Téma: Ezel

10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 22:46:58 10/10
(2036/7116)
Én nem ismerem õt, a barátnõm járt vele egy társaságba régen, vagy most is, nem tudom.
Mindenesetre egy próbát megér. És nem a kedvemért, hanem azok kedvéért, akik szeretik, no meg az RTL Klub "színvonaláért". Mert ez rontja. Szerintem.
Általában kritikán aluli, gagyi agymosó mûsorokat sugároznak, amiket ép eszû ember meg sem néz. Erre aztán végre jön egy nem mindennapi, izgalmas sorozat, ami nem egy kaptafára készült, és szinte mindenki szeret, és pont azt az egy igényes sorozatot kótyavetyélik el, mert Alekosz meg a Barátok közt kell fõmûsoridõben! Szánalmas! Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek, de a törökök egyébként nem szólhatnak bele a vagdosásba minõségrontásra hivatkozva?
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 22:38:52
(2035/7116)
Nem kötözködtem, ismétlem, leírtam,hogy nekem mi nem tetszik! (azt is ami tetszik)
Ami Kolosit illeti segítek,mert látom nem érted.
A helyzet az,hogy akivel beszéltél 100%,hogy nem az asszisztense, max. egy ügyfélszolgálatos,aki persze mindent megígért csak rakd már le.
Facebook oldalát nyilván szintén nem õ alakítja, hanem van erre megfelelõ ember,de az is lehet,hogy az egész kamu oldal és a 10 éves Pistike áll mögötte.
Ezek az emberek vezetõk a kereskedelmi tévéknél,ami azt jelenti,hogy max a nézettség-bevétel-kiadás táblázatokat nézegetik, telibsz*rják,hogy mit és hogy vágtak ki a sorozatból és kiknek mi nem tetszik.
Max. akkor foglalkoznak vele,mikor emiatt promózhatják kicsit a sorozatot a fókuszban stb., akkor majd elmondják,hogy mennyi emailt kaptak és milyen kedvesek,hogy változtattak a nézõk miatt.
Azért nem éjszaka adják,mert semmi más nem fontos számukra,csak a bevétel és egy "éjjeli adásidõben" sugárzott sorozatot fele annyian sem néznek,mint egy késõ délutánit, azaz fele annyit sem lehet elkérni a reklámoztatóktól azokra az idõpontokra.
Úgyhogy,ha a fejed tetejére állsz sem fogják áttenni most, eszük ágában sincs,ha már megvették jópénzért.
Az ismétlést lehet majd beteszik valami éjszakai idõpontra,mikor úgyse tudnának mást adni.
Ez van, így mûködik a világ :)
Remélem segítettem!
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 22:18:55 10/10
(2034/7116)
....már azt is bánom, hogy szóltam hozzád....velem is csak kötözködni tudsz mint mindenkivel....

További jó kötözködés........
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 21:59:28
(2033/7116)
Kedves pinki.
Nem tudom miért egy olyan hozzászólásomba kötsz bele,amivel senkit sem bántottam,de ha már ily hosszan írtál válaszolok :)
Kezdjük egy gyakori tévedéssel.
Azt írod kötözködni járok ide.
Nos, felhívnám a figyelmedet,hogy ez egy fórum!
Nem rajongói oldal, nem a ki szereti jobban Ezelt c. oldal és nem is a Szerelmes vagyok Ezelbe c. oldal.
Fórum!
TEccikérteni?
Tehát ahová kritikák is érkeznek, amit érdemes elolvasni mielõtt megnézel egy filmet stb.
NEM ÍRTAM SZEMÉLYESKEDÉST, NEM MONDTAM,HOGY HÜLE VALAKI AKI EZT NÉZI, SZERETI STB. ellentétben a válaszokkal pl. de mindegy :) (jelen esetben lényegtelen)
Ha elolvastad pl. az elsõ kommentemet a tárgyban.akkor láthattad,hogy azt írtam róla,hogy mindezek mellett jó.
Néztem és leírtam ami nem tetszik. Putty,ennyi.
Ezen nem kell felháborodni.
Másik észrevételedre,mely szerint nem tudnék olvasni és ne tudnám mi az oka a vágásoknak, talán választ ad az elõtted 4-el írt hozzászólásom.
"Az ismétlésrõl ennyit,hogy nyilván fõmûsoridõben nem sorozat ismétlést fog menni.
Ezek szerint este 10 után ismétlik majd? Fura..."
Elõtted írtam!
1:Baj van a szemeddel?
2:Nem tudsz olvasni?
3:Nem olvastad amit elõtted ezren és ezerszer leírtak ENNEK AZ OKÁRÓL?! :)

Na,röviden ennyi,de ne írj ilyen hosszan,mert dögre unom, meg szerintem más is a mi kis vitánkat! :)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 21:27:44 10/10 Előzmény -csengõzoli--
(2032/7116)
csengõzoli!

