Téma: Ezel

Smaitra8 2011 jún. 20. - 23:48:19 Előzmény Pink Pearl
(1136/7116)
Köszi szépen a segítséget!
Smaitra8 2011 jún. 20. - 23:40:14 Előzmény nemkati
(1135/7116)
Köszi a választ.:) Az tényleg kár, hogy az rtl nem közöl pontos információkat. :(
esztys 2011 jún. 20. - 23:39:22
(1134/7116)
http://www.youtube.com/watch?v=VwDwE9F0Vbs

ezt most láttam meg facebook-on ...most komolyan igy lesz vége??? én menten összeesek.... ugy nem??!
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:54:03 10/10
(1133/7116)
... illetve helyett...
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:53:26 10/10
(1132/7116)
Na meg én is utólag és (f)utólag néztem vissza az elõzõ részeket, ezért mondtam bankrablást a kaszinó rablás miatt.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:51:27 10/10
(1131/7116)
Hehe. :)
Hogy egyet gondoltunk... vagy majdnem. Nem tudom, melyik link a jobb, de lehet válogatni. :)
Na meg Eysan. Én pont ellenkezõleg látom. Remélem, nem baj?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 21:43:02 10/10
(1130/7116)
Kedves Zsuzsa28!

Itt megtudod nézni az összes eddigi részt amit a magyarok leadtak EDDIG, magyar szinkronnal, reklámok nélkül:
http://online-sorozatok.hu/search.php?keywords=ezel&btn=Keres%C3%A9s

Egyébként a kérdésedre válaszolva, Eysan azzal "indokolja", hogy anno hamisan tanúzott Ezel (Ömer) ellen, hogy a huga életét "megmentse".
Muszáj volt pénzt szerezni a gyógykezelésére....ehhez ki kellett rabolni azt a kaszinót....és hát a balhét rá kellett fogni "valakire".......

Nekem Eysan borzasztóan ellenszenves figurs :(((
Ez nem mentség arra, hogy a "szerelmére" ráfogott egy rablást és egy gyilkosságot! :(((( Milyen ember az ilyen??? :((( És milyen "szerelmes" nõ??? :((((
Én egy vadidegen emberrel sem tudnék ilyet tenni, nemhogy a SZERELMEMMEL!!!!
Eysan egy szemétláda (szerintem).
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:40:47 10/10
(1129/7116)
http://www.rtlklub.hu/most/musorok/ezel_-_bosszu_mindhalalig

Itt vissza tudod nézni az elõzõ részeket.

A kezdetek:
Eysan huga, Bahar nagyon beteg volt (még most is az). Az apjuk, Serdar, aki egy ritka szemét ember, rávette Eysant, Alit és Cengizt, hogy raboljanak ki egy bankot a nagy pénz miatt, Eysannak azt adta be, hogy abból a pénzbõl meg tudják menteni Bahar életét, különben meghal. De hogy nehogy valami bajuk essen, Ömerre kell kenni a rablást, aki éppen akkor szerelt le a katonaságtól. Csakhogy Ali megölte az õrt, így Ömert nem csak rablásért, hanem gyilkosságért ítélték el. Ennyi.
Zsuzsa28 2011 jún. 20. - 21:22:11
(1128/7116)
Köszi a választ ! Most már nézem, csak az elejét nem láttam.
Pontosan azt szeretném tudni, hogy Eysan miért árulta el Ömert a szerelmét ?
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:08:41 10/10
(1127/7116)
Zsuzsa, ha nem nézel meg minden részt, akkor ne is próbáld megérteni. Ez nem olyan sorozat, amibe néha-néha bele lehet nézni. Éppen nemrég írtam, hogy újra meg kellene néznem minden részt nagyon odafigyelve, hogy minden szálat meg tudjak érteni. Rengeteg ember sorsa és kapcsolatai vannak benne megmutatva, olyanoké, akiknek az élete egy-egy ponton találkozik, és mindegyiknek meg van a saját tragédiája. A film szerkezete olyan, hogy egy adott esemény értelmét néha csak akkor lehet felfogni, amikor visszautal a múltra, ez nagyon sokszor van.

