Téma: Ezel

10/10
Caro_line 2011 júl. 07. - 10:56:43 10/10
(1756/7116)
SPOILER

A végére Temmuz is ki akar már szállni, az utolsó munkát emlegeti, ami után megkaphatja Kenantól azt, amire annyira vágyik. Egy normális életet egy kis üzlettel, saját névtáblával, amin nem Temmuz, hanem az igazi neve szerepel. De mikor megkapja, Aliék egy pillanat alatt tönkreteszik. Rádöbbentik, hogy õ sosem élhet normális életet, sosem tud visszailleszkedni a társadalomba, mert Õ csak egy bérgyilkos, és soha nem is lehet más. Ahogy Ali és Tefo, Õ sem akar örökké mások kutyája lenni. Változtatni akar, Õ maga is meg akar változni, szakítani a múltjával, de az mindig visszahúzza.

Temmuz mindig magabiztosságot sugall, de legbelül nagyon is fél. Fél, hogy elárulják, nem bízik senkiben (talán csak a fiában). Ez a félelem pedig sokszor kegyetlenségre sarkallja.

SPOILER

Bár Ali a nagy kedvencem, de én mindennek ellenére keveltem Temmuzt, és élveztem a szinészi játékát, mert az fenomenális volt :)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 07. - 10:52:57 10/10
(1755/7116)
Ezt nem osztom......

A "jogos" bosszúnak én az olyan kaliberû "bosszút" fogadom el amit Ezel tett Alival, Cengizzel és Eyshannal! Mindegyik MEGÉRDEMELTE, hogy megtudják róluk mit tettek...hogy elveszítsék a jólétüket.....stb...MEGÉRDEMELTÉK!!
De FIZIKAILAG egyiket sem bántotta! NOHA Ömert nagyon sokan bántalmazták FIZIKAILAG IS a börtönben....ahova Ömer a 3 áruló "barát" miatt került.......

De ha pl Ezel megölné az egyikük gyerekét vagy akárkijét....az már NEM JOGOS bosszú lenne, hanem abszolút bûncselekmény!

Te most komolyan úgy gondolod ha pl "Miska" szemét dolgot test "Pistával".....és pl Pista ezért megöli Miska GYEREKÉT, az egy JOGOS bosszú???? Mi köze "Miska" GYEREKÉNEK ahhoz, hogy az apja mit tett????

Ha pl a TE APÁD szemét volt velem, tönkretette az életem akkor nekem "JOGOM LENNE" megölni TÉGED? Azért mert az APÁD szemét volt velem??
Ezt nem akarom elhinni, hogy létezik ilyen ember aki ezt így gondolja.......
10/10
Sunfleur 2011 júl. 07. - 10:49:24 10/10
(1754/7116)
Hát én akkor hülye vagyok :DD Meg szõke. Ez utóbbi biztos. Lehet ezért nem értem ezt a Kenan dolgot. Igazad van, biztos átsiklottam pár részlet fölött,sebaj, újranézem az összeset, talán rájövök:D
Ez a Bahar dolog viszont nem volt szép húzás, bár várható volt, hogy kinyírják az egyetlen igazán tiszta karaktert.
10/10
nemkati 2011 júl. 07. - 10:45:45 10/10
(1753/7116)
Kár, hogy nagyon kopaszodik. Biztos azért van mindig sapkában.
10/10
Caro_line 2011 júl. 07. - 10:41:51 10/10
(1752/7116)
Kenan is csak azt teszi, amit Ramiz tett vele... Elveszi azokat, akik fontosak neki... Így érthetõ, hisz Ramiz nem volt jó ember, az már más kérdés, hogy a börtönben átgondolta a dolgokat... Még bocsánatot sem kért soha Kenantól...

