Téma: Ezel

10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 22:24:02 10/10
(1316/7116)
Én törökül néztem végig az összes részt. Mind a 2 szériát. De némelyiket megtaláltam angol felirattal is. Onnan tudom, hogy mit mondtak a nálunk kivágott szövegben.
Törökül sajnos nem tudok :)

De kedves Tavasznyár!

Légyszi ne mondj ilyet, hogy "úgy néz ki ezentúl így fogjuk kapni...."! Legyünk optimisták! Én még MINDIG bízom Kolosiban!! :))

De ha a Kolosi a SZERDAI részt (ami NAGYON FONTOS ÉS DRÁMAI LESZ) is képes lesz VÁGOTT VERZIÓBAN leadatni....akkor bizony Isten felbérelek egy tojásdobáló csapatot, hogy jól dobálják meg a Kolosit záptojásokkal :DDDDDDDDD
10/10
Hopegirl 2011 jún. 27. - 22:14:26 10/10
(1315/7116)
Elolvastam a hozzászólásaitokat, részben egyet is értek. Már réges-rég láttam ezt a fõ Ezel-Eysan jelenetet, akkor teljesen oda voltam érte, hisz olyan szép, olyan kis megható. De most... nem tom, ahogy egyre jobban halad a sztori, egyre inkább elítélem Eysant :(
Igen, Ezel bosszúból tette... De közben... Sztem eszében se volt a bosszú... Ahogy én látom, még mindig szereti Eysant :(

De amin nagyon-nagyon mérges lettem: még egy ici-pici csókocskát sem kaptunk Sebnemtõl és Tefotól :( Csak behúzta a lakásba és ennyi :( Vagy csak én akartam valami kis plusz? :D (kis telhetetlen :D )
Boncsy0228 2011 jún. 27. - 22:13:39
(1314/7116)
Eysan mikor tudja meg, hogy Ezel valójában Ömer?
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 27. - 22:10:38 9/10
(1313/7116)
Bosszantó valóban, de úgy néz ki, most már kivágásokkal együtt kapjuk a képünkbe a film további részeit...:-(
Te tudsz törökül? Vagy valahol meg tudod nézni ezt a részt angol felirattal?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 21:57:13 10/10
(1312/7116)
Kedves nemkati!

Még annyit tennék hozzá az elõzõ neked címzett válaszomhoz, hogy ha majd megnézed azokat a részeket amikor Eysan megtudja, hogy Ezel=Ömer....és ENNEK TUDATÁBAN IS mit fog tenni Eysan.......Ha te még akkor se fogod Eysant elítélni....hát akkor már tényleg nem tudok mit mondani :((
Tényleg el nem tudom képzelni, hogy Esyan ugyan MI MIATT lehet valakinek szimpatikus?? :((((((((
csenge31 2011 jún. 27. - 21:44:48
(1311/7116)
Nagyon jókat mosolyogtam a mai részen. Eszembe jutott, hogy a forgatókönyvírók kedvenc írója Dumas - n kívül valószínûleg /sõt biztos /, hogy Shakespeare. Eysanban Mercedesen kívül ott a Milady is. Ügyesen összegyúrták.
A Rómeó és Júlia történetet egyértelmûen ott van a story - ban. Ma pedig majdnem hangosan kacagtam az Othello - s jeleneten. Serdar, mint Jágó kitûnõ volt. Cengíz fojtogatós jeleneténél, már szinte vártam , hogy mikor kérdezi meg, hogy : - Imádkoztál ma Eysan? Hát azért valljuk meg, hogy a legjobb eredeti forgatókönyv Oscarját nem nekik osztanák ki.:))
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 21:28:01 10/10
(1310/7116)
Ma 3 helyen volt kivágás!

ELSÕ KIVÁGÁS: Amikor Cengíz megjelenik és ott állnak 3-an Cengíz, Eysan és az apja.Azt nem mutatták amikor Cengíz elõveszi a kést és kipattintja.Csak azt mutatták egy villanásra amikor már kinyitott állapotban a kezében van.
De ezt nem értem....ha kinyitva mutatták, akkor azt MIÉRT kellet kivágni amikor "kipattintja" a kést?! Az mitõl "brutálisabb" klépileg?!

MÁSODIK KIVÁGÁS: Amikor Cengíz fojtogatja Eysant,azt szinte az EGÉSZET kivágták! (Hosszan és közelrõl mutatják az EREDETI, VÁGATLAN verzióban ezt a drámai jelenetet) Csak EGY PILLANATOT hagytak meg a magyarok, amikor Ezel betoppan, hogy "megmentse" Eysant.