Persze van egy alaptörténet ami köré szövõdik a sok-sok kisebb epizód és a mellékszereplõk történetei, de éppen az alaptörénet az, ami Ezelrõl és Eysanról szól, minden innen indul ki, és hát az is a legfontosabb szál, hogy Eysan miért árulta el Ömert.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:00:53 10/10
(1126/7116)
Igen, köszi, ez az a film. Engem nagyon sokkolt. Bár jó régi, 1978-as, de én azt hittem, hogy manapság játszódik, nem néztem a készítés évét. És igen, ha csak félig így volt, az már iszonyat. Remélem ma már más a helyzet, a törökök 10-15 éve akarnak csatlakozni az EU-hoz, ilyen börtönviszonyokkal meg se próbálhatnák.
Zsuzsa28 2011 jún. 20. - 20:48:11
(1125/7116)
Sajnos nem láttam a sorozat elejét. Kiderült már, hogy mi volt az ok amiért a barátai és szerelme börtönbe juttatta Ömert?
A cím: Ezel Bosszú mindhalálig .....De kiknek a haláláig.....
A logikus az lenne, hogy a bûnösök halnak meg. Egyébként nagyon zavaros a film és az "öreg" bölcselkedései vontatottá teszik a cselekményt.
ALDO 2011 jún. 20. - 20:46:44
(1124/7116)
"Rémlik egy film, régebben láttam, valakit (amerikai srác?) kábszer miatt becsuktak egy török börtönbe, na hát az valami iszonyat volt, de nem emlékszem a címére."

Az Éjféli expressz volt a film címe. Megtörtént eseményeken alapszik. A srác, akirõl szó volt, könyvet írt a megrázkódtatásairól, miután sikerült megszöknie. Nem olvastam a könyvet, de állítólag a film verzió rendesen el van túlozva. Na persze, ha a fele igaz, akkor sem a legjobb hely egy török börtön.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 20:43:08 10/10
(1123/7116)
Csak a 3.-hoz van ötletem amit nem számoztál meg. :)

Bahar van olyan klassz csaj, hogy tökre megérti Eysant is és Ezelt is. Az okokat, az érzelmeket, mindent. A hab a tortán az lenne, ha Eysan elmondaná Baharnak, hogy Can Ömer fia. Akkor Bahar már teljesen képben lenne, és nem csak hogy félre állna kettõjük elõl, hanem még talán segítené is Eysant. Biztos nagy trauma neki hogy Ezel sosem volt szerelmes belé, mert Eysant szereti, de ezt, ahogy Ezel mondja, túl fogja élni és túl tudja magát tenni rajta most hogy tudja, hogy mi miért volt. Remélem Bahar ezután sem mondja el Eysannak hogy Ezel = Ömer. Ezt Ezelnek kell elmondani.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 20:34:35 10/10
(1122/7116)
Jaj, nehéz volt, de végre rátaláltam a tányértöréses magyar és török verzióra és megnéztem mind a kettõt (a 18. perc körül, eléggé az elején). Hát tényleg röhejes porcelántörés hangjával kísérni a mûanyag tányérok dobálását. :))
Az RTL-t én súlyosan megbüntetném a kivágások miatt is, amivel meghamisítják a történetet. Az effekteket meg azt hittem külön tudják választani a beszédhangoktól és azokat nem kell "szinkronizálni", de ezek szerint nem lehet.

A "külsõs" bejutására nincs ötletem, talán lefizetett valakit? Egy török börtönben bármi lehetséges. Sok rosszat hallani róluk, de akár itt van Ömer esete is. Rémlik egy film, régebben láttam, valakit (amerikai srác?) kábszer miatt becsuktak egy török börtönbe, na hát az valami iszonyat volt, de nem emlékszem a címére.