Kenannak nem maradt senkije, és ezt akarja visszaadni Ramiznak is. A módszert el lehet ítélni, de ez egy jogos bosszú...
10/10
nemkati 2011 júl. 07. - 10:37:44 10/10
(1751/7116)
És ez? Hû, micsoda szaltóóóóóóóóóóóó!

http://www.youtube.com/watch?v=r_xdUoKq7Sw&NR=1
10/10
serbyna26 2011 júl. 07. - 09:56:38 10/10
(1750/7116)
Tammuzról:)Értem amit írsz. És igen abban teljes mértékben egyetértek veled,hogy nem egy szappanopera és mindenki karaktere folyamatosan rajzolódik ki. Egyet nem tudok elfogadni, nem lehet egy örökké valóságig a múlttal takarózni és eme oltár alatt bármit bárkit beáldozni,mert jaj szegény...én. Számomra egy bérgyilkos akármilyen sztoriban jelenik meg és akármilyen sajnálatra méltó soha nem lesz szimpatikus:) A legtöbb bûnözõ komoly személyiségsérüléssel küzd, így van ez a hétköznapi életben is nincs ebben új a nap alatt. Talán azon lehetne elgondolkozni,hogy egy-egy karakter kit miért ragad magával,mert az már a mi életünkrõl is szól...:)) Ettõl jó ez a film:D hihetetlenül sok dologban megtalálhatjuk magunkat,személyiségünket,szerintem sokunknak tartalmaz és ad át üzenetet e film.
Színészileg nekem sincs kifogásom vele.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 07. - 09:39:05 10/10
(1749/7116)
test?!

A te hozzászólásod pedig NAGYON JÓ volt! Mondhatni szinte MONUMENTÁLIS :DDDDDDDDDD
4/10
test 2011 júl. 07. - 09:15:57 4/10
(1748/7116)
Jó!
DelCo 2011 júl. 07. - 08:28:51
(1747/7116)
áááááááááááááááá! Kérek egy pepsit!!!!!!!!!!!!!
OneTreeHill 2011 júl. 07. - 08:17:04
(1746/7116)
Ez az Eysan meg Ali! atyaisten...
Eysan nem tudja, hogy Ezel nem más mint Ömer és olyanokat mondott... (egyáltalán nem értek vele egyet, de mondjuk, hogy el van szállva az agya most már még jobban)
Viszont ALI BABA ???? Hogy jön Õ ahhoz, hogy Ezel/Ömert bírálja? hát süllyedjen el inkább!
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 07. - 08:10:48 10/10
(1745/7116)
Szia Sunfleur!

Én is láttam mind a 2 évadot, az összes részt!
Ha te is láttad, akkor hogyhogy NEM TUDOD mi baja Kenannak Ramízzal?! Vagy csak itt-ott belenéztél?
De péntektõl indul a második széria....és OTT részletesen ki lesz ez fejtve az "idõ visszaugrálós" jelenetekben.....A múlt....ahogy megismerkedtek....ahogy a legjobb barátok lettek....majd a leggyûlöltebb ellenségek.....
10/10
Sunfleur 2011 júl. 07. - 07:53:43 10/10
(1744/7116)
Sziasztok!
Új vagyok, és Ezel rajongó, ennyi idõs létemre is :DD
Leszedtem és megnéztem az összes eddigi Ezel részt. Szuper. Annyira kiválóak a színészi alakítások, hogy az valami fantasztikus! Bár pár dolgot nem értek. Tulajdonképpen ennek a Kenannak mi baja van Ramizzal? Mert néha itt- ott utalnak rá, hogy ez régi kapcsolat, és sok rossz történt benne, de hogy tulajdonképpen mi is, azt nem sikerült kibogoznom. Láttam, itt sokan nézitek a török részeket, van, aki már a teljes sorozatot látta, õket kérdezném ezügyben:)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 07. - 06:32:59 10/10
(1743/7116)
Kedves Ildimix!

Az orvos biztos NEM hazudott! Úgy értem, hogy ha EZ LETT VOLNA a helyzet, azt a rendezõ nyílván érzékeltette volna velünk nézõkkel (ha ez lett volna a szándéka). De Ali arcán UGYANOLYAN megdöbbenés (kellemes megdöbbenés) volt látható mint Bahar arcán!
És ha emlékszel, hogy PONT AKKOR mint mondott Ramíz bátyánk az AKKORI narrátor szövegként.....valami olyat, hogy "Megtörténhetnek még olyan CSODÁK a világban amik a gyengéket SEGÍTIK?! Azokat akiket az élet eddig rendre eltiport...?! "

Ezzel IS azt akarták sugallni,hogy itt csoda történt.....ahogy a valóságban is olykor vannak "csodák" , vagyis olyan gyógyulások amikre RACIONÁLIS magyarázat nincs.....de mégis megtörténik :))
offtopic
ildimix 2011 júl. 07. - 06:19:23 Előzmény Caro_line
(1742/7116)
Sziasztok!

