokra ADDIG amíg nem olvastad el az ÖSSZESET! Mert így sokszor olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy olyasmire reagálsz amire elõtted már kb 20-an reagáltak....vagy az már nem téma....vagy aktualitását vesztette.....vagy félreérthetsz dolgokat ha úgy reagálsz EGYENKÉNT egy RÉGEBBI írásra, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mirõl is van szó.....

Egy példa: Pl múlt héten amikor nekem és sokan másoknak is beszóltál, hogy "Ne nevezzék Ezelt Kenannak"....ez is abból adódott, hogy EGYENKÉNT kezdtél reagálni RÉGEBBI írásokra amit FÉLREÉRTETTÉL és nem tudtad, hogy azok akiknek beszóltál, a FILMBELI Kenanról beszéltek és NEM az Ezel-t alakító Kenan Imirzalioglu nevû színészrõl AHOGY TE GONDOLTAD!

Tudom, hogy utólag te magad is észrevetted, emlékszem! Ezt tényleg csak jóindulatból mondom, hogy pl ez se történt volna meg ha végigolvasod az ÖSSZES beírást (amit kihagytál) és ADDIG nem kezdesz el EGYENKÉNT reagálni írásokra és akkor nem lett volna félreértés, mert akkor kiderült volna egyértelmûen, hogy Kenan (az itteni, említett hozzászólásokban) = Kenan Birkan a film egyik szereplõje.........

De persze te tudod.....én csak jóindulatból szólok! Neked akarok ezzel jót és neked akarok segíteni!
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 12. - 00:10:32 10/10
(2181/7116)
Szia Tavasznyár! :)

Akkor sorjában:

1:Eysan azt TUDTA kezdettõl, hogy KENAN aki Bahart megölette.....csak formailag tett úgy mintha Ezel ellen kérné a "segítségét"....mert az tény, hogy Ezelre is haragudott, de NEM AZÉRT mert õt hitte Bahar gyilkosának, hanem amiatt amit Ezel tett vele....kisemmizte,megszégyenítette azzal, hogy szembesítette a múltjával.....

Eysan csak a mai rész óta "hiszi" Ezelt bûnösnek Bahar halálában, mert Kenan nagyon rafináltam keverte a kártyát ezügyben.....perpillanat Eysan hisz Kenannak....

2:Hogy hol találja Cengizt azt onnan tudta, hogy KENAN mondta ezt Ezelnek "a parkolóban fogják holtan találni Cengízt"....

3:Hogy Tefo honnan tudta hol találja Alit?! Na ez jó kérdés! :D Ezt én se értettem :DD Ez is a filmkészítõk egyik hibája. Jópár olyan jelenet volt ezidáig sok epizódban amit csak kikövetkeztetni lehetett UTÓLAG, viszont képileg nem mutatták nekünk nézõknek sem....

4:Hogy kitõl tudta meg Kenan, hogy Ezel = Ömer? Ez is egy olyan szál ami nekünk nézõknek nem lett konkretizálva......Látod nem csak ezt tudta meg, hanem az egész törtenetét Ömernek a 3 áruló baráttal....Ramízzal való találkozása.....stb
Kenan "nagy hatalommal" bíró ember aki mindent megtud ha akar :)))

5:Szerintem is életszerûtlen, hogy pont az apja és az öccse még nem tudja, hogy õ Ömer....de hát mit mondjak....nem én írtam a forgatókönyvet :DDD

6:Szerintem is úgy lett volna jobb ha Ezeltõl tudja meg Eysan......

A Kenan és Ramíz FITALKORI ÉNJÜK témában mintha a SZÁMBÓL VETTED VOLNA KI A SZÓT! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Biz'Isten én UGYANEZT gondoltam :DDDDDDDDDD
Sztem is aki Kenan fitalkori énjét játsza az hasonlít inkább az idõs Ramízra :DDDD
És a szinkron se illik hozzá szerintem se :DDDD

Volt a múlt héten egy dolog amivel kapcsban amikor ugyanígy szinte "ugyanazt" mondtuk :DDDD De már nem tom mi volt az :DDDD

Na mindegy , nem is az a lényeg :DDD
slywer 2011 júl. 11. - 23:53:50 Előzmény K.Andi1
(2180/7116)
:D...közben megállt kicsit levegõt venni----egyhuzamban biztos nem bírhatta volna ki a távolságot....azalatt pedig olyan jót pihent,hogy "simán"(nem lihegve) vette a levegõt,amikor odaért a vasútállomásra. :D
slywer 2011 júl. 11. - 23:49:00 Előzmény Pink Pearl
(2179/7116)
Ali "kézroppantásá"t és a szadista pipi fejlövését tényleg kivágták;azt mutatták,amikor kenan kiveszi eysan kezébõl a fegyvert és átadja a mögötte álló palinak,aki követi eysant...dehát már mindegy.Nem veszünk rajta össze.ugye?
slywer 2011 júl. 11. - 23:42:14
(2178/7116)
Csütörtökön VOLT.Abban 6 hónappal már "elõreugrottak",most bedig a közben eltelt idõt vetítik.Azt néztem elõra szombaton,hogy hogyan is les sebnem cengíz alkalmazottja,de ahhoz nagyon hosszú volt,hogy megtaláljam;most meg ittvan...alaposan megvagdosták.
slywer 2011 júl. 11. - 23:38:53
(2177/7116)
Ramiz fia jött---mondta is,hogy "az én vérem"---és õt (mármint ramizt)akarta lelövetni kenan.Ezel ekkor elõrelép,mire Ramiz visszahúzza.