Én még sosem reagáltam a te írásaidra....de emlékszem rád a sorozat indulása óta kizárólag kötözködni jársz ide és azért, hogy cinikus megjegyzéseket tegyél az Ezel címû filmre és azokra akiknek tetszik a film.....

Egy kérdés! Miért foglalkozol egy olyan filmmel amit nem szeretsz?! Elárulnád?!
Én pl az úgynevezett "tucat gagyi" mexikói sorozatok közül EGYIKET SEM nézem mert NEM ÉRDEKEL! Én csak a minõségi filmeket szeretem! DE.........attól függetlenül sosem jutna eszembe, hogy beirogassak akármelyik mexikói gagyi sorozat topikjába és gúnyolódjak azokkal akiknek tetszik...........
A Barátok közt topikjába sem irogatok bele, mert engem az sem érdekel....egy nagy nullának tartom azt is.....De akinek tetszik annak tetszik! Váljék egészségére! Mindenkinek joga van eldönteni mit szeret és mit nem..........

Ami pedig ezt a nagyon "bölcs" megjegyzésedet illeti,amikor ezt mondtad: " Nyilván volt valami oka a vágásoknak, ami az ismétléseknél is fennáll majd"

Nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy .....
1:Baj van a szemeddel?
2:Nem tudsz olvasni?
3:Nem olvastad amit elõtted ezren és ezerszer leírtak ENNEK AZ OKÁRÓL?!

Persze, hogy VOLT OKA a kivágásoknak! Az OK a délutáni mûsoridõ volt! Mivel a média törvény miatt BRUTÁLIS JELENETEKET tartalmazó jeleneteket csak este 10 és hajnali 5 között lehet vetíteni!!! Ellenkezõ esetben a csatorna sokmilliós bírságot kaphat..............

Az ismétléseknél ez "nem áll fenn" (ahogy te gondolod) .......Úgy látom azt sem olvastad, hogy MAGA KOLOSI NYILATKOZTA, hogy az ismétlés késõ este lesz 16-os karikával és a VÁGATLAN VERZIÓVAL!!!

Már sokszor és sokan leírták, hogy itt az a kérdés, hogy MIÉRT tették ezt a filmet délutáni adásidõbe?! EZEN KÉNE VÁLTOZTATNI!!!
Mert ha továbbra is a vágott verziót adják.....sokan nem fognak érteni és tudni, a film dramaturgiája szempontjából NAGYON FONTOS DOLGOKAT!
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 21:10:42 10/10 Előzmény Keep the Faith
(2031/7116)
Nézd! Én írtam rengeteg e-mailt.....sok ismerõsöm is írt.....innen a fórumról is írtak sokan....és (tudtommal) SENKINEK nem válaszoltak,az egyetlen kivétel Sunfleur volt.De neki is csak egy idióta szabvány szöveget másoltak be a média törvényrõl...kiskorúak védelme ....stb

Telefonon a Kolosi asszisztensével beszéltem......a hölgy megígérte, hogy továbbítja Kolosinak amit elmondtam.....ennek a fórumnak a címét is megadtam, hogy nézzék csak meg hányan SZIDJÁK az RTL-t a kivágások miatt....!

A Facebook-on is rengetegen támadták a Kolosit emiatt.....tehát õ nagyon is tisztában van ezzel......

Hogy még ezen kívül adjak fel postai levelet is?! Eszemben sincs! Ha ennyire tuskó a "tisztelt" RTL, hogy még INDOKOLNI SEM hajlandó, hogy MIÉRT tesznek délutánra egy FELNÕTTEKNEK VALÓ akciófilmet............
Sõt! Még arra se méltatják az embert, hogy VÁLASZOLJANAK egy e-mail-re....magyarul nagyívben xarnak a nézõkre.....No comment az intelligencia hányadosukról és az ILLÕ viselkedésrõl! Egy kereskedelmi tv esetében ez KÜLÖNÖSEN FURCSA.....hiszen ott a nézõk véleménye EZERSZER fontosabb mint egy közszolgálati csatornánál.....

