Téma: Ezel

10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 23:18:50 10/10
(1176/7116)
Arra gondolsz amikor a temetõbe jöttek Ramíz elé és mondta Ezelnek, hogy "ide nem jöhetsz velem"?
Ha erre gondolsz, ezt én se értettem....ez nem derült ki még, hogy mire gondolt Ramíz....
slywer 2011 jún. 21. - 23:12:18
(1175/7116)
:S...natessék....affenébe...megint nem bírtam ki és elõrenéztem;sajnos,nagyon feldarabolja a retekklub,úgyhogy min. 20 résszel elõrébb tekintettem,Na,itt be is fejezem(az eredetiben csak a 30.rész a 70 részbõl),mert nem akarom elõre "lelõni a poént".
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 22:44:03 10/10
(1174/7116)
Csenge31!

Teljesen egyetértek! Nagyon pontos "diagnózis"! :)

Én még annyit tennék hozzá, hogy nekem is Cengíz az ellenszenvesebb! SOKKAL!!! (már most is az, de a második széria után, nem hiszem,hogy bárkinek is szimpatikus lesz....nem akarok most spoilerezni de.....hihetelen lesz amiket tenni fog ....:(((

Aliban vannak szimpatikus vonások is. Ebben is egyetértek.Anno a régi visszaemlékezõs bejátszások között is ha emlékeztek,Ali volt aki Cengíznek azt mondta: " Ez a fiú (mármint Ömer) ma az életét tette kockára, hogy megvédjen téged abban a bárban a verekedésben! Hogy tehetsz ilyet egy ilyen IGAZ BARÁTTAL? " Erre Cengiz cinikusan csak annyit mondott, hogy "valakinek" muszáj sírni, hogy nekik jó legye ! (tudom, hogy nem szószerint így mondta, de ez volt az értelme)

Abban is meg fog mutatkozni az Ali és Cengiz közötti különbség, amikor megtudják, hogy Ezel = Ömer........részleteket nem írok, mert a magyar verzióban az még nem volt, de MINDENT el fog árulni az ALAPjellemükrõl, ahogy erre reagálni fognak!
Ali és Cengiz reakciója ÉG és FÖLD lesz.........

Eysannal kapcsban fenntartom amit korábban mondtam! Annak a nõnek sztem nincs SEMMI szeretnivaló tulajdonsága! Kizárólag ÖNMAGÁT szereti, senki mást nem!
Ezzel a "megbocsátás" dologgal meg az a helyzet, hogy majd az mondjon ilyet aki ÁTÉLT ilyesmit, hogy ÁRTATLANUL börtönbe zárták.....folyamatos lelki és fizikai terrorban volt része 8 éven keresztül (amíg börtönben volt)........
Ezt még filmeken is szörnyû nézni! Bele se akarok gondolni, hogy ez valóságban milyen szörnyû lehet :((((((

És ilyen egyszerûen NINCS, hogy valaki ilyesmit "megbocsásson" csak úgy....és ugyanúgy szeressen egy ilyen lelketlen, undorító nõt,aki õt börtönbe juttatta! Aki miatt éveken keresztül POKOL volt az élete........

