Téma: Ezel

10/10
Caro_line 2011 jún. 28. - 00:36:36 10/10
(1336/7116)
Szerintem Eysan nem aljas csak önállótlan. Ebbõl ered minden szenvedése, hogy nincs önálló akarata. Nem mondom, hogy nem szerethetõ, csak hogy én nem szeretem. Persze én láttam mindkét évadot, és ezalatt sem sikerült megszeretnem. :)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 28. - 00:35:37 10/10
(1335/7116)
Szia Nemkati!

Na az ucsó mondatoddal szerintem jópár millió nõ egyetért :))))))))))))))
10/10
nemkati 2011 jún. 28. - 00:32:44 10/10
(1334/7116)
Szia Pink Pearl!

Érdekes, hogy hiába írjátok azt hogy Eysan milyen aljas nõ, én mégsem tudom úgy utálni, mint Ti. Ahogy én is hiába írok róla akármit, senki sem szereti meg, vagy sajnálja meg. De akkor is, a mai szerelmes jelenet nekem nagyon szép volt, és szerintem Eysan és Ezel is boldog volt egy rövid ideig egymással, és én ezt nem is sajnálom tõlük. Azért az, hogy Eysan nem tudja, és még sokára fogja megtudni hogy Ezel=Ömer, ettõl függetlenenül valami úgy vonzza Ezelhez mint egy mágnes, nem úgy, mint egy új férfihez, hanem mint Ömerhez - ez azért azt mutatja, hogy Ömert végtelenül szereti, és tudattalanul, de ezzel a szerelemmel és vonzódással szereti Ezelt is.

Lehetne persze, hogy én is azt mondjam, micsoda utolsó ravasz és gonosz nõ ez az Eysan, és utálattal nézzek rá. De így, hogy sajnálom, próbálom megérteni, és fõleg elhiszem az õ végtelen nagy szerelmét Ömer/Ezel iránt, ez így nekem jobb. Én nem szeretném õt mindentõl megfosztva, kisemmizve, elhagyottan, kiszolgáltatottan, hiába vergõdni, segítségért könyörögni, vagy megvetett, kivert kutyaként elpusztulni. Én azt szeretném, ha Eysan is végre boldog lehetne (persze elsõsorban Ezel!).

***********SPOILER*********
Akkor is, ha láttam az utolsó részeket. Vagy éppen azért.
***********SPOILER VÉGE**********

Ja, és ma nagyon irigyeltem Eysant!! A 40. perctõl kezve... :)))
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 28. - 00:29:22 10/10
(1333/7116)
Caro Line!

Nem tudom, hogy te ezt most direkt csinálod.....vagy tényleg nem tudsz olvasni?!

SPOILER!!!!!!!!!!

Én az 1622-es hozzászólásomban azt írtam, hogy TE VALÓTLANSÁGOT állítottál rólam amikor azt mondtad "Nem mondja el a temetõben Ezel Eysannak.." Holott én ilyet NEM IS MONDTAM!!!! Mert TE EZT állítottad mintha én ilyet mondtam volna, pedig NEM IGAZ! NEM ÍRTAM ILYET!

Ez volt a lényege az 1622-es beírásomnak.........Olvasd el mégegyszer az 1609-es írásomat is.....én azt a "temetõs" dolgot CSAK a végére írtam és NEM ARRA, hogy "ott tudja meg".........

Én azt írtam csak, hogy: "De elõször nem fog hinni Ezelnek....azt hiszi ez megint vmi "játék" Ezel részérõl...."
EBBEN HOL VAN AZ szerinted, hogy "EZELTÕL TUDJA MEG EYSAN??

MÁSOLD IDE HA ÉN EZT ÍGY ÍRTAM!!!!!
NEM ÍRTAM ILYET!!!!

Én magát a TÉNYT közöltem, hogy ELÕSZÖR Eysan NEM fog hinni neki (azt NEM írtam, hogy EZEL mondja meg neki).....a többit nem írom le harmadszoris.....

A lényeg, hogy TE azt állítottad, hogy én azt mondtam "Ezeltõl tudja meg..." AMI NEM IGAZ! Én ilyet NEM MONDTAM!!

Ismétlem olvasd el újra az 1609-es beírásomat! Én a "temetõs" dolgot CSAK az írásom végén hoztam föl, hogy OTT MÁR (az 35-ös részben török számozás szerint)a temetõben ÚGY ölelkeznek össze, hogy már TUDJA, hogy Ezel=Ömer.......

Ezt mondtam és NEM PEDIG azt, hogy "Ezel a temetõben mondja el Eysannak......."..........

SPOILER VÉGE!!!!!!!!