De ha te (vagy az a barátnõd) valóban ismered Kolosit személyesen, akkor TE tudsz vele beszélni.Próbáld meg...hátha a kedvedért átteszi éjjeli adásidõbe VÁGATLANUL.....
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 20:43:41 Előzmény sunflower_seed
(2030/7116)
:D
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 20:42:50 Előzmény K.Andi1
(2029/7116)
Az ismétlésrõl ennyit,hogy nyilván fõmûsoridõben nem sorozat ismétlést fog menni.
Ezek szerint este 10 után ismétlik majd? Fura...
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 19:15:45 10/10 Előzmény Geschichte
(2028/7116)
Hát, csak nem ölnek meg mindenkit!
Gondolj bele, milyen nyomasztó érzés lenne, ha az utolsó részben mindenki meghalna aki számít, a nézõ meg ott ülne a TV elõtt frusztráltan, elmélyülve...
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 19:06:47 10/10 Előzmény -csengõzoli--
(2027/7116)
Ha nem tudja, majd megtudja. :)
K.Andi1 2011 júl. 10. - 15:20:36
(2026/7116)
...azért írtam, hogy ELVILEG nem lehet.....
10/10
lindus01 2011 júl. 10. - 13:42:35 10/10 Előzmény K.Andi1
(2025/7116)
Igen, csak sajnos ez NEM igaz, mert sorolhatnánk, hogy mennyi-mennyi olyan jelenetet meg benne hagytak, amit a médiatörvény miatt ki kellett volna venni. Lásd Bahar fejbelõvését, vagy akár Temmuz megcsonkított kezét, véres hasakat stb. Egyik részbõl kiveszik ugyanazt a hasat, a következõben benne hagyják. Szóval hagyjuk már..... még hogy a médiatörvény miatt!! A percek miatt, hogy a nyomi reklámok beférjenek.

csengozzoli-hoz pedig annyit, hogy Kolosi Úr tökéletesen tisztában van a mûsorokkal, anno az Ezel indulása elõtt olvastam egy cikket egy napilapban, amiben pont arról nyilatkozott, hogy az Ezel milyen fantasztikus film lesz, és hogy már õ maga is Ezel-lázban ég. Akkor kérdezte tõle a riporter, hogy akkor úgy könnyû, mert tudja a végét is, erre mondta, hogy nem nézi meg elõre, õ is a tv-bõl látja....
K.Andi1 2011 júl. 10. - 12:59:27
(2024/7116)
Az RTL/Ezel Facebook-os oldalán jelentették be, nem személyesen Kolosi, de az õ nevében és tudtával...a vágások oka pedig, rossz idõsávban kezdték el vetíteni a sorozatot, abban az idõsávban elvileg nem lehet erõszakos jeleneteket sugározni az új médiatörvény szerint, ezért vágják meg, s és ezért morgolódunk nagyon sokan a fõmûsoridõre való áthelyezés ügyében....
10/10
sunflower_seed 2011 júl. 10. - 12:54:42 10/10
(2023/7116)
szerintem meg nézi, jó pasik vannak benne ;)))
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 12:16:22
(2022/7116)
Ja,aha... ez egy nagyon rendes ember,hogy még facebookozik is.
Azért arra a vágatlan ismétlésre kíváncsi leszek.
Nyilván volt valami oka a vágásoknak, ami az ismétléseknél is fennáll majd,de úgylegyen...
K.Andi1 2011 júl. 10. - 11:14:23
(2021/7116)
Tévedés, nagyon is jól tudja, eleget lett cseszegetve miatta.....ennek hatására ígérte be a facebook-on a vágatlan ismétlést...más kérdés, hogy annak már semmi értelme.....
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 10:00:32
(2020/7116)
:D Valószínûleg Kolosinak egy kérdése lenne: Mi a túró az az Ezel?
Ez kb. olyan,mintha bemennél a Shell európai igazgatójához,hogy a Gödöllõi kúton nem hideg a kóla a hûtõben :)
10/10
Geschichte 2011 júl. 10. - 09:56:24 10/10
(2019/7116)
Sziasztok!

Én annak örülnék a legjobban ha már senki nem halna meg fõleg Ali, Cengiz meg Ezel. Az volna a jó ha újból barátok lennének Eysan nélkül aki ismét bosszúra éhes:) De elhangzottak alapján elõbb utóbb mindegyik meghal. Alit imádom:) Egyik kedvencem:) Bemutatója amikor beadják mikor lesz abból kiderül, hogy nem Ezel mondja el, hogy Õ Ömer. De akkor sem fog neki Eysan megbocsájtani sztem csak kihasználja a bosszúra. Hétvége rossz, mert mindig várom a hétfõt, hogy jöjjön a következõ rész.:)
10/10
Sunfleur 2011 júl. 10. - 07:11:29 10/10
(2018/7116)
Az ötlet kiváló. Szabvány, normális levelet én még úgysem írtam a mélyen tiszteltnek, csak elektronikusat. Pink? Szerintem jó ötlet.
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 02:08:49 10/10
(2017/7116)
Utólag elolvasva a bejegyzésem, mindenkitõl elnézést kérek a szóismétlésekért!