Aki azt mondja, hogy egy ilyen nõnek "megbocsátana" ilyesmit....az vagy hazudik, vagy mazochista!
domiranyu 2011 jún. 21. - 22:38:56
(1173/7116)
Hova ment Ramiz a pénteki részben?
Smaitra8 2011 jún. 21. - 22:20:42
(1172/7116)
Huh ez tökéletes, precíz, valós elemzés volt.
Teljes mértékben igazat adok mindenben.
csenge31 2011 jún. 21. - 21:52:50 Előzmény Pink Pearl
(1171/7116)
Teljesen egyetértek veled Eysan megítélésében. Azt még hozzáfûzném a hozzászólásodhoz, hogy abban a bizonyos esküvõi ruhás jelenetben a "kedves, önfeláldozó hölgy" felajánlja Cengíznek, hogy vegye feleségül. Mikor a srác megkérdezi, hogy Ömerrel mi lesz, akkor - a pontos válaszra nem emlékszem -egy "majd túlteszi magát rajta", vagy valami hasonló hangzik el.
Ha megengeditek, mint emberekkel és emberi lelkekkel, érzésekkel foglalkozó szakember röviden elmondanám, hogy én hogyan látom ezt a "híres" négyest és a két áldozatukat.
Serdar: Minden erkölcsi norma híján képtelen különbséget tenni jó és rossz között. Nem szeret senkit. Megkockáztatom, hogy rendelkezik pszichopata vonásokkal. Egyetlen pozitív vonása, ha ezt annak lehet nevezni, a tökéletes emberismerete.
Ali: Kettõsség jellemzi. Az erõszakossága mellett képes mély érzelmekre, amelyek azonban nem akadályozzák meg abban, hogy rosszat cselekedjen. Számomra szerethetõbb, mint Cengíz.
Cengíz: Egy igazi csaló. Ügyesen manipulál másokat /persze Serdar mellett, csak kisinas lehet/. Mindennél jobban vágyik a szeretetre, de azokat is képes átvágni akiktõl ezt megkapta, vagy megkaphatná. Nagyon értékelem benne, hogy mennyire szereti Can - t. Ennek ellenére számomra unszimpatikusabb, mint Ali, de néha megsajnálom, néha pedig jókat mosolygok rajta.
Eysan: Nagyon hasonlít a papájához. Szinte minden tulajdonságában. Azt állítja, hogy szereti Bahart, de véleményem szerint csak kihasználja, hogy a saját bûntudatát enyhítse. A fiát tényleg szereti, de ennek ellenére nem habozik felhasználni Cengízzel szemben ha úgy kívánja az érdeke.
Ezel: Enyhe, vagy nem is olyan enyhe tudathasadásos állapotba kényszerítették. Maga sem tudja ki is õ valójában kit szeret, kit gyûlöl, kibe szerelmes. Csak remélni tudom, hogy a forgatókönyv írója nem csinál belõle egy ócska balekot azzal, hogy a végén összeboronálja Eysannal.
Bahar: A személyes kedvencem. Sajnos igazi áldozat. Sosem kapott igazi szeretet. Nem volt egy biztos otthona, hiányoztak a szeretõ szülõk. A testvére a csaló apjával hagyta.Ezeltõl remélte az igaz szerelmet / én a forgatókönyvíró helyében megadtam volna neki/, de valami fura szeretet-szerelemféle keveréket kapott. Ráadásul Ezel is a nyakába zúdítja a problémáit. Mindezt megkoronázandó a "drága nõvér" még azt mondja, hogy az egész bûntény csak miatta volt. Ilyen egy "igazi, jó testvér". Már csak egy pisztolyt kellene a húga kezébe adnia hátha fõbe lövi magát.
Mint ebbõl bizonyára kiderült nagyon mélyen elítélem Eysant, számomra õ a legvisszataszítóbb szereplõ. Képtelen vagyok neki bármit elhinni. Serdar fekete és nem is akar másnak látszani. Eysan viszont képes sajátmagát áldozatként elõadni, holott minden más csak nem áldozat.
Bocsi, hogy hosszú voltam.
Smaitra8 2011 jún. 21. - 20:46:42
(1170/7116)
Ezen én is gondolkodtam. Fogalmam sincs. De az biztos, hogy elég hülye vége lesz. :(
!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A végén Can a toronynál találkozik egy õsz faszival is. Az ki? Ugye nem Mümtaz? Mert a színész nem az, de lehet az idõ múlása miatt kicserélték a színészt. Vagy szerintetek? Az ki?
!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 20:43:01 9/10
(1169/7116)
Osztom Pink Pearl véleményét!!!

EREDETI, VÁGATLAN FILMET szeretnék nézni én is estérõl estére, mert így megvágva nem adja vissza azt a hangulatot, amit kell és sok minden értelmét veszti....

Jó lenne, ha itt is olvasnák az illetékesek és tennének az ügy érdekében!
szandra160319 2011 jún. 21. - 20:42:21 Előzmény Lawee
(1168/7116)
Hello mindenkinek,sziasztok!!

Lawee tõled kérdeznék ha lehet, illetve bárkitõl aki tud ezzel kapcsolatban valamit. Írtad, hogy láttad az utolsó részt, én is megnéztem és arról érdeklõdnék, hogy...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...a végén,amikor Can már felnõtt és elmegy ahhoz a világítótoronyhoz vagy vmi olyasmi én annak néztem, szóval hogy ki lehet az a férfi aki ott ajtót nyit neki???? Gondolkodtam rajta, de senki nem jut eszembe. Valaki olyan lehet akit ismer,kedvel vagy szeret is, mert mosolygott rá, de a pasinak csak a körvonalai látszódtak hátulról,szóval nem tudtam megfejteni ki lehet az. Meg ugye a végére elég sokan meg is haltak, a vonaton mindenki ott volt aki meghalt, így nem sok a választék azok közül akik még éltek,és szerintem nem is azok közül volt valaki. Vagy esetleg lehet, hogy mégsem halt meg mindenki akirõl azt hittük???????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval ezügyben szeretnék infót,véleményt,tippet kérni tõled Lawee illetve bárkitõl aki már látta az utolsó részt!!
Elõre is köszi ha vki válaszol!!!

Szép estét mindenkinek!!