De mindegyis.....felõlem írj amit akarsz....többet nem reagálok a te írásaidra....látom te nem szeretsz olvasni, csak írsz mint a vakegér.......és ha tévedsz még annyit se tudsz mondani, hogy "bocs akkor rosszul olvastam"....
10/10
Caro_line 2011 jún. 28. - 00:11:44 10/10
(1332/7116)
SPOILER

"Eysan az eredeti török számozás szerinti 34. részben tudja meg.Magyar számozás szerint 68. rész, vagy úgyis mondhatom, hogy a 2. évad második részében.(július 11. hétfõ)
De elõször nem fog hinni Ezelnek....azt hiszi ez megint vmi "játék" Ezel részérõl....De utána Eysan beszél Kenannal is, aki mutat neki egy dossziét, tele bizonyítékokkal, amik bizonyítják, hogy Ezel=Ömer."

Ezt írtad pontosan. Tehát lefordítva Ezel elmondja Eysannak, de az nem hisz neki elõször... Na ez nem így van, ugyanis el sem mondta, csak próbálta...

Én láttam felírattal, ugyanis van hozzá...
10/10
Caro_line 2011 jún. 28. - 00:08:10 10/10
(1331/7116)
Az elsõ jelenet (mikor Ezel el akarja mondani a kiborult Eysannak ki is õ valójában csak a nõ nem hagyja szóhoz jutni) a temetõben játszódik Ömer sírjánál.

Aztán Eysan találkozik Kenannal a pályaudvaron, hogy megölje. Ekkor Kenan lebeszéli errõl, mondván Bahar Ömer/Ezel bosszúja miatt halt meg. Eysan ekkor tudja meg hogy Ezel Ömer.

A harmadik jelenet szintén a temetõben játszódik, mikor Eysan már tudja hogy Ezel ömer. Ott van a nagy összeborulás.

Eysan pedig ezt követõen ide-oda inog a két oldal (Kenan és Ezel) közt.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 23:50:10 10/10
(1330/7116)
Caro Line!

SPOILER!!!!!!!

Ezt ROSSZUL tudod amit az 1620-as válaszodban leírtál azt ROSSZUL TUDOD!!!!
Úgy van ahogy ÉN ÍRTAM az 1609-es hozzászólásomban!!!!!

Az eredeti török számozás szerinti 34. részben Eysan ELÕSZÖR NEM fog hinni Ezelnek (ez vmi utcai jelenet lesz)és UTÁNA találkozik Kenannal és AKKOR TUDJA meg Kenantól, aki megmutat neki egy dossziét, tele bizonyítékokkal, amik bizonyítják, hogy EZEL=ÖMER........

És UTÁNA, az UTÁNA KÖVETKEZÕ vagyis a török számozás szerinti 35. részben lesz az amikor a TEMETÕBEN úgy ölelkeznek össze, hogy Eysan már BIZTOSAN tudja, hogy EZEL=ÖMER!

Én EZT mondtam és nem pedig azt, hogy a "temetõben mondja el Eysannak". Ilyet én NEM MONDTAM!

Máskor olvass figyelmesebben mielõtt olyat mondasz ami NEM IGAZ! Én NEM írtam olyat, hogy "Ezel a temetõben mondja el Eysannak.."

SPOILER VÉGE!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 23:40:25 10/10
(1329/7116)
Kedves Caro Line!

Elárulnád minek kell ismételgetni azt amire elõtted már válaszoltak?!
Gondolok itt pl arra amit Boncsy kérdésére írtál........Ha figyelmesen olvastál, láthattad, hogy én már MEGVÁLASZOLTAM MIKOR lesz (az amit kérdezett). Azzal a különbséggel, hogy én SOKKAL PONTOSABB választ adtam mint te.....
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 23:37:11 10/10
(1328/7116)
SPOILER

Ezel nem mondja el a temetõben Eysannak, csak el akarja mondani. Eysan azonban nem engedi szóhoz jutni.

Késõbb Eysan találkozik Kenannal a pályaudvaron, hogy megölje. Ekkor Kenan mutat neki egy csomó képet Ömerrõl és Ezelrõl és szépen rávezeti az igazságra. Okosan azt hozza ki az egészbõl, hogy Bahar nem miatta, hanem Ömer bosszúja miatt halt meg. Ezért nem Õ az ellenség, hanem Ömer.

Ezután Eysan folyamatosan inog ide-oda...

