Téma: Ezel

ujpestimasszazs 2011 jún. 25. - 21:33:02
(1296/7116)
Sziasztok!
Valóban ennyi jelenet lenne kivágva? Szomorúan olvasom, hogy ismét nagyot alkottak kishazánkban ezzel.
Van egy olyan érzésem - és lehet hogy pesszimista vagyok - hogy semmi foganatja nem lesz akárhogyan is kérjük, feltehetõleg még a szinkron elõtt vagdostak ki dolgokat, és gondolom megcsinálni újra, kijavítani a hülyeségüket már sokba kerülne.
Én a magam részérõl nem tv-ben nézem, inkább töltögetek, mert mindig dolgozom amikor adják mint masszõr, így már elgondolkodtam azon, meghirdetek 17:15-tõl 18:20-ig valami masszázst, ahol közösen nézzük a vendéggel :) csak ehhez tv is kéne a szalonba.
Az tetszik még ebben a sorozatban, hogy ugyan vakon nézem, mégis azt lehet mondani, hogy kevés rész érthetetlen, bár tény, hogy szorulok néha segítségre, mikor mi történt egy-egy félpercben.
No mindenkinek szép estét, és csatlakozva hozzátok én is megkeresem az rtl-t!
Üdvözlettel: Viktor
www.ujpestimasszazs.com
Amira61 2011 jún. 25. - 21:15:20
(1295/7116)
A késõbbi részek egyre gorombábbak lesznek,ezért gyanus a jul.4-i 17.10-es kezdés.
Talán mesefilmet csinálnak belõle? Akkor nagyon élvezhetelen lesz ez a sorozat!
10/10
Lawee 2011 jún. 25. - 21:00:41 10/10
(1294/7116)
Már én is írtam nekik levelet! Ez tûrhetetlen, amikor nagyon elegem volt, az, hogy Ramiz 3 fiának meggyilkolása egy az egyben ki lett vágva ... ott nagyon ideges lettem, meg az összes többinél is.. Ezelt esti mûsoridõben!!:)
K.Andi1 2011 jún. 25. - 19:52:20
(1293/7116)
Remélem lesz foganatja, mert ez már tûrhetetlen, ha így folytatják, max. 10 perceket láthatunk naponta, mert a többi kivágásra kerül.......
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 19:49:32 10/10
(1292/7116)
Értem K.Andi!
Akkor minden elismerésem! Én pedig telefonon IS beszéltem Kolosi asszisztensével (õt magát nem lehet telefonhoz kérni)
De a hölgy megígérte, hogy átadja Kolosinak amiket elmondtam....ezt a fórumot is a figyelmébe ajánlottam Kolosi Úr asszisztensének, hogy NÉZZÉK meg, hányan szidják õket a kivágások miatt....a hölgy ezt is megígérte,hogy továbbítja Kolosinak.....
K.Andi1 2011 jún. 25. - 19:40:54
(1291/7116)
Ja, és még valami, én nevet, arcot vállalva is morgolódtam nem egyszer a legnépszerûbb közösségi oldalon is !
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 19:39:34 10/10 Előzmény Lawee
(1290/7116)
Szia Lawee!

A pénteki adásban NEM volt kivágás! :) Figyeltem! Még a film ideje is stimmelt :) Azért kezdték (gondolom) 10 perccel elõbb mert különben 6:20-ig nem lett volna vége a 2 reklámblokkjukkal megtöltve :DD

De egyszerûen azért nem volt kivágva semmi, mert a pénteki részben nem volt semmi "olyan" jelenet. :)

De ha Kolosi nem teszi át estére....és még SZERDÁN is ezt a gagyi megvagdosott verziót fogják mutatni....akkor ez a Kolosi egy filmmûvészeti értelemben vett ANALFABÉTA (hiába végzett színmûvészeti egyetemet)azonkívül egy IDIÓTA is (már elnézést).De egy ilyen népszerû filmnél, amit ENNYIEN szeretnek,egy MINIMÁLIS INTELLIGENCIÁVAL rendelkezõ csatorna igazgató FIGYELEMBE VENNÉ a nézõk kérését és VÁGATLANUL adná le, nem a gagyi verziót!
Látod sok egyéb fórumon is szidják az RTL-t emiatt és a Facebook-on is!
K.Andi1 2011 jún. 25. - 19:37:56
(1289/7116)
Tévedsz, én már akkor írtam, amikor Neked még eszedbe sem jutott...elõbb kérdezz, aztán utasíts...!:)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 19:31:40 10/10 Előzmény K.Andi1
(1288/7116)
K.Andi!

