Téma: Ezel

10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 19:15:19 10/10
(1116/7116)
bogyocska!

Azt hittem téged véglegesen töröltek....de látom csak a mai reggeli "bûbájos" hozzászólásodat törölték amit liongirl-nek írtál....

A mostani nekem címzett "bájos" mondókádra annyit mondanék, hogy kissé rossz a memóriád! Én NEM KÉRDEZTEM tõled semmit!
Miért is kérdeznék?! Én LÁTTAM az eredeti török verziót! Nincs mit kérdeznem! Ha kérdeznék valamit biztos NEM tõled kérdezném amúgy sem!

Anno te csak egyszerûen REAGÁLTÁL egy írásomra amikor sopánkodtam,hogy vajon az egyik jövõbeli részt (nem írom újra mire gondolok) hogy fognak a magyarok mutatni, mert az cenzúrázva értelmetlen lenne".....
ERRE reagáltál te úgy, hogy azt írtad "tudod mire gondolok...." és leírtál egy jelenetet.........
Erre mondtam én azt (akkor még szépen) hogy ILLETLENSÉG úgy ideírni egy magyar verzióban még be nem mutatott jelenetet, hogy nem írod elé, hogy "SPOILER"! Te pedig NEM írtad oda!
És én egyébként NEM arra a jelenetre gondoltam.....de ezt akkoris megmondtam....
Mások is figyelmeztettek erre téged és te xartál rá! Továbbra is irogattál a magyar verzióban még be nem mutatott dolgokat úgy, hogy NEM jelezted, hogy "SPOILER"!!! (gondolok itt pl arra amit Aliról és Azadról írtál....."SPOILER" megjelölés nélkül)

A továbbiakban nem fogok reagálni neked, akármit is írsz!

Aki ennyire bunkó és/vagy beszûkült agyú, azzal nem lehet értelmesen szót váltani...úgyse fog föl semmit.......
10/10
catrina 2011 jún. 20. - 19:04:01 10/10
(1115/7116)
Hát van magyarázat jelenleg bõven szegény Bahar magát hibáztatja majd, hogy igy alakultak a dolgok.Pedig azért Ali és Cengiz meg a kedves papa inkább a kapzsiság miatt csinálták a rablást. Eysan egy széparcu csaló de nem ölne vagy ártana szándékosan oly nagy mértékben és ezt a csalást is le akarta zárni ezért hagyta el az apját annó.
De persze a szemfüles papának kellett az ártatlanarcu kis csaló és mint már láttuk ismét bekeritette ezért huzta a rövidebbet Ömer. A papi nem gyenge módon Eysan gyenge pontját Bahart és betegségét használta a rabláshoz és a piszkosmunkát szegény lánnyal végeztette el.
Szóval, hogy ki milyen szemét hát ????
Eysant sajnálom mert a mai napig lelkiismeretfurdalása van a történtek miatt. Õ valóban csak a rablást szervezte de a gyilkosság váratlan volt.
Bahar meg belecsöppen ebbe az egész kavarásba.
Neli 2011 jún. 20. - 19:00:14
(1114/7116)
nekem a pénteki részben az tetszett nagyon (a hét beszólása :D :P), mikor Eysanra mondták, hogy kis paraszt (a sakktáblán), nem királynõ... :D :P mindent vitt :D Ezelen meg nem gyõztem hüledezni, mikor bevallotta Baharnak az igazat... :O :S a mai elejét viszont sajna nem láttam, mit reagált Bahar? azért Ezeltõl nagy felelõtlenségnek tûnik, hogy így kiszolgáltatja magát... full biztos nem lehet benne, hogy Bahar nem adja tovább a titkát, ennyire a csaj jó szívére alapozni veszélyes lehet... :S sztem...
10/10
hunyadig 2011 jún. 20. - 18:42:58 10/10
(1113/7116)
Tisztelt fórumozó társaim.

