Téma: Ezel

9/10
Tavasznyár 2011 jún. 30. - 17:59:09 9/10
(1456/7116)
Én csípem nagyon Alit és szurkolok Eysan és Ezel/Ömer szerelméért is...

SPOILER!!!

Annak ellenére, hogy a mai vagy holnapi részben nagyon kegyetlenül elbánik Ezel Eysannal...

SPOILER VÉGE!!!

SteelFarmer: Sosem vettem még DVD-n sorozatot, de az Ezelt én sem hagynám ki semmi pénzért! Az elejétõl a végéig lebilincsel. :-)

Tide76: Ezt én sem értettem teljesen.
A tornacipõs ürge Kenan embere (Ramiz ellensége). Tudja, hogy Ezel Ramiz mellett áll, ezért fogták el Ezelt a kórházban és próbáltak volna kiszedni belõle valamit az öregrõl... Közben Ezel Alinak köszönhetõen megmenekült. A tornacipõs azt is tudta, hogy Ali korábban ki akarta nyírni Ramizt, ezért követte mindenhova és tett neki egy ajánlatot a végén, ha az õ oldalukra áll.
Amit nem értek, hogy a tornacipõs miért öl, ha kell, ha nem? Miért ölte meg a szakácsot? Gondolom a börtönõrt is kinyírta, bár arra csak célzás volt, hogy megjelent ott is. Aztán mikor Azadot hajszolta, akkor egy villanyszerelõt is áldozatává vált. Szóval ezt az ész nélküli öldösést nem értem...
10/10
Lawee 2011 jún. 30. - 17:35:49 10/10
(1455/7116)
Ezel most nagyon kegyetlen volt a rész elején Alival, jóllehet igaza volt. Azon gondolkodtam, hogy majd egyre több ember elõtt fedi fel magát, és még a végén már Ömernek fogjuk hívni, nem pedig Ezelnek :D Haha.
10/10
nemkati 2011 jún. 30. - 17:34:54 10/10
(1454/7116)
Na, hogy tehette meg? Egyébként, Cengiz hogy tehette meg? Azok után, hogy annakidején, gyerekkorukban, Ömer mellé állt, és még vérszerzõdést is kötött vele? Hogy tehette meg? Hogy lett abból a kis Cengizbõl ekkora patkány?
10/10
nemkati 2011 jún. 30. - 17:32:15 10/10
(1453/7116)
Na ma megint láttam amit 2 hete de akkor nem akartam hinni a szememnek. Az Erzsébet körút 13 szám alatt, vagy kb ott, van egy EZEL TÖRÖK ÉTTEREM!!!! :)))
10/10
Hopegirl 2011 jún. 30. - 17:15:09 10/10
(1452/7116)
Igen, már gondoltam én is Baharra meg Tefora. Csak sztem azért nem így van, mert sem Bahar, sem Tefo nem volt betervezve. Tehát nem tudta még korábban, h Ali Bahart mennyire szereti, és nem számítottak arra Ramizzal, h Tefo ennyire közel kerül hozzá. Sztem :)
De egyre inkább azon jár az agyam, h Ali miért árulta el Ömert... Most is, látszott rajta, h mennyire örül neki, meg korábbi részekbe is kiderült, h mennyire hiányzik neki... De akkor miért ment bele az egész rablásba? Fõleg a tegnapi részben, a állásinterjús jelenet után, hogy tehette meg mégis? Számomra annyira érthetetlen :(
10/10
lizuskah 2011 jún. 30. - 17:14:49 10/10
(1451/7116)
hát igaz nem teljessen bahar volt az ok, talán csak mentséget keresett :)