HARMADIK KIVÁGÁS:A vége felé amikor Ramíz és Ezel sakkozás közben visszapörgetve megbeszélik mi volt és, hogy volt....amikor rátérnek arra a részre, hogy Ezel látta, hogy Cengíz fojtogatja Eysant, ott is KIVÁGTÁK amikor ezt mutatták és ott is csak EGY pillanatra és távolról mutatták Cengiz és Eysan dulakodását.
És ebbõl kifolyólag itt kimaradt a narrátor (vagyis Ramíz) szövege, aki ekkor ezt mondta AZ EREDETI VERZIÓBAN, hogy : "Te csak vártál és vártál Ezel,az utolsó pillanatig! Egészen addig amig Eysan már a halál szélén volt".....
Erre Ezel ezt válaszolta az EREDETI verzióban: " Ez volt a legnehezebb dolog bátyám! Visszafogni magamat "

Ezek a magyar verzióból MIND KI LETTEK VÁGVA! Tehát nem csak a "brutál" képeket vágják ki, hanem EMIATT megcsonkítják az EREDETI szöveget is!
csenge31 2011 jún. 27. - 21:26:45
(1309/7116)
Õszintén? Nem. Pearl, már részben leírta az én véleményemet is, másrészt szerintem ez már nem szerelem. Ezelben ott a vágyódás egy be nem teljesült szerelem illúziója után,Eysan pedig sosem volt szerelmes. Szerintem õ túlságosan önzõ ehhez az érzéshez. Érte rajongani kell, amiben õ boldogan sütkérezik. Nagyon élvezte, hogy Ömer és Cengíz is teljes imádattal csügtek rajta. A választást a két rajongó között pedig nagyban megkönnyítette a pénz. Aminek én szorítok/tudom, hogy nem fog bekövetkezni/, hogy ezt az unszimpi nõ tûnjön már el végre el a színrõl.
10/10
lindus01 2011 jún. 27. - 20:47:14 10/10
(1308/7116)
Szerintem egyáltalán nem vontatott a film, én egy fenékkel végig tudnék nézni 4 részt is :-))) Ha minden másodikat látnám, biztosan nem értenék egy kukkot sem.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 19:43:14 10/10
(1307/7116)
Kedves nemkati!

LÁTSZIK hogy nem az egész részt láttad! Az is csak RÉSZE volt Ezel bosszújának.......Emlékezz Eyshan mit tett Ömerrel? A csodás éjszaka után Ömer anno MIRE ébredt???
Hát nézd meg Eyshan MIRE fog ébredni........

Én Eysant nem tudom sajnálni.....továbbra se értem, hogy ugyan MIÉRT kéne sajnálni egy ilyen gonosz, aljas nõt aki képes volt HAMÍSAN TANÚZNI egy ártatlan ember ellen és ráfogni egy rablást és gyilkosságot!!! Aki ráadásul a szerelme volt, aki õt rajongásig szerette és feleségül akarta venni!
10/10
nemkati 2011 jún. 27. - 19:32:20 10/10
(1306/7116)
A mai epizódból csak részleteket láttam, úgyhogy most készülök megnézni az rtlmost-on, de egy jelenetet láttam Ezel és Eysan összeborulásáról. Engem nagyon megfogott a jelenet. Kérdezem azoktól, akik Eysant nagyon nem szeretik, hogy ezek után se szorítanak annak, hogy ezek ketten, ha nem is örök életre, de legalább egy kicsit boldogok legyenek egymással? Ennyit szerintem mind a ketten megérdemelnek, akármit is követtek el vagy készülnek elkövetni. Nekem nem vontatott a történet, mindennek óriási jelentõsége van. Ki lehet hagyni részeket, ha valakinek a szinopszis elég, de hát ez annál azért sokkal több!
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 17:40:29 10/10
(1305/7116)
Bizony azért.

SPOILER

Egyébként nem nyújtják a cselekményt csak lassan Ezel bosszújáról áthelyezõdik a hangsúly Kenan Birkan bosszújára. Sok, most még csak másodlagosnak tûnõ dolog késõbb fontos lesz. Temmuz is meghatározó karakterré válik.

A történetben az is nagyon fontos épp ki miért melyik oldalon áll, ugyanis ez is folyamatosan változik a történet során. A sorozatban pedig most ilyen szempontból komoly átrendezõdések lesznek. Ezt készítik épp elõ.

SPOILER
Xbull 2011 jún. 27. - 16:59:35
(1304/7116)
Régebben én is minden nap néztem az Ezelt de mostanában csak kétnaponta nézem mert így se veszítek semmit, nagyon elkezdték nyújtani a cselekményt legalábbis én így érzem
Bár lehet hogy azért van mert a RTL darabolva adja
10/10
Caro_line 2011 jún. 26. - 22:09:02 10/10
(1303/7116)
SPOILER

Kenant is meg lehet érteni. Ramiz a barátja volt mégis tönkretette. Megölte a legjobb barátját, szemrebbenés nélkül elvágta a torkát, és Selmát (a szerelmét) is elcsábította tõle. A szerelem még nem adna elég okot a tettére, de az ahogy Ramiz megölte Selimet már igen. Az más kérdés, hogy erre a bosszúra aztán rámegy mindenük. (Az is kiderül majd, hogy Kenannak született egy lánya Selmától, akirõl õ sosem tudott. Selma nem akarta megtartani a gyermeket, így születése után örökbe adták. Miért nem szólt Kenannak, és hagyta hogy Õ nevelje fel? Sokat elárul majd Kenanról, amit azután tesz, hogy megtudja van egy lánya. Nem velejéig romlott Õ sem, csak felemésztette a bosszú.)