Te írtál neki e-mail? Telefonáltál nekik?
Mert én igen és több barátom ismerõsöm is és innen a fórumról is többen....

És te mit tettél? Valahogy az az érzésem TE egyiket sem tetted meg....csak itt morgolódsz...

Cselekedj elõbb! A telszám 3-82-82-82
Az email címük:rtlklub.hu@rtlklub.hu

A ValóVilág 5 pedig részemrõl le van xarva! Színvonaltalan baromság! Azt nézni, hogy ott esznek, isznak, alszanak, zuhanyoznak, idióta játékokat játszanak.....Engem ez nem tud érdekelni ugyanúgy ahogy az RTL-en futó egyéb xarabbnál xarabb mexikói szappanoperák sem! Szinvonaltalan VACAKOK! Mindegyik egy nagy NULLA! Az efféle xarságok sztem csak egy ovis gyereket tudnak lekötni vagy az olyan embereket akik a tévén keresztül "élik" az érzelmeiket.........Jó hát az õ dolguk! Végülis joga van mindenkinek azt nézni amit akar....
De.........
Amikor VÉGRE bemutatnak egy nagyon IGÉNYES,SZÍNVONALAS filmet, ami tényleg a MINÕSÉGI kategóriába tartozik és BIZTOSAN tudom, hogy RENGETEG ember szereti ezt a sorozatot és tényleg AZOK IS NÉZIK akik "alapból" nem szeretik a sorozatokat.......akkor NAGYON DÜHÍTÕ, hogy a sok-sok kivágással sok esetben értelmetlenné teszik a filmet és HÜLYÉT CSINÁLNAK A NÉZÕKBÕL!!

Az arra való hivatkozás, hogy "délután nem lehet ilyen meg olyan jelenetet mutatni az új média törvény miatt" NEM MENTSÉG!!! Eleve ki az a barom (már bocsánat) aki egy ILYEN filmet délutáni adásba tett be??? az Ezel címû sorozat NEM GYERMEKMÛSOR!!! Abszolút FELNÕTTEKNEK való film! És ezt nem csak a durva jelenetek miatt mondom, de egy 6 éves kisgyerek az egyéb "eszmei" mondanivalóját se érti a filmnek...hát NEM IS NEKIK VALÓ!!!

Ha áttenék estére a vetítést akkor probléma megoldva! Nem kéne vagdosni!

Most elképzelem, hogy Francis Ford Coppola híres filmjét a "Keresztapát" úgy mutatnák be, hogy KIVÁGJÁK amikor szitává lövik Eddit, KIVÁGJÁK amikor a véres lófejet beteszik a konkurens fõnök ágyába,KIVÁGJÁK amikor az egyik emberüket összeverik, KIVÁGJÁK amikor bosszúbõl lelövik az ilyen-olyan okból árulóvá lett embereiket......hát így biztosan BAROMI ÉRTELMES és JÓL ÉRTHETÕ film lenne belõle.........Max "citrom" díjat kapott volna és NEM Oscar díjat!!!!!

Na persze Coppola híres filmjét nem is jutna eszébe senkinek (legalábbis épeszû tv csatorna igazgatónak)délutáni adásidõben leadni........
K.Andi1 2011 jún. 25. - 16:00:04
(1287/7116)
Sziasztok !
Most olvastam, hogy augusztusban jön a szutyok VV5, most az összes RTL-es azon dolgozik-tudjátok, a nívót folytatni kell-tehát nem hiszem, hogy Kolosi Úr azzal foglalkozna, hogy méltassa a kérésünket az Ezel vetítési idõpontjával kapcsolatban........
Bahar 2011 jún. 25. - 13:46:26 Előzmény csenge31
(1286/7116)
Sziasztok!