Ki tudja hogy Ramiz Bátyám honnan tudja ezt a sok bölcsességet?
Honnan tudnám elõkeresni az Interneten?
Ha valaki segiteni tudna ebben hálás lennék!
Üdvözlettel: Gabi!
10/10
serbyna26 2011 jún. 20. - 18:42:00 10/10
(1112/7116)
Ez a rész nagyon jó volt:-))) És megint fokozódnak az izgalmak.
10/10
Lawee 2011 jún. 20. - 18:23:18 10/10
(1111/7116)
hallottam én is XD
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 18:22:48 10/10
(1110/7116)
Tök szuper ez a sorozat! Nincs egy perc ami dögunalom lenne! Minden pillanatban történik valami. Ez a mai rész különösen jóóóó! És megvan az értelme hogy miért ugrál az idõben. Ezzel fokozza az izgalmakat és tartja fenn az érdeklõdést. Amikor van egy jelenet ami nem teljesen érthetõ, akkor jön egy másik, ezzel összefüggésben a múltból, ami megadja a magyarázatot és értelmet ad a történésnek. Ha idõben folyamatos lenne, akkor talán - nem azt mondom, hogy nem lenne érdekes, de - kevésbé lenne izgalmas. Én mondjuk nehezen tudom idõnként követni, azt hiszem, újra meg kéne nézni az egészet elõlrõl, sokkal jobban odafigyelve.

Na szóval ez a film *-os ötös! :)))
10/10
tricse 2011 jún. 20. - 18:16:36 10/10
(1109/7116)
Hát ez kész! Figyeltétek? Mikor a börtönben mosogatták a mûanyagtányérokat és elkezdték a szenétbe szórni akkor az okos magyarok tettek alá cseréptöréshangot! Váááááááá!:))))
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 18:02:04 10/10 Előzmény Hopegirl
(1108/7116)
Hopegirl, ma Ezel tett egy utalást Alira, ami engem igazol. Egy fél mondat volt csak, Bharnak mondta, valami olyasmi, hogy amikor börtönben volt, Ali meglátogatta, és megfenyegette, hogy ha beszél, akkor a vak ....
ennyi. Szerintem a vak édesanyjával zsarolta. Hát kérdezem, ezek után ki az, akinek még mindig szimpatikus ez az Ali? Ki az, aki azt gondolja, hogy Bahar megváltoztathatja? Egyébként lehet, de most, hogy Bahar megtudta, hogy az õrt Ali lõtte le, már nem is kéne neki. Én Alit kezdettõl fogva ki nem állhattam. Ezért furcsa nekem, hogy olyan sokaknak tetszik. (csámpás a szája :)) Gonosz, kegyetlen ember. De, mivel az emberek lelke nem csak fehér vagy fekete, neki is vannak jó tulajdonságai. Csak nekem annyi kevés.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 17:50:45 10/10
(1107/7116)
Jó kérdések. Mivel a sorozat az RTL-en megy, illett volna ezeket az infokat ott közölni. Ezen az oldalon: http://www.rtlklub.hu/sorozatok/ezel/cikk/360375
De itt semmi sincs ezekrõl.

Ha a magyar változatban az epizódok tényleg pont ketté vannak vágva, akkor az elsõ évad 70 rész. Mivel a mai az 53., ezért az 1. évadból van még 17 rész, ez több, mint 3 hét. Hogy a 2. évad mikor kezdõdik, azt nem tudom. Vagy rögtön utána, vagy lesz egy kis nyári szünet.
10/10
Lawee 2011 jún. 20. - 17:35:29 10/10
(1106/7116)
Ha teszel erre a fórumra, akkor minek jössz ide fel? Soha nem értettem az ilyen ill-mannered (angol szó, keress rá a google fordítóban:P) emberek gondolkodás-módját :) Na de, ha teszel rá, akkor remélem többé nem olvasok tõled egyetlenegy beszólást sem!
Smaitra8 2011 jún. 20. - 16:54:53
(1105/7116)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akkor az Ezel 2 évados, ugye?
1. évad meddig van? És mitõl meddig a 2.?
A török epizódnál belenéztem a 70. részbe. Direkt nem írom le a spoiler miatt, hogy mi lesz benne, de akkor az lesz a vége /a70. rész/, és akkor nincs tovább? Ennyi volt?
Köszi.