Nekem csak az a furcsa, hogy Bahar elhanyagolta a gyógyszer szedését akkor mitõl zsugorodott volna a tumor? Ali megmondta az orvosnak Bahartól ne vegye el azt a kevés reményt, hogy meggyógyulhat. Ettõl függetlenül lehet neked van igazad, hogy az orvos nem hazudott.

Kellemes napot!

Üdv: Ildimix
Hürrem 2011 júl. 07. - 00:55:23 Előzmény csenge31
(1741/7116)
Gollam:))
Nincs is vita, borzadály mindkettõ:)))))))))))
Hürrem 2011 júl. 07. - 00:15:43
(1740/7116)
Persze, hogy önállótlan. Adott egy jellemtelen, zsarnok, gonosz apa.
A "nevelése" során nõi, anyai minta(leszámítva a nagynénit)a láthatáron sincs, a továbbiakban egy még jellemtelenebb férj, ergo esélye sincs, hogy igazán kifejlõdjön a felnõtt, önálló énje.
Bahar -naívsága ellenére-, jóval egészségesebb felnõtt énképpel és jól kifejlett igazságérzettel rendelkezett, az õ sérelme gyermekori magánya volt, és bár mindig ezt rótta fel a testvérének, de igazán ez is volt a szerencséje - márha ezt annak lehet nevezni - hiszen ki tudja, hogy Serdar papa, milyenné formálta volna õt is.
Eysan önzõsége pedig ismét a férfiak által irányított életében keresendõ = királylány effektus.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 07. - 00:03:44 10/10
(1739/7116)
És itt van Ezel vagyis Kenan Imirzalioglu a PEPSI reklám filmjében :))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=h35OxhTHrfQ

Milyen aranyos, hogy ad 3 üveg pepsit annak a néninek :))) Ugye? :DDD
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 06. - 23:50:51 10/10
(1738/7116)
Serbyna!

Én utálom Temmuzt! Egy ilyen érzelemmentes "gyilkológépet" én se tudnék sose szeretni! Legyilkolni embereket pusztán "rendelésre".....ez nem ember :(((((((((

Bosszú és bosszú között pedig óriási különbség van!
Amit Ezel tesz az szerintem teljesen érthetõ és JOGOS bosszú!!!
Amit viszont Kenan csinál....legyilkoltat olyan embereket akik neki semmit nem ártottak...pusztán azért, hogy RAMÍZTÓL ELVEGYE AMI FONTOS NEKI?!......Akármit is tett Ramíz elle,az NEM MENTI FÖL az alól, hogy pl Ramíz gyerekeit, Bahart, Kamilt és egyebeket (egyszóval olyan embereket akik õt nem bántották) megöletett!!

Egy hasonlattal élve ez kb olyan mintha Ezel megölné Ali vagy Cengiz gyerekét "bosszúból"!! Hát annak SEMMI köze nem lenne az Õ BOSSZÚJÁHOZ!
De Ezel ilyet nem is tenne soha, mert õ eredendõen egy jólelkû ember.......

Ha Ezel pl felfogadott volna "verõembereket", hogy verjék össze Alit és Cengizt....én még azt is megértettem volna! Szerintem az is JOGOS lenne! Hiszen Ezelt MIATTUK verték össze annyiszor a börtönben...........
De látod Ezel még EZT SEM tette meg! Sõt! Alin azonnal segített is amikor megsebesült! Nem hagyná, hogy baja essen.....(mert Ömer/Ezel egy alapvetõen JÓ ember) de mikor látja, hogy fizikailag már jól van....újból a gyûlölet kerekedik felül benne....én megértem!

Kenant viszont NEM tudom megérteni és megbocsátani sem! Õ egy BETEGAGYÚ és ALAPBÓL JELLEMTELEN ember......
Ártatlan emberek meggyilkolását SEMMIVEL nem tudja megindokolni. Mármint úgy értem, nem tudna olyan okot mondani ami felmentené õt a gyilkosság vádja alól!
10/10
Caro_line 2011 júl. 06. - 23:42:42 10/10
(1737/7116)
Így van :)