Furcsa, Alival gyakran én is így vagyok. Én mindenesetre gyakran nem tudom, hova tenni. Mármint, hogy kedveljem-e vagy utáljam. Egy biztos, nem lennék a közelében, mert szerintem nagyon kiszámíthatatlan. Viszont én is úgy gondolom, hogy õ egy fokkal azért jobb annál a patkány Cengiz-nél. Tefot pedig nagyon sajnálom.:-(( Úgy érzem, nem érdemelte meg, hogy így bánjanak vele, még ha valahol megértem, miért tették ezt vele. Én szeretem az karakterét.
10/10
Lawee 2011 jún. 25. - 13:22:53 10/10
(1285/7116)
Ali tanította :)) :D "Ha harcolsz lépj hátra, és támaszkodj a falnak, vagy nekem" a magyar verzióban így mondták.

Most jutottam el oda, hogy megnézzem az 56 perces pénteki részt. Mennyi minden lett belõle kivágva? Mert nekem néhol nagyon érthetetlennek tûnt.. és amikor Ramiz mesélt Kenanról Azadnak, az annyiban volt? A magyarban csak annyi volt, hogy "Kenan miatt vagy veszélyben".. de valami mese?! Én hiába nézek török verziót, ha nem emlékszem ezekre sem :)
10/10
nemkati 2011 jún. 25. - 12:46:26 10/10
(1284/7116)
Nyugodtan lehet SPOILER-t írni, ha ott van az ELEJÉN és a végén. :)
Jana_88 2011 jún. 25. - 11:02:10
(1283/7116)
Szerintem direkt nagy betûkkel kiírtam h SPOILER kérdésem lenne. Innentõl kezdve nem kellett volna elolvasni.
Válaszban meg semmi konkrétum enm volt, szóval semmi poént nem lõttünk le szánt szándékkal.
domiranyu 2011 jún. 25. - 10:23:08
(1282/7116)
Nem lehetne, hogy a spoiler kérdéseket ne itt vitassátok meg? Van erre egy privát üzenet lehetõség.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 06:02:09 10/10
(1281/7116)
Szia Jana88!

Igen én láttam már az összes részt, mind a 2 évadot törökül. Némelyiket angol felirattal. Sajnos nem volt minden részhez angol fdelirat :(
Igen, emlékszem arra a jelenetre amit mondasz, de sajna azt nem tudom megmondani, hogy pontosan melyik részben volt :(
Jana_88 2011 jún. 25. - 01:23:19
(1280/7116)
Hali!
Ezek szerint te láttad elõre a részeket (törökül vagy angolul)???
Mert ha igen, akkor lenne egy SPOILER-es kérdésem.
Nem tudod melyik részben van,mikor Ezel elmegy és elhozza Can-t Eysanéktól és utána elviszi vhova és a kocsiban "vitatkoznak" és megpofozza a fiát?!
Zachary15 2011 jún. 25. - 00:34:23
(1279/7116)
Ömer vagyis Ezel katonaságnál tanult meg szerintem meg a börtönben is
10/10
Hopegirl 2011 jún. 24. - 23:56:38 10/10
(1278/7116)
kösy a választ :) azt láttam, mikor lelõtte, csak az okot nem tudtam. hát ez tényleg elég ostoba ok, de arrafele...
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 24. - 23:01:00 10/10
(1277/7116)
A magyar verzióban nem hangzott el azt hiszem, de a külföldiben igen.
Valami megcsalásról beszéltek.....legalábbis az angol feliratban ilyet írtak....és hát a régi hagyományos muszlim szokás szerint az ilyen nõt meg kell ölni egy férfi családtagnak és így visszaadja a család "becsületét"..........szörnyû :(((((
De Tefo nagyon nehezen tette meg....utána nagyon sírt is.......
A második szériában még erre vissza fognak térni az egyik "idõugrálós" bejátszásban....