SPOILER--------
nem lesz eskûvõ :) csak játszadoznak egy kicsit a gondolattal, utánna pedig eysan átéli a "poklokat " is, mivel ramiz és mert kiabálnak vele ömerért, ezel pedig szépen ül és végnézi ,majd kiráncigálja és kidobja a lakásából
SPILER--------

szóval nagyon jó lesz:)
10/10
tricse 2011 jún. 30. - 17:10:43 10/10
(1450/7116)
Teffo is ölt embert!:( Mégis szeretjük!:)
Meliha néni eredeti hangja nekem is kedvencem! Borizû dizõz hang,imádom amikor osztja a fiukat vele!:))
Ali magyarhangja pont azokban a jelenetekben isteni,amikor röhög meg humorizál! Az érzelgõs jelenetekben bizony a török sokkal valódibb!
Eysanban engem az zavar,hogy mindig egyforma! Vagy a szerep ilyen vagy a színésznõ,de nekem fura!
10/10
lizuskah 2011 jún. 30. - 15:43:31 10/10
(1449/7116)
hát szerintem az érzõ ali az igazi és lehet , hogy ölt embert detalán neki van a legnagyobb szíve hármuk közül..és egyépkéntis nem csak ali kente az gyilkosságot ömerre, ott eysan elmondhatta volna az igazat, ha nagyon akarja..én esysant nem tudom utálni, igaz sok mindent tehetett volna másképp, és valóban nem keres megoldásokat az életére, csupán csak kiútakat, de én akkoris nagyon szeretem :).. olyan amilyen, de õ végülis bahar miatt tette amit tett..
10/10
nemkati 2011 jún. 30. - 15:08:00 10/10
(1448/7116)
Na most engem meg fogtok kövezni. :)

Én szeretem, meg sajnálom Eysant (bár az igaz, egyre kevésbé), és szorítok neki.
Viszont Alit még mindig nem tudom szeretni. Megölt egy (-két... akárhány) embert. Az egyiket ráfogta a legjobb barátjára, Ömerre. Az a neve, hogy fogós Ali, hogy miért, attól engem kiráz a hideg. Ezek engem nagyon akadályoznak abban, hogy szeretni tudjam. És a magyar hangja nem is hasonlít a török Aliéra, a nevetése pedig irtó idegesítõ.
10/10
lizuskah 2011 jún. 30. - 14:17:27 10/10
(1447/7116)
alit én az elejétõl nagyon bírom:) jó humora van, meg egy érzõ ember a szíve mélyén nem mint cengiz vagy serdar.... meg õ akit nagyon szeret azt nagyon szeretiii (na ezt megmondtam )... igaz ömert elárulta de a mai napig bánja:(... én bírom alit nagyon:) és örülök neki, hogy ezelék mellett lesz, jajjj de jó lesz õket együtt látni, egy oldalon (L) amugy a meliha nénit alakító nõrõl nem tudok semmit, ne nagyon kedvelem õtis, olyan jól játsza a vakot, hogy néha megkérdezem magamtól, a valóságban is vak???????? egyszerûen ezek a törökök mind ZSENIÁLISAk, tökéletessen játszanak imádom õket:)
10/10
ritu38 2011 jún. 30. - 13:58:13 10/10
(1446/7116)
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele de tegnaptól ALI a kedvencem! Megszerettem pedig nagyon nem volt szimpatikus az elején! A tegnapi rész után képtelen voltam elszakadni az eseményektõl és még megnéztem két részt törökül! Újabb meglepetés ért! Eredeti hangjával teljesen lenyûgözött a Meliah nénit alakító színésznõ! Ki tud róla valamit?
10/10
lizuskah 2011 jún. 30. - 13:57:17 10/10
(1445/7116)
sziasztok :) ez csak az én véleményem : talán aliban látja azt, hogy nagyon megbánt mindent és, hogy soha nem felejtette el õt, mig eysan akárhogyis de élte tovább a gazdag kis életét, persze õ sem felejtette el ömert , de azt se felejtsük el, hogy ali nem is akarta a rablós ügyet.... viszont cengiz nem hiszem, hogy megbánta , mert serdarral lényegében õk tervelték ki a dolgot... hát mondjuk ha ugy vesszük alitól elvette bahart (igaz sosem volt az õvé úgy).. és teffiket is, akit ali nagyon szeret, szerintem ez épp elég nagy büntetés :) ráad. az "édes" hármast is teljessen szétrombolta :)
10/10
Hopegirl 2011 jún. 30. - 13:51:32 10/10
(1444/7116)
Jaj, hát ez nekem nagyon jó hír :) akkor azt hiszem h innentõl fogva imádni fogom az Ezel-Ali jeleneteket :)
Amúgy mi lehetett igazából Ezel terve Alival? Mikor mondta neki, h most már nincs szüksége a bizonyítékokra ellenük?
Gondolkoztam egy picit: Eysantól ugye elvette a vagyonát, házat, hotelt, mindent. Cengiztõl Eysant, Cant, meg hát börtönbe jutatta, de Alival mit akart? Vagy vmi felett átsiklottam? :)
10/10
SteelFarmer 2011 jún. 30. - 13:23:01 10/10
(1443/7116)
Nehezen találok szavakat az RTL klub sajátos megoldásaira. Az esztelen nyirbálásoknak köszönhetõen, végül sikerült teljesen tönkretenni a drámai pillanatok kibontakozását. Ha ez volt a cél kedves "szerkesztõ" urak, akkor csak gratulálni tudok –sikerrel jártak. Ezek után inkább folytatom tovább az eredeti (angol feliratos) verziót, ott ahol még annak idején abbahagytam. Csak hogy valami pozitívumot is írjak: Kizárólag a meglepõen jól sikerült magyar szinkronhangnak volt köszönhetõ, hogy eddig is inkább az RTL Klub televíziós csatornáját választottam. Bizonyos szempontból sok helyen talán még jobb is lett, mint maga az eredeti változat. Remélhetõleg minden egyes megmozdulás csak a szûkös(?) mûsoridõnek tudható be, és egy esetleges DVD változat kiadásakor, már nem szándékoznak még egyszer ugyanabba a hibába esni. Minden esetre, ha a DVD kiadást sikerül tisztességesen elkészíteni, akkor számomra mindenképpen kötelezõ vétel lesz! Ha netán mégsem? Akkor, mint már sok esetben marad a jól megszokott külföldrõl való berendelés.
10/10
lizuskah 2011 jún. 30. - 12:53:39 10/10
(1442/7116)
sziasztok valaki írta :) hogy örülne neki ha ali ezel mellett állna