Sziasztok
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 19:23:46 10/10
(1167/7116)
Na az viszont már biztos, hogy NEM LESZ SZÜNET a 2 évad között!!! :))))))))
Július 8-án pénteken már a MÁSODIK ÉVAD kezdõdik :)))))
Na legalább ezt már tudjuk, hogy NEM lesz szünet a 2 évad között hála Istennek :))))

De mégegyszer kérjük az RTL klubot, hogy VÁGATLAN VERZIÓT szeretnénk látni, nem az agyoncenzúrázott hülyeséget! :)))))

Tegyék át esti idõpontra MOSTANTÓL!!!!!!!!!!!!!!! KÖNYÖRGÖM! :))))))))))

Végre egy ilyen jó minõségi filmet adnak a sok tingli-tangli mexikói sorozatok között......(azok közül egyik se érdekel)
Az Ezelt viszont EREDETIBEN SZERETNÉNK LÁTNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kivágások MEGHAMISÍTJÁK és sok helyen ÉRTELMETLENNÉ teszik a történetet!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 19:10:22 10/10
(1166/7116)
liongirl!

BOCSI!!!! Most vettem észre, hogy téged valóban kifelejtettelek :((((
De most pótoltam!! :)) Neked is küldtem privát üzit! :)))
Olvasd el :)))))
10/10
Hopegirl 2011 jún. 21. - 18:52:24 10/10
(1165/7116)
Nah, azért itt abbahagyni... Kész szenvedés, komolyan :D még most is tûkön ülök, h mi is lesz :) Persze, tudom h Ezelnek semmi baja (a semmiben nem vagyok biztos), de komolyan izgulok érte.
Azért ha Ali így hátulról lelõtte volna, hát azért komolyan csalódtam volna benne. Rohadt gyáva egy dolog...
Szegény Tefo :( Már alig várom h összejöjjön Sebnemmel :) nagyon jók együtt :)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 18:52:22 10/10
(1164/7116)
liongirl!!!

Ne viccelj mér! :))) NEKED IS küldtem privát üzit!!!! :)))))))))))
Kattints baloldalt az "új privát üzi" feliratra! :)))))))))
10/10
Lawee 2011 jún. 21. - 17:45:37 10/10
(1163/7116)
Megnéztem az utolsó részt.
SPOILER

Cengiz amilyen jól néz ki ott a kövek között.. ha ebben a mûsoridõben marad az Ezel, annyira meg fogják vágni, hogy azt sem fogjuk tudni, hogy meghalt, meg azt sem hogy Eysant jól megkéseli.

VÉGE
People!:) Fogjunk össze, és még a 2. évad elõtt érjük el, hogy az Ezelt 16os karikával az esti mûsoridõben, vágatlanul adják!
slywer 2011 jún. 21. - 17:26:29
(1162/7116)
:) Dehogy nevetlek.Én a Seherezadét néztem végig;gondoltam,ezt nem rontotm el azzal,hogy "lelövöm a poént"....dehát...ennyi erõvel itt is vetíthetnének két részt---mondjuka mexicoi sor.' helyett.Esetleg a Barátok közt helyett? :D

Még jó,hogy 19h után már nézhetõ a honlapon.
10/10
nemkati 2011 jún. 21. - 15:55:13 10/10
(1161/7116)
Szia!
Az üzit elolvastam, szerintem nem itt kéne morgolódnunk, hanem az RTL Ezel oldalán, a PORT.HU-t nem hiszem, hogy olvasnák.

Délelõtt egy hosszú oldalt írtam Eysanról, de mire el akartam küldeni kifutottam az idõbõl, meg sikerült le is törölnöm, most nem írom meg mégegyszer. Tavasznyár is leírta amit Eysanról gondol, valami olyasmi van bennem is, hogy az Ezel iránt érzett szerelme miatt, de más is van, na majd összeszedem magam és valamikor újra leírom.
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 15:18:16 9/10
(1160/7116)
!!!SPOILER!!!!

Ezt a videóösszeállítást most találtam a facebookon klassz kis zenével.
Ezel és Eysan közös pillanatai. Szerintem nagyon megható!
Amiatt írtam ki, hogy Spoiler, mert van közte olyan szerelmi jelenet is, amit még nem láttunk a magyar csatornán.

http://www.youtube.com/watch?v=LgyCQhIflCU

SPOILER VÉGE.
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 14:58:19 10/10
(1159/7116)
Én a kedvenc sorozatomat a Szökést azért nem néztem végig,mert nem folyamatosan vetítették le! Inkább hagytam a fenébe!A Vészhelyzetet,Mentalistát,Helyszinelõket,Gyilkos elméket szintén a nyári/téli szünetek miatt hagytam abba!Castle detto!
Viszont képes voltam az Ezelt törökül végignézni,sõt,ne nevessetek ki,volt olyan bölüm amit kétszer is megnéztem! Plusz ugye a magyar verzió!:)))De arra még én se vállalkoznék,hogy újra elõlrõl! Azt köszi de nem!
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 14:39:12 9/10
(1158/7116)
Igen, most láttam, köszi! :-) Válaszoltam is!
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 14:32:04 9/10
(1157/7116)
A számból vetted ki a szót! Egyet értek!
Nekem sem lenne kedvem 5-10 perc toldásért újra végignézni az összes részt, ha már tudom elõre, mi fog történni...