"Kérdezte Bahar Ezeltõl, hogy mi lesz, ha ezt a titkot, amit Ezel(Ömer) rábízott, elmeséli Eysannak. Ezel erre azt válaszolta, hogy akkor minden marad a régiben. Ez mit jelent????"

Szerintem Ezel arra gondolt, hogy ha Eysan megtudja hogy õ Ömer, akkor ugyanúgy ellene lesz mint azon a tárgyaláson, és Ali meg Cengiz is a vesztét akarja okozni. Nekem fogalmam sincs, hogy Ezel Alival és Cengizzel kapcsolatban mit gondol hogy most hogy reagálnának, de talán valami megbánásra és lelkiismeretfurdalásra számít. Eysannal kapcsolatban viszont nem tudja, Eysannak mi volt az indoka hogy elárulta õt, de valamit sejtenie kell, legalább annyit, hogy Eysan végtelenül bánja hogy elárulta, és azóta is szenved és boldogtalan és még ma is Ömert szereti. Ha Ezel ezt nem tudja, akkor vakabb mint az édesanyja!
sziszi64 2011 jún. 20. - 20:25:58
(1121/7116)
A mai rész szerintem is nagyon jó volt.
Én két kérdésre keresem a választ.
1, A börtönigazgató Ramiz embere, vagy nem? Ha igen, akkor a Tefik-Ezel fényképek bemutatása csel, vagy csali?
2, A tornacipõs sráccal ugyanez van. Habár Õ akarta Azad-ot megölni, úgy hogy az talán az ellenség embere.
Szerintem Bahar lemond Ezel szerelmérõl a nõvére javára, de megmaradnak barátok.
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 20. - 19:55:11 9/10
(1120/7116)
A film közepe-végefelé volt a tányértörõs jelenet...
Én két kérdésre keresem a választ:

Nem igazán értem, hogy tud bejutni egy "külsõs bûnözõ" a börtönigazgató irodájába?(itt arra a pasira gondolok, aki meg akarta ölni Azadot és "meglátogatta" Cengizt a börtönben)ill. börtönõr miért csempész be kártyán üzenetet Cengiznek? (lefizették???)

Kérdezte Bahar Ezeltõl, hogy mi lesz, ha ezt a titkot, amit Ezel(Ömer) rábízott, elmeséli Eysannak. Ezel erre azt válaszolta, hogy akkor minden marad a régiben. Ez mit jelent????

Lehet, hogy kicsit én voltam ma értetlen, dekoncenráltabb, ezért bízom a válaszotokban! :-)
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 19:51:51 10/10
(1119/7116)
Szerintem már eddig is többet foglalkoztunk bunkócska999-cel, mint kellett volna. Ha van igazság (és nem csak a mesében) akkor az ilyeneknek nem csak a hozzászólását törlik, hanem a reggelését is elõbb-utóbb.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 19:49:05 10/10
(1118/7116)
Tricse, ma nem tudtam minden pillanatot megnézni, a börtönbeli mosogatást nem láttam. Bevallom, korábban megnéztem pár részt a török verzióból, és ott láttam a mosogatást és a tányértörést, de akkor nem tudtam hova tenni. A mai részben ez mikor volt?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 19:32:14 10/10
(1117/7116)
Smaitra8!

Igen az Ezel 2 évados!

Az elsõ évad 33 részes (az eredeti számozás szerint) nálunk az 66 részt jelent.
A mai volt az 53. rész, tehát még 13 rész van hátra (magyar számozás szerint) az elsõ évadból. A 67 résztõl fölfelé (magyar számozás szerint) az már a második évad lesz.

Ja és az eredeti török számozás szerint nem 70 részes a sorozat hanem 71! Ha jól tudom a törökök ma este fogják bemutatni a 71. részt és az lesz az utolsó rész. (az nálunk nyílván a 142. rész lesz.)