SPOILER-----------
ali mindvégig ezután ezel és ramiz oldalán lesz (L) aminek énis nagyon örülök:):)

SPOILER-------
tide76 2011 jún. 30. - 12:40:39
(1441/7116)
Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, mert lehet lemaradtam vmirõl (feltéve ha az nem spoiler), de a tegnapi részben nem értettem, hogy voltaképpen a tornacipõs csávó és emberei miért támadták meg és miért akarták megölni Ezelt vagy Ömert, hisz az nem rémlik, hogy egyáltalán õk ismernék egymást korábbról. Mikor Ali meglátta ezt a figurát, akkor felkiált, hogy" Te vagy az? "vagy vmi hasonló, ezek szerint Ali bá felismerte ezt az embert, mert anno Cengiz nem tudta, hogy ki Õ mikor a börtönben találkoztak, egyedül Ramiz tett némi utalást rá Ezelnek, hogy van egy ember, aki az ellensége és akit annak idején Õ befogadott és az nem ment el. (gondolom akkor a sapkásra utalhatott).

Köszi
10/10
amigob 2011 jún. 30. - 10:21:58 10/10 Előzmény Lawee
(1440/7116)
Köszi szépen. Ma újra megnézem a tegnapi részt.
10/10
serbyna26 2011 jún. 30. - 07:51:27 10/10
(1439/7116)
Ki vagyok akadva,hogy Kamil meghalt...:-((((
10/10
lindus01 2011 jún. 29. - 23:40:43 10/10 Előzmény Pink Pearl
(1438/7116)
Minden szavaddal egyetértek!!!! Tisztán látszik, hogy másodperceket akarnak megfogni a dolgon, mert ha a brutális dolgokat mindet kivágnák, akkor Ali véres hasát sem mutatták volna, de azt mégis. A Retekklub a számára "unalmasnak" vélt dolgokat csak úgy kivagdossa! Ennyi erõvel szöveg is lehetett volna akkor. És gondolom még millió meg egy olyan kivágás lesz a késõbbiekben is, amikor beszélnek. Förtelem!!! Küldjék már el a Barátok Köztöt nyári szünetre, és tegyék a helyére az Ezelt, vagy mit tudom én. De oldják meg. SÜRGÕSEN!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 29. - 21:59:52 10/10
(1437/7116)
Igen sajna Kamil meghalt :(