Ezel esete azért más, mert õ még képes a megbocsátásra, sõt meg is akar bocsátani. Azért kutatja a miérteket annyira, hogy felmenthesse azokat, akikhez annyira kötõdik.

SPOILER
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 26. - 20:15:43 10/10
(1302/7116)
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!

Ez amit mondtál KIVÁLÓ PÉLDA arra, hogy mekkora különbség van ember és ember között illetve bosszú és bosszú között!

Amit Ezel csinál én azt NEM ítélem el! Ezel teljes joggal áll bosszút AZOKON akik ÁRTATLANUL börtönbe juttatták õt! És Ezel tényleg CSAK azokon áll bosszút!

Kenan esete TELJESEN MÁS!!!!
Õ olyanokkal szemétkedik (szemétkedett) akik neki SEMMIT NEM ÁRTOTTAK!
Ilyet csak egy rendkívül primitív és/vagy rendkívül gonosz ember képes megtenni, hogy az általa gyûlölt személy "gyerekein" álljon bosszút NOHA ÕK SEMMIT NEM ÁRTOTAK NEKI!

SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!
10/10
Caro_line 2011 jún. 26. - 19:42:24 10/10 Előzmény Lawee
(1301/7116)
SPOILER

A Kenan szálat a késõbbiekben bontják ki (ez lesz a 2. évad fõ szála), jelenleg még csak utalgatnak rá.

Ramiz, ahogy mondta is már Tevfiknek Kenanra célozva, "én azzal az emberrel nagyon rosszat tettem", illetve Cengízzel való beszélgetésekor is tett erre utalást, mikor azt mondta, Õ és Cengíz hasonlítanak, csak az a különbség köztük, hogy õ már megbánta a tetteit és szeretné jóvá tenni. Ezért segít Ezelnek a boszzújában.

Kenan úgy állt bosszút Ramizon, hogy megölette a gyerekeit (illetve az unokáját is ellene fordította). Azadról nem tudott, de most már rá is pályázik. El akarja venni Ramiztól, amit a legjobban szeret.

SPOILER
10/10
nemkati 2011 jún. 26. - 13:53:49 10/10
(1300/7116)
PORT.hu Fórum szabályzat

...

7. A moderátorok indoklás nélkül törölhetnek hozzászólást (és az arra érkezett válaszokat), törölhetnek témát vagy módosíthatják a topic címét, ha:

....
12. bújtatva vagy közvetlenül valakinek a cégét, szolgáltatásait reklámozza,

....
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 21:50:55 10/10
(1299/7116)
Ja és még annyit hozzátennék (mert az írásod alapján azt gondolom, hogy a régebbi beírásokat nem olvastad)hogy pl a Facebook-on Kolosi már MEGÍGÉRTE (a sok reklamálás miatt), hogy MEGSZÜLETETT A DÖNTÉS arról, hogy amikor megismétlik az Ezelt, az egy késõ esti idõpontban lesz és a VÁGATLAN VERZIÓT fogják AKKOR adni még az idén....

Ide is bemásoltam azt a cikket..és erre mondtam ,hogy "ez mind szép és jó" de senki nem fog ÚJRA végignézni 142 részt CSAK AZÉRT, hogy a kivágásokkal együtt nézze! Max az aki mazochista.....

Épp elég bunkóság volt amiket eddig kivágtak.....legalább MOSTANTÓL ADJÁK CENZÚRA NÉLKÜL!!!

A késõbbi részeket (mivel én már láttam törökül) MEGVÁGVA leadni pont olyan lenne mintha a mondanivalónak kb a FELÉT elhallgatnák és akik nem látták az eredeti török verziót, sok mindent NEM FOGNAK ÉRTENI!
Már eddig is rengeteg részt ELBARMOLT a tisztelt RTL a sok értelmetlen kivágással...........Nem írom újra miket.....olvass vissza! Sokan háborogtak itt is és máshol is emiatt!

Az EZEL NEM MESEFILM!!! Délután 5-re mesefilmet kell betenni az Ezelt pedig ESTI IDÕPONTBA VÁGÁS NÉLKÜL!
K.Andi1 2011 jún. 25. - 21:48:38
(1298/7116)
Igazad van, biztosan szinkronizálás után vágnak, különben nem ígérték volna be a késõbbi ismétlést, vágások nélkül ! Viszont annak már semmi értelme...142 részt ki fog végignézni újra a vágások miatt, ha már ismeri a sztori végét ?? Agyrém, ott ül az RTL-ben egy csomó okos, s csak erre jutottak....
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 21:40:32 10/10
(1297/7116)
ujpestimasszázs!

A szinkronnal kapcsolatban TÉVEDSZ! A szinkron az meg van csinálva rendesen! A vágást UTÓLAG csinálják! Vagyis HA AKARJÁK a kivagdosott verziót mutatják, HA AKARJÁK az IGAZIT! Ez kizárólag a csatorna döntésén múlik......
Ha nekem nem hiszed el,kérdezz meg egy illetékest.....