SPOILER
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 23:33:13 10/10
(1327/7116)
Eysan és Ezel egyszer feküdtek csak le egymással. Egy mozdulata pedig ismerõs volt neki, az a bizonyos fejvakarás. De ezt még az elsõ részekben meg is jegyezte. Ez a jellegzetes mozdulat még sokszor elõjön majd a sorozat folyamán :)
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 23:31:03 10/10
(1326/7116)
Mikor Teffo elhagyja a lakást, akkor Sebnem meztelen volt a takaró alatt. Ez volt az utalás :P (Azt persze nem tudom ezt kivágták e, annyira nem figyeltem)
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 23:29:33 10/10
(1325/7116)
Az eredetiben sincsenek szexjelenetek, bár vad csókolózós igen. Azt nem mondom meg kik közt, legyen titok :P
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 23:27:17 10/10
(1324/7116)
SPOILER

A 2. évad elején

SPOILER
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 23:25:49 10/10
(1323/7116)
Én Eysant kezdettõl fogva utáltam.. Folyton nyavajog... Nem bírja elviselni, ha egy férfi nem csak érte rajong, akkor sem ha Õ nem szereti. Ezt csinálta/csinálja Cengízzel (amikor a vörös tyúkkal összejött) és persze Ezellel is. Bár neki nem kell az adott férfi azt sem hajlandó elviselni, hogy az mással boldog legyen. Emellett rendkívül befolyásolható, saját döntései egyáltalán nincsenek (nem csak most, az egész sorozat folyamán sem). Rendkívül idegesítõ, hogy gyakorlatilag minden rossz történést õ idéz elõ magának, aztán meg eljátsza a semmirõl sem tehetõ szenvedõ hattyút.

Mindennek ellenére a végére megsajnáltam, de nem szerettem meg.

A kedvenc nõi szereplõim mindenképp Azad és Sebnem.
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 23:15:55 10/10
(1322/7116)
Azt is kivágták, hogy Ali egy halom fegyverrel az asztalon "várta" Ramizt a pókerteremben, nem csak úgy halál nyugiban... (Ekkor jött be Teffó elbúcsúzni.) Az is fura volt, hogy ami az angol felirat szerint "let it be" az a magyar szinkron szerint "vigyázz magadra".
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 23:13:00 10/10
(1321/7116)
Jaaa CSAK azt szeretnéd látni? :))) Azt majd láthatod késõbb :)) Kicsit majd le lesz vetkõztetve Ezel/Ömer :DDD
Kicsit megmutatják a szõrös mellkasát :DDDDDD Sajna a többit nem :DDDDDDDDDDDD
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 23:10:04 10/10
(1320/7116)
Hölgyek és Urak!

Ti nem nyomkodjátok a szavazó gombot azon az oldalon amit megadtam? :))))))
Még mindig a "Barátok közt" vezet 27 %-kal! Az Ezel CSAK a második 26 %-kal!!!!

Na nehogy már az a vacak "barátok közt" lenyomja Ezelt?! :DDDDD

TESSÉK NYOMKODNI A SZAVAZÓ GOMBOT!!! :))))
ITT: http://www.rtlklub.hu/
A lap aljára tekerjetek le! Ott lehet szavazni :)

Hajrá Ezel :)))))
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 23:00:46 10/10
(1319/7116)
Liongirl!

Jól gondolod! Szex jelenet nem volt az eredeti verzióban sem :DDDD
Az nem is lesz :) Max olyan szolid formában mint a mai Eysan-Ezel ágyjelenet :)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 22:57:29 10/10
(1318/7116)
Kedves Boncy0228!

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eysan az eredeti török számozás szerinti 34. részben tudja meg.Magyar számozás szerint 68. rész, vagy úgyis mondhatom, hogy a 2. évad második részében.(július 11. hétfõ)
De elõször nem fog hinni Ezelnek....azt hiszi ez megint vmi "játék" Ezel részérõl....De utána Eysan beszél Kenannal is, aki mutat neki egy dossziét, tele bizonyítékokkal, amik bizonyítják, hogy Ezel=Ömer.
Eysan ekkor sírva fakad és Ömer nevét mondogatja sírva....Nagyon felzaklatott állapotba kerül....
Pontosan szószerint ezt nem tudom idézni, hogy hangzott el, mert ehhez a részhez nem találtam angol feliratot. Ezt a részt csak törökül láttam....

Az utána következõ részben, amikor úgy találkozik Ezellel, hogy már BIZTOSAN tudja, hogy Ezel=Ömer, az a temetõben lesz....pár perc összeölelkezés, ömlengés "Ömer hát élsz? Ömer hát visszatértél...."....de nem sokáig....

SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!
10/10
Hopegirl 2011 jún. 27. - 22:35:33 10/10
(1317/7116)
Sya. Tudom, hogy nem vágtak ki náluk részt :) mert már én is utána néztem.
Én sem konkrét sexjelenetet akartam, csupán vmi kis utalást, egy-két csók, és tökéletes is :) meg annyira szeretem a párosukat, és hiányérzetem támadt :(