Ui.: azt tudom, hogy nálunk ez 140 résznek felel meg, mert kettévágták.
bogyocska999 2011 jún. 20. - 16:25:11
(1104/7116)
És te ki vagy itt, hogy uilyen stílusban kioktass? Tudod mennyire teszek erre a fórumra?
bogyocska999 2011 jún. 20. - 16:23:15
(1103/7116)
Na pont te voltál az,aki engem egyszer szépen leugatott, pedig jó szándékkal válaszoltam valamire, megkerestem neked, te meg... na mind1, keresd vissza! Tudom, mi a SPOILER! képzeld!
Smaitra8 2011 jún. 20. - 16:12:55
(1102/7116)
Valaki már belenézett a török epizódokba?
Én bele. :( Mit szóltok hozzá, hogy mik lesznek benne?
Én Bahart nagyon sajnálom. Õ az aki egy tiszta lélek. Tuti a szívem megfog szakadni érte.
De az a dög Eysan remélem szenvedni fog, mert az egy olyan gonosz egy nõ! Gyûlölöm.
Amit kivettem a török részekbõl, Ezel is egy hatalmas barom lesz, ha összeáll Eysannal, ráadásul nem bosszúból, ha minden igaz. :(
10/10
Alibaba24 2011 jún. 20. - 13:09:08 10/10
(1101/7116)
Hát szerintem is,csak nem értem azt hogy miért jó ezt leírni,ami talán nem is igaz!
Vannak ilyen emberek....
Ez csak vélemény,úgyhogy nem kell +haragudni akinek szól!
5/10
filiz12 2011 jún. 20. - 11:03:03 5/10
(1100/7116)
Nem tudom,de úgy hangzik mint egy iskolai fogalmazás.
Képzelt riport egy híres emberrel.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 05:45:52 10/10
(1099/7116)
Huhh! Most látom mire reagáltam bogyocskának törölte egy moderátor :DDDD

Na végre! :)))))))))

Köszönöm a többiek nevében is kedves moderátor! :))))))))
Én már rég töröltem volta ezt a szörnyen illetlen "bogyocskát" :(((( :DDDDD

Na ez is megvolt! :)))))

ÉLJENEK AZ IGAZSÁGOS MODERÁTOROK! :))))
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 05:43:23 10/10
(1098/7116)
bogyocska999!

Már ne is haragudj de te vagy itt az utolsó akinek joga van ilyen kioktató modortalan stílusban itt megszólalni!
Többen figyelmeztettek már itt téged (nemcsak liongirl hanem pl én is és Lawee is), hogy ILLETLENSÉG amit csinálsz!!!
Többször is olyasmiket írtál ide ami a magyar verzióban még nem volt és nem jelezted elõtte, hogy "SPOILER"!!!
Tudod, ha az ember olyasmit ír ami még NEM volt látható a magyar verzióban akkor azt NEM ILLIK úgy leírni, hogy nem jelzed elõtte ezt azoknak akik nem akarják tudni elõre ami még nem volt látható a magyar verzióban!

Nekem mondjuk nem prob mert én láttam már az eredeti török verzióban amit írtál....de sokan NEM látták és nem is akarják tudni elõre és ezt ILLIK tiszteletben tartani!
Sõt! Nemcsak ILLIK hanem a fórumszabályzat szerint KÖTELEZÕ etikai szabály!

Többször és többen figyelmeztettünk téged erre és te ENNEK ELLENÉRE tovább csinálod!

A legutóbbi írásod alapján az az érzésem te azt se tudod mi az a "SPOILER"!
Miért nem olvasod el a fórum szabályzatot?!

A "SPOILER" azt jelenti, hogy "most olyat fogok írni ami még nem volt látható a magyar verzióban".

Olvasd vissza mások írásait!!! Amikor én vagy mások olyat írtunk ami még nem volt látható a magyar verzióban, akkor az írásunk elé mindig kiírtuk azt, hogy : "SPOILER" !!!!!!!!!!!!
Ez a figyelmeztetés arra, hogy aki nem akarja tudni mi következik, az ezt NE olvassa el!
És ezt neked is ILLIK betartani! Sõt, nemcsak illik hanem KÖTELEZÕ a fórum szabályzata szerint!

Remélem végre sikerült megértened!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 19. - 23:51:15 10/10
(1097/7116)
Érdekes az az állítás, hogy Kenant hagyta el a barátnõje egy másik gazdagabb, sikeresebb férfi miatt....én ezt másképp olvastam.
Egy külföldi weboldalon azt írták, hogy Kenan szakított a barátnõjével Zeynep-pel,egy évvel ezelõtt, mert a nõ már nagyon szeretett volna esküvõt (6 évi viszony után)Kenan viszont még nem akart esküvõt.....

Napersze ki tudja mi az igazság?! :) Egyikünk se :) Ezt nyílván csak Kenan tudhatja :)